» » Prea Mult Botox – Ul Este Rău, De Dr. Oz Show – Cele Mai Bune Alternative Pentru Botox

Prea Mult Botox – Ul Este Rău, De Dr. Oz Show – Cele Mai Bune Alternative Pentru Botox

Prea mult Botox-ul poate fi rău?

Botox, un nume de comerţ de toxina botulinica, este folosit cosmetice pentru a trata o varietate de condiţii, inclusiv ochi lenes si ridurile. Există, de asemenea, non-cosmetice medicale tratamente, precum Neuropatia, care au primit rezultate pozitive cu Botox. Botox-ul are cu siguranta sa dovedit beneficiile, dar ca o toxina, există unele riscuri asociate, precum şi. Înţelegerea ce Botox-ul este şi ceea ce se poate pentru care vă pot ajuta să determina dacă este un tratament viabil pentru a discuta despre suplimentare cu medicul dumneavoastră.

Beneficiile de Botox

Toxina botulinică este o proteină neurotoxice, care, în doze mici, poate oferi ajutor cosmetice si medicale. Fabricat sub diferite denumiri comerciale ca Botox, Myobloc, Neurobloc şi Vistabel Aceasta toxina de lucrări de relaxare contracţii musculare şi blocarea impulsurilor nervoase. Acesta este frecvent utilizat pentru mini facelifts, deoarece reduce ridurile si liniile fine. Cu toate acestea, este, de asemenea, folosit cosmetice pentru a trata brazdă frunte, ochi lenes şi clipeşte incontrolabile. Medical, Botox-ul este utilizat pentru distonie cervicală, durere cronică, prostate extinsă, migrene, vezici hiperactive şi neuropatie.

Click aici pentru a cumpara Natox-alternativa pentru Botox

Riscurile şi efectele secundare ale Botox

Deşi Botox are atât de multe beneficii pozitive, atât cosmetice şi medical, există, de asemenea, riscurile asociate cu acesta. Toxina botulinica în doze foarte mari pot provoca botulismul, care este o rară şi paralizantă boală care cel mai frecvent provine din intoxicaţii alimentare. Sunt cazuri în care o procedură de Botox a mers rău deoarece componenta toxice a fost prea mare sau de droguri a fost administrat incorect. Este foarte important ca numai un instruit medic, precum un bord certificate dermatolog sau chirurg plastician, ocupa ţi Botox preparate injectabile. Este la fel de important de a utiliza un brand certificate precum Botox şi nu o formă necunoscută de toxine care pot să nu satisfacă aceleaşi standarde de calitate.

Prea Mult Botox – Ul Este Rău, De Dr. Oz Show – Cele Mai Bune Alternative Pentru BotoxPrincipala cauză de îngrijorare este expunerea repetată la Botox. Efecte de Botox ultimele câteva săptămâni, dar apoi necesita tratament repetat pentru ca rezultatele să continue. Ca muschii incep sa ia instruit la Botox preparate injectabile, diminuează repetarea condiţie.

Cu toate acestea, unii oameni deveni punct de vedere estetic dependent de Botox şi sfârşesc repetarea tratamentele atât de des care feţele lor de fapt devenit îngheţate în aparenţă. Din moment ce utilizarea repetată de Botox limita ta animaţie faciale, este important să înţelegem consecinţele utilizării repetate de acest tratament. Acest lucru este valabil mai ales de actori sau cineva care se bazează pe expresii faciale pentru mijloacele lor de existenţă.

Există alte posibile reacţii adverse la Botox precum echimoze la injectare, Cefalee, indigestie şi greaţă. Cu toate acestea, dacă sunteţi în căutarea pentru a trata o condiţie specifică şi nu abuzaţi Botox tratament de overusing aceasta, puteţi găsi de relief la diferite şi condiţii. Medicul dumneavoastră vă poate ajuta să determina dacă Botox-ul este o opţiune viabilă pentru tine.

Click aici pentru a cumpara Natox-alternativa pentru Botox

Alternativă Botox

Natox este ca botox fără ace sau intervenţii chirurgicale invazive. Acesta este un nou mod revoluţionar de a combate semnele de îmbătrânire prin combinarea cutting margine tehnologie cu ingrediente 100% pur, ecologic.

Prea Mult Botox – Ul Este Rău, De Dr. Oz Show – Cele Mai Bune Alternative Pentru Botox Natox operează în interiorul un mod comparabil cu Botox de impact pe nervii sub porii si pielea. Botox şi Natox, ambele la fel scop să slăbiţi grupelor musculare faciale pentru a înlătura orice tensiune, împreună cu orice linii de îmbătrânire. Diferenţa principală este metoda pe care le folosesc pentru a realiza acest lucru.

Natox , de asemenea, este mândru să susţin că Natox nu este testat pe animale si Natox taie, de asemenea, amprenta de carbon de pe planetă de a face decizia de a nu avea o eticheta de hârtie, optând în schimb pentru a imprima direct pe acolo sticle care pot fi reciclate. Alte produse au tendinţa de a folosi sticle de plastic cu etichete de hartie, sunt sigur că aţi văzut toate ce vreau sa spun.

Cumpara Natox de la site-ul oficial