» » Ulei De Krill – Sursa Final De Omega 3

Ulei De Krill – Sursa Final De Omega 3

Două Simple moduri de a îmbunătăţi sănătatea ta

Ulei De Krill – Sursa Final De Omega 3Două dintre cele mai bune şi încă simplu modalităţi de a îmbunătăţi starea generala de sanatate cu suplimente includ:

 • Creşterea aportul de antioxidanti.
 • Creşterea aportul de omega-3 uleiuri.
Antioxidantii sunt modalitate de corpul tau pentru a neutraliza radicalii liberi, acele produse secundare metabolice dăunătoare, care deteriora celulele şi ţesuturile în tot corpul.

Dovezi ştiinţifice a demonstrat în mod repetat că antioxidanţii sunt piatra de temelie în promovarea de sanatatea inimii, sistemului imunitar suport şi memorie suport. Antioxidanti, de asemenea, par să joace un rol în a ajuta pentru a încetini al tău semnele de imbatranire.

Deşi multe alimente conţin antioxidanţi, diete de slabă calitate astăzi sunt aproape întotdeauna insuficiente în întreaga gamă de aceste necrofagi benefice radicalilor liberi. De aceea recomand aportul antioxidante în creştere ca un mod valoros să optimizeze sănătatea dumneavoastră.

Click aici pentru a cumpara ulei de Krill la site-ul oficial

Două grăsimi vitale, care sunt esenţiale pentru sănătatea ta

Sunt sigur că aţi auzit de acum aproximativ două grăsimi în omega-3 uleiuri, care sunt cruciale pentru sanatatea ta – DHA si EPA. Aceşti compuşi sunt nu numai esenţială pentru menţinerea sănătăţii dumneavoastră-ştiinţifică de cercetare indică faptul că acestea pot, de asemenea, promovează sănătatea inimii şi oferi sistemul imunitar şi de sprijin de spirit.

Acum într-o lume perfectă, ar fi capabil de a obţine toate omega-3-aveţi nevoie de peşte mănâncă. Din nefericire, studiile arată că consumul de peşte poate potenţial vă expune la un grad ridicat de contaminare cu industriale poluanţi şi toxine ca mercur, PCB-uri, metale grele şi otrăveşte radioactiv.

De fapt, EPA şi FDA au pus afară de recomandări de sănătate de avertizare împotriva anumitor consumul de peşte şi crustacee pentru copii, femeile care sunt gravide sau poate deveni mamele însărcinate şi care alăptează.

Anterior am recomandat să luaţi de peşte de ulei pentru a spori aportul de grasimi omega-3. Şi uleiuri de peşte de înaltă calitate sunt produse cu siguranţă mare, cu multe beneficii de sănătate importante.

Dar există neajunsuri.

Cum ar fi … uleiul de peşte este slab în antioxidanţi. În timp ce creşte aportul de omega-3 acizi graşi esenţiale de ulei de peşte consumatoare, fapt poate creşte nevoia de protecţie antioxidantă chiar mai mult în cazul în care uleiul de peşte a fost expus la cantităţi excesive de oxigen sau a deveni rânced.

de ce? Ei bine, ulei de peşte este perisabile. Antioxidantii ajuta pentru a se asigura că uleiul de peşte nu oxida cu uşurinţă. Aşa cum am menţionat doar, oxidare duce la formarea acestor radicali liberi nesănătoase.

Aceasta a fost o problema suparatoare pentru o lungă perioadă de timp …

Până la descoperirea de ulei de krill – un marine de petrol care vă ajută să rezolva dilema unic şi sinergic combinând antioxidanţi şi omega-3.

A dovedit mult superioară faţă de uleiurile de peşte recomandat anterior. Iată cum …

Click aici pentru a cumpara ulei de Krill la site-ul oficial

Antioxidanti puternici + esenţiale Omega-3 uleiuri = uimitoare de sănătate

Când am aflat despre acest ulei pur de marin, am fost extrem de impresionat de beneficiile sale multe şi de cercetare solide în spatele combinaţie său unic de antioxidanti, omega-3 uleiuri si alte ingrediente.

