» » Waar Te Koop Krill Olie?

Waar Te Koop Krill Olie?

Waar Te Koop Krill Olie?Dit artikel is bedoeld voor mensen die vertrouwen hebben in de natuurlijke geneeskunde, maar wie zijn verward tussen visolie en krill olie voor de behandeling van hun medische kwalen natuurlijk maar voordat kopen krill olie kopen, willen ze weten wat is krill olie en wat zijn de voordelen van krill olie, krill olie versus visolie, juiste...

Dus verder met het lezen van dit artikel door die u leert wat is krill, hoe krill is een bio-luminescent dier, en wat zijn de voordelen van krill olie. Geloof me, na het lezen van alle details over krill, u eens zult zijn dat krill olie echt gunstig is en uw besluit klopt. Dus laten we beginnen:

Wat zijn Krills?

Krill is een schaal die lijkt op een garnaal maar slechts 2,5 centimeter lange weging 2 gram. Het is gevonden in de Antarctische Oceaan en feeds op fytoplankton drijvend op het water en is het favoriete voedsel van walvissen, zeehonden, vogels, pinguïns en andere mariene soorten.

Een pauze in de voedselketen, oftewel krill, kan rampzalige gevolgen hebben in ecologische termen. Het is daarom een strategisch element in de Antarctische wateren biologie, vormen misschien wel een van de belangrijkste schakels in het voedselweb. Van de 85 bekende soorten, de meest voorkomende is de Euphausia Superba (ook kunt zoeken naar Euphausia Superba olie), beter bekend als Antarctische krill, een van de meest voorkomende in de planeet.

Geschat wordt dat de verdeling van de totale oppervlakte van de krill in Antarctica, vier keer het gebied van Australië vertegenwoordigt. Voor zijn overvloed en met een combinatie van bekende krachtige anti-oxidant voedingsstoffen, wetenschappers geloven dat het een van de belangrijkste voedingsmiddelen van de toekomst kan worden. De verschillende studies over de hele wereld zijn de buitengewone voedings- en therapeutische eigenschappen van krill olie bloot.

Klik hier om te kopen Krill olie van officiële website

Krill – een bioluminescente dier

Met uitzondering van een paar soorten van euphausiids, algemene wetenschappelijke benaming voor krill, hebben een licht produceren orgel (lichtorgaan) in de buik, een structuur die hen toestaat om licht door een chemische reactie waarbij zuurstof en diverse verbindingen genoemd luciferine, luciferase en ATP (adenosine trifosfaat) uitzenden.

Terwijl niet bekend waarom ze deze bioluminescentie capaciteit hebben, zijn sommige veronderstellingen dat deze capaciteit van krill hen helpt bij het aantrekken van leden van andere geslacht voor reproductieve doeleinden, terwijl anderen het als een camouflage zien te compenseren hun schaduw om te voorkomen dat wordt erkend door hun vijanden wonen in ondiepe wateren.

Krill – een overvloedige soorten-gebruik van Krill

De meest voorkomende toepassingen van krill omvatten krill aquacultuur, als aas in de sport vissen, vis eten in aquaria, en het maken van dieetproducten. In Japan, het wordt gebruikt als een levensmiddel en heet "okiami", een beroemde ingrediënt gebruikt in soepen, salades en voorgerechten. Het wordt gekenmerkt door zijn zoute en sterke smaak als een kreeft. In de rest van de wereld is het gebruik van krill beperkt tot zijn derivaten, zoals olie, die wordt gebruikt als een voedingssupplement te wijten aan de voeding en medicinale eigenschappen.

In de Antarctische wateren, de jaarlijkse vangst van deze schaal is ongeveer 100.000 ton en in Japan van ongeveer 70.000. Overbevissing is geregeld sinds 1993 door de “ Commissie voor de instandhouding van de levende rijkdommen in de Antarctische wateren ” om de duurzaamheid in de toekomst. Dit kleine dier, de familie van “ Euphausiaceas ”, is een van de grootste fracties van de oceanen. De banken hebben een dichtheid van ongeveer 20 kilo per kubieke meter water bereikt.

