» » Krill Olie – Ultimative Kilde Til Omega 3

Krill Olie – Ultimative Kilde Til Omega 3

To Simple metoder til at forbedre din sundhed

Krill Olie – Ultimative Kilde Til Omega 3To af de bedste og endnu enkle måder at forbedre dit overordnede helbred med kosttilskud indeholde:

 • Øge dit indtag af antioxidanter.
 • Øge dit indtag af omega-3 olier.
Antioxidanter er din krop måde at neutralisere frie radikaler, disse skadelige metaboliske biprodukter, der skader celler og væv i hele din krop.

Videnskabelige beviser har gentagne gange vist, at antioxidanter er en hjørnesten i fremme af hjertet sundhed, Immunsystemet støtte og understøttelse af hukommelse. Antioxidanter synes også at spille en rolle i at hjælpe med at sænke dit tegn på aldring.

Selvom mange fødevarer indeholder antioxidanter, er dagens dårlig kvalitet kost næsten altid utilstrækkelige i hele spektret af disse gavnlige frie radikal skyllevæsker. Det er derfor jeg anbefaler stærkt, øge din antioxidant indtagelse som en værdifuld måde at optimere din sundhed.

Klik her for at købe Krill olie fra officielle hjemmeside

De to vigtige fedtstoffer, der er nøglen til din sundhed

Jeg er sikker på du har hørt af nu om to fedtstoffer i omega-3 olier som er afgørende for din sundhed – DHA og EPA. Disse forbindelser er ikke kun vigtigt at opretholde din sundhed – videnskabelig forskning viser, at de også kan fremme hjerte sundhed og give Immunsystemet og humør støtte.

Nu i en perfekt verden, ville du kunne få alle de omega-3s skal du af spiseforstyrrelser fisk. Undersøgelser viser desværre, at spise fisk kan du udsætte dig at en høj grad af forurening med industrielle forurenende stoffer og giftstoffer som kviksølv, PCB'er, tungmetaller og radioaktive giftstoffer.

FDA og EPA har faktisk sat ud sundhed sikkerhedsmeddelelser advarer mod visse fisk og skaldyr forbrug for unge børn, kvinder, der er gravid eller kan blive gravide og sygeplejerskernes mødre.

Jeg har tidligere anbefalet at du tage fisk olie til at øge dit indtag af omega-3 fedt. Og høj kvalitet fiskeolier er bestemt store produkter, med mange vigtige sundhedsmæssige fordele.

Men der er ulemper.

Som … fiskeolie er svag i antioxidant indhold. Når du øger dit indtag af omega-3 væsentlige fedtsyrer ved dokumenthåndteringsknappen fiskeolie, kan du faktisk øge din behovet for endnu flere antioxidant beskyttelse Hvis fiskeolie har været udsat for store mængder ilt eller er blevet harsk.

Hvorfor? Fiskeolie er godt, fordærvelige. Antioxidanter hjælper til at sikre, at fiskeolie ikke oxidere let. Som vi bemærkede blot, fører oxidation til dannelse af disse usunde frie radikaler.

Dette var en ærgerlige problem i lang tid …

Indtil opdagelsen af krill olie – en marine olie, der hjælper med at løse dilemmaet ved entydigt og synergistically kombinere antioxidanter og omega-3s.

Det viste sig langt overlegen i forhold til tidligere anbefalet fiskeolier. Her er hvordan …

Klik her for at købe Krill olie fra officielle hjemmeside

Kraftfulde antioxidanter + væsentlige Omega-3 olier = overraskende sundhed

Da jeg først hørte om denne ren marine olie, var jeg meget imponeret med dets mange fordele og solid forskningen bag sin unikke kombination af antioxidanter, omega-3 olier og andre ingredienser.

Listen over hvordan krill olie understøtter du vil sandsynligvis vil imponere du også:

Mange måder Krill olie støtter dig

 • Et sundt hjerte
 • Støtte til koncentration, hukommelse og indlæring
 • Blodsukker sundhed
 • Sund joints, med en stigning i fælles komfort
 • Kæmper din tegn på aldring
 • Sund Hjerne og nervesystem funktion og udvikling
 • Beskyttelse af cellemembraner
 • Kolesterol og andre blod lipid sundhed
 • Sund leverfunktionen
 • Styrke dit immunsystem
 • Sund humør support
 • Optimal hud sundhed
Så hvis du er på udkig efter en måde at forbedre din sundhed med et produkt, der virkelig leverer varen, derefter venligst tage et minut at opdage hvordan ren Krill olie kan hjælpe dig.

