» » Krillolja – Ultimata Källa Till Omega 3

Krillolja – Ultimata Källa Till Omega 3

Två enkla sätt att förbättra din hälsa

Krillolja – Ultimata Källa Till Omega 3Två av de bästa och ännu enkla sätt att förbättra din hälsa med kosttillskott inkluderar:

 • Öka ditt intag av antioxidanter.
 • Öka ditt intag av omega-3 oljor.
Antioxidanter är kroppens sätt att neutralisera fria radikaler, dessa skadliga metaboliska biprodukter som skadar celler och vävnader i hela kroppen.

Vetenskapliga bevis har upprepade gånger visat att antioxidanter är en hörnsten i främjandet av hjärthälsa, immunsystemet stöd och minnesstöd. Antioxidanter verkar också spela en roll i att hjälpa till att bromsa din tecken på åldrande.

Även om många livsmedel innehåller antioxidanter, är dagens dålig kvalitet Dieter nästan alltid otillräcklig i samtliga dessa nyttiga fri radikal renhållare. Det är därför jag rekommenderar starkt att öka ditt intag av antioxidanter som ett värdefullt sätt att optimera din hälsa.

Klicka här för att köpa Krillolja från officiella hemsida

Två viktiga fetter som är viktiga för din hälsa

Jag är säker på att du har hört av nu om två fetter i omega-3 oljor som är avgörande för din hälsa – DHA och EPA. Dessa föreningar är inte bara avgörande för att bibehålla din hälsa – vetenskaplig forskning visar att de också kan främja hjärthälsa och ger immunförsvaret och humör stöd.

Nu i en perfekt värld, skulle du kunna få alla omega-3 måste du äta fisk. Tyvärr visar studier att äta fisk potentiellt kan utsätta dig för en hög grad av kontaminering med industriella föroreningar och gifter som kvicksilver, PCB, tungmetaller och radioaktiva gifter.

I själva verket har FDA och EPA lagt ut hälsa varningar varning mot vissa fisk och skaldjur konsumtion för små barn, kvinnor som är gravida eller kan bli gravida och ammande mödrar.

Jag tidigare rekommenderat att du tar fiskolja olja att öka ditt intag av omega-3 fetter. Och hög kvalitet fiskoljor är verkligen fantastiska produkter, med många viktiga hälsofördelar.

Men det finns nackdelar.

Som … fiskolja är svag i antioxidant innehåll. När du ökar ditt intag av omega-3 essentiella fettsyror genom att konsumera fiskolja, kan du faktiskt öka ditt behov av ännu mer antioxidantskydd om fiskolja har varit utsatt för stora mängder av syre eller har härskna.

Varför? Ja, är fiskolja färskvara. Antioxidanter bidrar till att fiskoljan inte oxiderar lätt. Som vi bara noterat, leder oxidation till bildandet av dessa ohälsosamma fria radikaler.

Detta var ett förargliga problem under lång tid …

Tills upptäckten av Krillolja – en marin olja som hjälper till att lösa dilemmat genom unikt och synergistiskt kombinerar antioxidanter och omega-3.

Det visat sig vida överlägsen de tidigare rekommenderat fiskoljor. Här är hur …

Klicka här för att köpa Krillolja från officiella hemsida

Kraftfulla antioxidanter + essentiella Omega-3 oljor = häpnadsväckande hälsa

När jag först lärde mig om detta rent Marina olja, var jag oerhört imponerad av dess många fördelar och solid forskning bakom dess unika kombination av antioxidanter, omega-3 oljor och andra ingredienser.

Listan över hur krilloljan stöder du imponerar sannolikt du också:

Många sätt Krillolja stöder du

 • Ett friskt hjärta
 • Stöd för koncentration, minne och inlärning
 • Blodsocker hälsa
 • Friska leder, med en ökning av gemensamma komfort
 • Bekämpa din tecken på åldrande
 • Friska hjärnan och nervsystemet funktion och utveckling
 • Skydd för cellmembran
 • Kolesterol och andra blodet lipid hälsa
 • Friska leverfunktionen
 • Stärka ditt immunförsvar
 • Friska humör stöd
 • Optimal hud hälsa
Så, om du letar efter ett sätt att förbättra din hälsa med en produkt som verkligen levererar varorna, sedan tar det en minut att upptäcka hur ren Krillolja kan hjälpa dig.

