» » Hvor Kan Man Købe Krill Olie?

Hvor Kan Man Købe Krill Olie?

Hvor Kan Man Købe Krill Olie?Denne artikel er for folk der har troen i naturmedicin, men hvem er forvirret mellem køber fiskeolie og krill olie til at behandle deres medicinske lidelser naturligvis men før køb krill olie, ønsker de at vide hvad er krill olie og hvad er fordelene ved krill olie, krill olie versus fiskeolie, højre...

Så fortsætte med at læse denne artikel, hvorigennem du vil lære hvad er krill, hvordan krill er et bio-lysende dyr, og hvad er fordelene ved krill olie. Tro mig, efter at have læst alle detaljer om krill, du vil accepterer at krill olie er virkelig gavnlig og din beslutning er rigtig. Så lader starte forfra:

Hvad er Krills?

Krill er et krebsdyr ligner en rejer, men kun 2,5 tommer lang vægtning 2 gram. Det er fundet i Antarktis og feeds på phytoplankton flydende på vandet og er den foretrukne mad af hvaler, sæler, fugle, pingviner og andre marine arter.

En pause i fødekæden, som krill, kunne få katastrofale følger i økologiske vilkår. Det er derfor et strategisk element i Antarktis biologi, udgør måske en af de vigtigste links i food web. Af de 85 kendte arter, den mest udbredte er Euphausia Superba (også kan søge Euphausia Superba olie), almindeligvis kendt som antarktiske krill, en af de mest forekomne i planeten.

Det anslås, at den samlede areal fordeling af krill i Antarktis, repræsenterer fire gange området i Australien. For sin overflod, og som indeholder en kombination af kendte kraftfuld antioxidant næringsstoffer tror forskere, det kan blive en af de vigtigste fødevarer i fremtiden. De forskellige undersøgelser rundt omkring i verden udsætter de ekstraordinære ernæringsmæssige og terapeutiske egenskaber af krill olie.

Klik her for at købe Krill olie fra officielle hjemmeside

Krill – en bioluminescerende dyr

Undtagen et par arter af euphausiids har videnskabelige artsbetegnelse for krill, et lys, producerer orgel (photophore) i underlivet, en struktur, der gør det muligt for dem at udsender lys gennem en kemisk reaktion med ilt og flere forbindelser kaldet luciferin, luciferase og ATP (adenosintrifosfat).

Mens kendes ikke, hvorfor de har denne bioluminescence kapacitet, er nogle antagelser, at denne kapacitet af krill hjælper dem med at tiltrække medlemmer af det modsatte køn til reproduktion, mens andre ser det som en camouflage kompensere deres skygge for at undgå at blive anerkendt af deres prædatorer, der lever i lavvandede farvande.

Krill – en rigelige arter – anvendelser af Krill

De mest almindelige anvendelser af krill omfatter krill akvakultur, som lokkemad i sport fiskeri, fisk fødevare i akvarier, og at gøre kost produkter. I Japan, det anvendes som en fødevare og kaldes "okiami", en berømt ingrediens bruges i supper, salater og startere. Det er karakteriseret ved dets salt og stærk smag som en hummer. I resten af verden er brugen af krill begrænset til dets derivater, som olie, der anvendes som et ernæringsmæssigt supplement på grund af sin medicinske og ernæringsmæssige egenskaber.

Antarktiske farvande, den årlige fangst af dette krebsdyr er ca 100.000 tons og i Japan for ca 70.000. Overfiskning er reguleret siden 1993 ved den “ Kommission for bevarelse af de Marine levende ressourcer i Antarktis ” for at sikre bæredygtighed i fremtiden. Denne lille animal, familie af “ Euphausiaceas ”, er en af de største grupper af havene. Dens banker har nået en tæthed på omkring 20 kilo pr. kubik meter vand.

