» » Krill Olaj – Végső Forrása Az Omega – 3

Krill Olaj – Végső Forrása Az Omega – 3

Két egyszerű Ways, hogy javítani az egészségre

Krill Olaj – Végső Forrása Az Omega – 3Kettő a legjobb és mégis egyszerű módon javíthatja az általános egészségügyi kiegészítők közé tartozik:

 • Növeli a bevitele az antioxidánsok.
 • Növeli a bevitele omega-3 olajok.
Antioxidánsok a szervezet lehet semlegesíteni a szabadgyököket, azok káros anyagcsere melléktermékek, amelyek károsíthatják sejteket és a szöveteket a szervezetben.

Tudományos bizonyítékok ismételten demonstrálta, hogy antioxidánsok alapkövei a promóció, a szív egészségének, az immunrendszer támogatása és a memória támogatás. Antioxidánsok is úgy tűnik, hogy szerepet abban, hogy lassú az öregedés jelei.

Bár sok élelmiszerek tartalmaznak antioxidánsokat, mai rossz minőségű táplálkozás szinte mindig elégségesek ezek jótékony szabadgyök dögevők teljes tartományban. Ezért azt javasoljuk, növeli az antioxidáns bevitel egy értékes módja annak, hogy optimalizálja az egészségre.

Kattintson ide vásárolni Krill olaj-hivatalos honlapja

A két alapvető zsírok, amelyek kulcsa az Ön egészségére

Biztos vagyok benne, hallottam, most két zsírok az omega-3 olajok, amelyek rendkívül fontos az Ön egészsége-DHA és EPA. Ezek a vegyületek nem csak fontos fenntartása az Ön egészségét – tudományos kutatások azt mutatják, hogy is elősegíti a szív egészségének és immunrendszer és a hangulat támogatást nyújtani.

Most egy tökéletes világban, akkor lenne képes-hoz kap minden az omega-3 zsírsavak étkezési hal van szüksége. Sajnos tanulmányok azt mutatják, hogy hal potenciálisan kiteheti, hogy nagyfokú szennyeződés, szennyező ipari anyagok és toxinok, mint a higany, PCB-k, nehézfémek és radioaktív mérgek.

Valójában az FDA és az EPA állítottunk ki egészségügyi figyelmeztetések figyelmeztetés egyes hal- és kagylófajok fogyasztás nők, akik terhesek vagy válhat, terhes és szoptatós anyák kisgyermekek számára.

Korábban ajánlott, hogy hal olajat fokozása a bevitel omega-3 zsírok. Kiváló minőségű halolajat, és minden bizonnyal nagy termékek, sok fontos egészségügyi előnyöket.

De vannak hátrányai.

Mint … halolaj gyenge, az antioxidáns-tartalom. A fogyasztása halolaj növeli a bevitel omega-3 esszenciális zsírsavak, mint ténylegesen növelheti a szükséges még több antioxidáns védelmet a halolaj van kitett-hoz túlzott mennyiségű oxigén vagy avas vált.

miért? Nos a halolaj nem romlandó. Antioxidánsok segítenek annak biztosítása érdekében, hogy a halolaj nem könnyen oxidálódik. Csak megjegyezte, oxidációs ilyen egészségtelen szabad gyökök kialakulásához vezet.

Ez volt egy bosszantó probléma, hosszú ideig …

Felfedezéséig a krill olaj-tengeri olaj, amely segít megoldani a dilemma kombinálásával egyedileg és szinergikusan antioxidánsok és omega-3 zsírsavak.

Bebizonyította messze felülmúlja a korábban ajánlott halolajat. Itt van, hogyan …

Kattintson ide vásárolni Krill olaj-hivatalos honlapja

Erős antioxidánsok + esszenciális Omega-3 olajok = megdöbbentő egészségügyi

Amikor először értesült a tiszta tengeri olaj, én nagyon lenyűgözött, annak számos előnyét és a szilárd kutatási mögött az egyedülálló kombinációja az antioxidánsok, omega-3 olajok és más összetevők.

