» » Kje Kupiti Kril Olje?

Kje Kupiti Kril Olje?

Kje Kupiti Kril Olje?Ta članek je za ljudi, ki imajo vero v naravne medicine, vendar ki so zmedeni med nakupom ribje olje in olje kril za zdravljenje njihove zdravstvene tegobe, seveda, vendar pred nakupom kril olje, hočejo vedeti, kaj je kril olje in kakšne so prednosti kril olje, kril olje versus ribje olje, pravo...

Torej nadaljevati branje ta članek, s katerim boste izvedeli, kaj je kril, kako kril je bio-luminescent živali in kakšne so prednosti kril nafte. Verjemite mi, po branju vse podrobnosti o kril, se strinjate, da je kril olje res koristno in vašo odločitev je prav. Torej, lets začeti znova:

Kaj so Krills?

Kril je rakov, ki spominja na kozice, ampak le 2,5 cm dolge ponderiranje 2 grama. Najdemo v Antarktičnega oceana in vzdrževati naprej fitoplanktona, ki plava na vodi in je najljubša hrana kitov, tjulnjev, ptic, Pingvini in druge vrste morskih živali.

Prelom v živilski verigi, ki je kril, bi lahko katastrofalne posledice v ekološki pogoji. Zato je strateški element v antarktičnem biologije, predstavlja morda eno izmed najpomembnejših povezav v web hrane. 85 Znanih vrst, najbolj razširjena je Euphausia Superba (tudi lahko ogledate za Euphausia Superba olje), splošno znan kot Antarktični kril, eden od najbolj bogat v planet.

Ocenjuje se, da na Antarktiki, razdelitev površine je kril predstavlja štirikrat območju Avstralije. Za svoje številčnosti in ki vsebujejo kombinacijo hranil znana močan antioksidant, znanstveniki menijo, da lahko postane ena od najpomembnejših živil v prihodnosti. Različne študije, ki se izvaja po vsem svetu so izpostavitvijo izredno hranilne in zdravilne lastnosti kril nafte.

Kliknite tukaj za nakup krila olje iz uradne spletne strani

Kril – videnimi živali

Razen nekaj vrst euphausiids, generičnih znanstveno ime za krila, so svetlobo proizvajajo organov (photophore) v trebuhu, struktura, ki jim omogoča, da oddajajo svetlobo skozi kemijske reakcije, ki vključujejo kisik in več spojin, imenovanih luciferin, luciferase in ATP (adenozin trifosfat).

Čeprav ni znano, zakaj so te Bioluminiscenca zmogljivosti, nekatere predpostavke so, da ta zmogljivost kril jim pomaga pri privabljanju člani nasprotnega spola za namene razmnoževanja, medtem ko drugi vidijo kot prikrivanje nadomestiti njihove sence, da bi se izognili pa priznavajo njihove plenilce, ki živijo v plitvih vodah.

Kril – obilno vrst – uporabe kril

Najpogostejše uporabe kril vključujejo kril ribogojstva, kot vaba v šport, ribolov, hrano za ribe v akvarijih, ter izdelava dietetičnih izdelkov. Na Japonskem, da se uporablja kot hrana in se imenuje "okiami", slavnega sestavine, uporabljene v juhe, solate in predjedi. Zanj je značilna slano in močan okus kot s jastoga. V preostalem delu sveta, uporaba kril je omejena na njegove derivate, kot so olja, ki se uporablja kot prehransko dopolnilo zaradi njegove zdravilne in prehranske lastnosti.

V antarktičnih vodah, letni ulov ta rakov je okoli 100.000 ton na Japonskem okoli 70.000. Prelov je urejena od leta 1993 ga je “ Komisija za ohranjanje antarktičnih morskih živijo virov ” za zagotovitev trajnosti odslej. Te drobne živali, družina “ Euphausiaceas ”, je eden od največjih skupin oceanov. Njenih bregovih dosegli gostoto približno 20 kilogramov na kubični meter vode.

