» » Kril Olje – Končni Vir Omega 3

Kril Olje – Končni Vir Omega 3

Dve enostavni načini za izboljšanje vaše zdravje

Kril Olje – Končni Vir Omega 3Dva od najboljši in še preprostih načinov za izboljšanje vaše splošno zdravje z dodatki vključujejo:

 • Povečuje vnos antioksidantov.
 • Povečali vnos omega-3 olja.
Antioksidanti so telesu način za nevtralizacijo prostih radikalov, teh škodljivih presnovnih stranskih proizvodov, ki poškodujejo celice in tkiva po celem telesu.

Znanstveni dokaz je večkrat pokazal, da antioksidanti so temelj pri spodbujanju zdravja srca, imunski sistem in pomnilnik podpora. Antioksidanti tudi zdi, da igrajo vlogo pri pomaga upočasnjevati svoje znake staranja.

Čeprav veliko živil vsebuje antioksidante, današnji slabe kakovosti prehrane so skoraj vedno ne zadošča za celotno paleto teh koristnih prostih radikalov lovilca. Zato toplo priporočam, povečuje vnos antioksidantov kot pomemben način za optimizacijo vaše zdravje.

Kliknite tukaj za nakup krila olje iz uradne spletne strani

Dveh vitalnih maščobe, ki so ključnega pomena za vaše zdravje

Sem prepričan, ste slišali za zdaj približno dva maščobe v omega-3 olja, ki so ključnega pomena za vaše zdravje – DHA in EPA. Te spojine niso le bistveni za ohranjanje vašega zdravja – znanstvene raziskave kažejo, da lahko tudi spodbujanje zdravja srca in imunski sistem in razpoloženje podporo.

Zdaj v popolnem svetu, bi se lahko dobili vse omega-3 morate jih jedo ribe. Na žalost, študije kažejo, da jedo ribe lahko izpostavi vam visoko stopnjo kontaminacije z industrijsko onesnaževal in toksini, kot so živo srebro, PCB, težkih kovin in radioaktivnih strupi.

V bistvu, FDA in EPA je razpisan zdravje opozorila opozorilo proti uživanju nekaterih rib in školjk za majhne otroke, ženske, ki so noseče ali lahko postane nosečnice in doječe matere.

Prej priporoča, da ribje olje za povečanje vaš vnos omega-3 maščob. In visoko kakovostne ribe olja so zagotovo odlične izdelke, z veliko pomembnih zdravstvenih koristi.

Vendar pa obstajajo slabosti.

Kot … ribje olje je šibka v antioksidacijskim vsebin. Kot boste povečali vnos omega-3 esencialne maščobne kisline ki jih porabijo ribje olje, lahko dejansko poveča vaše potrebe po še bolj antioksidativno zaščito, če ribje olje je bila izpostavljena pretirane količine kisika ali postalo žarko.

zakaj? No, ribje olje je pokvarljivo. Antioksidanti pomagajo zagotoviti, da ribje olje ne oksidira zlahka. Kot smo zapisali, oksidacija vodi k oblikovanju teh nezdrave prostih radikalov.

To je bil vznemirjen naloga za dolgo časa …

Do odkritja kril olje-ribjega olja, ki pomaga rešiti dilemo z edinstveno in sinergično združuje antioksidantov in omega-3.

Izkazalo se je sama daleč boljša od prej priporočena ribjih oljih. Evo, kako …

Kliknite tukaj za nakup krila olje iz uradne spletne strani

Močni antioksidanti + eteričnih olj Omega-3 = osupljive zdravje

Ko sem prvič izvedela o tem čisto morsko olje, sem bil zelo impresioniran s svojo veliko koristi in trdna raziskav za njegova edinstvena kombinacija antioksidantov, omega-3 olja in drugih sestavin.

Seznam kako kril olje podpira, ste verjetno vas bo navdušil preveč:

Veliko načinov kril olje podpira vas

 • Zdravo srce
 • Podpora za koncentracijo, spomin in učenje
 • Krvni sladkor zdravje
 • Zdrave sklepe, s povečanjem skupnih udobje
 • Boj vaši znaki staranja
 • Zdravo delovanje možganov in živčnega sistema in razvoj
 • Zaščita za celične membrane
 • Holesterola in drugih krvnih lipidov zdravje
 • Zdravi jetrne funkcije
 • Krepitev imunskega sistema
 • Zdravo razpoloženje podporo
 • Optimalno zdravje kože
Torej, če iščete način za povečanje vaše zdravje s proizvodom, ki zares prinaša blaga, potem prosim vzeti minuto, da odkrijete, kako čisto kril olje vam lahko pomaga.