Hogyan krill olaj támogatja Önt listája valószínűleg bűvöli el túl:

Számos módon Krill olaj támogatja Önt

 • Egy egészséges szív
 • Koncentráció, a memória és a tanulás támogatása
 • Vércukorszint egészségügyi
 • Egészséges ízületek, közös jólét növekedése
 • Elleni küzdelem az öregedés jelei
 • Egészséges agy és az idegrendszer működését és fejlesztését
 • A sejthártya védelme
 • Koleszterin és más vér lipid egészségügyi
 • Egészséges májfunkció
 • Erősíteni az immunrendszert
 • Egészséges hangulat támogatása
 • Optimális bőr egészségét
Tehát ha keres egy módja annak, hogy fokozza az egészség, a termék, amely valóban szállítja az árut, majd vess egy perc, hogy felfedezzék, hogyan tiszta Krill olaj segít.

Kattintson ide vásárolni Krill olaj-hivatalos honlapja

Omega-3 kiegészítők új figyelmeztet...

Új labor fogyasztói labor vizsgálat során kiderül, hogy néhány zavaró megszűnik a minőség között népszerű hal olaj és a krill olaj-kiegészítők.

Ezek a problémák pontatlan címkéket, a romlást (beleértve a gyermekek termék) és a bélben bevont termékek között mozgott, megjelent túl korán. És égig PCB-k egy szándékos részére pets.

Mi egy független laboratórium fedezte fel?

Eközben független vizsgálat történt összehasonlítani a három nagy gyártók krill olajat. A gyártó az egyik a három.

Nagyon szigorú protokoll alkalmaztak annak érdekében, hogy a három márka pártatlan vak vizsgálat. Analitikai vizsgálatok harmadik fél jól megalapozott és jól ismert, laboratóriumok végezte.

Asztaxantinban, omega-3 zsírsavak, foszfolipidek és lyso-phosphatidylcholine, és a frissesség és biztonsági mutatók elemezték.

Itt vannak a legfontosabb eredmények...

Az elemzésből egyértelműen kiderült, hogy a gyártó krill olajat tartalmaz a legmagasabb szintű, EPA, DHA, valamint a teljes omega-3, mint a másik kettő.

Asztaxantinban rendkívül reakcióképes (és ezért egy nagyon erős antioxidáns), így a laborban használt ömlesztett krill olaj-a három gyártótól Asztaxantinban stabilitási vizsgálat.

Arra a következtetésre jutottak, hogy egy termék nagyon bizonytalan volt, egy mérsékelten, és a harmadik-a gyártó-az egyértelmű győztes a stabilitás.

Ha ők tesztelték a frissesség mutatók trimetilamin-oxid (TMAO), a trimetil-amin (TMA) és az összes illékony nitrogénbázis (TVN), azt találták, hogy a krill olaj a gyártó által gyártott volt a legalacsonyabb (a legtöbb esetben nem látja) korlátozza.

Ezzel szemben a krill olajat egy vállalat által gyártott mutatott nagyon magas koncentrációban a TMA, a TVN és a TMAO, jelezve, hogy selejt... és egy esetben még alkalmatlan, az emberi fogyasztásra szánt szerint a határozat 95/149/EK Ide kattintva megtekintheti az eredményeket a saját szemével.

Örülök, hogy azt mondják, hogy a gyártó át ezeket a vizsgálatokat a kupac tetején. De van egy másik ok, miért azt hiszem, tiszta Krill olaj is kiváló...

Kattintson ide vásárolni Krill olaj-hivatalos honlapja

Mi tehát nagy körülbelül Licaps ®?

Mi most szállít tiszta Krill olaj "Licaps ®" kapszula helyett egy softgel vagy caplique. Licaps innovatív "Fusion"technológia segítségével zárjuk le a 2 db-os kapszula sávozás használata nélkül.

Ez a rendkívüli folyékony kapszula technológia tud beszerez sok előnyös előnyeit a többivel szemben, mert ez...

