» » Soorten Vrouwen Haaruitval

Soorten Vrouwen Haaruitval

Inleiding

Ten onrechte gezien als een strikt mannelijke ziekte, make-up vrouwen daadwerkelijk veertig procent van de Amerikaanse haar verlies patiënten. Haarverlies bij vrouwen kunnen absoluut verwoestende voor de lijder van zelf beeld en emotionele welzijn.

Helaas heeft de maatschappij gedwongen vrouwen om te lijden in stilte. Het wordt beschouwd als veel meer aanvaardbaar voor mannen om te gaan door de zelfde haar verlies proces. De medische gemeenschap behandelt zelfs meer helaas, ook de kwestie van de vrouw haarverlies, alsof het niet-bestaand. Aangezien haarverlies niet lijkt te worden levensbedreigend, meeste artsen weinig aandacht besteden aan vrouwen klachten over haaruitval en in wezen vertellen hun patiënten dat “ het is geen big deal ”, en dat “ je gewoon moet wonen ermee ”

Natuurlijk wat deze artsen niet lijken om te beseffen is dat de psychologische schade veroorzaakt door haarverlies en gevoel onaantrekkelijk kan net zo verwoestende als een ernstige ziekte en in feite, kan een emotionele tol te nemen die rechtstreeks gevolgen voor fysieke gezondheid.

De American Association haar verlies erkent dat haaruitval vrouwen is een ernstige leven veranderen voorwaarde dat niet langer kan worden genegeerd door de medische gemeenschap en de samenleving als geheel.

Weergave beste haar verlies behandeling voor vrouwen

Soorten vrouwen haaruitval

Haaruitval kan worden tijdelijke of langdurige. Tijdelijk haarverlies kunnen eenvoudig op te lossen wanneer de oorzaak is geïdentificeerd en behandeld, of moeilijk als het is niet direct duidelijk wat de oorzaak is. Haarverlies dat mogelijk zou zijn geweest tijdelijke, kan langdurige als gevolg van een onjuiste diagnose worden. Het potentieel voor dergelijke misdiagnoses is misschien wel het meest frustrerend aspect van haarverlies voor vrouwen. De informatie in deze sectie zal u helpen identificeren van de oorzaak van uw haarverlies en idealiter leiden u en uw arts om de juiste behandelingen voor uw bepaald soort haaruitval, spoediger, eerder dan later.

Alopecia is de medische term voor buitensporige of abnormale haaruitval. Er zijn verschillende soorten van alopecia. Wat alle haaruitval gemeen heeft, of het nu in mannen of vrouwen, is dat er altijd een symptoom van iets anders dat in je lichaam verkeerd gegaan. Je haar zal blijven op uw hoofd waar het thuishoort als hormoon onbalans, ziekte, of sommige andere voorwaarde niet plaatsvindt. Deze voorwaarde kan worden net zo eenvoudig als het hebben van een gen dat je vatbaar voor mannelijke of vrouwelijke patroonkaalheid of een van de vormen van alopecia areata maakt kan, of het zo complex als een hele reeks van ziekten. Gelukkig, haaruitval kan ook een symptoom van een korte termijn gebeurtenis zoals stress, zwangerschap, en het nemen van bepaalde medicijnen.

In deze situaties, haar zal vaak (maar niet altijd) groeien terug wanneer de gebeurtenis is verstreken. Stoffen, met inbegrip van hormonen, medicijnen, en ziekten kan leiden tot een verandering in haargroei, fasen vergieten en in hun duur. Wanneer dit gebeurt, synchrone groei en vergieten optreden. Zodra de oorzaak is behandeld, gaat vele malen haren terug naar hun willekeurig patroon van de groei en vergieten, en het probleem van haar verlies stopt. Helaas, voor sommige vrouwen, haarverlies wordt een leven lang strijd.

Weergave beste haar verlies behandeling voor vrouwen