Klicka här för att köpa Krillolja från officiella hemsida

Ny varning om Omega-3 kosttillskott...

Nya lab tester från konsumenten Lab avslöjar några störande bortfaller i kvalitet bland populära olja och krill fiskolja.

Problemen varierade från felaktiga etiketter, nedbrytning (inklusive en i ett barns produkt) och inlåtande Belagt produkter som släpps för tidigt. Och skyhöga PCB i en konstruerad för sällskapsdjur.

Vad en annan oberoende labb upptäckt?

Under tiden, oberoende tester gjordes för att jämföra de tre stora tillverkarna av Krillolja. Tillverkaren är en av de tre.

Mycket strikta protokoll användes för att säkerställa opartiska blinda testning av de tre märkena. Analytiska tester gjordes av tredje part väl etablerade och välkända labs.

De analyserade halter av astaxanthin, omega-3 fettsyror, fosfolipider och lyso-fosfatidylkolin och friskhet och säkerhet indikatorer.

Här är deras viktigaste resultat...

Analysen anges tydligt att våra tillverkarens krilloljan innehåller den högsta nivån av EPA, DHA samt totala omega-3, jämfört med de andra två.

Astaxanthin är mycket reaktiva (och är därför en mycket potent antioxidant), så de lab används bulk krilloljan från de tre tillverkarna att studera stabiliteten av astaxanthin.

De drog slutsatsen att en produkt var mycket instabil, en var måttligt, och tredje – vår tillverkare – var en klar vinnare för stabilitet.

När de testade friskhet indikatorer, trimetylamin oxid (TMAO), Trimetyl amine (TMA) och totala mängden flyktiga kvävebaser (TVN), de fann att Krillolja tillverkas av vår tillverkare hade de lägsta (i de flesta fall påvisas) gränserna.

Däremot den Krillolja som produceras av ett företag visade mycket höga halter av TMA, TVN och TMAO, som anger nedbrytning... och i ett fall även otjänligt som livsmedel enligt kommissionens beslut 95/149/EG. Klicka här för att visa resultatet för dig själv.

Det gläder mig att säga att vår tillverkare passerade dessa tester på toppen av högen. Men det finns en annan anledning till varför jag anser att ren Krillolja är överlägsen...

Klicka här för att köpa Krillolja från officiella hemsida

Vad är så bra med Licaps ®?

Vi levererar nu ren Krillolja i en "Licaps ®" kapsel istället för en softgel eller caplique. Licaps Använd innovativa "Fusion Technology" för att täta en 2-delat kapsel utan användning av ränder.

Denna extraordinära flytande kapsel teknik kan ge många positiva fördelar över andra eftersom det...

 • Minskar oxideringspotential genom spolning med kväve flytande formuleringen under kapsel-fyllning – skapar en "friskhet bubbla"
 • 2-Delat kapslar är hermetiskt förseglade att avsevärt minska risken för läckage – ger en exakt snäva, ett stycke kapsel
 • Förbättrar hållbarhet genom exemplariskt tappnings- och förslutningsmetoder processer
Botten linje med Licaps... risken för läckage är praktiskt taget minskat till noll medan absorption förstärks.

Och det är inte hela historien...

Över ett år tillbringade att välja precis rätt tillverkaren

Mitt team och jag tillbringade över 18 månader gör vår due diligence med den Licaps tillverkaren innan att acceptera någon form av partnerskap.

Precis som du tittar på autentiseringsuppgifter när du anställer en entreprenör eller en anställd, är det klokt att mycket granska autentiseringsuppgifter för företaget gör dina kosttillskott … och det är precis vad jag gjorde med denna tillverkare.

I valet för företaget att producera ren Krillolja, noggrann uppmärksamhet ägnades åt deras kvalitetsprocesser... så skulle du ha den allra bästa krill olja produkten jag kunde hitta till förbättra din hälsa.

