» » Vzroki Za Izpadanje Las Pri Moških

Vzroki Za Izpadanje Las Pri Moških

Uvod

Vzroki Za Izpadanje Las Pri MoškihAndrogenetic alopecia ali skupnega moški vzorec Ćelavost (MPB) predstavlja več kot 95 % izpadanje las pri moških. V starosti trideset dve tretjini moških, bodo izkušnje določeno stopnjo občutne izpadanje las, in petdeset let približno 85 % moških so znatno krčenje lase. Približno dvajset pet odstotkov moških, ki trpijo s moški vzorec Ćelavost začeti boleč proces, preden so dosegle starost enaindvajsetih.

V nasprotju s družbena prepričanja, večina moških, ki trpijo zaradi moški vzorec Ćelavost so zelo zadovoljen s svojega položaja in storiti ničesar, da ga spremenite. Izpadanje las vplivajo na vsak vidik življenja hair izgubo Stradalac. To vpliva na medosebne odnose, kakor tudi poklicno življenje tistih, ki trpijo. To ni nič nenavadnega za ljudi, da spremenijo svoje poklicne poti zaradi njihove izpadanje las.

Združenje Los lase priznava, kako uničujoče moški vzorec Ćelavost lahko za moške vseh starosti, zato je ustvarila sredstva za moške, da bi dobili povsem objektivne odgovorov na svoja vprašanja izguba las.

Močno odsvetujemo raziskujejo možnosti prek rumene strani ali poslovne spletne strani. Obstaja na stotine izdelke in storitve prodajajo potrošniku izgubo občutljive lase, vendar trenutno obstajajo samo dveh FDA odobren proizvodov, ki so klinično dokazano ustavitev ali preprečitev izpadanje las. Poleg tega samo peščica kirurgi izvajate kirurške hair Restauration najnovejšim standardom.

Kliknite tukaj, če si želite ogledati najbolje izpadanje las zdravljenja

Vzroki za izpadanje las pri moških

Alopecia androgenim ali moški vzorec Ćelavost (MPB) je odgovorna za veliko večino izpadanje las pri moških. Čeprav obstajajo tudi številni Možni razlogi, ljudje izgubijo svoje lase, vključno z resne bolezni, reakcija nekatera zdravila in redkih primerih zelo stresno dogodkov, večina izpadanje las pri moških lahko krivili za dednosti.

Kaj so moški vzorec Ćelavost trpijo dejansko dedovanje so las Folikula genetske občutljivostjo do Dihydrotestosterone (DHT). Las Folikula, ki so občutljivi na DHT začeli miniaturize, skrajšanje življenjske dobe vsako lase folikul prizadeti. Sčasoma ti prizadetih Folikula ustaviti proizvodnjo cosmetically sprejemljiva za lase.

Moški vzorec Ćelavost je na splošno značilna s pojavom receeding zelo tanka in tanjšanja krono. Dlake na teh področjih, vključno z templji in -sprednjega lasišča zdi, da so najbolj občutljivi za DHT. Ta vzorec sčasoma napreduje v bolj očitna Ćelavost skozi celotno vrhu lasišča, zapustijo samo platišča ali “ podkve ” vzorec las ostaja v bolj naprednih fazah MPB. Nekateri celo moških lahko vpliva ta preostalih roba las DHT.

Kliknite tukaj, če si želite ogledati najbolje izpadanje las zdravljenja

Podrobnejši pregled DHT

Dihydrotestosterone (DHT) je odvod ali stranski proizvod testosterona. Testosteron pretvori DHT s pomočjo encim tipa II 5-alfa-reductace, ki je potekala v lase folikul olje žleze. Medtem ko je celoten proces genetske moški vzorec Ćelavost ne razume popolnoma, znanstveniki vedeli da DHT Skrči las Folikula, in ko je zatreti DHT, Las Folikula naprej uspevajo. Las Folikula, ki so občutljivi na DHT je treba izpostaviti hormona za podaljšano obdobje časa, da prizadete folikul dokončati proces miniaturization. Danes, s pravilno intervencijo tega procesa lahko upočasnila ali celo ustavil če ujete dovolj zgodaj.

Kliknite tukaj, če si želite ogledati najbolje izpadanje las zdravljenja