» » Var Köpa Krillolja?

Var Köpa Krillolja?

Var Köpa Krillolja?Denna artikel är för människor som har förtroende för naturmedicin men som är förvirrad mellan att köpa fiskolja och Krillolja att behandla deras medicinska åkommor naturligtvis men innan du köper Krillolja, vill de veta vad är Krillolja och vad är fördelarna med Krillolja, Krillolja jämfört med fiskolja, rätt...

Så fortsätta läsa denna artikel där du lär dig vad är krill, hur krill är en bio-självlysande djur och vad är fördelarna med Krillolja. Tro mig, efter att ha läst alla detaljer om krill, godkänner du att krill är verkligen positiva och ditt beslut är rätt. Så låt oss börja om:

Vad är Krills?

Krill är ett kräftdjur som liknar en räka men bara 2,5 inches lång viktning 2 gram. Den återfinns i Antarktiska oceanen och lever på växtplankton som flyter på vattnet och är favorit mat av valar, sälar, fåglar, pingviner och andra marina arter.

En paus i livsmedelskedjan, vilket är krill, kunde få katastrofala följder i ekologiska termer. Det är därför en strategisk del i Antarktis biologi, som utgör kanske en av de viktigaste länkarna i näringsväven. Av 85 kända arter, är den mest utbredda Euphausia Superba (även kan leta efter Euphausia Superba olja), allmänt känd som antarktisk krill, en av de vanligast förekommande i planeten.

Man uppskattar att den totala yta fördelningen av krill i Antarktis, representerar fyra gånger området av Australien. För sitt överflöd och innehåller en kombination av kända kraftfull antioxidant näringsämnen, tror forskarna det kan bli en av de viktigaste livsmedel i framtiden. De olika studier som bedrivs runt om i världen utsätter de extraordinära närings- och terapeutiska egenskaperna av Krillolja.

Klicka här för att köpa Krillolja från officiella hemsida

Krill – ett Bioluminescent djur

Utom några arter av euphausiids har vetenskapliga släktnamnet för krill, ett ljus som producerar organ (photophore) i buken, en struktur som tillåter dem att avge ljus genom en kemisk reaktion med syre och flera föreningar kallas luciferin, luciferas och ATP (adenosintrifosfat).

Medan inte känt varför de har denna mareld kapacitet, är vissa antaganden att denna kapacitet av krill hjälper dem i att locka medlemmar av motsatta könet för reproduktion, medan andra ser det som ett kamouflage för att kompensera sin skugga för att undvika att erkännas av deras rovdjur som lever i grunda vatten.

Krill – en riklig art – användning av Krill

De vanligaste användningarna av krill inkluderar krill vattenbruk, som bete i sport fiske, fiskmat i akvarier, och att göra lightprodukter. I Japan, den används som livsmedel och som kallas "okiami", en berömd ingrediens som används i soppor, sallader och förrätter. Det kännetecknas av dess salta och stark smak som en hummer. I resten av världen är användning av krill begränsad till dess derivat, såsom olja, som används som ett näringstillskott på grund av dess medicinska och näringsmässiga egenskaper.

I antarktiska vatten, den årliga fångsten av denna kräftdjur är ca 100.000 ton och i Japan för omkring 70.000. Överfiske regleras sedan 1993 av den “ kommissionen för bevarande av marina levande tillgångar i Antarktis ” för att säkerställa hållbar i framtiden. Detta lilla djur, familjen av “ Euphausiaceas ”, är en av de största grupperna av haven. Bankerna har nått en täthet av ca 20 kilo per kubikmeter vatten.

Det uppskattas att det finns 90 arter över hela världen, och endast de antarktisk krill har en biomassa av mellan 50 och 150 miljoner ton. Det tros att krill biomassa är den största i världen idag och det kan vara mellan 220 och 440 miljoner ton. En naturlig förlängning av denna biomassa är gjord i en period av två år.

Bland de vanligast förekommande arterna är den antarktisk krill (Euphausia superba) och norr Stillahavs-krill (Euphausia pacifica).

Klicka här för att köpa Krillolja från officiella hemsida

Hälsofördelar av Krillolja

Krillolja innehåller många kraftfulla omega-3 fettsyror och näringsämnen, antioxidanter, vitaminer, fosfolipider, flavonoider, etc. som gör det en olja med anmärkningsvärd terapeutiska egenskaper effektiv vid behandling av hyperlipidemi, ledvärk, muskelvärk och smärta, inflammation, premenstruella syndrom och många andra krämpor. Krillolja är faktiskt den enda Marina olja som kombinerar omega-3 fettsyror, fosfolipider och antioxidanter, tre stora grundläggande ämnen för kroppen att fungera och behålla eller återfå hälsa.

Krillolja jämfört med fiskolja

Av krill oljor tillgängliga på marknaden är antarktisk Krillolja mer stabilt och mer motståndskraftiga än konventionella fiskolja, vilket innebär att det varar längre och inte oxidera i kroppen. Längd är 2 år ur kylskåpet och 4 år inne i kylskåpet. Krillolja lämna inte en fiskliknande smak som vanliga fiskolja och det finns ingen esofageal reflux som sker med tidskrävande krill olja softgels, krill olja kapslar eller krilloljan caplets.

Så kom ihåg, en krill olja kapsel om dagen håller doktorn borta eftersom krill är 48 gånger bättre än fiskolja.

Klicka här för att köpa Krillolja från officiella hemsida

Vad är krills? – Information uppdaterad

Krill, små marina kräftdjur, som räkor, simning i täta flockar, särskilt i Antarktis. De flesta av omkring 90 arter som varierar i längd från 8 till 70 mm använder benen fjäderlätt för att filtrera de lilla kiselalger som de foder, allmänt avger en kraftfull grönaktigt blå ljus som förmodligen hjälper dem att montera för spawn. Krill bor i det öppna havet och är en viktig del av livsmedelskedjan. Den tjänar som föda för fisk, fåglar och särskilt valar, som konsumerar upp till 2 tons av krill. Bankerna av dessa kräftdjur har densitet 20 kg per kubikmeter, vissa arter förblir nära ytan och vidare ner till 2 000 m djup.

Krills enorma betydelse som en proteinkälla flottor japanska och polska fisk för krill. Krillolja är känd för sina medicinska egenskaper. Antarktisfördraget tretton ledamöter har skapat ett kontor i Australien som har befogenheter att begränsa fångsterna.

Varje år, migrerar valfiskben valar till Antarctic bevattnar att äta massor av krill. Det finns över 85 arter av denna små kräftdjur liknar räkor. Det är en bra källa till protein för sina många rovdjur, inklusive människor, fåglar och fisk.

I Antarktis, det har varit anmärkningsvärd vetenskaplig forskning bland dem omfatta studier av Glaciologi, meteorologi, geomagnetism, global climate control, seismologi och jonosfärisk fysik. Näringsrika haven runt Antarktis är ett viktigt fokus för forskning. Biologer har upptäckt att fisk från Antarktis har ett del-av frostskyddsvätska i blodet som tillåter dem att motstå temperaturer under noll.

Studier av biologiska historien av pingviner, sälar och krill (en potentiell näringskälla för världen) har lämnat nya uppgifter på ekologin i dessa arter. Internationella studier har förbättrat förståelsen av reproduktionen av krill och har låtit forskare att förbättra sina förutsägelser av säkra gränser för skörden av detta djur.

Klicka här för att köpa Krillolja från officiella hemsida