» » Krill Olie – Ultieme Bron Van Omega – 3

Krill Olie – Ultieme Bron Van Omega – 3

Twee eenvoudige manieren om uw gezondheid te verbeteren

Krill Olie – Ultieme Bron Van Omega – 3Twee van de beste en nog eenvoudige manieren om te verbeteren van uw algehele gezondheid met supplementen omvatten:

 • Verhogen van uw inname van anti-oxidanten.
 • Verhogen van uw inname van omega-3 oliën.
Antioxidanten zijn manier van uw lichaam te neutraliseren vrije radicalen, die schadelijke metabole bijproducten die cellen en weefsels in uw hele lichaam beschadigen.

Wetenschappelijk bewijs heeft herhaaldelijk aangetoond dat antioxidanten een hoeksteen van de bevordering van de gezondheid van het hart, immuun systeemsteun en ondersteuning voor meer geheugen zijn. Antioxidanten verschijnen ook een rol in het helpen om te vertragen de tekenen van veroudering.

Hoewel veel voedingsmiddelen anti-oxidanten bevatten, zijn hedendaagse kwalitatief slechte diëten bijna altijd onvoldoende in het volledige scala van deze gunstige vrije radicalen aaseters. Dat is waarom ik sterk aanbevelen het verhogen van uw inname van antioxidant als een waardevolle manier om het optimaliseren van uw gezondheid.

Klik hier om te kopen Krill olie van officiële website

De twee essentiële vetten die zijn de sleutel tot uw gezondheid

Ik weet zeker dat u nu over twee vetten in omega-3 oliën die cruciaal zijn voor uw gezondheid – DHA en EPA heb gehoord. Deze verbindingen zijn niet alleen essentieel voor het behoud van uw gezondheid-wetenschappelijk onderzoek geeft aan dat ze ook kunnen bevorderen van de gezondheid van het hart en immuunsysteem en stemming steun verlenen.

Nu in een perfecte wereld zou u kunnen krijgen alle de omega-3 vetzuren u door eten vis moet. Helaas, studies tonen aan dat eten van vis u tot een hoge mate van verontreiniging met industriële verontreinigende stoffen en stoffen als kwik, PCB's, zware metalen en radioactief giftige stoffen blootstellen kan.

In feite, heb de FDA en EPA uit gezondheid adviezen waarschuwing tegen bepaalde vis en schaaldieren consumptie voor jonge kinderen, vrouwen die zwanger zijn of kunnen worden zwangere en zogende moeders.

Ik voorheen aanbevolen dat u vissen olie te verbeteren uw inname van omega-3 vetten. En kwalitatief hoogwaardige Visoliën zijn zeker grote producten, met vele belangrijke gezondheidsvoordelen.

Maar er nadelen zijn.

Zoals … visolie is zwak in antioxidant inhoud. Als u uw inname van omega-3 essentiële vetzuren te door in beslag visolie vergroten, kan u uw behoefte aan nog meer anti-oxidant bescherming eigenlijk verhogen als de visolie is blootgesteld aan grote hoeveelheden zuurstof of in ranzige geworden.

Waarom? Nou, is visolie bederfelijke. Antioxidanten helpen om ervoor te zorgen dat de visolie niet gemakkelijk oxideren. Zoals we net opgemerkt, leidt oxidatie tot de vorming van deze ongezonde vrije radicalen.

Dit was een kwellende probleem voor een lange tijd …

Tot de ontdekking van krill olie-oplossen een mariene olie dat helpt het dilemma door synergetisch en een unieke combinatie van antioxidanten en omega-3 vetzuren.

Bleek het zelf veel beter dan visolie eerder aanbevolen. Hier is hoe …

Klik hier om te kopen Krill olie van officiële website

Krachtige antioxidanten + essentieel Omega-3 oliën = gezondheid verrassende

Toen ik voor het eerst geleerd over deze pure mariene olie, was ik zeer onder de indruk met zijn vele voordelen en de solide onderzoek achter de unieke combinatie van anti-oxidanten, omega-3 oliën en andere ingrediënten.

