» » Hol Lehet Vásárolni Krill Olaj?

Hol Lehet Vásárolni Krill Olaj?

Hol Lehet Vásárolni Krill Olaj?Ez cikk van, az emberek, akik hisznek a természetes orvoslás, de akik össze zavarodva között vásárol halolaj és a krill olajat, hogy az orvosi betegségek kezelésére, természetesen, de krill olaj vásárlás előtt, akarnak tudni, hogy mi az krill olajat, és mi a jót tesz-ból krill olaj, krill oil vs halolaj, jobb...

Így továbbra is olvasod ezt a cikket, amelyen keresztül megtudhatja, mi az krill, hogyan krill egy bio-világító állat, és mik az előnyei a krill olajat. Hidd el nekem, miután elolvasta a részleteket krill, Ön vállalja, hogy a krill olaj igazán hasznos, és a határozat. Ezért lehetővé teszi kezdeni:

Mik azok a Krills?

Krill az emlékeztető a garnélarák, de csak 2,5 cm hosszú, 2 gramm súllyal rákfélék. Található az Antarktisz-óceán, és táplálja a fitoplankton úszó a víz, és a kedvenc étel a bálnák, tömítések, madarak, pingvinek, és más tengeri fajok.

Egy kis szünetet a krill az élelmiszer-lánc katasztrofális következményekkel járhat ökológiai szempontból. Éppen ezért az antarktiszi biológia, talán az egyik a legfontosabb linkeket a táplálékláncra stratégiai eleme. 85 Ismert faj, a leginkább elterjedt az Euphausia superba halászata (is lehet keresni az Euphausia superba halászata olaj), ismertebb nevén antarktiszi krill, az egyik a leggyakoribb a bolygón.

Úgy becsülik, hogy az Antarktiszon, a teljes terület megoszlása a krill jelenti Ausztrália területén négy alkalommal. A bőség és ismert erőteljes antioxidáns tápanyag kombinációját tartalmazó a tudósok úgy vélik, ez válhat az egyik legfontosabb élelmiszerek a jövő. Az egész világon végzett különböző vizsgálatok kiteszik krill olaj rendkívüli táplálkozási és terápiás tulajdonságait.

Kattintson ide vásárolni Krill olaj-hivatalos honlapja

Krill – Aequorea állat

Kivéve néhány faj euphausiids általános tudományos neve krill, van egy könnyű termelő orgona (photophore), a hasán, szerkezet, amely lehetővé teszi számukra, hogy egy kémiai reakció, oxigén és több vegyületek úgynevezett luciferin, luciferase és ATP (adenozin-trifoszfát) fényt bocsátanak ki.

Miközben nem tudni, miért van ez a bioluminescence kapacitás, néhány feltételezéseket is, hogy ebben a minőségében a krill segít nekik vonzza a tagok ellenkező nemű reprodukciós célokra, míg mások látnak egy álcázás kompenzálására árnyéka, elkerülendő, hogy felismerték, hogy a ragadozók, a sekély vizekben élő.

Krill – egy bőséges fajokat – használja a Krill

A leggyakoribb felhasználási krill közé tartozik a krill akvakultúra csaliként a sport, horgászat, hal étel akváriumban, és hogy diétás termékek. Japánban élelmiszerként használják, és az úgynevezett "okiami", a híres összetevő használt levesek, saláták és előételek. Ez jellemzi a sós és erős íze, mint egy homár. A többi a világ krill használata korlátozott származékai, például az olaj, mint étrend-kiegészítő miatt a gyógy- és táplálkozási tulajdonságok használt.

Antarktiszi vizeken az éves fogás a rákok, körülbelül 100 000 tonna, mintegy 70.000 Japánban. Túlhalászás által 1993 óta szabályozza a “ Bizottság az antarktiszi tengeri élővilág védelméről ” a jövőben a fenntarthatóság biztosítása érdekében. Ez az apró állat, a család “ Euphausiaceas ”, az egyik legnagyobb csoportja, az óceánok. A bankok elérte a körülbelül 20 kilogramm per köbméter víz sűrűsége.

Úgy becsülik, hogy vannak 90 faj világszerte, és csak a déli-sarkvidéki krill között 50 és 150 millió tonna biomassza. Úgy tartják, hogy krill biomassza ma a legnagyobb a világon, és ez tudna lenni-220 és 440 millió tonna között. A természetes felújítás a biomassza két éves időtartamra készül.

