» » în Cazul în Care Pentru A Cumpara Ulei De Krill?

în Cazul în Care Pentru A Cumpara Ulei De Krill?

în Cazul în Care Pentru A Cumpara Ulei De Krill?Acest articol este pentru cei care au credinţă în medicina naturale, dar care sunt confuz între a cumpăra ulei de peşte şi ulei de kril pentru a trata afectiuni lor medicale natural dar inainte de a cumpara ulei de krill, ei vor să ştie ce este Kril ulei şi care sunt beneficiile de ulei de krill, ulei de krill faţă de ulei de peşte, dreapta...

Deci continua cu citirea acestui articol prin care veţi învăţa ce este kril, cum kril este un animal bio-luminescente, şi care sunt beneficiile de ulei de kril. Crede-mă, după ce a citit toate detaliile despre kril, veţi fi de acord că uleiul de kril este foarte benefic şi decizia ta este dreapta. Deci, haideţi să începe peste:

Ce sunt Krills?

Kril este un crustaceu care seamănă cu o creveţi, dar numai 2,5 cm lung ponderarea 2 grame. Acesta se găseşte în Oceanul Antarctic şi hrăneşte fitoplancton plutind pe apă şi este mancarea preferata de balene, foci, păsări, pinguini şi alte specii marine.

O pauză în lanţul alimentar, care este kril, ar putea avea consecinţe catastrofice din punct de vedere ecologic. Prin urmare, este un element strategic în Biologie Antarctic, ce constituie, probabil, unul din link-urile cele mai importante în alimente de web. De specii cunoscute 85, cea mai răspândită este Euphausia Superba (, de asemenea, puteţi uita pentru Euphausia Superba ulei), cunoscut sub numele krill Antarctic, unul dintre cele mai abundente de pe planeta.

Se estimează că în Antarctica, suprafața totală de distribuţie de kril reprezintă patru ori zona din Australia. Pentru abundenţa sa şi care conţine o combinaţie de puternic antioxidant cunoscut nutrienţi, oamenii de stiinta cred poate deveni unul dintre alimentele cele mai importante de viitor. Diferite studii fiind efectuate din întreaga lume sunt expunerea extraordinare proprietati nutritive si terapeutice de ulei de kril.

Click aici pentru a cumpara ulei de Krill la site-ul oficial

Kril – un Animal caracterul

Cu excepţia câteva specii de euphausiids, generice Denumirea ştiinţifică pentru krill, au o lumina producătoare de organe (photophore) în abdomen, o structură care le permite să emită lumină printr-o reacţie chimică care implică oxigen şi mai mulţi compuşi numit luciferin, luciferase şi ATP (adenozin trifosfat).

În timp ce nu cunoaşte ce au această capacitate bioluminescence, unele ipoteze sunt că această capacitate de kril îi ajută în atragerea membri de sex opus în scopuri de reproducere, în timp ce alţii văd ca un camuflaj pentru a compensa umbra lor pentru a evita recunoscute de către prădători lor trăiesc în apele de mică adâncime.

Kril – o specie abundente-foloseste de Krill

Cele mai comune utilizări ale kril includ kril acvaculturii, ca momeală în sport de pescuit, peşte alimente în acvarii, şi de a face produse de dieta. În Japonia, acesta este folosit ca un produs alimentar şi este numit "okiami", un celebru ingredient folosit în supe, salate, şi aperitive. Este caracterizat prin gustul sărat şi puternic ca un homar. În restul lumii, utilizarea de kril este limitată la derivatele sale, cum ar fi petrol, care este folosit ca un supliment nutritiv din proprietăţile sale medicinale şi nutriţionale.

În apele Antarctice, captura anual de acest crustaceu este aproximativ 100.000 de tone şi în Japonia de aproximativ 70.000. Pescuitul în exces este reglementată din 1993 de “ Comisia pentru conservarea resurselor Antarctice marină de viaţă ” pentru a asigura durabilitatea în viitor. Acest animal mici, familia “ Euphausiaceas ”, este una dintre cele mai mari grupuri de oceane. Băncile sale au ajuns la o densitate de aproximativ 20 de kilograme pe metru cub de apă.

