» » Krillolje – Ultimate Kilden Til Omega 3

Krillolje – Ultimate Kilden Til Omega 3

To enkle måter å forbedre din helse

Krillolje – Ultimate Kilden Til Omega 3To av de beste og ennå enkle måtene å forbedre din generelle helse med kosttilskudd inkluderer:

 • Øke inntaket av antioksidanter.
 • Øke inntaket av omega-3 oljer.
Antioksidanter er kroppens måte å nøytralisere frie radikaler, de skadelige metabolske biprodukter som kan skade celler og vev i hele kroppen din.

Vitenskapelige bevis har gjentatte ganger vist at antioksidanter er en hjørnestein i markedsføringen av hjertesykdommer, immunsystemet støtte og hukommelse oppbacking. Antioksidanter også synes å spille en rolle i å bidra til å redusere din tegn på aldring.

Selv om mange matvarer inneholder antioksidanter, er dagens dårlig kvalitet dietter nesten alltid utilstrekkelige i hele spekteret av disse gunstig frie radikaler renovasjonsarbeider. Det er derfor jeg anbefaler å øke inntaket antioksidant som en verdifull måte å optimalisere din helse.

Klikk her for å kjøpe Krillolje fra offisielle hjemmeside

De to avgjørende fett som er nøkkelen til din helse

Jeg er sikker på at du har hørt av nå om to fett i omega-3 oljer som er avgjørende for din helse-DHA og EPA. Disse forbindelsene er ikke bare avgjørende for å opprettholde din helse-vitenskapelig forskning indikerer at kan de også fremme hjertet helse og gi immunforsvaret og humør støtte.

Nå i en perfekt verden, ville du kunne få alle omega-3s du trenger, ved å spise fisk. Dessverre viser studier at spise fisk kan utsette deg en høy grad av forurensning med industrielle forurensninger og giftstoffer som kvikksølv, PCB, tungmetaller og radioaktivt giftstoff.

FDA og EPA har faktisk gitt ut helse veiledninger Advarsel mot visse fisk og skalldyr forbruk for små barn, kvinner som er gravide, eller kan bli gravide og ammende mødre.

Jeg har tidligere anbefalt at du tar fisken olje å øke inntaket av omega-3 fettsyrer. Høy kvalitet fiskeoljer er absolutt flotte produkter, med mange viktige helsefordeler.

Men det finnes ulemper.

Som … fiskeolje er svak i antioksidant-innhold. Som du øke ditt inntak av omega-3 essensielle fettsyrer med forbruker fiskeolje, kan du faktisk øke ditt behov for enda mer antioksidant beskyttelse hvis fiskeolje har vært utsatt for store mengder oksygen eller har å bli harsk.

hvorfor? Vel, er fiskeolje lett bedervelige. Antioksidanter bidra til å sikre at fiskeolje ikke oksiderer lett. Som vi bemerket, fører oksidasjon til dannelsen av disse usunne frie radikaler.

Dette var en vexing problem i lang tid …

Før oppdagelsen av Krillolje-en marine olje som hjelper løse dilemmaet ved å entydig og synergi kombinere antioksidanter og omega-3 fettsyrer.

Det viste seg langt bedre enn tidligere anbefalt fiskeoljer. Her er hvordan …

Klikk her for å kjøpe Krillolje fra offisielle hjemmeside

Kraftige antioksidanter + essensielle Omega-3 oljer = oppsiktsvekkende helse

Når jeg først hørte om dette ren marine olje, ble jeg veldig imponert med sine mange fordeler og solid forskningen bak sin unike kombinasjon av antioksidanter, omega-3 oljer og andre ingredienser.

Listen over hvordan Krillolje støtter du vil sikkert imponere deg for:

Mange måter Krillolje støtter deg

 • Et sunt hjerte
 • Støtte for konsentrasjon, hukommelse og læring
 • Blodsukker helse
 • Sunne ledd, med en økning i felles komfort
 • Slåss din aldringstegn
 • Sunne hjernen og nervesystemet funksjon og utvikling
 • Beskyttelse for celle membraner
 • Kolesterol og andre blod lipid helse
 • Sunt leveren funksjon
 • Støtte immunforsvaret
 • Sunn humør-støtte
 • Optimal hudens helse
Så hvis du leter etter en måte å forbedre din helse med et produkt som virkelig leverer varene, så vennligst ta et minutt å oppdage hvordan ren Krillolje kan hjelpe deg.