 • Csökkenti a lehetséges oxidációs kipirulás nitrogénnel folyékony megfogalmazása során a kapszula-töltési folyamat-hoz létre a "frissesség buborék"
 • Biztosítja a kapszulákat 2 db-os légmentesen lezárt, jelentősen csökkenti a lehetséges szivárgás-hozamok pontosan feszes, egy darabból álló kapszula
 • Eltarthatósági példás töltési és lezárási folyamat révén javítja
Az alsó vonal-val Licaps... lehetőség szivárgás gyakorlatilag csökkenteni a nulla idő felszívódás fokozott.

És ez nem az egész történetet...

Több mint egy éve töltött, csak a megfelelő gyártó kiválasztása

Csapatom és én töltött több mint 18 hónap ezzel a kellő gondosság, a Licaps gyártó, mielőtt beleegyezett abba, hogy bármiféle partnerség.

Ahogy nézel hitelesítő adatokat, ha hiring a vállalkozó vagy a munkavállaló, a bölcs, hogy nagyon alaposan a hitelesítő adatokat, a társaság, hogy a kiegészítők … és hogy pontosan mit csináltam a gyártó.

Kiválasztásában a vállalat, hogy készítsen a tiszta Krill olaj, gondos figyelmet fordítottak a minőségellenőrzési folyamatok... így volna a legjobb krill olaj termék találtam az egészség javítása.

Itt van csak néhány a történelem mögött ezen újító társaság...

 • Fejlett lezárása egy kapszula nélkül "sávozás," fogalmának, válaszul a fogyasztói biztonsági aggodalmak a nyolcvanas évek végén (az úgynevezett "Licaps")
 • Töltött több mint 15 éve fejlődő a Licaps kapszula tervezési és folyamatok
 • Sikeresen kapott cGMP bizonyítvány a létesítmény Franciaországban 2003-ban
 • Már a világelső a kapszula gyártás több mint egy évszázada-már 10 gyártási helyek futás 24/7 a Amerikában, Ázsiában és Európában
 • Termel több mint 50 %-a minden 2 darab kapszula odakinn ma – több, mint 180 milliárd kapszula évente
Biztos lehet benne, tudván, hogy a csapatom, és tettek egy jól átgondolt, és a vizsgált választás arra, hogy a magas minőségű termék.

Kattintson ide vásárolni Krill olaj-hivatalos honlapja

Minőség záloga

Van egy másik nagyon fontos minőségbiztosítási, hogy egyre a legjobb minőségű termék.

Ahogy nézel hitelesítő adatokat, ha hiring a vállalkozó vagy a munkavállaló, tehát lenne bölcs dolog, hogy Nézd meg a hitelesítő adatokat, a társaság, hogy a kiegészítők.

Ez az, amiért a csapat választotta a produkciós cég, a mi tiszta Krill olaj nagyon óvatosan, különös tekintettel a minőségi gyakorlatokat – így volna a legjobb termék az Ön egészségét.

A kiválasztott gyártó könyörtelenül követi kiváló minőség-ellenőrzési előírások, amelyek magukban foglalják például az …

 • Minden kulcs folyamatok feltérképezése, és szigorúan nyomon követésére
 • Minőségi célkitűzések meghatározása, az egyes termékek
 • Belső auditok teljesítményének értékelésében
 • Megfelelő vizsgálat minden szakaszában a fejlődés
 • Alapos dokumentáció minden lépést
És egy egész sokkal több!

A folyamatok támasztják alá szigorú igazolások – ISO 9001 és ISO 17025 – ad ön béke-ból törődik, hogy egyre a legjobb minőségű termék, amely pénzt lehet vásárolni.

Óriás bálna mondja apró egészségügyi fellendítéséhez titkos

Csak mi krill egyébként?

