» » Krilli öljyä – Perimmäinen Lähde Omega – 3

Krilli öljyä – Perimmäinen Lähde Omega – 3

Kaksi yksinkertaisia tapoja parantaa terveyttä

Krilli öljyä – Perimmäinen Lähde Omega – 3Kaksi parasta ja vielä yksinkertaisia tapoja parantaa yleistä terveydentilaa Lisävuodemaksua ovat:

 • Lisätä saanti antioksidantteja.
 • Nostamalla saanti omega-3 öljyt.
Antioksidantit ovat kehon tapa neutraloida vapaita radikaaleja, haitallisia aineenvaihdunnan sivutuotteita, jotka vahingoittavat soluja ja kudoksia koko kehon.

Tieteellinen näyttö on toistuvasti osoittanut, että antioksidantit ovat avainasemassa sydämen terveyttä, immuniteetti tuki ja muisti apu. Antioksidantit vaikuttavat rooli auttaa hidastaa ikääntymisen merkkejä.

Vaikka monet elintarvikkeet sisältävät antioksidantteja, nykypäivän huono laatu ruokavaliot ovat lähes aina riittämättömiä kaikkia näitä hyödyllisiä vapaa radikaali scavengers. Siksi kannattaa lisätä antioksidanttina saanti arvokas tapa optimoida terveydelle.

Klikkaa tästä ostaa krilli öljyä kotisivut

Kaksi tärkeää rasvoja, jotka ovat keskeisiä terveyttä

Olen varma, että olet kuullut nyt noin kaksi rasvat, omega-3 öljyt, jotka ovat ratkaisevia terveys-DHA ja EPA. Nämä yhdisteet eivät vain ylläpidon terveys-tieteelliset tutkimukset osoittavat, että he myös edistää sydämen terveyttä ja immuunijärjestelmää ja tunnelma tukea.

Täydellisessä maailmassa, olisit nyt voinut saada kaikki omega-3 tarvittava syö kalaa. Valitettavasti tutkimukset osoittavat, että syö kalaa mahdollisesti altistaa sinut vaarallisille jännitteille suurta kontaminaatio teollista epäpuhtauksia ja myrkkyjä, kuten elohopeaa, PCB: tä, raskasmetalleja ja radioaktiivisen myrkkyjä.

Itse asiassa FDA ja EPA ovat ojensi terveys Tiedotteet varoitus tiettyjen kalojen ja äyriäisten kulutus lasten, naisten, jotka ovat raskaana tai voivat tulla raskaana oleville ja imettäville äideille.

Aiemmin suositeltavaa, että otat kala oil tehostaa saanti omega-3 rasvahappoja. Ja laadukas kalaöljyt ovat varmasti upeita tuotteita monia tärkeitä terveyshyödyt.

Mutta haittoja.

Kuten … kalaöljy on heikko antioksidanttipitoisuus. Kun saanti omega-3 rasvahappoja kasvaisi vievää kalaöljy, voi itse lisätä tarpeen enemmän antioksidantti suojaa, jos kalaöljy on altistunut liiallisia määriä happea tai on eltaantua.

Miksi? No kalaöljy on pilaantuvia. Antioksidantit auttaa varmistamaan, että kalaöljy ei hapettuvat helposti. Kuten juuri todettiin, hapettumista johtaa näiden epäterveellisten vapaiden radikaalien muodostumista.

Tämä oli kiusallinen ongelma jo pitkään …

Kunnes löydettiin krilli öljy-meren öljy, joka auttaa ratkaista ongelman yhdistämällä antioksidantit ja omega-3 yksilöllisesti ja synergistisesti.

Se osoittautui paljon parempi kuin aiemmin suositellut kalaöljyt. Tässä on Miten …

Klikkaa tästä ostaa krilli öljyä kotisivut

Voimakkaita antioksidantteja + välttämättömiä Omega-3 öljyt = hätkähdyttävä terveys

Kun sain tietää tämän puhdasta nafta, olin erittäin vaikuttunut sen monia etuja ja vankkaan tutkimukseen takana sen ainutlaatuinen yhdistelmä antioksidantteja, omega-3 öljyt ja muita ainesosia.