Här är bara några av historien bakom detta innovativa företag...

 • Utvecklat begreppet tätning en kapsel utan "ränder", som svar på konsumenternas oro för säkerheten i slutet av 1980 (kallas "Licaps")
 • Tillbringade mer än 15 år utveckla Licaps kapsel design och processer
 • Framgångsrikt fått cGMP certifiering för sin anläggning i Frankrike 2003
 • Har världsledande i kapsel tillverkat i mer än ett århundrade – har 10 tillverkningsanläggningar körs 24/7 i Amerika, Asien och Europa
 • Producerar över 50% av alla 2-delat kapslar ute dag – mer än 180 miljarder kapslar på årsbasis
Du kan vara säker på att veta att mitt team och jag har gjort ett genomtänkt och undersökta val i att ge dig en högkvalitativ produkt.

Klicka här för att köpa Krillolja från officiella hemsida

Löfte av kvalitet

Det finns en annan mycket viktig försäkran om att du får bästa kvalitet produkten.

Precis som du tittar på autentiseringsuppgifter när du anställer en entreprenör eller en anställd, så du skulle vara klokt att titta på autentiseringsuppgifter för företaget gör dina kosttillskott.

Det är därför vårt team valde produktionsbolaget för våra ren Krillolja mycket noga, med speciell uppmärksamhet på deras kvalitet metoder – så skulle du ha den bästa produkten för din hälsa.

Vår utvalda tillverkare obevekligt förföljer superb kvalitetskontroll standarder som omfattar åtgärder som …

 • Kartläggning ut alla viktiga processer och övervaka dem noggrant
 • Att fastställa kvalitetsmål för varje produkt
 • Interna revisioner för att bedöma prestanda
 • Lämpliga tester i varje skede av utveckling
 • Omfattande dokumentation av alla steg
Och en hel del mer!

Alla deras processer backas upp av stränga certifieringar – ISO 9001 och ISO 17025 – ger dig sinnesfrid som du får den bästa kvalitet produkten som pengar kan köpa.

Jätte valar berätta deras lilla hälso-öka hemlighet

Vad är krill?

Krill är små räkor eller räkor-liknande varelser som djurfoder världens mest mammut – stora valar. Tandlös stora valar sluka enorma mängder krill att ge den energi de behöver bränsle deras massiva bulk. En blåval äter upp till 8.000 pounds av krill varje dag under utfodring säsong.

Dessa mycket intelligent stora valar är inte de enda djur som är beroende av krill för deras näringsbehov. Så gör sälar, pingviner, sjöfåglar, bläckfisk och fisk.

De härdiga krill som skördats från hårda Antarctic bevattnar-de som utgör vår ren Krillolja-är så viktiga de anses vara en “ keystone arter, ” en organism som många Antarctic rovdjur är beroende.

Dessa böjelse kräftdjur samlas i täta massorna eller svärmar som kan förvandla havets yta rosa eller röd.

Tillsammans med plankton, krill utgör den största biomassan på jorden … en av mest lätt förnybara matresurser, en utmärkt näring källa ur ett miljöperspektiv.

Krill är inte en ny källa till näring heller. De har skördats som en näringskälla för både människor och husdjur sedan 1800-talet. Möjligen ännu tidigare i Japan där de är behandlade en delikatess.

Du behöver dock veta …

Klicka här för att köpa Krillolja från officiella hemsida

EFA balans är kritiska för din hälsa

Essentiella fettsyror (EFAs) inkluderar både omega-3 fetter (hög i viktiga föreningar EPA och DHA) och omega-6 fetter. Varningssystemet inte kan tillverkas i kroppen men är bra för normal hälsa och metabolism. EFAs måste därför uppnås genom din kost.

Även om vissa omega-6 fetter är bra för din hälsa, är omega-6s till omega-3 balansen avgörande. Tyvärr, de flesta människor konsumerar ett överflöd av omega-6 fetter.

Dina förfäder omfamnade en kost med en hälsosam balans ungefär lika omega-6 och omega-3 fetter. Men den nuvarande västerländska kosten är alldeles för hög i omega-6 fetter. Den genomsnittliga omega-6-omega-3-förhållande är nu närmare 20:1, och i vissa fall även 50: 1. Detta kan hålla dig från optimal hälsa.