De lijst van hoe krill olie u ondersteunt zal u waarschijnlijk ook indruk:

Vele manieren Krill olie ondersteunt u

 • Een gezond hart
 • Ondersteuning voor concentratie, geheugen en leren
 • Suiker van het bloed gezondheid
 • Gezonde gewrichten, met een toename van gezamenlijke comfort
 • Bestrijding van de tekenen van veroudering
 • Gezonde hersenen en zenuwstelsel functie en ontwikkeling
 • Bescherming van cel membranen
 • Cholesterol en andere bloed lipid volksgezondheid
 • Gezonde lever functie
 • Uw immuunsysteem te versterken
 • Gezonde stemming ondersteuning
 • Optimale huid gezondheid
Dus, als u op zoek bent naar een manier om het verbeteren van uw gezondheid met een product dat echt de goederen levert, dan neem een minuut om te ontdekken hoe zuivere Krill olie kan u helpen.

Klik hier om te kopen Krill olie van officiële website

Nieuwe waarschuwing over Omega-3 supplementen...

Nieuwe lab testen van consument Lab openbaart sommige verontrustende vervalt in kwaliteit onder populaire vis olie en krill olie supplementen.

Deze problemen die varieerden van onjuiste labels, bederf (met inbegrip van een in een kinderen product) en darmen beklede producten die te vroeg worden vrijgegeven. En torenhoge PCB's in een ontworpen voor huisdieren.

Wat een ander onafhankelijke Lab ontdekt?

Ondertussen, onafhankelijke testen werd gedaan om te vergelijken de drie grote fabrikanten van krill olie. De fabrikant is een van deze drie.

Zeer strikt protocol werd toegepast om ervoor te zorgen het onpartijdige blinde testen van de drie merken. Analytisch onderzoek werden gedaan door de derde partij gevestigde en bekende labs.

Ze geanalyseerd niveaus van Astaxanthine, omega-3 vetzuren, fosfolipiden en lyso-dunlaag en versheid en veiligheid indicatoren.

Hier zijn de belangrijkste resultaten...

De analyse duidelijk aangegeven dat onze fabrikant krill olie de hoogste niveaus van EPA, DHA, alsmede totaal omega-3 bevat, in vergelijking met de andere twee.

Astaxanthine zeer reactief (en is daarom een zeer krachtige antioxidant), dus het lab gebruikt bulk krill olie van de drie fabrikanten tot de stabiliteit van Astaxanthine bestuderen.

Ze concludeerden dat één product was zeer onstabiel, een was matig, en de derde-onze fabrikant-was de duidelijke winnaar voor stabiliteit.

Wanneer ze versheid indicatoren getest, trimethylamine oxide (TMAO), trimethyl amine (TMA) en totale vluchtige basestikstof (TVN), vonden ze dat krill olie geproduceerd door onze fabrikant had de laagste (in de meeste gevallen niet aantoonbaar) grenzen.

In tegenstelling, de krill olie geproduceerd door een company bleek zeer hoge concentraties van TMA, TVN en TMAO, met vermelding van bederf... en in één geval zelfs ongeschikt voor menselijke consumptie volgens de Commissie Beschikking 95/149/EG. Klik hier om de resultaten voor jezelf.

Ik ben blij te kunnen zeggen dat onze fabrikant voorbij deze tests op de top van de berg. Maar er is een andere reden waarom ik denk dat pure Krill olie is superieur...

Klik hier om te kopen Krill olie van officiële website

Wat is zo groot is over Licaps ®?

Wij leveren nu Pure Krill olie in een capsule "Licaps ®" in plaats van een softgel of caplique. Licaps gebruik innovatieve "fusietechnologie" om een 2-delige capsule zonder het gebruik van "banding" zegel.