Det anslås, at der findes 90 arter på verdensplan, og kun de antarktiske krill har en biomasse af mellem 50 og 150 millioner tons. Det menes at krill biomasse er det største i verden i dag, og det kunne være mellem 220 og 440 mio. ton. Den naturlige fornyelse af denne biomasse er lavet i en periode på to år.

Blandt de hyppigst forekommende arter er de antarktiske krill (Euphausia superba) og den nordlige del af Stillehavet krill (Euphausia pacifica).

Klik her for at købe Krill olie fra officielle hjemmeside

Sundhedsmæssige fordele ved Krill olie

Krill olie indeholder mange magtfulde omega-3 fedtsyrer og næringsstoffer, antioxidanter, vitaminer, fosfolipider, Flavonoider, etc., der gør det en olie med bemærkelsesværdige terapeutiske egenskaber effektiv i behandling af hyperlipidemia, fælles smerter, muscle brokken og smerter, betændelse, Præmenstruelt syndrom og mange andre lidelser. Krill olie er faktisk kun marine olie der kombinerer omega-3 fedtsyrer, fosfolipider og antioxidanter, tre store grundlæggende stoffer for menneskekroppen fungerer korrekt og opretholde eller genvinde sundhed.

Krill olie Versus fiskeolie

Krill olier tilgængelige i markedet er antarktiske krill olie mere stabile og mere resistente end konventionelle fiskeolie, hvilket betyder, at det varer længere og ikke oxidere i kroppen. Varighed er 2 år ud af køleskabet og 4 år inde i køleskab. Krill olie forlader ikke en fishy smag som fælles fiskeolie og der er ingen esophageal reflux, der opstår med forbruger krill olie softgels, krill olie kapsler eller krill olie caplets.

Så husk en krill olie kapsel om dagen holder Doktoren væk fordi krill olie er 48 gange bedre end fiskeolie.

Klik her for at købe Krill olie fra officielle hjemmeside

Hvad er krills? – Oplysninger opdateret

Krill, små marine krebsdyr, såsom rejer, svømning i tætte flokke, især i antarktiske farvande. De fleste af omkring 90 arter, der varierer i længde fra 8 til 70 mm bruge deres feathery ben til at filtrere de bittesmå diatomeer som de feed, generelt udsender en stærk grønlig blå lys, der sandsynligvis hjælper dem med at samle for spawn. Krill lever i det åbne hav og er et vigtigt element i fødekæden. Det tjener som føde for fisk, fugle og især de hvaler, som forbruger op til 2 tons krill. Banker af disse krebsdyr har tætheder af 20 kg pr. kubikmeter nogle arter stadig tæt på overfladen og videre ned til 2.000 m dybde.

Krills enorme betydning som en proteinkilde flåder japansk og polsk fisk for krill. Krill olie er berømt for sine medicinske egenskaber. De tretten medlemmer af Antarktis traktaten har oprettet et kontor, der er baseret i Australien, der har beføjelser til at begrænse fangsterne.

Hvert år overflytte bardehvaler til antarktiske farvande at spise tonsvis af krill. Der er over 85 arter af denne lille krebsdyr magen til rejer. Det er en god kilde til protein for deres mange rovdyr, herunder mennesker, fugle og fisk.

I Antarktis, har der været bemærkelsesværdige videnskabelige forskning blandt dem omfatte studies of glaciology, meteorologi, geomagnetism, globale klimakontrol, seismologi og ionospheric fysik. Næringsstof-rige havene omkring Antarktis er et vigtigt fokus for forskning. Biologer har opdaget, at fisk fra antarktiske farvande har en komponent af frostvæske i deres blod, der tillader dem at modstå temperaturer under nul.

Undersøgelser af biologiske historie pingviner, sæler og krill (en potentiel fødekilde for verden) har givet nye oplysninger om økologi af disse arter. Internationale undersøgelser har forbedret forståelse af reproduktion af krill og har tilladt videnskabsfolk til at forbedre deres forudsigelser af sikre grænser for høsten af dette dyr.

Klik her for at købe Krill olie fra officielle hjemmeside