Lista de cum ulei de krill sprijină tine probabil vă va impresiona prea:

Mai multe moduri de ulei de kril sprijină tine

 • O inima sanatoasa
 • Sprijinul pentru concentrare, memorie şi învăţare
 • De zahăr din sânge de sănătate
 • Articulaţii sănătoase, cu o creştere în comun confort
 • Lupta ta semne de imbatranire
 • Funcţia creierului si sistemului nervos sănătos şi dezvoltare
 • Protecţie pentru membranele celulare
 • Colesterol şi alte sănătate lipidelor sângelui
 • Funcţiei hepatice sănătoase
 • Întărirea sistemului imunitar
 • Starea de spirit sănătos de sprijin
 • Sanatatea pielii optime
Deci, dacă sunteţi în căutarea pentru o modalitate de a îmbunătăţi sănătatea dumneavoastră cu un produs care oferă într-adevăr a mărfurilor, atunci vă rugăm să ia un minut pentru a descoperi cum te poate ajuta pur ulei de kril.

Click aici pentru a cumpara ulei de Krill la site-ul oficial

Noul avertisment despre Omega-3 suplimente...

Noul laborator de testare la consum Lab dezvăluie unele încetează tulburătoare în calitate printre populare şi ulei de kril ulei de peşte suplimente.

Aceste probleme au variat de la etichete inexacte, alterarea (inclusiv unul din copii produs) şi produselor de enteric-filmate că lansat prea devreme. Şi PCB-uri cer într-unul conceput pentru animale de companie.

Ceea ce a descoperit un alt laborator Independent?

Între timp, independente de testare a fost făcut pentru a compara trei mari producători de ulei de kril. Producătorul este una dintre cele trei.

Protocolul foarte strictă a fost aplicat pentru a se asigura de testare orb imparţială a trei branduri. Testele analitice au fost efectuate de terţe părţi bine stabilit şi bine cunoscut labs.

Au analizat nivelurile de Astaxantin, omega-3 acizi graşi, fosfolipide şi lyso-phosphatidylcholine şi indicatorii de prospeţime şi de siguranţă.

Aici sunt rezultatele lor cele mai importante...

Analiza indicat clar că uleiul de kril producătorului nostru conţine cele mai înalte niveluri de EPA, DHA, precum total omega-3, în comparaţie cu celelalte două.

Astaxantin este foarte reactive (şi, prin urmare, este un antioxidant foarte puternic), astfel încât laborator utilizate în vrac Kril ulei de la trei producători pentru a studia stabilitatea Astaxantin.

Ei au ajuns la concluzia că un produs a fost foarte instabile, unul a fost moderat, iar a treia-Producator nostru – a fost câştigător clar pentru stabilitate.

Când au testat indicatorii de prospeţime, oxid de trimethylamine (TMAO), trimetil amine (TMA) şi azotului bazic volatil total (TVN), ei au descoperit că uleiul de kril fabricat de producătorul nostru a avut limite mai mici (în majoritatea cazurilor, nedetectabil).

În contrast, ulei de krill produs de o companie arătat concentraţii foarte mari de TMA, TVN şi TMAO, indicând alterarea... şi într-un caz chiar inadecvată consumului uman conform Comisiei Decizia 95/149/EC. Click aici pentru a vizualiza rezultatele pentru tine.

Sunt bucuros să spun că producătorul nostru trecut aceste teste în partea de sus a spuză. Dar există un alt motiv de ce cred pur ulei de kril este superior...

Click aici pentru a cumpara ulei de Krill la site-ul oficial

Ce este atât de mare despre Licaps ®?