Deze buitengewone vloeibare capsule technologie kan bieden veel nuttige voordelen ten opzichte van anderen, omdat het...

 • Oxidatie potentiële vermindert door te spoelen de vloeibare formulering met stikstof tijdens de capsule-vulling proces – leidt tot een 'versheid bubble'
 • Zorgt voor een 2-delige capsules zijn hermetisch verzegelde aanzienlijk verminderen de kans op lekkage-levert een juist strakke, een stuk capsule
 • Verbetert de houdbaarheid door voorbeeldige vullen en afdichten van processen
De onderste regel met Licaps... mogelijkheid voor lekkage is vrijwel teruggebracht tot nul tijdje absorptie wordt versterkt.

En dat is niet het hele verhaal...

Meer dan een jaar bezig geweest met het selecteren van alleen de juiste fabrikant

Mijn team en ik bracht meer dan 18 maanden doen onze due diligence met de fabrikant van de Licaps vóór te stemmen met een soort van partnerschap.

Net als je kijkt naar referenties bij het bent u huren van een aannemer of een werknemer, is het verstandig om zeer onderzoekt de referenties van de onderneming die uw supplementen … en dat is precies wat ik deed met deze fabrikant.

Bij het kiezen van het bedrijf om Pure Krill olie te produceren, zorgvuldige aandacht werd besteed aan hun kwaliteitsprocessen... dus je het allerbeste krill olie product moeten zou ik kon vinden om te verbeteren van uw gezondheid.

Hier is slechts enkele van de geschiedenis achter dit innovatief bedrijf...

 • Het concept van de sluiting van een capsule zonder 'banding,' ontwikkeld in antwoord op de bezorgdheid van de veiligheid van de consumenten in de late jaren 1980 (genaamd ' Licaps')
 • Al meer dan 15 jaar ontwikkeling van de Licaps capsule ontwerp en processen
 • CGMP certificaat voor de fabriek in Frankrijk in 2003 met succes te ontvangen
 • Een wereldleider in capsule produceert al meer dan een eeuw – heeft 10 productievestigingen met 24/7 in het Zuid-Amerika, Azië en Europa
 • Produceert meer dan 50% van alle 2-delige capsules die er vandaag-meer dan 180 miljard capsules op jaarbasis
U kunt er zeker van te weten dat mijn team en ik een goed doordacht en onderzocht keuze hebben gemaakt bij het verstrekken van u een kwalitatief hoogwaardig product.

Klik hier om te kopen Krill olie van officiële website

Belofte van kwaliteit

Er is een ander zeer belangrijk zekerheid dat u de beste kwaliteitsproduct krijgt.

Net als je kijkt naar referenties bij het bent u huren van een aannemer of een werknemer, zo zou u verstandig om te kijken naar de referenties van de onderneming die uw supplementen.

Dat is waarom ons team koos het productiebedrijf voor onze Pure Krill olie zeer zorgvuldig, met bijzondere aandacht voor hun kwaliteit praktijken-dus je het beste product voor uw gezondheid moeten zou.

Onze geselecteerde fabrikant meedogenloos nastreeft uitstekende kwaliteitscontrole normen waaronder acties zoals …

 • Kaart brengen van alle belangrijke processen en strikt toezicht op hen
 • Tot vaststelling van de kwaliteitsdoelstellingen voor elk product
 • Interne audits te beoordelen van de prestaties
 • Passende testen in elk stadium van ontwikkeling
 • Uitgebreide documentatie van alle stappen
En een heleboel meer!

Hun processen worden ondersteund door strenge certificaten-ISO 9001 en ISO 17025 – geven u gemoedsrust die u krijgt de beste kwaliteitsproduct dat geld kan kopen.

Reus walvissen vertellen hun kleine gezondheid-opvoerende geheim

Wat zijn krill eigenlijk?