Ocenjuje se, da so 90 vrst po vsem svetu, in le Antarktični kril so biomasa med 50 in 150 milijonov ton. Zato je menila, da kril biomase je največja v svetu danes in se med 220 in 440 milijonov ton. Naravno obnovo te biomase je narejen v obdobju dveh let.

Med najbolj obilni vrst je Antarktični kril (Euphausia superba) in Severni Pacifik kril (Euphausia pacifica).

Kliknite tukaj za nakup krila olje iz uradne spletne strani

Zdravstvene koristi kril olje

Kril olje vsebuje veliko močan omega-3 maščobnih kislin in hranil, antioksidanti, vitamini, fosfolipidi, flavonoidi, itd, ki bi bilo olje z izjemno zdravilne lastnosti učinkovito pri zdravljenju hiperlipidemije, bolečine v sklepih, mišicah in bolečine, vnetje, predmenstrualnega sindroma in številne druge bolezni. Dejansko kril olje je samo ribjega olja, ki združuje omega-3 maščobne kisline, fosfolipidi in antioksidanti, treh glavnih temeljnih snovi za človeško telo, da delujejo pravilno in obdržijo ali ponovno zdravje.

Kril olje proti ribje olje

Antarktični kril olje iz kril olja so na voljo na trgu, je bolj stabilna in bolj odporna kot konvencionalne ribjega olja, kar pomeni, da traja dlje in ne oksidira v telesu. Trajanje je 2 leti, iz hladilnika in 4 leta v hladilniku. Kril olje ne pusti ribica okusa kot skupne ribje olje in obstaja esophageal refluksna, ki nastane z porabljiv kril olje softgels, kril olje kapsule ali kril olje Cap lactaid.

Torej ne pozabite, kril olje kapsule na dan odžene zdravnika stran, ker kril olje je 48-krat boljši od ribje olje.

Kliknite tukaj za nakup krila olje iz uradne spletne strani

Kaj so krills? -Podatki, posodobljeni

Kril, majhnih morskih rakov, kot so kozice, plavanje v gosto jat, še posebej v antarktičnih vodah. Večina približno 90 vrst, ki se razlikujejo glede na dolžino od 8 do 70 mm uporabo nogami pernato filtriranje drobne diatomeje, na katerih so krmo, na splošno oddajajo močan zelenkasto modre svetlobe, ki verjetno jim pomaga, da zbere za micelij. Kril živi na odprtem morju in je pomemben element prehranske verige. Služi kot hrano za ribe, ptice in zlasti kitov, ki porabijo do 2 toni kril. Banke teh rakov so gostote 20 kg na kubični meter; nekatere vrste ostanejo blizu površine in nadalje do 2.000 m globine.

Zaradi kril 's ogromen pomen kot vir beljakovin, japonski in poljski ladjevja rib za kril. Kril olje je znana po svojih zdravilnih lastnosti. Trinajst članic Antarktičnega ustvarili urad sedežem v Avstraliji, ki ima pooblastila za omejitev ulova.

Vsako leto, bale kitov selitev v antarktičnih vodah jesti ton kril. Obstaja več kot 85 vrst ta majhni raki podoben kozice. To je dober vir beljakovin za njihove številne plenilce, vključno ljudi, ptic in rib.

Na Antarktiki, so bili izjemno znanstvene raziskave med njimi vključujejo študije glaciology, meteorologijo, Geomagnetizem, nadzor globalnih podnebnih, seizmologije in ionospheric fizike. Hranili bogate oceanov okrog Antarktike so pomemben poudarek raziskav. Biologi so odkrili, da rib iz antarktičnih vodah so sestavni del proti zmrzovanju v krvi, ki jim omogoča, da prenesejo temperature pod ničlo.

Študije o biološki zgodovini pingvinov, tjulnjev in kril (potencialni vir hrane za svet) predložili nove informacije o ekologiji teh vrst. Mednarodne študije izboljšale razumevanje reprodukcijo kril in dovolili znanstveniki za izboljšanje njihove napovedi varnih meja za letino te živali.

Kliknite tukaj za nakup krila olje iz uradne spletne strani