Acum livram pur ulei de Krill într-o capsulă de "Licaps ®" în loc de o capsule gelatinoase sau caplique. Licaps utiliza inovatoare "fuziune Technology" pentru a sigila o capsula de 2-bucata, fără utilizarea de utilizare a intervalului.

Această tehnologie extraordinare lichid capsulă poate oferi multe avantaje benefice asupra altora, deoarece este...

 • Reduce potenţialul de oxidare prin înroşirea feţei formularea lichid cu azot în timpul procesului de capsulă de umplere-creează un balon"prospeţime"
 • Asigură 2-bucata capsule sunt ermetic închise reduce în mod semnificativ potenţialul de scurgere-randamentele o capsulă tocmai bine, dintr-o bucata
 • Îmbunătăţeşte valabilitate prin completarea exemplară şi procesele de etanşare
Partea de jos linie cu Licaps... posibilitatea de scurgere practic se reduce la zero timp de absorbţie este îmbunătăţită.

Şi asta nu e intreaga poveste...

Peste un an petrecut selectând doar producătorul dreapta

Echipa mea şi am petrecut peste 18 luni face noastre due diligence cu producătorul Licaps înainte de acord la orice fel de parteneriat.

Aşa cum te uiţi la acreditările atunci când sunteţi angajarea un contractant sau un angajat, este înţelept să controleze foarte acreditările de compania Suplimentele ta de a face … şi că este exact ceea ce am făcut cu acest producător.

În alegerea companiei de a produce pur ulei de Krill, atent atenţie a fost acordată procesele lor de calitate... asa ca ar fi mai bun Kril ulei produs am putut găsi pentru a îmbunătăţi sănătatea dumneavoastră.

Iată doar câteva din istoria din spatele acestei companii inovatoare...

 • Dezvoltat conceptul de o capsula de etanşare fără banding, ca răspuns la preocupările de consum la sfârșitul anilor 1980 (numit "Licaps")
 • Petrecut mai mult de 15 ani în curs de dezvoltare Licaps capsulă design şi procese
 • Cu succes a primit certificarea cGMP pentru facilitatea sale în Franţa în anul 2003
 • A fost un lider mondial în capsula pentru mai mult de un secol-a 10 fabricaţie locurile de producţie execută 24/7 în Americi, Asia şi Europa
 • Produce peste 50% din toate 2-bucata de capsule acolo astăzi – mai mult de 180 de miliarde de capsule anual
Puteţi să fiţi siguri ştiind că echipa mea şi am făcut o alegere bine gândit-out şi investigate în oferindu-vă un produs de înaltă calitate.

Click aici pentru a cumpara ulei de Krill la site-ul oficial

Angajament de calitate

Există și o altă asigurare foarte important că vă sunt obtinerea mai bun produs de calitate.

Aşa cum te uiţi la acreditările atunci când sunteţi angajarea un contractant sau un angajat, deci ar fi înţelept să se uite la acreditările de companie face Suplimentele ta.

De aceea echipa noastra a ales compania de productie pentru noastre pur ulei de Krill foarte atent, acordând o atenţie specială la practicile lor de calitate – asa ca ar fi produs mai bun pentru sanatatea ta.

Producator noastre selectate urmăreşte necruţător standarde de control de calitate superbă care includ acţiuni ca …

 • Cartografiere toate procesele cheie şi le riguros de monitorizare
 • Stabilirea obiectivelor de calitate pentru fiecare produs
 • Audit intern pentru a evalua performanțele
 • Adecvate de testare la fiecare etapa de dezvoltare
 • Documentaţie detaliată din toate măsurile
Şi un întreg lot mai mult!

Toate procesele lor sunt susţinute de stricte certificări-ISO 9001 si ISO 17025-oferindu-vă pace de spirit care te primesc cel mai bun produs de calitate, că banii pot cumpăra.

Balenele gigant spun secretul lor mici de sănătate-stimularea

Doar ceea ce sunt kril oricum?