Krill zijn kleine garnalen of garnaal-achtige wezens die de wereld meest gigantische dieren – de grote walvissen voeden. Tandeloze grote walvissen slok beneden enorme hoeveelheden krill om de energie die ze nodig hebben om hun enorme bulk brandstof. Een blauwe vinvis eet tot 8.000 pond van krill tijdens seizoen voeding elke dag.

Deze zeer intelligent grote walvissen zijn niet de enige dieren die afhankelijk zijn voor hun voedingsbehoeften krill. Dus doen zeehonden, pinguïns, zeevogels, inktvis en vis.

De hardy krill geoogst van harde Antarctische wateren-degenen die bestaan uit onze Pure Krill olie-zijn zo belangrijk dat ze worden beschouwd als een “ keystone soorten, ” een organisme waarvan vele Antarctische roofdieren afhankelijk is.

Deze halfdoorzichtige schaaldieren samenkomen in dichte massa of zwermen die de oceaan oppervlakte roze of rood veranderen kunnen.

Samen met plankton, krill make-up de grootste biomassa op aarde … een van de meest gemakkelijk hernieuwbare voedsel beschikbare middelen, een uitstekende voeding bron vanuit milieu-oogpunt.

Krill zijn ofwel niet een nieuwe bron van voeding. Ze hebben geoogst als een bron van voedsel voor mens en huisdieren sinds de jaren 1800. Misschien zelfs eerder in Japan waar ze beschouwd als een delicatesse.

U moet echter weten …

Klik hier om te kopen Krill olie van officiële website

EFA evenwicht is kritische voor uw gezondheid

Essentiële vetzuren (EFAs) behoren zowel omega-3 vetten (hoog in de vitale verbindingen EPA en DHA) en omega-6-vetten. EFAs in je lichaam kunnen niet worden vervaardigd, maar gunstig zijn voor normale gezondheid en metabolisme. Daarom moeten EFAs worden verkregen door middel van uw dieet.

Hoewel sommige omega-6-vetten goed voor uw gezondheid zijn, is het saldo van omega-6-vetzuren aan omega-3 vetzuren van cruciaal belang. Helaas, de meeste mensen consumeren een te grote overvloed van omega-6-vetten.

Je voorouders omarmd een dieet met een gezonde balans van ongeveer gelijke omega-6 en omega-3 vetten. Maar de huidige westerse dieet is veel te hoog aan omega-6-vetten. De gemiddelde omega-6 verhouding omega-3 is nu dichter bij 20:1, en in sommige gevallen zelfs 50: 1. Dit kunt u houden van optimale gezondheid.

Als gevolg van deze onevenwichtige verhouding, en omdat u waarschijnlijk zou kunnen profiteren van meer omega-3 vetten …

Ik aanbevelen sterk Pure Krill olie toe te voegen aan uw gezondheid arsenaal.

Naast DHA en EPA, deze unieke mariene olie heeft een ander “ geheime wapen ” niet gevonden in visolie waarin wordt uitgelegd waarom ik denk dat het is superieur …

Andere Krill olie geheim

In tegenstelling tot visolie draagt zuivere krill olie omega-3 vetzuren in de vorm van fosfolipiden – liposomen of kleine pakketten die de vetzuren rechtstreeks aan de cellen van uw lichaam leveren.

Wetenschappelijk bewijs tot nu toe is gebleken dat de veiligste en meest effectieve dragers van EPA en DHA deze fosfolipiden.

Helaas ontbreekt het standaard vis oliën (en inferieur krill olie merken) aan dit complexe fosfolipide. In plaats daarvan bevatten zij omega-3 vetzuren in de minder gunstige vorm van gratis triglyceriden.

Waarom zijn fosfolipiden belangrijk?

Zij zijn de bouwstenen voor uw cel membranen, regulering van cellulaire vervoer door functioneren als ‘ gate-keepers.' In deze rol beschermen ze celmembranen tegen vrije radicalen aanval.