Luettelo miten krilli öljy tukee todennäköisesti hämmästyttää sinua liian:

Monia tapoja krilli öljy tukee

 • Terve sydän
 • Tuen keskittämistä, muisti ja oppiminen
 • Verensokeri terveys
 • Nivelten, yhteinen mukavuuden lisäämiseen
 • Taistelu sinun merkkejä ikääntymisestä
 • Terveitä aivojen ja hermoston toimintaa ja kehitystä
 • Suojaa solukalvojen
 • Kolesterolin ja muiden veren rasva-terveys
 • Terve maksa
 • Vahvistaminen immuunijärjestelmää
 • Terve mieli tuki
 • Optimaalisen ihon terveyteen
Joten jos etsit tapa parantaa terveyttä tuote, joka todella toimittaa tavaran, sitten Ota minuutin selvittää, miten puhdasta krilli öljyä voi auttaa sinua.

Klikkaa tästä ostaa krilli öljyä kotisivut

Uusi Varoitus Omega-3 täydentää...

Uusi lab testaus kuluttajien Lab paljastaa joitakin huolestuttavia raukeaa laatu keskuudessa suosittu kala öljy- ja krilli täydentää.

Ongelmat olivat virheelliset merkinnät, pilaantumista (joista yksi on lasten tuote) ja suolitulehdus tahmainen tuotteita jotka julkaistiin liian aikaisin. Ja taivaan tuuliin PCB-yhdisteiden suunniteltu lemmikki.

Toinen riippumaton Lab löysi?

Samaan aikaan riippumaton testaus tehtiin vertailla kolmen suurten valmistajien krilli öljyä. Valmistajan on yksi niistä kolmesta.

Varmistamiseksi, puolueeton sokea testaus kolme tuotemerkkiä käytetään erittäin tiukka protokolla. Analyyttiset tarkastukset tehdään kolmannen osapuolen vakiintunut ja tunnettu labs.

Ne analysoitiin astaksantiinia, omega-3 rasvahappoja, fosfolipidejä ja lyso fosfatidyylikoliini ja tuoreuden ja turvallisuuden.

Tässä ovat tärkeimmät tulokset...

Tarkastelu osoitti selvästi, että meidän valmistaja krilli öljy sisältää korkeimman EPA, DHA ja omega-3, ja kaksi muuta verrattuna.

Astaksantiini on erittäin reaktiivinen (ja on siksi erittäin voimakas antioksidantti), joten lab käytetään irtotavaran krilli öljy opiskelemaan astaksantiinia vakaus kolme valmistajilta.

Pääteltiin, että yhtä tuotetta oli hyvin epävakaa, yksi oli kohtalaisesti, ja kolmas-meidän valmistaja-oli selvä voittaja vakautta.

Testattaessa tuoreus indikaattorit trimetyyliamiini oksidi (TMAO), 2,4,4 amiini (TMA) ja EMÄKSISEN HAIHTUVAN KOKONAISTYPEN (TVN), he huomasivat, että krilli öljy valmistetaan meidän valmistaja oli pienin (useimmissa tapauksissa havaittavissa) rajoitukset.

Sen sijaan krilli öljy tuottaa yksi yritys osoitti erittäin korkeita pitoisuuksia TMA, TVN ja TMAO, joka ilmaisee pilaantumista... ja yhdessä tapauksessa jopa ihmisravinnoksi komission päätös 95/149/EY mukaisesti. Klikkaa tästä nähdäksesi tulokset itse.

Olen iloinen voidessani sanoa, että meidän valmistaja läpäissyt testit yläosan kasaan. Mutta on toinen syy, miksi olen sitä mieltä, että puhdasta krilli öljyä on parempi...

Klikkaa tästä ostaa krilli öljyä kotisivut

Mikä on niin hienoa Licaps ®?

Nyt toimittaa puhdasta krilli öljyä "Licaps ®"-kapseli softgel tai caplique. Licaps tiiviste 2-osainen kapseli käyttämättä banding "Fusion tekniikoiden" avulla.