Krill sunt mici creveţi sau creaturi creveţi-ca care hrana din lume cele mai mamut animale – balenele mare. Fără dinţi mari balene înghiţi uriaşe cantităţi de kril să furnizeze energie au nevoie de combustibil lor masive în vrac. O balenă albastră mănâncă până la 8.000 de lire sterline de kril fiecare zi în timpul sezonului de hrănire.

Aceste balene mare foarte inteligentă nu sunt numai animalele care depind de kril pentru nevoile lor nutritionale. Deci face sigilii, pinguini, păsări marine, calmari şi peşte.

Kril hardy recoltate din apele Antarcticii dure-cele care cuprind noastre pur ulei de Krill-sunt atât de importante sunt considerate un “ specii de boltă, ” organismului pe care mulţi prădători antarctică depinde.

Aceste crustacee translucide se aduna în masele densa sau roiuri care pot transforma Oceanul pe suprafata roz sau roşu.

Împreună cu plancton, kril alcătuiesc biomasă mai mare pe pământ … unul dintre cel mai usor regenerabile alimentare resursele disponibile, o excelenta sursa nutritive din perspectiva mediului.

Kril nu sunt fie o nouă sursă de nutriţie. Le-am fost recoltate ca sursa de hrana pentru om şi animale domestice din anul 1800. Eventual chiar mai devreme în Japonia unde ele sunt considerate o delicatesă.

Cu toate acestea, trebuie să ştiţi …

Click aici pentru a cumpara ulei de Krill la site-ul oficial

EFA echilibru este critică pentru sănătatea ta

Acizi grasi esentiali (Age) includ (ridicat în compuşi vitale EPA si DHA) de grasimi omega-3 si omega-6 grasimi. Age nu pot fi fabricate în corpul dumneavoastră, dar sunt benefice pentru sănătate normală şi metabolismul. Prin urmare, Age trebuie să fie obţinute prin dieta.

Deşi unele omega-6 grasimi sunt bune pentru sanatatea ta, echilibrul de omega-6s de omega-3 este crucială. Din păcate, cei mai mulţi oameni consuma o supra-abundenţă de omega-6 grasimi.

Stramosii tai îmbrăţişat o dieta cu un echilibru sănătos de aproximativ egale omega-6 şi omega-3 grăsimi. Dar curent dieta de vest este mult prea ridicat în omega-6 grasimi. Medie omega-6 la omega-3 raportul este acum mai aproape de 20:1, şi în unele cazuri chiar joc. Acest lucru vă poate împiedica o sănătate optimă.

Din cauza acestui raport dezechilibrată, şi pentru că ai putea probabil beneficia de mai multe grasimi omega-3 …

Vă recomandăm cu tărie adăugând pur ulei de Krill la arsenalul dumneavoastră de sănătate.

În afară de DHA si EPA, acest ulei marină unică are un alt “ arma secreta ” nu a fost găsit în uleiuri de peşte, care explică de ce cred că este superior …

Alte secrete de ulei de Krill

Spre deosebire de uleiurile de peşte, ulei de krill pur poarta omega-3, sub forma de fosfolipide – lipozomi sau pachete mici acizilor graşi cu livrare direct la celulele corpului tau.

Dovezi ştiinţifice la data a arătat că transportatorii mai sigure si mai eficiente de EPA si DHA sunt aceste fosfolipide.

Din păcate, uleiuri standard de peşte (si marci de ulei de kril inferioare) lipsa acest fosfolipidic complexe. În schimb, acestea conţin omega-3 acizi graşi sub formă mai puţin benefică a trigliceridelor gratuit.

Ce sunt fosfolipidele importante?

Ele sunt blocurile de construcţie pentru dumneavoastră membranele celulare, reglementare celular transporturilor de funcţionare ca ‘ poarta-deţinătorii. " În acest rol, acestea protejează membranele celulare la atacul radicalilor liberi.

