» » Sundhedsmæssige Fordele Af Green Tea

Sundhedsmæssige Fordele Af Green Tea

Mirakel grøn te

Sundhedsmæssige Fordele Af Green TeaEr andre mad eller drikke rapporterede at have så mange sundhedsmæssige fordele som grøn te? Kineserne har kendt om lægemidler fordelene ved grøn te siden oldtiden, bruge det til at behandle alt fra hovedpine til depression. I hendes bog grøn te: naturlige hemmeligheden for et sundere liv, Nadine Taylor anfører, at grøn te er blevet brugt som en medicin i Kina i mindst 4.000 år.

I dag, videnskabelig forskning i både Asien og vest giver konkrete beviser for de lange sundhedsmæssige fordele tilknyttet drikke grøn te. For eksempel i 1994 offentliggjort the Journal of the National Cancer Institute resultaterne af en epidemiologisk undersøgelse, der angiver, at drikke grøn te reduceret esophageal kræftrisikoen i kinesiske mænd og kvinder med næsten 60 procent.

Purdue University forskere konkluderede for nylig, at indelukke i grøn te hæmmer vækst af cancer celler. Der er også forskning der viser at drikke grøn te nedsætter total kolesterol niveauer samt forbedre forholdet mellem gode kolesterol (HDL) til dårlige (LDL) kolesterol.

Sammenfattende, er her et par medicinske betingelser, hvor drikke grøn te er ry for at være nyttige:

 • kræft
 • leddegigt
 • høj kolesterol niveauer
 • cariovascular sygdom
 • infektion
 • forringet immune funktion
Køb grøn te vægt tab drikke | Køb grøn te vægt tab pille

Hvad gør grøn te så specielle?

Sundhedsmæssige Fordele Af Green TeaHemmeligheden bag grøn te ligger i, det er rigt på catechin polyfenoler, især epigallocatechin gallate (EGCG). EGCG er en kraftfuld anti-oxidant: Udover inhibiterende vækst af cancer celler, det dræber kræft celler uden at skade sundt væv. Det har også været effektive i at sænke LDL kolesterol niveauer og inhibiterende unormal dannelse af blodpropper. De sidstnævnte tager på tilsat betydning når du overveje at trombose (dannelsen af unormale blodpropper) er den førende årsag til hjerteanfald og slagtilfælde.

Links der gøres mellem virkningerne af drikke grøn te og den “ franske Paradox. ” i år, blev forvirrede forskere ved det faktum, at franskmændene trods indtager en kost rig på fedt, har en lavere forekomst af hjertesygdomme end amerikanerne. Svaret blev fundet for at ligge i rødvin, som indeholder resveratrol, en polyphenol, der begrænser de negative virkninger af rygning og en fede kost. I en undersøgelse, 1997 bestemmes forskere fra University of Kansas EGCG er dobbelt så stærke som resveratrol, som kan forklare hvorfor satsen for hjertesygdomme blandt japanske mænd er ganske lav, selvom ca. halvfjerds-fem procent er rygere.

Hvorfor ikke andre kinesiske te har lignende sundhed-giver egenskaber? Grøn, oolong og sort te kommer fra bladene af Camellia sinensis planten. Hvilke sæt grøn te fra hinanden er den måde, den behandles. Grøn te blade er dampet, som forhindrer den sammensatte EGCG bliver oxideret. Derimod er sort og oolong te blade fremstillet af gæret blade, hvilket resulterer i EGCG der omdannes til andre forbindelser, der er ikke nær så effektive i forebyggelse og bekæmpelse af forskellige sygdomme.

Køb grøn te vægt tab drikke | Køb grøn te vægt tab pille

Andre fordele ved grøn te

Nye beviser er ved at opstå, grøn te selv kan hjælpe dieters. I November 1999 offentliggjort i American Journal of Clinical Nutrition resultaterne af en undersøgelse ved Université de Genève i Schweiz. Forskerne fandt, at mænd, der fik en kombination af koffein og grøn te ekstrakt brændte flere kalorier end der gives kun koffein eller placebo.

Grøn te kan endda forhindre tand henfald! Ligesom sin bakterier-ødelægger evner kan forhindre madforgiftning, kan det også dræbe de bakterier, der forårsager dental plakette. I mellemtiden skin præparater indeholdende grøn te – fra deodoranter til cremer – er begyndt at vises på markedet.

Sundhedsmæssige Fordele Af Green Tea

Skadelige virkninger af grøn te

Hidtil er den kun negative bivirkning rapporteret fra drikke grøn te søvnløshed skyldes, at den indeholder koffein. Grøn te indeholder dog mindre koffein end kaffe: der er ca. 30 til 60 mg. af koffein i seks – otte ounces te, forhold til over hundrede - mg. i otte ounces kaffe.

Køb grøn te vægt tab drikke | Køb grøn te vægt tab pille

Hvor meget skal du drikke grøn te?

Sundhedsmæssige Fordele Af Green TeaDer er så mange svar på dette spørgsmål, som der er forskere undersøger de fysiske egenskaber af grøn te. Eksempelvis urter for sundhed magazine nævner en japansk følgeskrivelse, hvori at mænd, der drak 10 kopper grøn te om dagen opholdt sig cancer-fri for tre år længere end mænd, der drak mindre end tre kopper dagligt (der er ca. 240-320 mg af polyfenoler i tre kopper grøn te).

En undersøgelse af Clevelands Western Reserve University konkluderede i mellemtiden at drikke fire eller flere kopper grøn te om dagen kunne hjælpe forhindre leddegigt eller reducere symptomer hos personer, der allerede lider af sygdommen. Og japanske forskere på Saitama Cancer Research Institute opdagede at der var færre recurrances af brystkræft, og sygdommen spredes mindre hurtigt, i kvinder med en historie af drikker fem kopper eller mere grøn te dagligt.

Det får mere forvirrende. University of California undersøgelse om kræft-præventiv kvaliteter af grøn te konkluderede, at du formentlig kunne nå det ønskede niveau af polyfenoler ved at drikke blot to kopper pr. dag. En virksomhed, der sælger en grøn te kapsel formel insisterer på den anden side at 10 kopper pr. dag er nødvendige for at opnå det maksimale udbytte.

Hvordan kan du gøre følelse af disse modstridende påstande? I betragtning af alle beviserne, er det sandsynligvis sikkert at planlægge på drikker fire til fem kopper grøn te pr. daglig. Hvis du er en ægte devotee, med alle midler drik mere; men hvorvidt du vil aflede tilføjet sundhedsmæssige fordele fortsat fastsættes af yderligere forskning.

Køb grøn te vægt tab drikke | Køb grøn te vægt tab pille

Hvordan at Brew en kop grøn te?

Producerer den perfekte kop grøn te er en vanskelig proces. Hvis ikke håndteres korrekt, kan de samme polyfenoler, der giver sundhedsmæssige fordele ødelægge den smag, hvilket gør te smag "græsklædte." Det er især vigtigt ikke at over-brew grøn te. Mens det er bedst at følge producentens anvisninger for hver sort af grøn te, er her nogle generelle instruktioner:

 • Bruge en te taske, eller te, 2 – 4 gram pr. kop.
 • Udfylde en kedel med koldt vand og bringe til en byld.
 • Efter koble kedel, lade den stå i op til 3 minutter.
 • Pour det opvarmede vand over te taske eller te, og som tillader det at stejle i op til 3 minutter. Hvis du bruger en te-pose, Fjern posen.
 • Tillad te afkøles i tre minutter.
Køb grøn te vægt tab drikke | Køb grøn te vægt tab pille