» » Orsakerna Till Håravfall Hos Män

Orsakerna Till Håravfall Hos Män

Inledning

Orsakerna Till Håravfall Hos MänLäskmaskin alopecia eller gemensamma manliga mönster håravfall (MPB) svarar för mer än 95% av håravfall hos män. Efter ålder av trettiofem två-tredjedelar av män kommer att uppleva en viss märkbar håravfall och efter femtio års ålder ungefär 85% av männen har betydligt gallring hår. Cirka tjugofem procent av män som lider med manliga mönster håravfall börja smärtsamma processen innan de når en ålder av 21.

Tvärtemot samhälleliga övertygelse, de flesta män som lider av manliga mönster håravfall är mycket nöjda med sin situation och skulle göra något för att ändra den. Håravfall drabbar varje aspekt av den hår förlust drabbade liv. Det påverkar såväl sociala relationer som professionella livet för dem som lider. Det är inte ovanligt att män att ändra sina karriärvägar på grund av deras håravfall.

Föreningen hår Los erkänner hur förödande manliga mönster håravfall kan vara för män i alla åldrar, och har skapat resurser för män att få helt objektiva svar på deras hår förlust frågor.

Vi avråder forska dina alternativ genom gula sidorna eller kommersiella webbplatser. Det finns hundratals produkter och tjänster säljs till sårbara hår förlust konsumenten, men för närvarande finns det endast två FDA godkända produkter som har bevisats kliniskt att stoppa eller förhindra håravfall. Dessutom bara en handfull kirurger utför kirurgiska hår återställande till teknikens standarder.

Klicka här om du vill visa bästa hår förlust behandling

Orsakerna till håravfall hos män

Androgen alopecia eller manliga mönster håravfall (MPB) är ansvarig för den stora majoriteten av håravfall hos män. Medan det finns många anledningar som människor förlorar sina hår, däribland allvarlig sjukdom, reaktion att vissa mediciner, och i sällsynta fall mycket stressande händelser, kan de flesta håravfall hos män skyllas på ärftlighet.

Vad manliga mönster håravfall sjuka faktiskt ärver är hår hårsäckarna med genetiska känsligheten för Dihydrotestosterone (DHT). Hår hårsäckarna som är känsliga för DHT börja miniaturize, förkorta livslängden på varje hårsäckar som påverkas. Så småningom, stoppa dessa drabbade hårsäckarna producerar ytan godtagbar hår.

Manliga mönster håravfall kännetecknas vanligtvis med uppkomsten av en receeding hårfin och urvattnade kronan. Hår i dessa områden inklusive tempel och mitten av främre scalp verkar vara den mest känsliga för DHT. Detta mönster så småningom fortskrider till tydligare håravfall i hela hela upp i scalp, lämnar endast en rim eller “ horseshoe ” mönster av hår kvar i de mer avancerade stadierna av MPB. För vissa även män kan detta återstående kraterrand hår påverkas av DHT.

Klicka här om du vill visa bästa hår förlust behandling

En närmare titt på DHT

Dihydrotestosterone (DHT) är ett derivat eller biprodukt av testosteron. Testosteron konverterar till DHT med hjälp av enzymet typ II 5-alfa-reductace, som hålls i den hårsäckar olja körtlar. Medan hela genetiska processen med manliga mönster håravfall inte är helt förstått, vet forskarna att DHT krymper hår hårsäckarna, och att när DHT utelämnas hår hårsäckarna fortfarande frodas. Hår hårsäckarna som är känsliga för DHT måste utsättas för hormonet under en långvarig period av tid för den drabbade Follikelstimulerande att slutföra miniaturization. Idag, med korrekt ingripande kan denna process saktat eller ens stoppas om fångats tillräckligt tidigt.

Klicka här om du vill visa bästa hår förlust behandling