Această relaţie unic între fosfolipide şi acizi graşi omega-3 facilitează trecerea de molecule de acid gras prin perete intestinal. Acest lucru vă ajută în două moduri …

 • Face grasimi omega-3 în ulei de Krill pur biodisponibilitate semnificativ mai mult decât cele din uleiul de peşte, permiţând EPA si DHA pentru a intra direct celulele.
 • Îmbunătăţeşte dumneavoastră omega-3 pentru raportul de omega-6.
Un alt fapt important: fosfolipidic cea mai predominantă în ulei de curată krill este phosphatidyl colină, care este parţial compus din colină.

Numeroase studii au demonstrat importanţa de colină în dezvoltarea creierului, de învăţare şi memorie. De fapt, colină este deosebit de important pentru dezvoltarea fetală şi infantile creierului la femeile gravide şi care alăptează.

Colină este precursorul pentru vitale neurotransmitatorului acetilcolina (care trimite semnale nervoase la creier) și pentru trimethylglycine, un protector hepatic recunoscute.

Mai departe, de asemenea, are un plin complement de antioxidanti necesare nu văzut în ficat de peşte sau cod ulei.

Click aici pentru a cumpara ulei de Krill la site-ul oficial

Curată Krill Oil este un câştigător peste ulei de peşte

Nu există nici o îndoială că beneficiezi de luând o calitate ulei de peşte. Cu toate acestea, pur ulei de Krill oferă avantaje clare pentru ulei de peşte într-un număr de moduri importante.

Tu a lua same multi-system ulei, inclusiv crucială EPA si DHA de peşte de sănătate beneficii de omega 3 bogat …

Dar pur ulei de Krill oferă, de asemenea:

 • Absorbţia mult mai bine decât de peşte OilThis înseamnă poate lua 1/5 doze – mică două capsule mai degrabă decât cele 10 mari. Fosfolipidici legătură creşte biodisponibilitatea omega-3, îmbunătăţeşte omega-3 pentru raportul de omega-6 şi susţine funcţionarea membrana celulelor sănătoase.
 • Superbe Antioxidant ProtectionUnique antioxidanti-inclusiv Astaxantin şi un roman flavonoide marin-vă poate proteja de deteriorarea radicalilor liberi.
 • Poluare-Free kril sunt în partea de jos a lanţului alimentar şi colectate departe de poluarea mărilor curat din jurul Antarctica. Deci nu trebuie să vă faceţi griji despre concentrări nesigure de mercur, PCB-uri, metale grele sau alte toxine că uleiul de peşte de calitate scăzută produse pot conţine.
 • SupplyKrill în curs de desfăşurare sunt o sursă mare regenerabile. Ele sunt mai mare biomasă în ocean şi nu este pur şi simplu nici un risc de care le determină să piară din over-harvesting.
 • Stabilitatea pur ulei de Krill Antarctic este mult mai stabil şi mai rezistente la rancezirea decât uleiurile de peşte convenţionale. Acest lucru înseamnă că va dura mai mult. Va dura doi ani la temperatura camerei. (Vă rugăm să nu frigider.)
 • Nici un gust de peşte, Reflux sau alte efecte secundare deşi peşte ulei consumul frecvent duce la efecte secundare de gust de peşte, reflux sau râgâială de arome de peşte, aceasta nu a avut loc cu antarctică pur ulei de kril. Nu apar efecte adverse au fost observate chiar şi la doze ridicate.
 • Regenerabile alimentare sursa kril reprezintă o sursă de nutriţie regenerabile, durabil şi ecologic pozitive.

Scor de mare pentru mai multi antioxidanti

Pur ulei de kril este jam-ambalate cu putere antioxidante, inclusiv vitamine antioxidante A şi E, plus Astaxantin şi cantaxantină.

Astaxantin este un carotenoid-tip de antioxidant care este chiar mai puternic decât beta-caroten, alfa-tocoferol, Licopenul si luteina.