Tämä ylimääräinen neste kapseli teknologia voi tarjota monia hyödyllisiä etuja verrattuna muihin, koska se...

 • Vähentää hapettumista mahdollisia huuhtelemalla nestemäinen koostumus typellä kapseli täytön aikana – luo tuoreus kupla
 • Takaa, 2-osainen-kapselit ovat ilmatiiviisti suljettu merkittävästi vähentää vuoto-mahdollisuuksia tuottaa juuri tiukka, yksiosainen kapseli
 • Parantaa säilyvyyttä esimerkillinen täyttö- ja prosessien kautta
Pohja mukaisiksi Licaps... mahdollisuus vuoto käytännöllisesti katsoen alennetaan nolla imeytyminen paranee.

Eikä se ole koko tarina...

Vuoden käyttänyt valitsemalla oikea valmistaja

Ryhmäni ja minä vietti yli 18 kuukautta tehdä oma due diligence Licaps' valmistajan ennen suostui minkäänlaista kumppanuutta.

Aivan kuten katsot tunnistetietoja, kun olet vuokraamalla urakoitsijan tai työntekijä, on viisasta tutkia erittäin tunnistetiedot varauksen täydentää yrityksen … ja se on juuri sitä mitä tein tämän valmistajan.

Yritys tuottaa puhdasta krilli öljyä valitessaan huolellinen huomiota on kiinnitettävä niiden laadun kehittämisprosessit... joten sinun on parasta krilli öljyä tuote löytäisin parantaa terveyttäsi.

Tässä on vain joitakin innovatiivisia yrityksen historia...

 • Kehitetty käsitteestä tiivistäminen kapseli ilman juovia, kuluttajien turvallisuuden huolenaiheiden 1980 (kutsutaan "Licaps")
 • Yli 15 vuotta Licaps kapseli suunnittelu ja prosessien kehittäminen
 • Onnistuneet cGMP sertifiointi niiden järjestelmiin Ranskassa vuonna 2003
 • On maailman johtava kapseli valmistanut yli sadan – on 10 tuotantopaikoissa käynnissä 24/7 Amerikassa, Aasiassa ja Euroopassa
 • Tuottaa yli 50 % kaikki 2-osainen kapselit siellä tänään – yli 180 miljardia kapselit vuosittain
Voit olla varma tietäen, että minä tehnyt hyvin harkittuja ja tutkittuja valinta tarjoamalla korkealaatuisia tuotteita.

Klikkaa tästä ostaa krilli öljyä kotisivut

Laatua panttaus

On toinen tärkeä varmaa, että saat parasta laatutuote.

Aivan kuten katsot tunnistetietoja, kun olet vuokraamalla urakoitsijan tai työntekijä, niin olisi viisasta katsoa tunnistetiedot varauksen täydentää yrityksen.

Siksi meidän joukkue valitsi puhdasta krilli öljyä tuotantoyhtiö erittäin huolellisesti kiinnittäen erityistä huomiota niiden laatu käytännöt – joten sinun on parasta tuotetta terveydelle.

Valitun valmistaja pyrkii hellittämättä erinomainen laadunvalvontastandardeja, jotka sisältävät toimia, kuten …

 • Kaikki avainprosessit kartoitus ja seuranta tiukasti
 • Perustamisesta laatutavoitteista. tuotekohtaisissa
 • Sisäisten tarkastusten tehokkuuden arvioimiseen
 • Jokaisessa kehitysvaiheessa testaamisesta
 • Asennusohjeessa kaikki toimenpiteet
Ja paljon enemmän!

Kaikki prosessit tukevat tiukkoja todistukset – ISO 9001 ja ISO 17025-antaa sinulle mielenrauhaa, että saat Taatusti laatutuote, että rahalla saa.

Jättiläinen valaat kertoa pieni terveyttä edistäviä salaisuus

Mitä ovat krilli muutenkin?

Krilli on pieni katkarapua tai katkarapu kaltaisia olentoja, jotka ruokkia maailman eniten mammutin eläimiä – suuri valaiden. Hampaaton suuri valaiden kulauttaa valtavia määriä krilli antaa energiaa, he tarvitsevat polttoaineiden massiivista irtotavarana. Sinivalas syö jopa 8000 kiloa krilli päivittäin ruokinta kaudella.