Kliknite tukaj za nakup krila olje iz uradne spletne strani

Novo opozorilo o Omega-3 dopolnila...

Nov lab testiranje potrošniških Lab razkriva nekatere moteče zastara v kakovosti med priljubljene ribje olje in kril olje dodatki.

Te težave gibal od nepravilne oznake, kvarjenje (vključno z enim v otroški izdelek) in obložena izdelkov ki sprostijo prezgodaj. In neba visoko PCB v eni namerno zakaj pets.

Kaj drugi neodvisni laboratorij odkril?

Medtem, neodvisni testiranje je bilo storjeno za primerjavo treh večjih proizvajalcev kril nafte. Proizvajalec je eden od teh treh.

Zelo strog protokol je bil uporabljen zagotoviti nepristransko slepi testiranje treh blagovnih znamk. Analitični preskusi so storili z tretji stranka dobro uveljavljeno in znano labs.

So analizirani ravni Astaksantin, omega-3 maščobne kisline, fosfolipidi in mestu lyso-phosphatidylcholine in svežino in varnost kazalnikov.

Tukaj so njihove najpomembnejše rezultate...

Na analiza je jasno pokazala, da naše proizvajalca kril olje vsebuje najvišjo raven EPA, DHA, kot tudi skupno omega-3, v primerjavi z druga dva.

Astaksantin je zelo reaktiven (in je zato zelo močan antioksidant), tako da laboratorij uporabljajo množičnega kril olje iz treh proizvajalcev za študij stabilnosti Astaksantin.

Zaključili so, da je bil en izdelek zelo nestabilen, eden je bil zmerno, in tretji – naše proizvajalec – je čisti zmagovalec za stabilnost.

Tankoslojne kazalci svežine, trimetilamin oksid (TMAO) trimetil amin (TMA) in skupnega HLAPNEGA BAZIČNEGA dušika (TVN), so ugotovili, da kril olje, izdelujejo naše proizvajalec je najnižji (v večini primerov, nezaznavno) omejitev.

Nasprotno, kril olje, proizvedeno s ena družba pokazala zelo visokih koncentracijah TMA, TVN in TMAO, ki označuje pokvarjenost... in v enem primeru celo neustrezno za prehrano ljudi glede na Komisija Odločbe 95/149/ES. Kliknite tukaj za ogled rezultatov za sebe.

Jaz sem veseli, da naše proizvajalec opravil te teste na vrhu v kup. Vendar obstaja še en razlog, zakaj menim, da čisto kril olje je boljše...

Kliknite tukaj za nakup krila olje iz uradne spletne strani

Kaj je tako velik približno Licaps ®?

Zdaj bomo dostavili čisto kril olje v kapsulah "Licaps ®" namesto softgel ali caplique. Licaps uporabo inovativnih "Fusion Technology" pečat kapsula 2-kos brez uporabe prog.

Ta izredno tekoče kapsule tehnologija lahko zagotovi veliko koristnih prednosti pred drugimi, ker to...

 • Zmanjšuje potencialnih oksidacijski z izpiranjem tekoča formulacija z dušikom med kapsula-polnjenje proces – ustvari "svežosti mehurček"
 • Zagotavlja 2-kos kapsule so hermetično zaprti znatno zmanjšati možnosti za uhajanje – donosi natančno tesen, enodelne kapsula
 • Krepi uporabnosti z zgledno polnjenje ali zapiranje procesov
Bottom line s Licaps... možnost za uhajanje praktično zmanjša za nič časa se poveča absorpcijo.

In to ni celotno zgodbo...

Več kot eno leto preživel izberete samo desno proizvajalec

Moja ekipa in jaz preživel več kot 18 mesecev počne naš skrbnost s Licaps' proizvajalec pred soglasjem za kakršno koli partnerstva.

Kot pogledaš na poverilnice, ko ste najem izvajalca ali zaposleni, je pametno, da zelo preuči poverilnice družbe, zaradi česar vaš dodatki … in to je točno, kaj sem naredil z tega proizvajalca.

Pri izbiri podjetje za proizvodnjo čiste kril olje, previdni, pozornost je bila namenjena njihovi kakovosti procesov... da bi imeli najboljše kril olje izdelka bi lahko našli za povečanje vaše zdravje.

Tukaj je le nekaj zgodovine zadaj to inovativno podjetje...