Pur ulei de Krill conţine, de asemenea, un nou-descoperite flavonoide cu o structură moleculară roman. Probabil aţi auzit că flavonoide sunt antioxidanti puternici. Surprinzător, înainte de acum, au nu fost găsit în nimic în afară de plante-legume, fructe şi alge.

Astaxantin şi acest unică sursă de marină flavonoide în pur ulei de kril a crea o legătură specială cu EPA şi DHA, care să permită metabolismul directe de antioxidanti.

Click aici pentru a cumpara ulei de Krill la site-ul oficial

De ce curată Krill Oil devine votul meu

Fereşte-te de imitaţii ieftine, care nu acceptă dumneavoastră de sănătate, precum şi pur ulei de kril. Ca cuvântul despre beneficiile de kril ulei tartinabile, vă puteţi aştepta pentru a vedea multe branduri de inferioare Kril ulei inundaţiilor piaţă, încearcă să dai ei înşişi ca produse de înaltă calitate.

Din păcate, cele mai multe dintre aceste pretinse Kril ulei produse conţin mai puţin de 10 la sută omega-3, şi tot sub forma de trigliceride, fără unic fosfolipidelor şi astaxantina protecţie antioxidantă.

Dar nu este doar conţinutul care sunt importante – cât de valoroase cum sunt. Este sistemul de livrare care se ajunge în sistemul mai rapid şi mai eficient …

Ia bunăstarea dumneavoastră la un nivel nou

Deci, aici este ceea ce este în magazin pentru tine:

 • O sursă bogată de omega-3 DHA şi EPA-protecţie antioxidanti şi fosfolipidelor – care promovează sănătatea ta
 • Standarde de înaltă calitate care da pace totală a minţii
Gata să văd pentru tine cum sănătatea şi calitatea vieţii dumneavoastră poate prospera la un nivel nou?

Aţi putea fi mirat cât de mult antarctică pur ulei de Krill trebuie … şi ce fel de investiţii este implicat.

De fapt, suma pe care aveţi nevoie depinde în mare parte de nevoile dumneavoastra personale de sănătate. Dar, doar două capsule a acestui supliment cu prima masă în fiecare zi vă sprijină cu un sortiment bogat de ingrediente de sănătate-stimularea … şi absolut nu TRANS-grăsimi!

Deşi vitaminele liposolubile din pură ulei de kril sunt cele mai bune absorbită cu alimente, fosfolipidici conţinut asistă emulsionare şi absorbţia de grăsime, aşa că luaţi-l cu alimente nu este esenţial.

Sunt sigur că vă poate fi de acord că 24.95 $ este foarte rezonabil pentru un astfel de produs de calitate cu atât de multe moduri pentru a vă senzaţie de mare. Asta e o simpla 83 cenţi pe zi pentru a obţine beneficii de sănătate inima, suport pentru sănătate comun, şi mult mai mult!

Dar aici este o modalitate de a economisi timp de reordonare şi fiind asigurat de o aprovizionare în curs de desfăşurare.

Valabilitate de pur ulei de kril este un plin doi ani.

Deci comanda o sursă de 3 luni şi comoditatea de a avea o aprovizionare constantă pe parte atunci când sticla dumneavoastră curent ruleaza de experienţă. Economiseşte timp, dolari de transport maritim şi riscul de întrerupere a aprovizionării. Şi cele mai bune din toate-vă permite să păstraţi beneficiile de ulei de kril pur continuu de lucru pentru tine.

Deci, vedeţi, mi-am dat toate motivele de conceput să investească o sumă mică în sprijinirea sănătăţii dumneavoastră cu antarctică pur ulei de kril.

Cred că vă datorez la tine pentru a lua acest pas … adăugarea acestor două crucial nutriţionale elemente-mai multe uleiuri omega-3 şi antioxidanţi mai multe-pentru dieta ta. De ce nu folosi aceeaşi sursă dovedit care folosesc acum pentru a rămâne sănătoşi?

Click aici pentru a cumpara ulei de Krill la site-ul oficial