Klik her for at købe Krill olie fra officielle hjemmeside

Ny advarsel om Omega-3 kosttilskud...

Nye undersøgelser fra forbrugeren Lab lab afslører nogle foruroligende bortfalder i kvalitet blandt populære fisk olie og krill olie kosttilskud.

Disse problemer lå fra unøjagtige etiketter, fordærv (herunder en i en børn vare) og tarm-belagte produkter der frigivet for tidligt. Og skyhøj PCB i en designet til kæledyr.

En anden uafhængig Lab opdaget?

I mellemtiden blev uafhængig testning gjort for at sammenligne de tre største producenter af krill olie. Fabrikanten er en af tre.

Meget strenge protokollen blev anvendt til at sikre den upartiske blind testing af de tre mærker. Analytiske test blev udført af tredjepart godt etableret og kendt labs.

De analyserede niveauer af astaxanthin, omega-3 fedtsyrer, fosfolipider og lyso-phosphatidylcholine og friskhed og sikkerhed indikatorer.

Her er deres vigtigste resultater...

Analysen klart angivet, at vores producentens krill olie indeholder de højeste niveauer af EPA, DHA samt samlede omega-3, sammenlignet med to andre.

Astaxanthin er yderst reaktive (og er derfor et meget potent antioxidant), så lab bruges bulk krill olie fra tre producenter at studere astaxanthin stabilitet.

De konkluderede at et produkt var meget ustabil, et var moderat, og tredje – vores fabrikanten – var klart vinderen for stabilitet.

Når de afprøvet friskhed indikatorer, Trimethylamin oxid (TMAO), trimethyl amin (TMA) og total volatile basic nitrogen (TVN), fandt de, at krill olie fremstillet af vores producent havde de laveste (i de fleste tilfælde, seglet) grænser.

Derimod krill olie fremstilles af ét firma viste meget høje koncentrationer af TMA, TVN og TMAO, der angiver fordærv... og i et tilfælde endda uegnet til konsum efter Kommissionens beslutning 95/149/EF. Klik her for at få vist resultaterne for dig selv.

Det glæder mig at sige, at vores fabrikanten overført disse prøvninger på top of the heap. Men der er en anden grund, hvorfor jeg mener ren Krill-olie er overlegen...

Klik her for at købe Krill olie fra officielle hjemmeside

Hvad er så fantastisk ved Licaps ®?

Vi leverer nu ren Krill-olie i en kapsel "Licaps ®" i stedet for en softgel eller caplique. Licaps bruge innovative "fusionsteknologi" til at forsegle en 2-stykke kapsel uden brug af striber.

Denne ekstraordinære flydende kapsel teknologi kan give mange gavnlige fordele frem for andre, fordi det...

 • Reducerer oxidation potentielle ved skylning flydende formuleringen med kvælstof under kapsel-påfyldning processen – opretter en friskhed boble
 • Sikrer 2-stykke kapsler er hermetisk forseglet betydeligt reducere mulighederne for lækage – giver en netop stramme, heldragter kapsel
 • Forbedrer holdbarhed gennem eksemplariske påfyldning og lukning processer
Bunden linje med Licaps... mulighed for lækage er næsten reduceret til nul mens absorption er forbedret.

Og det er ikke hele historien...

Over et år brugt at vælge lige den rette fabrikant

Mit team og jeg tilbragt over 18 måneder gøre vores due diligence med Licaps' fabrikanten før at acceptere nogen form for partnerskab.

Lige som du ser på legitimationsoplysninger, når du ansætter en kontrahent eller en medarbejder, det er klogt at stærkt tilsluttede legitimationsoplysningerne for virksomheden at gøre din kosttilskud … og det er præcis, hvad jeg gjorde med denne fabrikant.

At vælge selskabet at producere ren Krill-olie, omhyggelig opmærksomhed blev betalt til deres kvalitetsprocesser... så du ville have det allerbedste krill olie produkt jeg kunne finde til at forbedre din sundhed.

Her er blot nogle af historien bag denne innovative firma...