Se estimează că există 90 de specii din lume, şi doar krill Antarctic au o biomasa între 50 şi 150 de milioane de tone. Se crede că biomasa kril este cea mai mare în lumea de astăzi şi ar putea fi între 220 şi 440 milioane tone. Reînnoirea naturale acest biomasă se face într-o perioadă de doi ani.

Printre speciile cele mai abundente este krill Antarctic (Euphausia superba) şi kril de Nord Pacific (Euphausia pacifica).

Click aici pentru a cumpara ulei de Krill la site-ul oficial

Sănătate beneficii de ulei de Krill

Ulei de krill contine multe puternic omega-3 acizi graşi şi nutrienti, antioxidanti, vitamine, fosfolipide, flavonoide, etc., care face un ulei cu proprietăţi terapeutice remarcabile eficient în tratarea hiperlipidemie, dureri articulare, dureri musculare şi dureri, inflamaţie, sindromul premenstrual şi multe alte boli. Într-adevăr ulei de Krill este uleiul doar marină care combină omega-3 acizi graşi, fosfolipide si antioxidanti, trei substanţe fundamentale importante pentru organismul uman să funcţioneze corect şi să menţină sau să recapete sănătatea.

Ulei de krill faţă de ulei de peşte

Din kril uleiuri disponibile în piaţă, ulei de Antarctic krill este mult mai stabil şi mai rezistent decât uleiul de peşte convenţionale, ceea ce înseamnă aceasta dureaza mai mult şi nu se oxideaza in organism. Durata este de 2 ani din frigider şi 4 ani în interiorul frigiderului. Ulei de krill nu lasă un gust dubios de ulei de peşte comune şi nu există nici un reflux esofagian, care apare cu consumul de capsule de ulei de krill, capsule de ulei de kril sau capsule de ulei de kril.

Deci ţine minte, o capsula de ulei de kril o zi ţine medicul departe pentru că uleiul de kril este de 48 ori mai bine decât uleiul de peşte.

Click aici pentru a cumpara ulei de Krill la site-ul oficial

Ce sunt krills? -Informaţii actualizate

Kril, mici crustacee marine, cum ar fi de creveţi, înot în efectivele densă, mai ales în apele Antarctice. Cele mai multe de aproximativ 90 de specii, care variază în lungime de la 8 la 70 mm folosi picioarele lor feathery pentru a filtra diatomee tiny pe care le feed, în general, emit un puternic verzui lumina albastră care, probabil, îi ajută să să adune pentru icre. Kril trăiesc în largul mării şi este un element important al lanţului alimentar. Acesta serveşte ca hrană pentru peşti, păsări şi mai ales balenele, care consuma pana la 2 tone de kril. Malurile acestor crustacee au densitatea de 20 kg pe metru cub; unele specii rămâne aproape de suprafaţă şi în continuare până la 2.000 m adâncime.

Din cauza kril pe enormă importanţă ca o sursă de proteine, japoneză şi poloneză flote de peşte pentru kril. Ulei de krill este renumit pentru proprietatile sale medicinale. Treisprezece membri ai Tratatului Antarctic au creat un birou din Australia, care are puteri limitarea capturilor.

În fiecare an, OS balene migra în apele Antarctice să mănânce tone de kril. Există peste 85 de specii de acest mic crustaceu similar cu creveţi. Este o bună sursă de proteine pentru lor de multe animale de pradă, inclusiv oamenii, păsări şi peşti.

În Antarctica, au fost remarcabile de cercetare ştiinţifică printre ele includ studii Glaciologie, meteorologie, geomagnetism, control al climei globale, Seismologie şi ionospheric fizica. Oceanele bogate in nutrienti in jurul Antarctica sunt un accent important de cercetare. Biologii au descoperit că peştii din apele Antarcticii au o componentă de antigel în sângele lor, care le permite să reziste la temperaturi sub zero.

Studii privind istoria biologice de pinguini, foci şi kril (o potenţială sursă de alimentare pentru lume) au furnizat informaţii noi ecologie din aceste specii. Studiile internaţionale au îmbunătăţit înţelegere de reproducere de kril şi au permis oamenilor de ştiinţă pentru a îmbunătăţi previziunile lor de limite în condiţii de siguranţă pentru recolta acestui animal.

Click aici pentru a cumpara ulei de Krill la site-ul oficial