Deze unieke relatie tussen de fosfolipiden en omega-3 vetzuren vergemakkelijkt sterk de passage van de moleculen vetzuur via de darmwand. Dit helpt u op twee manieren …

 • Maakt de omega-3 vetten in Pure Krill olie aanzienlijk meer biologisch beschikbaar dan die in visolie doordat EPA en DHA direct invoeren van je cellen.
 • Verbetert uw omega-3 aan omega-6 verhouding.
Een ander belangrijk feit: de meest overheersende fosfolipide in zuivere krill olie is fosfatidyl choline, die gedeeltelijk bestaat uit choline.

Talrijke studies hebben aangetoond dat het belang van choline in ontwikkeling van de hersenen, leren en geheugen. In feite, is choline bijzonder belangrijk voor de ontwikkeling van de foetus en baby hersenen bij zwangere en zogende vrouwen.

Choline is de voorloper voor de belangrijke neurotransmitter acetylcholine (die zenuwen signalen naar de hersenen stuurt) en voor trimethylglycine, een erkende lever beschermer.

Verder beschikt het ook over een volledige aanvulling van noodzakelijke antioxidanten niet gezien in de vis of kabeljauw lever olie.

Klik hier om te kopen Krill olie van officiële website

Pure Krill olie Is een winnaar Over Visolie

Er is geen twijfel dat u profiteren kunt van het nemen van een kwalitatief hoogwaardige visolie. Pure Krill olie biedt duidelijke voordelen aan visolie echter op een aantal belangrijke manieren.

Je krijgt het zelfde multi-system gezondheidsvoordelen van omega-3-rijke visolie, met inbegrip van cruciale EPA en DHA …

Maar Pure Krill olie biedt ook:

 • VEEL betere absorptie dan vis OilThis betekent u kunt nemen 1/5 de dosis-twee kleine capsules eerder dan 10 grote ondernemingen. De binding fosfolipide verhoogt de biodisponibiliteit van de omega-3 vetzuren, verbetert de omega-3 verhouding omega-6 en ondersteunt de werking van de gezonde cel membraan.
 • Prachtige Antioxidant ProtectionUnique antioxidanten-inclusief Astaxanthine en een nieuwe mariene flavonoïde-kunnen u beschermen tegen schadelijke vrije radicalen.
 • Zonder vervuiling Krill zijn aan de onderkant van de voedselketen en verzameld ver van vervuiling in de ongerepte zeeën rond Antarctica. Zo hoeft u niet te maken over onveilige opeenhopingen van kwik, PCB's, zware metalen of andere toxinen die visolie van lage kwaliteit producten kunnen bevatten.
 • Lopende SupplyKrill zijn een zeer hernieuwbare bron. Ze zijn de grootste biomassa in de Oceaan en er is gewoon geen gevaar voor waardoor ze vergaan van over-harvesting.
 • Stabiliteit Antarctische Pure Krill olie is stabieler en beter bestand tegen ranzig worden dan conventionele visolie. Dit betekent dat het zal langer duren. Het duurt twee jaar bij kamertemperatuur. (Gelieve te niet koel.)
 • Geen Fishy nasmaak, Reflux of andere bijwerkingen hoewel vis olieverbruik vaak leidt tot bijwerkingen van fishy nasmaak, terugvloeiing of boeren van vis smaken, dit is niet gebeurd met Pure Antarctische Krill olie. Geen nadelige effecten zijn opgemerkt zelfs bij hoge doseringen.
 • Hernieuwbare voedsel bron Krill vormen een bron van hernieuwbare, duurzame en milieuvriendelijke positieve voeding.

Score groot voor meer anti-oxidanten

Pure Krill olie is jam-packed met anti-oxidant macht, waaronder de anti-oxidant vitamines A en E, plus Astaxanthine en Canthaxantine.

Astaxanthine is een carotenoïde soort anti-oxidant dat is zelfs nog krachtiger dan Beta-caroteen, alpha-tocoferol, lycopeen en Luteïne.