Klikk her for å kjøpe Krillolje fra offisielle hjemmeside

Nye advarsel om Omega-3 kosttilskudd...

Nye labtesting fra Consumer Lab avslører noen urovekkende feil i kvalitet blant populære fiskeolje olje og krill kosttilskudd.

Disse problemene varierte fra unøyaktig etiketter, kvalitetsforringende (inkludert ett i et barns produkt) og enteric-belagte produkter som utgitt for tidlig. Og skyhøye PCB i en beregnet på pets.

Hva en annen uavhengig laboratorium oppdaget?

I mellomtiden, uavhengige tester ble gjort for å sammenligne de tre store produsentene av Krillolje. Produsenten er ett av de tre.

Svært strenge protokollen ble brukt for å sikre upartisk blind testing av de tre varemerkene. Analytiske tester ble gjort av tredjepart som er godt etablert og godt kjent labs.

De analysert nivåer av astaxanthin, omega-3 fettsyrer, fosfolipider og lyso-phosphatidylcholine og friskhet og sikkerhet indikatorer.

Her er deres viktigste resultater...

Analysen klart indikerte at våre produsentens Krillolje inneholder de høyeste nivåene av EPA, DHA, samt totale omega-3, sammenlignet med to andre.

Astaxanthin er svært reaktive (og er derfor en svært potent antioksidant), så lab brukes bulk krill olje fra de tre produsentene å studere stabiliteten i astaxanthin.

De konkluderte med at ett produkt var svært ustabil, en var moderat, og tredje-våre produsenten-var en klar vinner for stabilitet.

Når de testet friskhet indikatorer, trimethylamine oksid (TMAO), trimethyl Amin (TMA) og total flyktige grunnleggende nitrogen (TVN), fant de at Krillolje produsert av våre produsenten hadde lavest (i de fleste tilfeller, undetectable) grensene.

I kontrast, Krillolje produsert av ett selskap viste svært høye konsentrasjoner av TMA, TVN og TMAO, som indikerer kvalitetsforringende... og i ett tilfelle selv uegnet for konsum ifølge kommisjonen beslutning 95/149/EC. Klikk her for å vise resultatene for deg selv.

Jeg er glad for å si at våre produsenten bestått disse testene på toppen av haugen. Men det er en annen grunn til hvorfor jeg tror ren Krillolje er overlegen...

Klikk her for å kjøpe Krillolje fra offisielle hjemmeside

Hva er så bra med Licaps ®?

Vi har nå levere ren Krillolje i en "Licaps ®" kapsel i stedet for en softgel eller caplique. Licaps bruker nyskapende "Fusion Technology" til å forsegle en 2-delt kapsel uten bruk av striper.

Denne ekstraordinære flytende kapsel-teknologi kan gi mange fordelaktige fordeler over andre fordi det...

 • Reduserer oksidasjon potensielle ved flushing flytende formulering med nitrogen under kapsel-fylling prosessen-oppretter en friskhet boble
 • Sikrer 2-delt kapsler er hermetisk forseglet å redusere potensialet for lekkasje-gir en nøyaktig stramt, en-brikke-kapsel
 • Forbedrer holdbarheten gjennom eksemplarisk fylle og tetting prosesser
Bunnlinjen med Licaps... muligheten for lekkasje er nesten redusert til null stund absorpsjon er forbedret.

Og det er ikke hele historien...

Over et år tilbrakte å velge bare høyre produsenten

Mitt lag og jeg tilbrakte over 18 måneder gjør våre due diligence med Licaps' produsenten før du godkjenner alle slags partnerskap.

Akkurat som du ser på legitimasjon når du ansetter en entreprenør eller en ansatt, er det lurt å granske svært legitimasjonen for selskapet gjør din kosttilskudd … og det er akkurat hva jeg gjorde med denne produsenten.

Å velge selskap å produsere ren Krillolje, forsiktig oppmerksomhet ble betalt til deres kvalitet prosesser... så du ville ha det aller beste krill olje produktet jeg kunne finner for å forbedre din helse.

Her er bare noen av historien bak dette nyskapende selskapet...

