» » Tipuri De Femei Căderea Părului

Tipuri De Femei Căderea Părului

Introducere

Eronat crezut a fi o boală strict de sex masculin, femei face de fapt până la sută patruzeci de suferinzi pierderea părului American. Pierderea parului la femei poate fi absolut devastatoare pentru suferind de sine imagine şi emoţională bunăstarea.

Din păcate, societatea a forțat femeilor de a suferi în tăcere. Este considerat mult mai acceptabilă pentru bărbaţi să treacă prin acelaşi proces pierderea parului. Chiar mai mult din păcate, Comunitatea medicală, de asemenea, tratează problema de cadere a parului pentru femei ca în cazul în care ar fi fost inexistente. Deoarece pierderea parului nu pare a fi viaţa în pericol, cei mai mulţi medici plătească puţină atenţie femeii plângeri despre căderea părului şi, în esenţă, spune pacienţii lor care “ este nici o afacere mare ”, şi că “ doar veţi avea de a trăi cu it. ”

Desigur, ceea ce aceste medici nu par să înţeleagă este că daune psihologice cauzate de căderea părului şi sentimentul neatractiv poate fi doar ca devastatoare ca unor boli grave, şi de fapt, poate lua o taxă emoţionale care direct afectează sănătatea fizică.

Asociatia Americana de pierderea părului recunoaște că pierderea parului femei este o viaţă grave modificarea condiţie care nu mai poate fi ignorată de comunitatii medicale şi societăţii în ansamblu.

Vezi cel mai bun tratament de pierderea parului pentru femei

Tipuri de femei căderea părului

Pierderea parului poate fi temporară sau de lungă durată. Temporară a părului poate fi uşor de a stabili când cauza sa este identificată şi tratate sau dificil atunci când nu este imediat clar ceea ce este cauza. Pierderea parului care eventual ar putea au fost temporară, pot deveni lungă durată ca urmare a unui diagnostic incorect. Potenţial pentru aceste misdiagnoses este, probabil, aspectul cel mai frustrant de pierdere a parului pentru femei. Informaţiile din această secţiune va ajuta să identificaţi cauza pierderii parului dumneavoastră şi ideal vă și plumb medici Dvs tratamentele potrivit pentru dumneavoastră tip special de pierdere a parului, mai devreme, mai degrabă decât mai târziu.

Alopecie este termenul medicale de excesive sau anormală a părului. Există diferite tipuri de alopecie. Ceea ce toate părului are în comun, dacă este în bărbaţi sau femei, este faptul că este întotdeauna un simptom al altceva care a plecat greşit în corpul dumneavoastră. Parul tau va rămâne pe capul tău în cazul în care îi aparţine în cazul în care nu se produce o hormon dezechilibrul, boală, sau unele altă condiţie. Această condiție poate fi fel de simplu ca având o genă care te face să sensibile la chelie model de sex masculin sau feminin sau într-una dintre formele de alopecie areata, sau poate fi cât de complex ca o întreagă serie de boli. Din fericire, pierderea parului poate fi un simptom al unui eveniment pe termen scurt precum stresul, sarcina şi prelevarea de anumite medicamente.

În aceste situaţii, părul va adesea (deşi nu întotdeauna) să crească înapoi atunci când evenimentul a trecut. Substanțe, inclusiv hormoni, medicamente și boli poate provoca o schimbare în creşterea părului, purtători de faze şi în durate lor. Atunci când se întâmplă acest lucru, creşterea sincrone și a produce. Odată ce cauza este tratată, firele de păr de mai multe ori va reveni la modelul lor aleatoare de creştere şi de vărsare, şi se opreşte problemă de pierderea parului. Unfortuantely, pentru unele femei, căderea părului devine o luptă lungă de viaţă.

Vezi cel mai bun tratament de pierderea parului pentru femei