» » Typer Håravfall I Kvinner

Typer Håravfall I Kvinner

Introduksjon

Feilaktig antatt å være en strengt mannlige sykdom, utgjør kvinner faktisk Førti prosent av American Hårtap lider. Håravfall i kvinner kan være helt ødeleggende for lidende 's self bilde og følelsesmessige velvære.

Dessverre har samfunnet tvunget kvinner lider i stillhet. Det anses langt mer akseptabel for menn å gå gjennom den samme hår tap prosessen. Den medisinske samfunnet behandler enda mer dessverre også spørsmålet om kvinners Hårtap som om den var ikke-eksisterende. Siden Hårtap ikke synes å være liv truende, de fleste leger betaler lite oppmerksomhet til kvinners klager om Hårtap og hovedsak fortelle sine pasienter som “ det er ikke så farlig ”, og at “ du bare må leve med den. ”

Selvfølgelig påvirker hva disse leger ikke synes å innse er at den psykiske skaden som er forårsaket av håret forlis og følelsen unattractive kan være bare ødeleggende som noen alvorlig sykdom, og faktisk kan ta en emosjonell tollpenger som direkte fysiske helse.

American hår tap Association gjenkjenner at Hårtap er kvinner er en alvorlig liv forandre betingelse som ikke lenger kan ignoreres av medisinske samfunnet og samfunnet som helhet.

Vise beste Hårtap behandling for kvinner

Typer Håravfall i kvinner

Hårtap kan være midlertidig eller langvarig. Midlertidige Hårtap kan være enkelt å fikse når årsaken er identifisert og behandlet eller vanskelig når det ikke er umiddelbart klart hva årsaken er. Hårtap som kunne muligens vært midlertidig, kan bli langvarig som følge av en feil diagnose. Potensialet for slike misdiagnoses er kanskje det mest frustrerende aspektet av håret forlis for kvinner. Informasjonen i denne delen vil hjelpe deg med å identifisere årsaken til din Hårtap og ideelt føre du og din leger til høyre behandlinger for din bestemt type Hårtap, snarere, snarere enn senere.

Alopecia er det medisinske ordet for overflødig eller unormale Hårtap. Det finnes forskjellige typer alopesi. Hva alle Hårtap har til felles, enten det er i menn eller kvinner, er at det er alltid et symptom på noe annet som er gått galt i kroppen. Håret forblir på hodet der det hører hjemme hvis hormone ubalanse, sykdom eller noen annen tilstand ikke skjer. Denne betingelsen kan være så enkelt som å ha en gene som gjør at du er utsatt for mann eller kvinne Mønstergruppe baldness eller en av former for alopecia Areata Alopecia areata, eller det kan være så komplisert som en hel rekke sykdommer. Heldigvis, hårtap kan også være et symptom på en kortsiktige hendelse for eksempel stress, graviditet, og å ta av visse medisiner.

I disse situasjonene, hår vil ofte (though not always) vokse tilbake når hendelsen har gått. Stoffer, inkludert hormoner, medisiner og sykdommer kan føre til en endring i hårvekst, shedding faser og varigheter. Når dette skjer, oppstå synkron vekst og shedding. Når årsaken er jobbet med, mange ganger hår vil gå tilbake til sine tilfeldig mønster av vekst og shedding og hår tap problemet stanser. Unfortuantely, for noen kvinner, hårtap blir en lang kamp for livet.

Vise beste Hårtap behandling for kvinner