Nämä erittäin älykäs suuri Valaat eivät ole ainoita eläimiä, jotka ovat riippuvaisia krilli ravitsemukselliset tarpeet. Joten älä tiivisteet, pingviinit, merilintuja, kalmari ja kala.

Hardy krilli korjattu ankara Etelämantereen vesillä – ne, jotka ovat puhdasta krilli öljyä ovat niin tärkeitä, niitä “ kulmakivi lajien ” organismi, jota monet Etelämantereen saalistajat riippuu.

Semi-translucent äyriäisiä kerääntyä tiheässä massat tai sellaisia, jotka voivat kääntää meren pinta vaaleanpunainen tai punainen.

Yhdessä toksiinia, krilli muodostavat suurimman biomassa maapallolla … helpoimmin uusiutuva elintarvikkeiden resursseja, erinomainen ravitsemuksellisia lähde ympäristönäkökulmasta.

Krilli eivät ole myöskään uudenlaiselle ravitsemus. Ne olen korjattu ravintoa ihmiset ja kotieläimet 1800-luvulta lähtien. Mahdollisesti jo aiemmin Japanissa jossa he pidetään herkkuna.

Kuitenkin, sinun tarvitsee tietää …

Klikkaa tästä ostaa krilli öljyä kotisivut

EFA tasapainossa on kriittinen terveydelle

Välttämättömiä rasvahappoja (EFAs) ovat omega-3 rasvahappoja (korkea elintärkeää yhdisteitä, EPA ja DHA) ja omega-6 rasvoja. EFAs ei voida valmistaa elimistössä vaan hyödyttävät terveydentila ja aineenvaihduntaa. Siksi EFAs on saatu ruokavalio.

Vaikka omega-6 rasvoja ovat terveellistä, omega-6s omega-3 on ratkaiseva. Valitettavasti useimmat ihmiset kuluttavat ylitarjonta omega-6 rasvoja.

Esivanhempia omaksuneet ruokavalio terveellinen tasapaino likimäärin omega-6 ja omega-3 rasvat. Mutta nykyinen Länsi-ruokavalio on aivan liian korkea omega-6 rasvoja. Keskimääräinen omega-6 ja omega-3 suhde on nyt lähempänä 20:1, ja joissakin tapauksissa jopa 50: 1. Tämä pitää sinua parhaan mahdollisen terveydentilan.

Koska tämä epätasapainoinen suhde ja koska todennäköisesti voisi hyötyä enemmän omega-3-rasvat …

Suosittelen lämpimästi, lisäämällä puhdasta krilli öljyä terveydenhuollon arsenaali.

Lisäksi DHA ja EPA, tämä ainutlaatuinen NAFTA on toinen “ salainen ase ” ei löydy kalaöljyt, mikä selittää, miksi olen sitä mieltä, että on parempi …

Muut krilli öljyä Secret

Toisin kuin kalaöljyt puhdas krilli öljyä kantaa omega-3-Fosfolipidien – Liposomit tai pikku paketteja, jotka toimittavat rasvahapot elimistön solut muodossa.

Tieteellistä näyttöä toistaiseksi on osoittanut, että EPA ja DHA turvallisin ja tehokkain kantajia ovat nämä fosfolipidejä.

Valitettavasti standardi kala öljyt (ja huonompi krilli öljyä valmistajat) puuttuu tämä Fosfolipidien complex. Sen sijaan ne sisältävät omega-3 rasvahappoja, vähemmän hyödyllisiä vapaa triglyseridit-lomakkeessa.

Miksi ovat fosfolipidejä, jotka ovat tärkeitä?

Ne ovat rakennuspalikoita oman solukalvojen ja säännellä solutason liikenteen toimimalla ‘ yhteyshenkilöitä. " Tässä tehtävässä he suojaa solukalvojen vapaiden radikaalien hyökkäys.

