» » Izpadanje Las Zdravljenja Za Moške

Izpadanje Las Zdravljenja Za Moške

Izpadanje Las Zdravljenja Za MoškeV zadnjih nekaj letih, medicina dala ogromno korake pri zdravljenju moški izpadanje las. S prihodom 5-alfa-reduktazo zaviralci kot Propecia in razvoj kirurške hair Restauration, za mnoge, živi z opazno izpadanje las je ne več neizogibna. Za prvič v zgodovini človeštva je mogoče ustaviti ali počasno napredovanje izpadanje las in nadomestiti izgubljene lase z operacijo s popolnoma naraven rezultatov. S tem je dejal, večina izpadanje las zdravljenja prodaja, danes pa še vedno nič, ampak "kača olja."

Si vse videl oglase zadnji men's revije, ste slišali reklam na radiu in ste videli infomercials spodbujanje čudež zdravljenja za izpadanje las. Dno je, da je velika večina od oglaševano “ zdravljenja ” ne delajo za preprečevanje in zdravljenje izpadanje las. Če je izpadanje las zdravljenja ni odobreno s strani FDA ali priporočajo The American Association Hair izgubo, možnosti so, ste zapravljaš svoj dragoceni čas in denar. Ne pozabite, da uspešno obravnava izpadanje las je močno odvisna od zgodnjega ukrepanja. To je kritično za začetek zdravljenja z učinkovito proizvoda takoj, ko opazite nastopa izpadanje las.

Kliknite tukaj, če si želite ogledati najbolje izpadanje las zdravljenja
Naslednjih dveh postopkov, ki so bili klinično dokazano, da uspešno obravnava hair loss moški različno.

Finasteride, Proscar/Propecia

Finasteride je splošno ime za ime blagovne znamke drog Proscar in Propecia. Finasteride je bil prvotno razvit z Merck kot drog za zdravljenje razširjene žleze prostate (Proscar). Med preskusi na moške s prostate težave je bil opažen zanimiva neželeni učinek rasti dlak. Ker finasteride že odobrenih z FDA za zdravljenje razširjeni prostates pri moških, in družbo Merck odločil, da nadaljuje možnost razvoja finasteride kot prvo tabletko za zdravljenje moške vzorec Ćelavost.

22. Decembra 1997 je FDA odobren 1 mg odmerek finasteride obravnavanje androgenim alopecia v moški (moški vzorec Ćelavost). Propecia je prvi drog v zgodovini učinkovito zdravljenje moške vzorec Ćelavost v velika večina moških, ki ga uporabljajo.

Kliknite tukaj, če si želite ogledati najbolje izpadanje las zdravljenja

Kako deluje Propecia/Finasteride:

Finasteride's Jezovit uspeh je njeno sposobnost posebej tipa II 5-alfa-reductace, encim, ki pretvori testosterona v močnejši androgen dihydrotestosterone (DHT). Propecia's 1 mg odmerka finasteride lahko učinkovito nižje DHT ravni za več kot 60 % pri dnevno. To je DHT, ki Skrči ali miniaturizes lase folikul, ki sčasoma vodi k Ćelavost. 60 % Zmanjšanje DHT je dokazano, da ustavi napredovanje izpadanje las pri 86 % moških ob drog med potekom kliničnih poskusov. 65 % udeležencev, poskusno doživeli kaj je štelo znatno povečanje rasti dlak.

Na tej točki, je edino resnično učinkovito medicinsko dokazano način za prijetje proces izguba las nižje ravni DHT. American Association izguba las priporoča finasteride kot prvi vrstici napad za vse ljudi, ki so zainteresirani pri zdravljenju njihovi moški vzorec Ćelavost.

Kliknite tukaj, če si želite ogledati najbolje izpadanje las zdravljenja

Minoksidil (loniten)

Minoksidil (loniten) je bil prvi drog, odobreno s strani FDA za zdravljenje moške vzorec Ćelavost. Mnogo let, minoxidill, v obliki tablet, je bil široko uporablja za zdravljenje visokega krvnega tlaka. Šele všeč biti finasteride raziskovalci odkrili zelo zanimivo stranski učinek te droge. Ljudje ob zdravilo bilo rasti dlak nepričakovane mestih kot na njihovo lica in nazaj svoje roke, nekateri celo rastel dlaka o njihovi čelima.

Nekateri podjetni raziskovalci je pojem, da uporabo minoksidila površinsko, neposredno v glavo, morda rastejo dlake na Proćelav območij. No to ni to različno glede na obseg izguba las. Za to je čas, ta obravnava je revolucionarno.

Medtem ko je minoksidil klinično dokazano počasno napredovanje izpadanje las in nekatere lasje prečistijo, najbolj obveščeni strokovnjaki vidijo kot relativno malo učinkovito drog v boju proti izpadanje las. Ker minoksidil has ne učinek na hormonske proces izpadanje las pozitivne učinke na najboljši začasno in običajno donos nekoliko razočaranje dolgotrajne rezultate.

S tem je dejal, The American Association Hair izgubo še vedno priporoča droge, za tiste, ki niso odgovorili neugodno finasteride obdelavo ali za tiste, ki bi radi Dodaj drug izdelek za njihovo režimu. V AHLA ne priporoča minoksidil kot prvi vrstici napad za moške trpljenje s moški vzorec Ćelavost, vendar priznavajo kot učinkovito zdravljenje majhen odstotek svojih uporabnikov.

Kliknite tukaj, če si želite ogledati najbolje izpadanje las zdravljenja