 • Razvila pojem zapiranje kapsule, brez "banding," v odgovor na skrbi glede varnosti potrošnikov v poznih osemdesetih (imenovano "Licaps")
 • Preživel več kot 15 let v razvoju Licaps kapsule design in procesov
 • Uspešno prejeta cGMP certificiranja za svoj olajšava v Franciji leta 2003
 • Je bila vodilna na svetu v kapsulo proizvodnja za več kot stoletje – ima 10 proizvodnih mestih teče 24/7 v Ameriki, Aziji in Evropi
 • Proizvaja več kot 50 % vse 2 kos kapsul tam danes-več kot 180 milijard kapsul na letni osnovi
Lahko prepričani, vedoč, da so moja ekipa in se dobro premišljena in preiskovanih izbira v vam zagotavlja visoko kakovost izdelka.

Kliknite tukaj za nakup krila olje iz uradne spletne strani

Zaveza kakovosti

Obstaja drugo zelo pomembno zagotovilo, da ste dobili najboljše kakovosti izdelka.

Kot pogledaš na poverilnice, ko ste najem izvajalca ali zaposlenega, tako bi bilo pametno pogledati poverilnice družbe, zaradi česar vaš dodatki.

Zato naša ekipa izbral proizvodno podjetje za naše čisto kril olje zelo skrbno, ob posebnem upoštevanju njihove kakovosti prakse –, da bi imeli zelo najboljši izdelek za vaše zdravje.

Naše izbrane proizvajalec neusmiljeno zasleduje odlično kontrolo kakovosti standardi, ki vključujejo dejanja, kot so …

 • Mapiranje vse ključne procese in jih strogo spremljanje
 • Vzpostavitev kakovosti za vsak izdelek
 • Notranje revizije za oceno uspešnosti
 • Ustrezno testiranje na vsaki stopnji razvoja
 • Obsežno dokumentacijo vseh faz
In še veliko več!

Vse svoje procese slonijo stroge certifikati – ISO 9001 in ISO 17025-ki vam daje mir uma, da ste dobili najboljše kakovosti izdelka, da lahko denar kupi.

Velikan kitov povem svoje drobne zdravje spodbudnih skrivnost

Le kaj so kril anyway?

Kril so tesen shrimp, kozica podobnih bitij, ki krmo na svetu najbolj mamuta živali – velike kite. Brezzoba velike kite Progutati navzdol ogromne količine kril za pridobivanje energije, ki jih potrebujejo za gorivo svoj ogromen razsutem stanju. Sinji kit poje do 8.000 £ kril vsak dan hranjenje v sezoni.

Te zelo razborit velike kite niso samo živali, ki so odvisni od kril za svoje prehranske potrebe. To tesnila, Pingvini, morske ptice, lignje in ribe.

Težki kril, pridelano iz ostre antarktičnih vodah – tisti, ki sestavljajo naše čisto kril olje – so tako pomembni, so menili na “ keystone vrst, ” organizma na katerem odvisna od mnogih Antarktiki plenilci.

Teh semi-prosojni rakov osebki v gosto mase ali rojev, ki lahko postanejo oceana površinske rožnate ali rdeče.

Skupaj z planktona, kril sestavljajo največji biomase na zemlji … eden od razpoložljivih sredstev najbolj zlahka obnovljivih virov hrane, odličen prehranski vir z okoljskega vidika.

Krila niso nov vir prehrane bodisi. So bili pridelano kot vir hrane za ljudi in udomačenih živali od leta 1800. Morda še prej v Japonska, kjer so si specialiteta.

Vendar pa morate vedeti …

Kliknite tukaj za nakup krila olje iz uradne spletne strani

EFA ravnovesje je kritična za vaše zdravje

Esencialne maščobne kisline (EFAs) vključujejo omega-3 maščob (veliko pomembnih spojin, EPA in DHA) in omega 6 maščobe. EFAs ne proizvaja v telesu, vendar so koristne za normalnega zdravstvenega stanja in presnovo. Zato je treba pridobiti EFAs skozi vaše prehrane.

Čeprav nekaj omega-6 maščob, ki so dobre za vaše zdravje, ravnotežje omega-6s do omega-3 je ključnega pomena. Na žalost, večina ljudi porabi Preobilnost omega-6 maščob.