 • Utviklet konseptet om tetting en kapsel uten striper, svar på forbrukernes sikkerhet bekymringer i slutten av 1980 (kalt Licaps)
 • Brukt mer enn 15 år på å utvikle Licaps kapsel design og prosesser
 • Mottatt cGMP sertifisering for sine anlegg i Frankrike i 2003
 • Har en verdensleder i kapsel produsert i mer enn et århundre-har 10 produksjonssteder kjører 24/7 i Amerika, Asia og Europa
 • Produserer over 50% av alle 2-delt kapsler der ute i dag-mer enn 180 milliarder kapsler på årsbasis
Du kan være trygg på å vite at mitt lag og jeg har gjort et godt gjennomtenkt og undersøkte valg i å gi deg et produkt med høy kvalitet.

Klikk her for å kjøpe Krillolje fra offisielle hjemmeside

Løftet av kvalitet

Det er en annen svært viktig forsikring om at du får den beste kvalitetsprodukt.

Akkurat som du ser på legitimasjon når du ansetter en entreprenør eller en ansatt, så du ville være klokt å betrakte legitimasjonen for selskapet gjør din kosttilskudd.

Det er derfor våre teamet valgte produksjonsselskapet for våre ren Krillolje veldig nøye, betaler spesiell oppmerksomhet til deres kvalitet praksis-så du ville ha det beste produktet for helsen.

Våre valgte produsenten nådeløst forfølger suveren kvalitetskontrollstandarder som inkluderer handlinger som …

 • Kartlegging ut alle nøkkelprosesser og overvåking dem grundig
 • Å etablere kvalitet målsettinger for hvert produkt
 • Interne revisjoner å vurdere ytelse
 • Aktuelle tester på hvert trinn i utvikling
 • Omfattende dokumentasjon av alle trinnene
Og en hel masse mer!

Alle sine prosesser er støttet opp av strenge sertifisering-ISO 9001 og ISO 17025 – gir deg fred i sinnet at du får det beste kvalitet produktet som kan kjøpes for penger.

Gigantisk hval fortelle deres lille helse-Boosting hemmelighet

Akkurat hva er krill allikevel?

Krill er små reker eller reke-lignende skapninger innmatingens verdens mest mammut dyr-store hvalene. Tannløs store hvaler gulp ned store mengder av krill å gi energi til de trenger til drivstoff deres massiv bulk. En blå whale spiser opp til 8,000 pounds av krill hver dag under fôring sesongen.

Disse høylig forståelig store hvaler er ikke de eneste dyr som avhenger av krill for deres ernæringsmessige behov. Så gjøre sel, pingviner, sjøfugl, blekksprut og fisk.

Hardfør krillen høstet fra harde antarktiske farvann-de som utgjør våre ren Krillolje-er så viktig at de blir ansett som en “ keystone arter, ” en organisme som mange Antarktis rovdyr er avhengig av.

Disse gjennomsiktige krepsdyr samles i tett massene eller svermer som kan slå havets overflate rosa eller rød.

Sammen med plankton, krill utgjør den største biomassen på jorden … en av de mest lett fornybar mat ressursene tilgjengelig, en utmerket ernæringsmessige kilde fra et miljøperspektiv.

Krill er ikke en ny kilde til ernæring heller. De har vært høstet som matkilde for både mennesker og husdyr siden 1800-tallet. Muligens enda tidligere i Japan der de er ansett som en delikatesse.

Men du trenger å vite …

Klikk her for å kjøpe Krillolje fra offisielle hjemmeside

EFA balansen er kritisk for din helse

Essensielle fettsyrer (EFAs) inkluderer både omega-3 fettsyrer (høy i de avgjørende forbindelsene EPA og DHA) og omega-6 fettsyrer. EFAs kan ikke produseres i kroppen din, men er gunstig for normal sunnhet og metabolisme. Derfor må EFAs hentes gjennom kostholdet.

Selv om noen omega-6 fettsyrer er bra for helsen din, er balansen mellom omega-6 til omega-3s avgjørende. Dessverre, folk flest bruker en overflod av omega-6 fettsyrer.

Dine forfedre omfavnet en diett med en sunn balanse mellom omtrent like omega-6 og omega-3 fettsyrer. Men den nåværende vestlige kostholdet er altfor høy i omega-6 fettsyrer. Den gjennomsnittlige omega-6 omega-3 forholdet er nå nærmere 20:1, og i noen tilfeller selv oljeinnsprøytning. Dette kan holde deg fra optimal helse.

