» » Vrste Izguba Las Za ženske

Vrste Izguba Las Za ženske

Uvod

Napačno misli, da strogo moški bolezni, ženske dejansko dopolnimo do štirideset procent od American lase izgubo trpijo. Izpadanje las pri ženskah, je lahko povsem uničujoče za je Stradalac lastnega slike in čustveno dobro počutje.

Žal, je družba prisiljena ženske trpi v tišini. Zagovarja bolj sprejemljiva za moške iti skozi isti postopek izguba las. Celo več žal medicinske Skupnost tudi obravnava vprašanje women's hair loss kot če bi bila neobstoječa. Ker izpadanje las ne zdijo smrtno nevarno, večina zdravniki malo pozoren žensk pritožb izpadanje las in v bistvu povej svoje bolnike, da “ ni ni važno ”, in “ vas bom samo, da živijo z njim. ”

Ne vpliva seveda kaj ti zdravniki ne zdi spoznala, je, da psihično škodo izpadanje las in občutek neprivlačna samo uničujoče kot resna bolezen in dejansko lahko čustveno cestnino, neposredno na telesno zdravje.

American Association izguba las priznava, da izguba las žensk je hude življenje spremenijo pod pogojem, da ni več zanemari medicinske Skupnost in družbo kot celoto.

Ogled najboljši izpadanje las zdravljenja za ženske

Vrste Women izpadanje las

Izpadanje las lahko začasne ali trajne. Izpadanje las začasno lahko enostavno odpravite njihove vzroke identificirati in se obravnava, ali težko, ko ni takoj jasno, kaj je vzrok. Izguba las, ki bi lahko morebiti bila začasno, lahko postanejo trajne zaradi napačne diagnoze. Možnosti za te misdiagnoses je morda najbolj frustrirajuće vidik izpadanje las za ženske. Informacije v tem odseku vam bo pomagal ugotoviti vzrok za vaš izpadanje las in idealno vodi vas in vaše zdravniki na desni zdravljenje za vaše posebne vrste izguba las, prej kot pozneje.

Alopecia je medicinski izraz za pretirana ali nenormalno izpadanje las. Obstajajo različne vrste alopecia. Kaj vse izpadanje las je v skupni rabi, ali je moški ali ženske, je, da je vedno simptom na nekaj drugega, da je šlo narobe v vašem telesu. Tvoje lase bo ostala na tvojo glavo če spada če hormonsko neravnovesje, bolezni ali drugih pogoj ne pojavlja. Ta pogoj se lahko je preprosta kot ob genov, ki ste moški ali ženska vzorec Ćelavost, ali eno od oblik Alopecia areata alopecia areata ali je zapleteno, saj celo vrsto bolezni. Na srečo, izguba las lahko tudi simptom kratkoročnih dogodka stres, nosečnost in odvzem določenih zdravil.

V teh primerih lasje bodo pogosto (čeprav ne vedno) raste nazaj, ko se dogodek poteče. Snovi, vključno s hormoni, zdravil in bolezni, lahko povzročijo spremembo v rasti dlak, prolijevanja faz in njihovega trajanja. Ko se to zgodi, sinhrono rasti in prolijevanja pride. Ko vzrok obravnava, kolikorkrat dlak bo šel nazaj k njihovi naključni vzorec rasti in ukinitev in hair izgubo težava ustavi. Unfortuantely, za nekatere ženske, postane življenje dolgo borijo izpadanje las.

Ogled najboljši izpadanje las zdravljenja za ženske