På grund av denna ojämna förhållande, och eftersom du kunde sannolikt gynnas mer omega-3 fetter …

Jag rekommenderar starkt att lägga ren Krillolja till din hälsa arsenal.

Förutom DHA och EPA, denna unika Marina olja har en annan “ hemliga vapen ” hittades inte i fiskoljor som förklarar varför jag anser att det är bättre än …

Andra Krill olja Secret

Ren krilloljan bär till skillnad från fiskolja, omega-3 i form av fosfolipider – liposomer eller lite paket som levererar fettsyrorna direkt till kroppens celler.

Vetenskapliga bevis hittills har visat att den säkraste och mest effektiva bärare av EPA och DHA är dessa fosfolipider.

Tyvärr saknar denna fosfolipid komplexa standard fisk oljor (och sämre krill olja märken). I stället innehåller de omega-3 fettsyror i mindre fördelaktig form av gratis triglycerider.

Varför är fosfolipider viktiga?

De är byggstenarna för din cellmembran, reglera cellulär transport genom att fungera som ‘ gate-keepers. " I denna roll skyddar de cellmembranen från fria radikaler attack.

Detta unika förhållande mellan omega-3 fettsyror och fosfolipider underlättar avsevärt passagen av fettsyror molekyler genom din tarmväggen. Detta hjälper dig på två sätt …

 • Är omega-3 fetter i ren Krillolja betydligt mer biotillgängliga än i fiskolja eftersom EPA och DHA att direkt ange dina celler.
 • Förbättrar din omega-3 omega-6 förhållande till.
Ett annat viktigt faktum: den mest dominerande fosfolipid i ren Krillolja är fosfatidylkolin, som är delvis består av kolin.

Ett flertal studier har visat betydelsen av kolin i hjärnans utveckling, inlärning och minne. I själva verket är kolin särskilt viktigt för foster och spädbarn hjärnans utveckling hos gravida och ammande kvinnor.

Kolin är föregångare för den viktiga signalsubstansen acetylkolin (som sänder nervsignaler till hjärnan) och trimethylglycine, en erkänd lever beskyddare.

Ytterligare, det ståtar också med en full uppsättning nödvändiga antioxidanter inte sett fisk eller torsk lever olja.

Klicka här för att köpa Krillolja från officiella hemsida

Ren Krillolja är en vinnare över fiskolja

Det finns ingen tvekan om att du kan utnyttja med en högkvalitativ fiskolja. Ren Krillolja erbjuder dock klara fördelar att fiskolja i ett antal viktiga sätt.

Du får alla samma multi-system hälsa fördelarna med omega-3-rik fiskolja, inklusive avgörande EPA och DHA …

Men ren Krillolja erbjuder också:

 • MYCKET bättre Absorption än fisk OilThis innebär att du kan ta 1/5 dosen – två små kapslar snarare än 10 stora. Fosfolipid bindningen ökar biotillgängligheten av omega-3, förbättrar omega-3 omega-6 förhållande till och stöder friska cellmembran funktion.
 • Utmärkt Antioxidant ProtectionUnique antioxidanter – inklusive Astaxantin och en roman Marina flavonoid – kan skydda dig mot skadliga fria radikaler.
 • Förorening-fri Krill som samlats in från föroreningar i de orörda hav som omger Antarktis är längst ner i näringskedjan. Så behöver du inte oroa farliga ackumulationer av kvicksilver, PCB, tungmetaller eller andra gifter som låg kvalitet fiskolja produkter kan innehålla.
 • Pågående SupplyKrill är en mycket förnybar källa. De är den största biomassan i havet och det finns helt enkelt ingen risk för att orsaka dem att förgås från over-harvesting.
 • Stabilitet Antarctic ren Krillolja är mer stabilt och mer motståndskraftiga mot härskning än konventionella fiskoljor. Detta innebär att det kommer att pågå längre. Det kommer att pågå i två år i rumstemperatur. (Vänligen inte kylskåp.)
 • Ingen fiskliknande eftersmak, även Reflux eller andra biverkningar om olja fiskkonsumtion vanligen leder till biverkningar av fiskliknande eftersmak, reflux eller rapningar av fisk smaker, det inte har förekommit med ren antarktisk Krillolja. Inga biverkningar har noterats även vid höga doser.
 • Förnybara mat källa Krill representerar en förnybar och miljövänlig positiv och hållbar kost.