A krill egy kis garnéla, vagy a garnéla-szerű lények, hogy a takarmány-a világ legnagyobb mamut állatok – a nagy bálnák. Fogatlan nagy bálnák korty le nagy mennyiségű krill, hogy ők szükség-hoz üzemanyag-uk hatalmas tömeg energia. A kék bálna eszik ki a 8000 £ krill etetés szezon alatt minden nap.

Ezek magasan értelmes nagy bálnák nem az egyetlen állat, hogy függ a krill, a táplálkozási igényeinek. Tehát nem a tömítések, pingvinek, a tengeri madarak, a tintahal és a hal.

Hardy a krill betakarított nyers antarktiszi vizeken – az is, hogy a tiszta Krill olajat tartalmaz – egy olyan fontos, úgy egy “ keystone faj, ” egy szervezet, amelyen számos antarktiszi ragadozók függ.

Ezek mindenkoron rákfélék összejön a sűrű tömeggel, vagy Raj, amely viszont az óceán felszíni rózsaszín vagy piros.

És plankton, krill alkotják a legnagyobb biomassza a földön … egy a leg--bb könnyen megújítható élelmiszer rendelkezésre álló erőforrások, a környezetvédelmi szempontból kiváló táplálkozási forrása.

Krill vagy nem egy új forrása a táplálkozás. Ők már már betakarították az élelmiszer-forrás az emberek és a háziállatok a 1800-as évek óta. Esetleg még korábban a japán, ahol ők tekinthetők a csemege.

Azonban meg kell tudni …

Kattintson ide vásárolni Krill olaj-hivatalos honlapja

EFA egyensúly elengedhetetlen az egészségre

Esszenciális zsírsavak (EFA-k) közé tartoznak, omega-3 zsírsavak (EPA és DHA fontos vegyületek magas), és omega-6 zsírokat. EFA-k a szervezet nem tudja előállítani, de előnyös a rendes épségét és anyagcseréjét. Ezért EFAs kell intézni a diéta.

Bár néhány omega-6 zsírokat is jót tesz az egészségnek, az omega-3 zsírsavak omega-6s egyensúly elengedhetetlen. Sajnos a legtöbb ember fogyaszt bővelkedés az omega-6 zsírokat.

Ősei átölelte étrend az egészséges egyensúly körülbelül egyenlő omega-6 és omega-3 zsírok. De a jelenlegi nyugati étrend túl magas, az omega-6 zsírokat. Az átlagos omega-6 és omega-3 arány most közelebb 20:1, és egyes esetekben akár 50: 1 értékre. Ez is tartsa meg az optimális egészség.

Ez kiegyensúlyozatlan arány miatt és azért, mert akkor valószínűleg előnyös több omega-3 zsírok …

Azt javasoljuk, tiszta Krill olaj hozzáadása az egészségügyi arzenál.

Azonkívül a DHA és az EPA, ez az egyedülálló tengeri olaj már egy másik “ titkos fegyver ” nem található a halolajat, ami megmagyarázza, hogy miért gondolom, a jobb …

Más Krill olaj Secret

Ellentétben a halolajat tiszta krill olaj hordozza omega-3 zsírsavak foszfolipidek – liposzómák vagy szállít közvetlenül a zsírsavak a sejtek kis csomagok formájában.

Eddigi tudományos bizonyíték kimutatta, hogy a legbiztonságosabb és leghatékonyabb fuvarozók EPA és DHA ezek foszfolipidek.

Sajnos szabványos hal olaj (és rosszabb, mint krill olaj márkák) hiányzik a foszfolipid összetett. Ehelyett tartalmaz omega-3 zsírsavak a kevésbé előnyös formájában szabad trigliceridek.

Miért fontosak a foszfolipidek?

Ők az a sejt membránok, cellás közlekedés szabályozása szerint működik, mint építőkövei ‘ kapcsolattartók. " Ebben a szerepben védik sejt membránok a szabad gyök támadás.