 • Udviklet begrebet forsegling en kapsel uden «striber» som svar på forbrugernes sikkerhed bekymringer i slutningen af 1980erne (kaldet ' Licaps')
 • Brugte mere end 15 år på at udvikle Licaps kapsel design og processer
 • Modtaget cGMP certificering for sin facilitet i Frankrig i 2003
 • Har været Verdensførende i kapsel fremstilling mere end et århundrede – har 10 fremstillingsindustrien websteder kører 24/7 i Amerika, Asien og Europa
 • Frembringer over 50% af alle 2-stykke kapsler derude i dag – mere end 180 milliarder kapsler på årsbasis
De kan være forvisset om vel vidende at mit team og jeg har gjort en godt gennemtænkt og undersøgte valg i at give dig en vare af høj kvalitet.

Klik her for at købe Krill olie fra officielle hjemmeside

Løfte om kvalitet

Der er en anden meget vigtig sikkerhed for at du får det allerbedste kvalitetsprodukt.

Lige som du ser på legitimationsoplysninger, når du ansætter en kontrahent eller en medarbejder, så du ville være klogt at kigge på legitimationsoplysningerne for virksomheden at gøre din kosttilskud.

Det er derfor vores hold valgte produktionsselskabet for vores ren Krill-olie meget nøje, særlig opmærksomhed på deres kvalitet praksis – så du ville have det allerbedste produkt for din sundhed.

Vores valgte fabrikanten utrætteligt forfølger superb kvalitet kontrolstandarder, der omfatter handlinger som …

 • Kortlægge alle centrale processer og overvåge dem stringent
 • Opstilling af kvalitetsmålsætninger for hvert enkelt produkt
 • Interne revisioner at vurdere ydeevne
 • Passende test på hvert stadium i udviklingen
 • Omfattende dokumentation af alle trin
Og en hel masse mere!

Alle deres processer er sikkerhedskopieret af strenge certificeringer – ISO 9001 og ISO 17025 – at give dig ro i sindet, at du får den bedste kvalitet vare, penge kan købe.

Giant hvaler fortælle deres Tiny sundheds-fremme hemmelige

Hvad er bare alligevel krill?

Krill er små rejer eller rejer-lignende væsener at brødføde verdens mest mammoth dyr – de store hvaler. Tandløs store hvaler gulp ned enorme mængder af krill skal levere den energi, de har brug for næring til deres massive bulk. En Blåhval spiser op til 8.000 pund af krill hver dag under fodring sæson.

Disse yderst intelligent store hvaler ikke er de eneste dyr, der afhænger af krill for deres ernæringsmæssige behov. Så gøre sæler, pingviner, havfugle, blæksprutter og fisk.

De hårdføre krill høstet fra barske antarktiske farvande – dem, der omfatter vores ren Krill-olie – er så vigtige, betragtes de som en “ keystone arter, ” en organisme, som mange Antarktis rovdyr afhænger af.

Disse semi-translucent krebsdyr stimer i tætte masser eller sværme, der kan forvandle havets overflade pink eller røde.

Med plankton, krill udgør den største biomasse på jorden … en af de mest let vedvarende fødevarer midler, en fremragende ernæringsmæssige kilde fra et miljømæssigt perspektiv.

Krill er ikke en ny kilde til ernæring enten. De har høstet som en fødekilde for både mennesker og domesticerede dyr siden 1800-tallet. Muligvis endnu tidligere i Japan hvor de skal betragtes som en delikatesse.

Men du behøver at vide …

Klik her for at købe Krill olie fra officielle hjemmeside

EFA Balance er kritisk for din sundhed

Essentielle fedtsyrer (EFAs) omfatter både omega-3 fedt (høj i de afgørende forbindelser EPA og DHA) og omega-6 fedtstoffer. EFAs kan ikke fremstilles i din krop, men er gavnlig for normale sundhed og stofskifte. EFAs skal derfor indhentes gennem din kost.

Selvom nogle omega-6 fedt er godt for dit helbred, er balancen af omega-6s til omega-3s afgørende. De fleste mennesker forbruge desværre en overflod af omega-6 fedtstoffer.

Dine forfædre omfavnede en kost med en sund balance mellem ca. lig omega-6 og omega-3 fedt. Men den aktuelle vestlige kost er alt for højt indhold af omega-6 fedtstoffer. Den gennemsnitlige omega-6 forholdet mellem omega-3 er nu tættere på 20:1, og i nogle tilfælde endda 50. Dette kan holde dig fra optimal sundhed.