Pure Krill olie bevat ook een flavonoïde onlangs ontdekt met een nieuwe moleculaire structuur. U hebt waarschijnlijk gehoord dat flavonoïden krachtige antioxidanten zijn. Verrassend, voor nu, hadden ze niet zijn gevonden in alles behalve planten-groenten, fruit en algen.

Astaxanthine en deze unieke marine-source flavonoïde in Pure Krill olie creëren een speciale band met de EPA en DHA, waardoor directe metabolisme van de anti-oxidanten.

Klik hier om te kopen Krill olie van officiële website

Waarom Pure Krill olie krijgt mijn stem

Kijk uit voor goedkope imitaties die uw gezondheid, alsmede Pure Krill olie niet ondersteunen. Als het woord over de voordelen van krill olie spreads, kunt u verwachten om te zien veel merken van inferieure krill olie overstroming de markt probeert te geven zich uit als producten van hoge kwaliteit.

Helaas, de meeste van deze vermeende krill olieproducten bevatten minder dan 10 procent omega-3, en alle in de vorm van triglyceriden, zonder de unieke fosfolipiden en Astaxanthine antioxidant bescherming.

Maar het is niet alleen de inhoud die belangrijk zijn-zo waardevol zijn zoals ze zijn. Het is het die het in uw systeem sneller en doelmatiger krijgt uitvoeringssysteem …

Uw welzijn naar een nieuw niveau nemen

Dus is hier wat is voor u in petto:

 • Een rijke bron van omega-3 vetzuren DHA en EPA – samen met beschermende anti-oxidanten en fosfolipiden – bevorderen die uw gezondheid
 • Hoge kwaliteitsnormen, zodat u totale gemoedsrust
Klaar om te zien voor jezelf hoe uw gezondheid en kwaliteit van het leven naar een nieuw niveau kunnen gedijen?

U kunt benieuwd zijn hoeveel Antarctische Pure Krill olie u moet … en wat voor soort investeringen is betrokken.

Eigenlijk, het bedrag dat u nodig hebt hangt grotendeels uw persoonlijke gezondheidsbehoeften. Maar slechts twee capsules van deze aanvulling met uw eerste maaltijd elke dag ondersteunt u met een overvloedige assortiment van gezondheid-opvoerende ingrediënten … en absoluut geen TRANS-vet!

Hoewel de vet oplosbare vitaminen in Pure Krill olie beste dat geabsorbeerd met voedsel, de inhoud fosfolipide helpt de membraanemulsificatie en de absorptie van vet zijn, dus het nemen met voedsel is niet essentieel.

Ik weet zeker dat u kunt instemmen dat $24.95 is zeer redelijk voor dergelijke een product van hoge kwaliteit met zoveel manieren om u gevoel groot te houden. Dat is een slechts 83 cent per dag krijgt de voordelen van de gezondheid van het hart, steun voor gezamenlijke gezondheid en nog veel meer!

Maar hier is een manier om te besparen u de tijd van opnieuw ordenen en worden verzekerd van een lopende levering.

De houdbaarheid van Pure Krill olie is een volledige twee jaar.

U kunt dus bestellen een 3 maand levering en ervaar het gemak van het hebben van een gestage aanvoer aan kant wanneer uw huidige fles opraakt. Bespaart u tijd, dollar verzendkosten en het risico van onderbreking van de levering. En het beste van alles-het staat u te houden van de voordelen van Pure Krill olie continu voor u werkt.

Dus je ziet, heb ik u gegeven elke denkbare reden om te investeren een klein bedrag in het ondersteunen van uw gezondheid met Pure Antarctische Krill olie.

Ik denk dat je bent het aan jezelf om deze stap te nemen … Deze twee cruciale nutritionele elementen – meer omega-3 oliën en meer anti-oxidanten – aan uw dieet toe te voegen. Waarom geen gebruik maken van dezelfde bewezen bron die ik nu gebruik om gezond te blijven?

Klik hier om te kopen Krill olie van officiële website