» » Typer Av Kvinnors Håravfall

Typer Av Kvinnors Håravfall

Inledning

Felaktigt tros vara en strikt manlig sjukdom, utgör kvinnor faktiskt fyrtio procent av amerikansk hår förlust sjuka. Håravfall hos kvinnor kan vara helt förödande för drabbade är jaget bild och känslomässiga välmående.

Samhället har tyvärr tvingas kvinnor lida i tystnad. Är det långt mer acceptabelt för män att gå igenom samma hår förlust process. Medicinsk gemenskapen behandlas ännu mer tyvärr också frågan om kvinnors håravfall som om det var obefintlig. Eftersom håravfall inte verkar vara livshotande, de flesta läkare lite uppmärksamma kvinnors klagomål om håravfall och i huvudsak berätta sina patienter att “ det är no big deal ”, och att “ du bara måste leva med den. ”

Naturligtvis påverkar vad dessa läkare inte verkar inse är att psykiska skador som orsakats av håravfall och känsla oattraktivt kan vara precis lika förödande som någon allvarlig sjukdom, och faktiskt kan ta en känslomässig vägtull som direkt fysisk hälsa.

American hår förlust Association erkänner att håravfall är kvinnor är ett allvarligt liv förändrar villkor som inte längre kan ignoreras av medicinska gemenskapen och samhället som helhet.

Visa bästa hår förlust behandling för kvinnor

Typer av kvinnors håravfall

Håravfall kan vara tillfälliga eller långvariga. Tillfälligt håravfall kan vara enkla att åtgärda när dess orsak är identifieras och behandlas, eller svårt när det inte framgår direkt vad orsaken är. Håravfall som eventuellt kunde ha varit tillfälligt, kan bli långvariga till följd av en felaktig diagnos. Potentialen för sådana misdiagnoses är kanske den mest frustrerande aspekten av håravfall för kvinnor. Informationen i det här avsnittet hjälper dig att identifiera orsaken till ditt håravfall och idealiskt leder du och din läkare till rätt behandlingar för en viss typ av håravfall, förr snarare än senare.

Alopecia är den medicinska termen för överdrivna eller onormal håravfall. Det finns olika typer av alopecia. Vad alla håravfall har gemensamt, oavsett om det är män eller kvinnor, är att det alltid är ett symptom på något annat som har gått fel i din kropp. Ditt hår kvar på huvudet där det hör hemma om hormon obalans, sjukdom eller vissa andra villkor inte förekommer. Villkoret kan vara så enkelt som med en gen som gör du mottagliga för manliga eller kvinnliga mönstret håravfall eller någon av formerna av alopecia areata, eller det kan vara så komplicerat som en mängd sjukdomar. Håravfall kan lyckligtvis också vara ett symptom på en kortsiktig händelse som stress, graviditet och av vissa mediciner.

I dessa situationer, kommer hår ofta (men inte alltid) växa tillbaka när händelsen har passerat. Ämnen, inklusive hormoner, mediciner och sjukdomar kan orsaka en förändring i hår tillväxt, avgivande faser och deras varaktigheter. När detta inträffar uppstå synkront tillväxt och avgivande. När orsaken behandlas, många gånger hår kommer att gå tillbaka till sina slumpmässigt mönster av tillväxt och avgivande och hår förlust problemet stoppar. Unfortuantely, för vissa kvinnor, håravfall blir en lång kamp för livet.

Visa bästa hår förlust behandling för kvinnor