På grund af dette ubalanceret forhold, og fordi du sandsynligvis vil kunne drage fordel af mere omega-3 fedt …

Jeg anbefaler kraftigt, tilføjer ren Krill olie til din sundhed arsenal.

Udover DHA og EPA, dette unikke marine olie har en anden “ hemmelige våben ” blev ikke fundet i fiskeolier, hvilket forklarer, hvorfor jeg mener, det er overlegen …

Andre Krill olie hemmelighed

I modsætning til fiskeolier bærer ren krill olie omega-3s i form af fosfolipider – liposomes eller lidt pakker, der leverer fedtsyrer direkte til din krop celler.

Videnskabelige beviser til dato har vist, at de sikreste og mest effektive bærere af EPA og DHA er disse fosfolipider.

Standard fisk olier (og ringere krill olie mærker) mangler desværre denne komplekse Fosfolipid. I stedet indeholder de omega-3 fedtsyrer i formen mindre-retmæssige frie triglycerider.

Hvorfor er fosfolipider vigtige?

De er byggesten til din celle membraner, regulering af cellulære transport ved funktion som ‘ gate-brugere.» I denne rolle beskytter de celle membraner fra free radical angreb.

Dette unikke forhold mellem fosfolipider og omega-3 fedtsyrer letter stærkt passagen af fedtsyre molekyler gennem din tarm væg. Dette hjælper du på to måder …

 • Gør omega-3 fedt i ren Krill olie betydeligt flere biotilgængelige end i fiskeolie ved at lade EPA og DHA direkte indtaste dine celler.
 • Forbedrer din omega-3-omega-6 forholdet.
Et andet vigtigt forhold: den mest fremherskende Fosfolipid i ren krill olie er phosphatidyl cholin, som er delvist sammensat af cholinchlorid.

Talrige undersøgelser har påvist betydningen af cholinchlorid i hjernens udvikling, læring og hukommelse. Faktisk er cholin særligt vigtigt for føtale og modermælkserstatninger hjernens udvikling i gravide og sygeplejerskernes kvinder.

Cholin er forløberen for den vitale neurotransmitter Acetylcholin (som sender nerve signaler til hjernen) og trimethylglycine, en anerkendt liver protector.

Yderligere, det også prale af en fuld supplement af nødvendige antioxidanter ikke set i fisk eller cod liver oil.

Klik her for at købe Krill olie fra officielle hjemmeside

Ren Krill olie er en vinder Over fiskeolie

Der er ingen tvivl om at du kan drage fordel af at tage en høj kvalitet fiskeolie. Ren Krill olie tilbyder dog klare fordele at fiskeolie i en række vigtige måder.

Du får den samme opsætning sundhedsmæssige fordele ved omega-3-rige fiske olie, herunder afgørende EPA og DHA …

Men ren Krill olie tilbyder også:

 • MEGET bedre Absorption end fisk OilThis betyder, at du kan tage 1/5 dosis – to små kapsler snarere end 10 store. Fosfolipid bindingen øger biotilgængelighed af omega-3s, forbedrer omega-3-omega-6 forholdet og understøtter sunde cellemembran funktion.
 • Fremragende Antioxidant ProtectionUnique antioxidanter – herunder astaxanthin og en novel marine flavonoid – kan beskytte dig mod skadelige frie radikaler.
 • Fri for forurening Krill er nederst i fødekæden og indsamlet langt fra forurening i upåvirket havene omkring Antarktis. Så behøver du ikke at bekymre dig om usikre ophobning af kviksølv, PCB'er, tungmetaller eller andre toksiner, lav kvalitet fiskeolie produkter kan indeholde.
 • Igangværende SupplyKrill er en stærkt vedvarende kilde. De er den største biomasse i havet, og der er simpelthen ingen risiko for få dem til at omkomme fra over-harvesting.
 • Stabilitet Antarktis ren Krill olie er mere stabile og mere modstandsdygtig over for harskning end konventionelle fiskeolier. Det betyder, at det vil vare længere. Det vil vare i to år ved stuetemperatur. (Venligst ikke refrigerate.)
 • Ingen Fishy eftersmag, drikkevandssystemerne eller andre bivirkninger selvom fisk olieforbrug normalt fører til bivirkninger af fishy eftersmag, drikkevandssystemerne eller Bøvs af fisk varianter, dette er ikke sket med Antarktis ren Krill-olie. Ingen bivirkninger har været noteret selv ved høje doser.
 • Vedvarende fødevarer kilde Krill repræsenterer en vedvarende, bæredygtige og miljømæssigt positive ernæring kilde.