Ez egyedülálló kapcsolat között a foszfolipidek és omega-3 zsírsavak nagyban megkönnyíti a zsírsav molekulák a bélfalon keresztül a folyosón. Ez két módon segít …

 • Teszi az omega-3 zsírok tiszta Krill olaj lényegesen több biológiailag hozzáférhető, mint a halolaj azáltal, hogy az EPA és a DHA közvetlenül adja meg a sejtek.
 • Javítja az omega-3 omega-6 aránynak.
Egy másik fontos tény: A leg--bb uralkodó foszfolipid tiszta krill olaj phosphatidyl kolin, amely részben áll kolin.

Számos tanulmány bizonyította annak fontosságát, hogy a kolin az agy fejlődése, a tanulás és a memória. Sőt kolin a magzati és csecsemő agy fejlődését, a terhes és szoptató nők számára különösen fontos.

Kolin az előfutára a létfontosságú neurotranszmitter acetilkolin (amely küld idegi jeleket az agy), és trimethylglycine, egy elismert máj oltalmazó.

Továbbá, ez is büszkélkedhet egy teljes kiegészíti a szükséges antioxidáns nem látott halat vagy tőkehal máj olaj.

Kattintson ide vásárolni Krill olaj-hivatalos honlapja

Tiszta Krill olaj egy győztes Over halolaj

Nem kérdéses, hogy előnyös lehet abban, hogy kiváló minőségű halolaj. Tiszta Krill olaj azonban számos fontos módon kínál egyértelmű előnyök a halolaj.

Multi-rendszer kap az azonos egészségügyi előnyei omega 3 gazdag halolaj, beleértve a kulcsfontosságú EPA és DHA …

De tiszta Krill olaj is kínál:

 • SOKKAL jobb felszívódását, mint a hal OilThis jelenti, hogy 1/5 adag – két kis kapszula inkább mint 10 nagyok. A foszfolipid kötés növeli a biológiai hozzáférhetőség, az omega-3 zsírsavak, javítja az omega-3 omega-6 aránynak és támogatja az egészséges sejt membrán működését.
 • Kiváló antioxidáns ProtectionUnique antioxidáns-beleértve a asztaxantinban, és új tengeri flavonoid-is védenek a káros szabad gyököket.
 • Szennyezés-mentes Krill az alján az Élelmiszerlánc, és gyűjtött szennyezés Antarktisz övező érintetlen tengerekben messze. Így nem kell aggódnia a veszélyes felhalmozódását a higany, PCB-k, nehézfémek vagy más toxinok az alacsony minőségű halolaj termékek tartalmazhatnak.
 • Folyamatos SupplyKrill is erősen megújuló forrásból. Ők a legnagyobb biomassza az óceánban, és egyszerűen nincs kockázata az okozza, hogy elvesszenek a over-harvesting.
 • Stabilitás antarktiszi tiszta Krill olaj stabilabb és jobban ellenáll avasság, mint a hagyományos halolaj. Ez azt jelenti, hogy tovább tart. Ez akarat utolsó két éven át szobahőmérsékleten. (Legyen szíves nem hűtőszekrényben.)
 • Mellékhatások a hal utóíz, reflux és böfögés hal ízek, ez nem történt meg az Antarktisz tiszta Krill olaj nem hal utóíz, Reflux, vagy egyéb mellékhatások bár hal olaj fogyasztása gyakran vezet. Nincs káros hatások figyelhetők meg is figyeltek meg magas dózisok.
 • Megújuló élelmiszer-forrás Krill képviseli a megújuló, fenntartható és környezetvédelmi szempontból pozitív táplálkozási forrása.

Szerez gólt Big for több antioxidáns

Tiszta Krill olaj tele antioxidáns erejét, beleértve az antioxidáns vitaminok A és E, valamint Asztaxantinban és a kantaxantin.

Asztaxantinban egyfajta karotinoid-még nagyobb teljesítményű, mint a béta-karotin, lutein, alfa-tokoferol és Likopin antioxidáns.