Tämä ainutlaatuinen suhde fosfolipidejä ja omega-3 rasvahappoja helpottaa kulkua rasvahappojen molekyylien kautta suolen seinämässä. Tämä auttaa kahdella tavalla …

 • Tekee omega-3-rasvat puhdasta krilli öljyä huomattavasti enemmän kertyvät elimistöön kalaöljy verrattuna antamalla EPA ja DHA suoraan kirjoittaa oman soluja.
 • Parantaa omega-3 ja omega-6 suhteeseen.
Toinen tärkeä seikka: kaikkein Fosfolipidien puhdasta krilli öljy on fosfatidyylifosfati koliini, joka koostuu osittain koliini.

Lukuisat tutkimukset ovat osoittaneet, että koliinikloridin aivojen kehityksen, oppimisen ja muistin merkitys. Koliini on erityisen tärkeää sikiön ja lapsen aivojen kehitystä raskaana oleville ja imettäville naisille.

Koliini on esiaste keskeinen välittäjäaine asetyylikoliini (joka lähettää hermo signaaleja aivoihin) ja trimetyyliglysiini, tunnustettu maksan suojelija.

Lisäksi se tarjoaa myös kattaisi tarpeen antioksidantteja ei näy kalasta tai turska maksa öljy.

Klikkaa tästä ostaa krilli öljyä kotisivut

Puhdas krilli öljy on voittaja kalaöljy

Ei ole epäilystäkään, että voit hyödyntää ottaen erittäin laadukkaat kalaöljy. Mutta puhdasta krilli öljyä tarjoaa selkeitä etuja kalaöljy monilla merkittävillä tavoilla.

Saat samat Multi terveyshyödyt omega-3-rikas kalaöljy, myös ratkaiseva EPA ja DHA …

Mutta puhdasta krilli öljyä on tarjolla:

 • PALJON paremman imeytymisen kuin kala OilThis tarkoittaa, että voit ottaa 1/5 annosta – kaksi pientä kapselit pikemminkin kuin 10 suuret. Fosfolipidien sidonta lisää hyötyosuutta omega-3 parantaa omega-3 ja omega-6 suhde ja tukee tervettä solukalvon toimintaa.
 • Erinomainen antioksidantti ProtectionUnique antioksidantteja-kuten Astaksantiini ja romaani meren flavonoidi-voi suojaa haitallisia vapaita radikaaleja.
 • Saasteeton krilli määrätään alareunassa elintarvikeketjun ja kaukana ympäröivien Etelämantereen koskematon merien pilaantumista. Joten sinun ei tarvitse murehtia vaarallisia keskittymistä elohopeaa, PCB: tä, raskasmetalleja tai muita myrkkyjä heikkolaatuisen kalaöljy, että tuotteet voivat sisältää.
 • Jatkuva SupplyKrill ovat erittäin uusiutuva energialähde. Ne ovat suurin biomassan meressä ja ei yksinkertaisesti ole vaaraa aiheuttavan menehtymään osoitteesta over-harvesting.
 • Vakauden Etelämantereen puhdasta krilli öljyä on vakaampi ja kestävät härskiintymistä kuin perinteiset kalaöljyt. Tämä tarkoittaa, että se kestää kauemmin. Se kestää kaksi vuotta huoneen lämpötilassa. (Ota ei kylmässä.)
 • Ei hämärä jälkimaku refluksi tai muita haittavaikutuksia vaikka kalan öljyn kulutus yleisesti aiheuttaa sivuvaikutuksia hämärä jälkimaku, refluksi tai röyhtäily kala makuja riisumisesta Etelämantereen puhdasta krilli öljyä. Haittavaikutuksia ei ole havaittu edes on suurina annoksina.
 • Uusiutuvien ruokaa lähde krilli ovat uusiutuvia, kestävän ja ympäristön kannalta myönteistä ravinnon lähde.

Pisteet iso enemmän antioksidantteja

Puhdasta krilli öljyä on täpötäysi antioksidantti teho antioksidanttivitamiineja ja E, sekä astaksantiinia ja kantaksantiinin käyttöä.

Astaksantiini on karotenoideja-antioksidantti, joka on entistäkin tehokkaampi kuin beetakaroteeni, alfa-tokoferoli, lykopeenia ja luteiini.