Score store for flere antioxidanter

Ren Krill-olie er kø med antioxiderende magt, herunder antioxidant vitaminer A og E, plus astaxanthin og canthaxanthin.

Astaxanthin er et karotenoid-type antioxidant, der er endnu mere magtfulde end beta-caroten, alpha-tocopherol, lycopen og lutein.

Ren Krill olie indeholder også en nyopdaget flavonoid med en novel molecular structure. Du har sikkert hørt, at Flavonoider er kraftige antioxidanter. Overraskende, før nu, havde de ikke fundet i alt undtagen planter – grøntsager, frugter og alger.

Astaxanthin og denne unikke marine-kilde flavonoid i ren Krill olie oprette en særlig obligation med EPA og DHA, tillader direkte metabolisme af antioxidanter.

Klik her for at købe Krill olie fra officielle hjemmeside

Hvorfor ren Krill olie får min stemme

Se for billige efterligninger, der ikke understøtter din sundhed samt ren Krill-olie. Som ordet om fordelene ved krill olie opslag, kan du forvente at se mange mærker af ringere krill olie oversvømmelse markedet, forsøger at passere selv som produkter af høj kvalitet.

Desværre, de fleste af disse påståede krill olieprodukter indeholder mindre end 10 procent omega-3 og alle i form af triglycerider, uden entydigt fosfolipider og astaxanthin antioxidant beskyttelse.

Men det er ikke kun det indhold, der er vigtigt – så værdifulde, som de er. Det er den delivery system, der får det ind dit system hurtigere og mere effektivt …

Tage din velvære til nye niveauer

Så er her, hvad der er i butikken for dig:

 • En rig kilde til omega-3s med DHA og EPA – sammen med beskyttende antioxidanter og fosfolipider – at fremme din sundhed
 • Alt høje kvalitetsstandarder, som giver dig ro i sindet
Klar til at se selv hvordan din sundhed og livskvalitet kan trives til nye niveauer?

Du kan spørger hvor meget Antarktis ren Krill-olie du skal … og hvilken slags investeringer er involveret.

Faktisk, det beløb, du har brug for afhænger i høj grad dine personlige sundhed behov. Men blot to kapsler af dette supplement med din første måltid hver dag støtter du med en sprudlende sortiment af sundhed-øge ingredienser … og absolut ingen TRANS-fedt!

Selvom de fat-soluble vitaminer i ren Krill-olie er bedste absorberes med fødevarer, Fosfolipid indholdet bistår emulsification og absorption af fedt, så tager det med fødevarer ikke er væsentlige.

Jeg er sikker på, du kan blive enige, at $24.95 er meget rimeligt for et sådant høj kvalitet produkt med så mange måder at holde du føler stor. Det er en simpel 83 cent pr. dag at få fordelene ved hjertet sundhed, understøttelse af fælles sundhed og meget mere!

Men her er en måde at spare tid for genbestilling og er sikret af et igangværende udbud.

Holdbarhed af ren Krill-olie er en fuld to år.

Så kan du bestille en 3-måneders levering og opleve bekvemmelighed for at have en konstant forsyning på side når din aktuelle flaske løber ud. Sparer du tid, shipping dollars og risikoen for afbrydelse i strømforsyningen. Og bedst af alt – gør det muligt at bevare fordelene ved ren Krill olie arbejder du kontinuerligt.

Så du kan se, har jeg givet alle tænkelige grunde til at investere et lille beløb i støtte din sundhed med Antarktis ren Krill-olie.

Jeg tror, du skylder dig selv at tage dette skridt … tilføje disse to afgørende ernæringsmæssige elementer – mere omega-3 olier og flere antioxidanter – til din kost. Hvorfor ikke bruge den samme gennemprøvede kilde, som jeg nu bruger til at forblive sunde?

Klik her for at købe Krill olie fra officielle hjemmeside