Tiszta Krill olajat is tartalmaz egy újonnan felfedezett flavonoid újszerű molekuláris szerkezettel. Ön valószínűleg hallott, amelyek a flavonoidok hatékony antioxidáns. Meglepő mielőtt most, ők nem találtak semmit, kivéve a növény-zöldségek, gyümölcsök és algák.

Asztaxantinban és ez egyedülálló tengeri-forrás flavonoid tiszta Krill olaj hozzon létre egy különleges kötelék az EPA és a DHA, lehetővé teszi a közvetlen anyagcsere antioxidánsok.

Kattintson ide vásárolni Krill olaj-hivatalos honlapja

Miért tiszta Krill olaj lesz az én szavazatom

Vigyázz olcsó utánzatok, egészség, valamint a tiszta Krill olaj nem támogató. Mint a jót tesz-ból krill olaj terjed a szót Ön elvár-hoz lát sok márka rosszabb, mint krill olaj árvíz a piacon, próbál átadni magukat, mint kiváló minőségű termékek.

Sajnos a legtöbb ezen állítólagos krill olaj termékek tartalmaznak kevesebb, mint 10 százaléka omega-3, és az összes egyedi foszfolipidek és asztaxantin antioxidáns védelem nélkül a trigliceridek formájában.

De ez nem csak a tartalmát, hogy fontos – értékes, mint ők. A szállítási rendszer, hogy lesz a rendszerben, hatékonyabban és gyorsabban …

Fog a jólét-hoz új szintek

Tehát itt van, mi van a raktárban az Ön számára:

 • Gazdag forrása az omega-3 zsírsavak DHA és az EPA-val védő antioxidánsok és a foszfolipidek –, amelyek elősegítik az egészségre
 • Magas minőségi szabványok, hogy Önnek teljes béke-ból törődik
Kész arra, hogy Nézd meg magad, hogy az egészség és az életminőség is virágozhat, új szintre?

Lehet, hogy vajon mennyi antarktiszi tiszta Krill olaj kell … és milyen fajta beruházás van szó.

Valójában a összeg ön szükség nagymértékben függ a személyes egészségügyi szükségleteit. De ezt a kiegészítést, az első étkezés naponta csak két kapszulát támogatja Önt az egészségügyi fellendítéséhez összetevők bőséges választék … és egyáltalán nem transz-zsír!

Bár a zsírban oldódó vitaminok, tiszta Krill olaj legjobb szívódik fel az élelmiszer, a foszfolipid tartalma segíti a emulgeálási és a zsír felszívódását, így figyelembe az élelmiszer nem nélkülözhetetlen.

Biztos vagyok benne, Ön elfogadja, hogy $24.95 nagyon indokolt egy ilyen kiváló minőségű termék, a sok ways-hoz eltartás ön érzés nagy. Ez egy puszta 83 cent / nap kap a jót tesz-ból szív egészségének, a támogatást a közös egészségügyi és még sok minden más!

De itt van egy út-hoz megment ön a idő átrendezése, és hogy biztosítani egy folyamatos ellátás.

Tiszta Krill olaj eltarthatóságát egy teljes két év.

Tehát, hogy egy 3 hónapos szállítási, és tapasztalja meg a kényelem-ból birtoklás egy folyamatos ellátás a kezét, amikor a jelenlegi üveg fut ki. Takarít meg időt, a dollárt hajózás és a megszakadása kockázatát. És a legjobb az összes közül – lehetővé teszi, hogy tartsa a jót tesz-ból tiszta Krill olaj folyamatosan dolgozik az Ön számára.

Így látod, én adtam neked minden elképzelhető ok arra, hogy befektetni egy kis támogatása az egészségügyi antarktiszi tiszta Krill olajat.

Azt hiszem, te tartozol meg magadnak, hogy ezzel a lépéssel … elemekkel e két fontos táplálkozási – több omega-3 olajok és több antioxidáns – a diéta. Miért nem használja a bizonyított forrásból, amely most használ, hogy egészségesek maradjanak?

Kattintson ide vásárolni Krill olaj-hivatalos honlapja