Poäng stort för mer antioxidanter

Ren Krillolja är fullmatade med antioxidant effekt, inklusive antioxiderande vitaminer A och E, plus Astaxantin och kantaxantin.

Astaxanthin är en karotenoid-typ av antioxidant som är ännu mer kraftfull än betakaroten, alfa-tokoferol, lykopen och lutein.

Ren Krillolja innehåller också en nyupptäckt flavonoid med nya molekylära struktur. Du har säkert hört att flavonoider är kraftfulla antioxidanter. Överraskande, innan nu, hade de inte funnits i något annat än växter – grönsaker, frukter och alger.

Astaxantin och denna unika Marina-source flavonoider i ren Krillolja skapar ett speciellt band med EPA och DHA, så att direkta metabolism av antioxidanter.

Klicka här för att köpa Krillolja från officiella hemsida

Varför ren Krillolja får min röst

Se upp för billiga imitationer som inte stöder din hälsa samt ren Krillolja. Som ordet om fördelarna med krill olja uppslag, du kan förvänta dig att se många märken av sämre krill olja översvämning marknaden, försöker passera sig ut som produkter av hög kvalitet.

Tyvärr, de flesta av dessa påstådda krill olja produkter innehåller mindre än 10 procent omega-3, och alla i form av triglycerider, utan unika fosfolipider och Astaxantin antioxidantskydd.

Men det är inte bara innehållet som är viktigt – lika värdefull som de är. Det är leverans system som blir det in i ditt system snabbare och mer effektivt …

Ta ditt välbefinnande till nya nivåer

Så är här vad som väntar för dig:

 • En rik källa till omega-3 DHA och EPA – tillsammans med skyddande antioxidanter och fosfolipider – som främjar din hälsa
 • Höga kvalitetskrav som ger dig fullständig sinnesro
Redo att se själv hur din hälsa och livskvalitet kan blomstra till nya nivåer?

Du kanske undrar hur mycket Antarctic ren Krillolja du behöver … och vilken typ av investeringar är inblandad.

Faktiskt, du behöver beror till stor del på dina personliga hälsa behov. Men bara två kapslar av detta tillägg med din första måltid varje dag stödjer dig med en riklig sortiment av hälso-öka ingredienser … och absolut NO-TRANSFETTER!

Även om de fettlösliga vitaminerna i ren Krillolja är bäst absorberas med mat, fosfolipid innehållet hjälper emulgering och absorption av fett, så ta det med mat inte är viktigt.

Jag är säker på att du kan komma överens att $24.95 är mycket rimlig för sådan en hög kvalitet produkt med så många sätt att hålla dig att må bra. Det är en ren 83 cent per dag att få nytta av hjärthälsa, stöd för skarven hälsa, och mycket mer!

Men här är ett sätt att spara tid ändra ordning och att vara säker på att en pågående försörjning.

Hållbarhetstiden för ren Krillolja är två år.

Så kan du beställa en 3-månaders leverans, och uppleva bekvämligheten att ha en stadig leverans å när din nuvarande flaskan tar slut. Sparar du tid, frakt dollar och risken för leverans avbrott. Och bäst av allt – det kan du behålla fördelarna med ren Krillolja arbetar för dig kontinuerligt.

Så ni ser, har jag gett dig all tänkbar anledning att satsa ett litet belopp för att stödja din hälsa med ren antarktisk Krillolja.

Jag tror du skyldig dig själv att ta detta steg … att lägga till dessa två viktiga näringsämnen – mer omega-3 oljor och mer antioxidanter – till din kost. Varför inte använda samma beprövade källa som jag använder nu till stanna frisk?

Klicka här för att köpa Krillolja från officiella hemsida