På grunn av denne ubalanserte forhold, og fordi du kunne sannsynligvis ha nytte mer omega-3 fettsyrer …

Jeg anbefaler på det sterkeste å legge ren Krillolje til helse arsenal.

I tillegg til DHA og EPA, dette unike marine olje har en annen “ hemmelig våpen ” ikke funnet i fiskeoljer som forklarer hvorfor jeg tror det er bedre enn …

Andre Krill olje Secret

I motsetning til fiskeoljer bærer ren Krillolje omega-3 fettsyrer i form av fosfolipider-liposomer eller små pakker som leverer fettsyrer direkte til kroppens celler.

Vitenskapelig dokumentasjon hittil har vist at de sikreste og mest effektive bærere av EPA og DHA er disse fosfolipider.

Dessverre, standard fisk oljer (og mindreverdig krill olje merker) mangler denne phospholipid kompleks. I stedet inneholder de omega-3 fettsyrer i mindre gunstig form av gratis triglyserider.

Hvorfor er fosfolipider er viktig?

De er byggesteinene for din celle membraner, regulere cellular transport av fungerer som ‘ gate keepers. " I denne rollen beskytter de celle membraner fra frie radikaler angrep.

Denne unike forholdet mellom fosfolipider og omega-3 fettsyrer i stor grad forenkler passering av fettsyrer molekyler gjennom din tarmveggen. Dette hjelper deg på to måter …

 • Gjør omega-3 fettsyrer i ren Krillolje betydelig mer bioavailable enn de i fiskeolje ved at EPA og DHA for å gå direkte inn cellene dine.
 • Forbedrer din omega-3 forholdet mellom omega-6.
Et annet viktig faktum: det mest dominerende phospholipid i ren Krillolje er phosphatidyl kolin, som er delvis består av kolin.

Tallrike studier har vist betydningen av kolin i hjernens utvikling, læring og hukommelse. Faktisk, er kolin spesielt viktig for fosterets og spedbarn hjernens utvikling hos gravide og ammende kvinner.

Kolin er forløperen for vitale nevrotransmitteren acetylcholin (som sender nerve signaler til hjernen) og for trimethylglycine, en anerkjent lever beskytter.

Videre, det kan også skilte med en full bemanning av nødvendig antioksidanter ikke sett i fisk eller cod leveren olje.

Klikk her for å kjøpe Krillolje fra offisielle hjemmeside

Ren Krillolje er en vinner Over fiskeolje

Det er ingen tvil om at du kan ha nytte av å ta en høy kvalitet fiskeolje. Men tilbyr ren Krillolje klare fordeler til fiskeolje i en rekke viktige måter.

Du får alle de samme multi-system helsemessige fordelene av omega-3-rik fiskeolje, inkludert avgjørende EPA og DHA …

Men ren Krillolje tilbyr også:

 • MYE bedre absorpsjon enn fisk OilThis betyr at du kan ta 1/5 dosen-to små kapsler heller enn 10 store. Phospholipid bindingen øker biotilgjengeligheten av omega-3s, forbedrer omega-3 forholdet mellom omega-6 og støtter sunn celle membran fungerer.
 • Suveren ProtectionUnique antioksidant antioksidanter-inkludert astaxanthin og en roman marine flavonoid-kan beskytte deg mot skadelige frie radikaler.
 • Forurensningsfritt Krill er på bunnen av næringskjeden, og samlet inn langt fra forurensning i uberørte havet rundt Antarktis. Så trenger du ikke å bekymre deg om usikre ansamlinger av kvikksølv, PCB, tungmetaller eller andre giftstoffer som lav kvalitet fiskeolje produkter kan inneholde.
 • Pågående SupplyKrill er en svært fornybar. De er den største biomassen i havet, og det er bare ingen risiko for å forårsake dem til omkomme fra over-harvesting.
 • Stabilitet Antarktis ren Krillolje er mer stabilt og mer motstandsdyktig mot rancidity enn konvensjonelle fiskeoljer. Dette betyr at det vil vare lenger. Det vil vare i to år ved romtemperatur. (Vennligst ikke oppbevares i kjøleskap.)
 • Ingen Fishy ettersmak, selv Reflux eller andre bivirkninger om fisk oljeforbruk vanligvis fører til bivirkninger av fishy ettersmak, reflux eller raping av fisk smaker, dette ikke har skjedd med Antarktis ren Krillolje. Ingen ugunstig virkninger har vært nevnt selv ved høye doser.
 • Fornybar mat kilde Krill representerer en fornybar, bærekraftig og miljøvennlig positiv ernæring kilde.