Puhdasta krilli öljyä on äskettäin löydetty flavonoidi romaani molekyylirakenne. Olet varmaan kuullut että flavonoidit ovat voimakkaita antioksidantteja. Yllättävän aiemmin, ne oli todettu mitään paitsi kasvit-vihanneksia, hedelmiä ja levät.

Astaksantiinia ja tämä ainutlaatuinen marine lähdekoodin flavonoidi puhdasta krilli öljyä luoda erityinen side EPA ja DHA, jolloin suoraan aineenvaihduntaa antioksidantteja.

Klikkaa tästä ostaa krilli öljyä kotisivut

Miksi puhdas krilli öljyä saa ääneni

Varokaa halpoja jäljitelmiä, jotka eivät tue terveys sekä puhdasta krilli öljyä. Edut krilli öljyä leviää sanaa kuin voit odottaa nähdä huonompi krilli öljyä tulva markkinoille, monet merkit yrittää siirtää itsensä kuin laatutuotteita.

Valitettavasti useimmat näistä väitetystä krilli öljyä tuotteita sisältävät vähemmän kuin 10 prosenttia omega-3, ja kaikki muodossa triglyseridit ainutlaatuinen fosfolipidejä ja astaksantiinia antioksidantti suojaa.

Mutta se ei ole vain sisällön, jotka ovat tärkeitä-arvokkaita, koska ne ovat. Se on jakelujärjestelmä, joka joutuu järjestelmän nopeammin ja tehokkaammin …

Ottaa hyvinvointianne uudelle tasolle

Joten tässä on, mikä on sinulle:

 • Runsaasti omega-3 DHA ja EPA-suojaavia antioksidantteja ja fosfolipidejä-edistävät terveyttä
 • Korkealaatuiset standardit, jotka antavat sinulle täydellisen mielenrauhan
Haluatko nähdä itse, miten terveyttä ja elämänlaatua voivat menestyä uudelle tasolle?

Sinulla voi olla miettimättä kuinka paljon Etelämantereen puhdasta krilli öljyä, jota tarvitset … ja millaisia investointeja.

Oikeastaan tarvitset riippuu pitkälti terveydentilaansa tarpeisiin. Mutta vain kaksi kapselia lisäosa jossa ensimmäinen ateria päivittäin tukee runsas valikoima terveyttä edistäviä raaka-aineista … ja aivan TRANS-rasvaa!

Vaikka puhdasta krilli öljyä rasvaliukoisia vitamiineja ovat parhaita, imeytyy ruoan kanssa, Fosfolipidien sisältöä auttaa emulgoituminen, haittapuolena ja rasvan imeytymistä, joten kun se ruoka ei ole välttämätöntä.

Olen varma, että voitte hyväksyä 24,95 dollaria on erittäin järkevää, että korkealaatuinen tuote niin monta tapaa pitää tuntuu hyvin. Se on pelkkä 83 senttiä päivässä saada sydänterveyden etuja, tukevat niveliä ja paljon muuta!

Mutta on tapa säästää aikaa ja järjestystä ja että taataan jatkuva tarjonta.

Puhdasta krilli öljyä säilyvyys on täynnä kaksi vuotta.

Niin voit tilata 3 kuukautta tarjonta ja kokea kätevästi ottaa tasaisen käsillä, kun nykyinen pullottaa runs rikki. Säästää aikaa, toimitus dollaria ja tarjonnan riski. Ja mikä parasta-voit pitää puhdasta krilli öljyä kunnossa jatkuvasti etuja.

Näette, olen antanut teille mahdollista syytä sijoittaa pienen summan tukemisessa terveydelle Etelämantereen puhdasta krilli öljyä.

Uskon, että olet sen velkaa itsellesi tälle tielle … lisäämällä nämä kaksi tärkeää ravitsemukselliset tekijät lisää omega-3 öljyt ja enemmän antioksidantteja ruokavalioosi. Käytä samaa osoittautunut lähde, että käytän nyt pysyä terveenä

Klikkaa tästä ostaa krilli öljyä kotisivut