Geschat wordt dat er 90 soorten wereldwijd zijn, en alleen de Antarctische krill hebben een biomassa van tussen 50 en 150 miljoen ton. Het is van mening dat krill biomassa de grootste in de wereld vandaag is en het zou kunnen tussen 220 en 440 miljoen ton zijn. De natuurlijke vernieuwing van deze biomassa is gemaakt in een periode van twee jaar.

Een van de meest voorkomende soorten is de Antarctische krill (Euphausia superba) en de Noord-Pacific krill (Euphausia pacifica).

Klik hier om te kopen Krill olie van officiële website

Voordelen voor de gezondheid van Krill olie

Krill olie bevat vele krachtige omega-3 vetzuren en voedingsstoffen, antioxidanten, vitaminen, fosfolipiden, flavonoïden, enz., waardoor het een olie met opmerkelijke therapeutische eigenschappen effectief bij de behandeling van hyperlipidemie, gewrichtspijn, spierpijn en pijn, ontsteking, premenstrueel syndroom en vele andere aandoeningen. Krill olie is inderdaad de enige mariene olie die combineert van de omega-3 vetzuren, fosfolipiden en anti-oxidanten, drie belangrijke fundamentele stoffen voor het menselijk lichaam te functioneren en handhaven of gezondheid te herwinnen.

Krill olie Versus visolie

Antarctische krill olie is uit krill olie beschikbaar in de markt, stabieler en bestendiger dan conventionele visolie, wat betekent dat het langer duurt en niet in het lichaam doet oxideren. Looptijd bedraagt 2 jaar uit de koelkast en 4 jaar in de koelkast. Krill olie laat een fishy smaak zoals gemeenschappelijke visolie en er is geen esophageal terugvloeiing die optreedt met krill olie gelcapsules consumeren, krill olie capsules of krill olie caplets.

Dus onthoud, een krill olie capsule per dag houdt de dokter weg omdat krill olie 48 keer beter dan visolie is.

Klik hier om te kopen Krill olie van officiële website

Wat zijn krills? -Informatie bijgewerkt

Krill, kleine mariene kreeftachtigen, zoals garnalen, zwemmen in dichte koppels, met name in de Antarctische wateren. De meeste van ongeveer 90 soorten die in lengte van 8 tot 70 mm variëren gebruiken hun gevederde poten voor het filteren van de kleine diatomeeën waarop ze voeden, over het algemeen een krachtige groen blauw licht dat waarschijnlijk hen helpt te monteren voor spawn uitstoten. Krill in de open zee leven en is een belangrijk onderdeel van de voedselketen. Het dient als voedsel voor vissen, vogels en met name de walvissen, die tot 2 ton krill verbruiken. De banken van deze kleine kreeftachtigen hebben dichtheden van 20 kg per kubieke meter; Sommige soorten dicht bij het oppervlak blijven en verder tot 2.000 m diepte.

Vanwege Krill van enorm belang als een bron van eiwitten vloten Japans en Poolse vis voor krill. Krill olie is beroemd om zijn geneeskrachtige eigenschappen. De dertien leden van de Antarctische wateren-Verdrag hebben gemaakt een kantoor gevestigd in Australië die beschikt over bevoegdheden voor het beperken van de vangsten.

Elk jaar, migreren baleinwalvissen naar Antarctische wateren te eten tonnen krill. Er zijn meer dan 85 soorten deze kleine kreeftachtigen vergelijkbaar met garnalen. Het is een goede bron van eiwitten voor hun vele roofdieren, met inbegrip van mensen, vogels en vissen.

In Antarctica, zijn er opmerkelijke wetenschappelijk onderzoek onder hen omvatten studies van glaciologie, meteorologie, geomagnetisme, global climate control, seismologie en project natuurkunde. De voedselrijke oceanen rond Antarctica zijn een belangrijk aandachtspunt van het onderzoek. Biologen hebben ontdekt dat vissen van Antarctische wateren hebben een onderdeel van antivries in hun bloed waarmee ze bestand zijn tegen temperaturen onder nul.

Studies over de biologische geschiedenis van zeehonden, pinguïns en krill (een potentiële bron van voedsel voor wereld) hebben nieuwe gegevens verstrekt over de ecologie van deze soorten. Internationale studies hebben een beter begrip van de reproductie van krill en wetenschappers ter verbetering van hun voorspellingen van veilige grenzen voor de oogst van dit dier hebben toegestaan.

Klik hier om te kopen Krill olie van officiële website