Score stor for mer antioksidanter

Ren Krillolje er jam-pakket med antioksidanter makt, inkludert vitaminene A og E, samt astaxanthin og canthaxanthin.

Astaxanthin er et karotenoid-type antioksidant som er enda kraftigere enn beta-karoten, alfa-tokoferol, lycopene og lutein.

Ren Krillolje inneholder også en nylig oppdaget flavonoid med en roman molekylær struktur. Du har sikkert hørt at flavonoider er kraftige antioksidanter. Overraskende, før nå, hadde de ikke blitt funnet i alt unntatt planter-grønnsaker, frukt og alger.

Astaxanthin og denne unike marine kildekode flavonoid i ren Krillolje skaper et spesielt bånd med EPA og DHA, slik at direkte metabolismen av antioksidanter.

Klikk her for å kjøpe Krillolje fra offisielle hjemmeside

Hvorfor ren Krillolje får min stemme

Se opp for billige etterlikninger som ikke støtter din helse, så vel som ren Krillolje. Som ordet om fordelene av krill olje sprer seg, kan du forvente å se mange merker av mindreverdig krill olje flom markedet, prøver å passere seg som produkter av høy kvalitet.

Dessverre, de fleste av disse påståtte krillprodukter for olje inneholder mindre enn 10 prosent omega-3, og alle i form av triglyserider, uten unike fosfolipider og astaxanthin antioksidant beskyttelse.

Men det er ikke bare innholdet som er viktig-så verdifull som de er. Det er den levering systemet som får det inn i systemet raskere og mer effektivt …

Ta din velvære til nye nivåer

Så er her hva som er i butikken for deg:

 • En rik kilde til omega-3s med DHA og EPA-sammen med beskyttende antioksidanter og fosfolipider-som fremmer din helse
 • Høy kvalitetsstandarder som gir deg total fred i sinnet
Klar til å se selv hvordan din helse og livskvalitet kan blomstre til nye høyder?

Kanskje du lurer på hvor mye Antarktis ren Krillolje du trenger … og hva slags investering er involvert.

Faktisk, beløpet du trenger avhenger i stor grad på dine personlige helsebehov. Men bare to kapsler av dette tillegget med måltidet første hver dag støtter deg med et rikelig utvalg av helse-boosting ingredienser … og absolutt ingen TRANS-fett!

Selv om den fettløselige vitamin i ren Krillolje er best absorbert med mat, phospholipid innholdet bistår i emulgering og absorbsjon av fett, så ta den med mat er ikke avgjørende.

Jeg er sikker på at du kan enig i at $24.95 er svært rimelig for et slikt høykvalitets produkt med så mange måter å holde deg følelsen stor. Det er en bare 83 cents per dag for å få fordelene av hjerte helse, støtte for felles helse, og mye mer!

Men her er en måte å spare deg tid endre rekkefølgen, og å være sikret en kontinuerlig tilførsel.

Holdbarheten av ren Krillolje er en full to år.

Så kan du bestille en 3-måneders forsyning, og erfaring bekvemmeligheten av å ha en jevn tilførsel på hånden når din gjeldende flaske renner ut. Sparer deg tid og frakt dollar risikoen for strømforsyning avbrudd. Og best av alt-det tillater deg å holde fordelene av ren Krillolje fungerer for deg kontinuerlig.

Så du ser, har jeg gitt deg all tenkelig grunn til å investere et lite beløp i å støtte helsen og Antarktis ren krill.

Jeg tror du skylder deg selv å ta dette steget … å legge til disse to avgjørende ernæringsmessige elementer-mer omega-3 oljer og mer antioksidanter-til kosthold. Hvorfor ikke bruke samme bevist kilde som jeg nå bruker til å holde seg frisk?

Klikk her for å kjøpe Krillolje fra offisielle hjemmeside