A leggyakoribb fajok közé van az antarktiszi krill (Euphausia superba) és a Csendes-óceán északi krill (Euphausia pacifica).

Kattintson ide vásárolni Krill olaj-hivatalos honlapja

Egészségügyi előnyei Krill olaj

Krill olajat tartalmaz számos erős omega-3 zsírsavak és tápanyagok, antioxidánsok, vitaminok, foszfolipidek, flavonoidok, stb, melyik csinál ez az olaj figyelemre méltó gyógyászati tulajdonságokkal rendelkező hatékony kezelésében, hyperlipidaemia, ízületi fájdalom, izomfájdalom és fájdalom, gyulladás, premenstruációs szindróma és sok más betegség. Krill olaj valóban csak tengeri olaj, amely egyesíti a omega-3 zsírsavak, foszfolipidek és antioxidánsok, három fő alapvető anyagok az emberi szervezet működéséhez és fenntartani vagy visszaszerezni az egészségre.

Krill Oil vs halolaj

Krill olaj áll rendelkezésre a piacon, az antarktiszi krill olaj stabilabb és jobban ellenáll, mint a hagyományos halolaj, ami azt jelenti, hogy hosszabb ideig tart, és nem oxidálódik a szervezetben. Időtartama 2 év a hűtőből, és 4 év belső rész a hűtőben. Krill olaj nem hagy hal íze, mint a közös halolaj és van nem nyelőcső reflux, hogy a krill olaj kapszula fogyasztása, krill olaj kapszula, vagy krill olaj caplets.

Úgy emlékszem, a krill olaj kapszula naponta tartja az orvost távol, mert a krill olaj 48-szor jobb, mint a halolaj.

Kattintson ide vásárolni Krill olaj-hivatalos honlapja

Mik azok a krills? -Információ frissítése

Krill, a kis tengeri rákok, mint a rák, úszás, sűrű állományok, különösen a déli-sarki vizek. A legtöbb mintegy 90 faj, hogy a változó hossza 8-70 mm-es tollas lábuk segítségével szűrheti az apró kovamoszatok, amelyen ők feed, általában kibocsát egy erős zöldes kék fény, amely valószínűleg segíti őket, hogy spawn össze. Krill él a nyílt tengeren, és az élelmiszer-lánc fontos eleme. Halak, madarak és különösen a bálnák, amelyek fogyasztanak, legfeljebb 2 tonnás krill táplálékul szolgál. A bankok e rákok már sűrűségének 20 kg / köbméter; egyes fajok a felszín közelében maradnak, és tovább, egészen 2000 m mélységben.

Krill meg óriási jelentőségű, mint egy fehérje forrás, mert a japán és a lengyel flották hal krill. Krill olaj híres részére-a gyógyszer tulajdonságait. A tizenhárom tagja az Antarktisz-szerződés létrehozott egy hivatal székhelye Ausztráliában, amely korlátozza hatáskörökkel rendelkezik.

Minden évben Sziláscetek vándorolnak antarktiszi vizek enni krill tonna. Vannak több mint 85 faj a kis rákok hasonló a rák. -A ' egy jó forrása a fehérje a sok ragadozók, beleértve az emberekre, a madarak és a halak.

Az Antarktiszon, ott már méltó tudományos kutatás, köztük Feröer települései, a meteorológia, a geomagnetism, a globális éghajlat-szabályozás, a szeizmológiai és a ionospheric fizika vizsgálatok közé tartozik. Antarktisz tápanyagban gazdag óceánjai is fontos szerepet töltenek be a kutatás. Biológusok felfedezték, hogy antarktiszi vizek halait kell egy összetevőt a fagyálló a vérben, amely lehetővé teszi számukra, hogy ellenálljon hőmérséklet nulla.

Tanulmányok a pingvinek, fókák és krill (potenciális élelmiszer-forrás a világon) biológiai története új információval szolgáltak az ökológia e fajok. Nemzetközi tanulmányok javultak krill reprodukció megértését, és lehetővé tette a tudósok azok adaptálása a betakarítás az állat esetében a biztonságos.

Kattintson ide vásárolni Krill olaj-hivatalos honlapja