Vaši predniki sprejeli diete z zdravo ravnovesje približno enako maščob omega-6 in omega-3. Ampak trenutno zahodni prehrani je daleč preveč visoko v omega-6 maščob. Povprečna omega-6 razmerje med omega-3 je zdaj bližje 20:1, in v nekaterih primerih celo 50: 1. To lahko vodijo od optimalnega zdravja.

Zaradi tega neuravnotežena razmerje, in ker bi verjetno lahko koristi od več omega-3 maščobe …

Sem močno priporočamo dodajanje čisto kril olje za vaše zdravje arsenal.

Poleg DHA in EPA, to edinstveno morsko olje ima še “ skrivno orožje ” ne najdemo v ribjih oljih, ki pojasnjuje, zakaj menim, da je vrhunski …

Druge kril olje Secret

Za razliko od ribjih oljih, čisti kril olje nosi omega-3 v obliki fosfolipidi – liposomi ali malo paketov, ki prinesejo maščobnih kislin neposredno v celice vašega telesa.

Znanstveni dokazi doslej pokazale, da je najvarnejši in najučinkovitejši nosilci EPA in DHA so ti fosfolipidi.

Na žalost, standard ribe olja (in slabše kril olje blagovnih znamk) nimajo te zapletene fosfolipide. Namesto vsebujejo omega-3 maščobne kisline v obliki manj koristne free trigliceridov.

Zakaj so fosfolipidi pomembno?

So gradniki za vaše celične membrane, urejajo celični promet, ki jih deluje kot ‘ posredniki. " V tej vlogi, ščitijo celične membrane pred napadi prostih radikalov.

Ta edinstven odnos med fosfolipidi in omega-3 maščobnih kislin močno olajša prehod molekul maščobnih kislin skozi črevesno steno. To vam pomaga na dva načina …

 • Naredi omega-3 maščobe v čisto kril olje bistveno bolj biološko razpoložljive od tistih, ki so v ribjem olju z omogočanjem EPA in DHA, da neposredno vnesete vaše celice.
 • Izboljša vaš omega-3 razmerje omega-6.
Drugo pomembno dejstvo: najbolj prevladujoča fosfolipide v čisti kril olje je phosphatidyl holin, ki je delno sestavljena iz holina.

Številne študije so pokazale pomen holin v pamet razvoj, učenje in spomin. Dejstvo je, holin je še posebej pomembno pri razvoju možganov ploda in začetnih v nosečnice in doječe matere.

Holin je predhodnik za vitalne nevrotransmiter acetilholin (kateri živec pošilja signale v možgane) in trimethylglycine, priznanih jeter zaščitnik.

Poleg tega ponaša popolno dopolnilo potrebno antioksidantov, ki niso videli v rib ali trske jeter olje.

Kliknite tukaj za nakup krila olje iz uradne spletne strani

Čisti kril olje je zmagovalec nad ribje olje

Ni vprašanje, ki vam lahko koristijo ob visoko kakovostne ribje olje. Vendar čisto kril olje ponuja jasne prednosti za ribje olje v več pomembnih pogledih.

Vi zaslužiti vsi isti multi-system zdravstvene koristi bogati z omega-3 ribje olje, vključno s ključno EPA in DHA …

Ampak čisto kril olje ponuja tudi:

 • VELIKO boljše absorpcije kot ribe OilThis pomeni si lahko 1/5 odmerek – dva mala kapsul raje kot 10 večjih. Fosfolipide vezavo poveča biološko uporabnost omega-3, izboljšuje omega-3 razmerje omega-6 in podpira delovanje zdrave celične membrane.
 • Krasen ProtectionUnique antioksidant antioksidanti-vključno z Astaksantin in roman morskih flavonoidov-lahko zaščitili škodljive proste radikale.
 • Brez onesnaževanja kril so na dnu prehranjevalne verige in zbirajo daleč od onesnaževanja v neokrnjeni morij, ki obkrožajo Antarktiko. Tako vam ni treba skrbeti nevarno kopičiti živega srebra, PCB, težkih kovin ali drugih toksinov, da nizke kakovosti ribjega olja, ki lahko vsebujejo izdelki.
 • Tekoče SupplyKrill so zelo obnovljiv vir. So največji biomase v ocean in preprosto ni nevarnosti povzroči, da propade iz over-harvesting.
 • Stabilnost Antarktiki čisto kril olje je bolj stabilna in bolj odporna na žarkost kot konvencionalne ribjih oljih. To pomeni, da bo trajalo dlje. To bo trajal dve leti pri sobni temperaturi. (Prosim ne hladilniku.)
 • Ni ribica priokus, refluks ali drugih stranskih učinkov čeprav ribe porabe nafte pogosto vodi do stranskih učinkov ribica priokus, refluks ali belching okuse z ribe, to ni prišlo z Antarktični kril čisto olje. Brez neželenih učinkov so bili ugotovljeni tudi pri visokih odmerkih.
 • Obnovljivi vir hrane kril predstavljajo vir obnovljivih, trajnostni in okolju pozitivno prehrane.

