» » Tratamente De îngrijire A Părului Care Le Puteţi Face – Te

Tratamente De îngrijire A Părului Care Le Puteţi Face – Te

Tratamente De îngrijire A Părului Care Le Puteţi Face – TeOuă, iaurt si miere sunt, la prima vedere, toate componentele de un mic dejun gustos, dar, de asemenea, se întâmplă să fie parului tratament ingrediente, şi la preţuri accesibile, toate-naturale de cei de la care. Şi ei nu sunt singurii. Ştiaţi că, de exemplu, că uleiurile din avocado mai apropiate de propria noastră piele uleiuri decât orice produs în culoar frumusete nu? Sau că aciditatea uşoară din lamaie este un efectiv — şi blândă-alternativă la produse chimice-încărcat? Data viitoare când vă blochează nevoie un lift, economisiţi bani folosind unul dintre aceste remedieri de bucatarie.

Pentru toate tipurile de par Oul este cu adevărat cel mai bun din toate lumile, spune Janice Cox, autor de frumuseţea naturală de la domiciliu. Gălbenuş de ou, bogate în grăsimi şi proteine, este în mod natural de hidratare, în timp ce alb, care conţine enzime consumul de bacterii, elimină uleiuri nedorite, ea explică.

Să utilizaţi: pentru parul normal, utilizaţi ou întreg să starea parul; utilizare albuşuri de ou doar pentru a trata parul gras; galbenusurile se utilizează numai pentru a hidrata parul uscat, fragil, spune Cox. Utilizaţi 1/2 ceasca de oricare amestec de ou este potrivit pentru tine şi se aplică curat, umed de păr. Dacă nu există suficient ou să haina scalpului şi a părului, utilizaţi mai mult după cum este necesar. Lasă pe timp de 20 minute, clătiţi cu apă rece (pentru a preveni ouă de gătit) şi şampon de păr. Ou întreg şi gălbenuşuri-doar tratamente poate fi aplicat o data pe luna; albii-doar de tratament poate fi aplicat la fiecare două săptămâni.

Pentru părul lipsit de strălucire Coafat-produse (precum poluarea aerului) pot lăsa un film care Seve de umiditate şi dulls strălucească atât — dar produse lactate ca smântână şi iaurt simplu poate ajuta inversa acest prejudiciu. Lactic acid uşor benzi departe murdăria în timp ce de grăsime de lapte hidrateaza, spune Lisa Belkin, autor al The Cookbook cosmetice.

Utilizare: Masaj 1/2 ceasca smantana sau iaurt simplu în părul umed şi să stai pentru 20 de minute. Se clateste cu apa calda, urmat de apa rece, apoi sampon par în mod normal. Tratamentul poate fi aplicat fiecare alt săptămînă.

Pentru scalp mâncărimi Pentru a lupta fulgi — aduse de săraci dieta, stres şi climatice, printre alţi factori — încercaţi o lămâie suc si ulei de masline amestec în părul tău. Aciditatea din suc de lamaie ajută scape pielea capului de orice vrac, uscate fulgi de piele, în timp ce uleiul de măsline hidrateaza pielea de pe cap, spune Cox.

Utilizare: Se amestecă 2 linguri proaspăt de lămâie suc, 2 linguri ulei de masline si 2 linguri cu apa, şi masaj în scalpului umedă. Lasa amestecul stai pentru 20 de minute, apoi se clăteşte şi şampon de păr. Tratamentul poate fi aplicat fiecare alt săptămînă.

Pentru păr moale sau fin Pentru a adăuga organismului de păr, ajunge pentru o băutură puţin probabil frumusete: bere! Băuturi fermentate conţine livrările generos de drojdie, care lucrează pentru a grăsuţ tresses obosit, explică Cox.

Să utilizaţi: se amestecă 1/2 cană de bere plat (se toarna bere într-un recipient şi lăsaţi să stea pentru câteva ore pentru a epuiza carbonatarea) cu 1 lingurita ulei de lumina (de floarea-soarelui sau rapita) şi un ou crud. Se aplică pentru păr curat, umed, lasă să stea timp de 15 minute, apoi clatiti cu apa rece. Sau adăuga plat bere doar la o sticla cu pulverizator şi spritz pe parul uscat. Când lichidul se evaporă, reziduuri rămase de proteine (din grau, malţ sau hamei) continuă să consolideze şi structura părului, spune Belkin. Tratamentele pot fi aplicate de fiecare alt săptămînă.

Pentru par uscat sau deteriorat de soare Orice ţi demon uscarea parului — apă dură, supraexpunerea la soare, ta credincioasă fier plat — îndulcitor naturii pot ajuta. Mierea este un umectant naturale, ceea ce înseamnă ea atrage şi blochează în umiditate, spune Cox.

Pentru a utiliza: aproximativ 1/2 ceasca miere de masaj în păr curat, umed, să stai pentru 20 de minute, apoi clătiţi cu apă caldă. De asemenea, puteţi adăuga 1-2 linguri ulei de măsline pentru a desprinde miere pentru aplicarea mai uşor. Pentru părul extrem de soare deteriorate, încercaţi amestecarea de miere cu 1-2 linguri de ingredient bogate în proteine, cum ar fi avocado sau ou gălbenuş de ou, care vă va ajuta să alimenteze cheratină de proteine obligaţiuni acel atac de razele UV. Tratamentul poate fi aplicat o data pe luna.

Pentru părul gras sau gras Utilizate în mod corespunzător, este un mod ieftin de a elimina de ulei şi grăsimi, spune Belkin.

Să utilizaţi: se toarnă 1 lingura mălai sau amidon de porumb într-un gol de sare sau piper shaker şi se presară pe părul uscat şi scalpul până când aţi utilizat toate. După 10 minute, utilizaţi o perie de cap cu zbaturi la complet perie-l afară. Tratamentul poate fi aplicat în fiecare zi alte.

Pentru părul creţ Experţi de frumuseţe Home jur de avocado — şi nu doar pentru a repara deteriorat de păr. Proteine şi uleiuri (care sunt uşoare şi umed ca propria noastră secretiile naturale ale pielii) sale oferă cea mai bună combinaţie de substanţe nutritive pentru netezirea şi cântărire jos păr indisciplinat, explică Cox.

Pentru a utiliza: must de până de jumătate un avocado şi masaj în păr curat, umed. Să stea timp de 15 minute înainte de clătire cu apă. Amperi până putere de hidratare prin combinarea piure de avocado cu 1-2 linguri de ingredient de hidratare, cum ar fi smantana, galbenusurile sau maioneza. Tratamentul poate fi aplicat la fiecare două săptămâni.

Pentru reziduurile de culpabilitate par Nimic nu mănâncă prin acumularea de produse cum ar fi bicarbonatul de sodiu, spune Cox. Bicarbonat de sodiu, în esenţă, descompune ceva acide.

Utilizare: Se amestecă 1-2 linguri bicarbonat de sodiu cu cantităţi mici de apă pana formeaza o pasta groasa. Masaj în păr umed şi să stea timp de 15 minute. Clătiţi cu apă, apoi sampon parului. Tratamentul poate fi aplicat la fiecare două săptămâni.