Rezultat velik za več antioksidantov

Čisto olje kril je džemu zapakirane z antioksidativno moč, vključno z antioksidantov vitaminov A in E, plus Astaksantin in kantaksantin.

Astaksantin je karotenoidnih-vrsta antioksidant, ki je še močnejši kot beta-karoten, Likopen in alfa-tokoferola, lutein.

Čisto kril olje vsebuje tudi novo odkrite flavonoidov z roman molekularno strukturo. Verjetno ste že slišali, da Flavonoidi so močni antioksidanti. Presenetljivo, pred zdaj, jih ni našla v ničesar, razen rastlin – zelenjave, sadja in alge.

Astaksantin in ta edinstven vir marine flavonoidov v čisto kril olje ustvariti posebno vez z EPA in DHA, omogoča neposreden metabolizem antioksidantov.

Kliknite tukaj za nakup krila olje iz uradne spletne strani

Zakaj čisto kril olje dobi moj glas

Pazi za poceni imitacije, ki podpirajo vaše zdravje, kot tudi čisto kril olje. Kot beseda o prednostih kril olje namazi, lahko pričakujete, da videli veliko znamk slabše kril olje poplav na trgu, poskušajo sami Proturiti kot visoko kakovostne izdelke.

Na žalost, večina teh izdelkov domnevni kril olje vsebuje manj kot 10 odstotkov omega-3, in vse v obliki trigliceridov, brez edinstveno fosfolipidi in astaxanthin antioksidativno zaščito.

Ampak to ni samo vsebine, ki so pomembno – tako dragoceno kot so. Je dozirnega sistema, ki ga dobi v vaš sistem hitreje in bolj učinkovito …

Vzemite vaše dobro počutje na novo raven

Torej, tukaj je, kaj je v skladišču za vas:

 • Bogat vir omega-3 DHA in EPA-zaščitni antioksidanti in fosfolipidi – ki spodbujajo vaše zdravje
 • Visoko kakovostnih standardov, ki vam skupaj dušni mir
Pripravljeni za prikaz za sebe, kako lahko prosper vaše zdravje in kakovost življenja na novo raven?

Morda se sprašujete, koliko Antarktiki čisto kril olje, morate … in kakšne naložbe.

Dejansko, znesek vi potreba odvisna v veliki meri vaše osebne zdravstvene potrebe. Ampak samo dve kapsuli tega dodatka s svojim prvim obrok vsak dan vas podpira z bogat izbor zdravje spodbudnih sestavine … in absolutno brez TRANS-maščob!

Čeprav maščobi topnih vitaminov v čisto kril olje najbolje absorbira s hrano, vsebnost fosfolipide pomaga emulsification in absorpcije maščob, tako ob s hrano ni nujna.

Sem prepričan, lahko strinjate, da $24.95 je zelo primeren za tak kvaliteten izdelek, s tako veliko načinov, da obdržite občutek super. To je zgolj 83 centov na dan dobili koristi za zdravje srca, podpora za skupno zdravje, in še veliko več!

Ampak tukaj je način, da prihranite čas za Preurejanje in da zagotavlja stalno oskrbo.

Uporabnosti čisto kril olje je polni dve leti.

Tako lahko naročite 3-mesec oskrbe in izkušnje udobje ob enakomeren na strani, ko zmanjka trenutnega steklenico. Prihranite čas, dostava dolarjev in tveganje za prekinitev napajanja. In najboljše od vsega-to omogučiti vi vzdrževati prednosti čisto kril olje, delajo za vas nenehno.

Torej vidite, sem ti dal vsak predstavljivo razlog za vložiti majhen znesek v podporo vaše zdravje z Antarktični kril čisto olje.

Verjamem, da vam dolgujem, da sami, da ta korak … dodajanjem teh dveh ključnih prehranske elementov – več omega-3 olja in več antioksidantov – v vaši prehrani. Zakaj ne raba isto dokazano vir, da zdaj uporabljam, da ostanejo zdravi?

Kliknite tukaj za nakup krila olje iz uradne spletne strani