» » Hår Tab Behandling For Mænd

Hår Tab Behandling For Mænd

Hår Tab Behandling For MændI de forløbne år, har medicin gjort enorme fremskridt i behandlingen af mænds hårtab. Med fremkomsten af 5-Alfa-reduktase inhibitorer som Propecia og udviklingen af kirurgisk hår restaurering, for mange er levende med mærkbar hårtab ikke længere uundgåelige. For første gang i menneskehedens historie er det nu muligt at stoppe eller langsom progression of hårtab og erstatte tabte hår gennem kirurgi med helt naturlige resultater. Med dette sagt, er hovedparten af hår tab behandlinger der markedsføres i dag dog stadig intet andet end "snake olier."

Du har set alle annoncer bag mænds magasiner, du har hørt reklamer i radioen og du har set infomercials fremme mirakel behandlingsformer for hårtab. Den nederste linje er, at størstedelen af annonceres “ behandlinger ” ikke arbejder for forebyggelse og behandling af hårtab. Hvis en hår tab behandling ikke er godkendt af FDA eller anbefalet af The American hår tab Association, er chancerne du spilder din dyrebare tid og penge. Husk, vellykket behandling af hårtab er stærkt afhængige af tidlig indgriben. Det er afgørende at påbegynde behandling med et effektivt produkt, så snart du bemærke påbegyndelsen af hårtab.

Klik her for at få vist bedste hår tab behandling
Følgende to behandlinger har bevist klinisk med held behandle hårtab i mænd til varierende grader.

Finasteride, Proscar/Propecia

Finasteride er det generiske navn for mærkenavn narkotika Proscar og Propecia. Finasteride blev oprindeligt udviklet af Merck som en narkotika at behandle udvidede prostata Kirtler (Proscar). Under forsøg på mænd med prostate problemer blev en spændende bivirkning af hår vækst observeret. Da finasteride var allerede blevet godkendt af FDA at behandle udvidede prostates i mænd, besluttet Merck og virksomheden at forfølge muligheden for at udvikle finasteride som den første pille at behandle mandlige mønster skaldethed.

22 December 1997 godkendt FDA en 1 mg dosis af finasteride til behandling af androgen alopecia i mænd (mandlige mønster skaldethed). Propecia er den første narkotika i historien at effektivt behandle mandlige mønster skaldethed i størstedelen af de mænd, der bruger den.

Klik her for at få vist bedste hår tab behandling

Hvordan virker Propecia/Finasteride:

Finasterides hårrejsende succes skyldes dets evne til at hæmme specifikt Type II 5-Alfa-reductace, det enzym, der konverterer testosteron til en mere potent androgen dihydrotestosterone (DHT). Finasteride Propecia's 1 mg dosis kan effektivt lavere DHT niveauer med så meget som 60% når træffes dagligt. Det er DHT, formindskes eller miniaturizes hår Follikelstimulerende, som til sidst fører til skaldethed. Denne 60% reduktion i DHT bevist for at stoppe progression of hårtab i 86% af mænd tager narkotika under kliniske forsøg. 65% af prøveversionen deltagere oplevet, hvad blev anset for en væsentlig stigning i hår vækst.

På dette tidspunkt er den eneste virkelig effektive lægeligt dokumenteret måde at arrestere hår tab processen til lavere DHT niveauer. American hår tab Association anbefaler finasteride som den første linje i angrebet for alle mænd interesserede i at betragte deres mandlige mønster skaldethed.

Klik her for at få vist bedste hår tab behandling

Minoxidil (loniten)

Minoxidil (loniten) var den første narkotika godkendt af FDA til behandling af mandlige mønster skaldethed. I mange år, var minoxidill, i pille form, udbredt at behandle højt blodtryk. Ligesom finasteride forskere opdaget en meget interessant side effekt af narkotika. Folk tager medication var voksende hår i uventede steder som på kinderne og bagsiden af deres hænder, voksede nogle endda hår på panden.

Nogle initiativrige forskere havde forestillingen om at anvende minoxidil appliceres, direkte på hovedet, kunne vokse hår på balding områder. Godt gjorde det dette til varierende alt efter omfanget af hårtab. For det er på tide, var denne behandling revolutionerende.

Mens minoxidil har bevist klinisk til langsom progression of hårtab og regrow nogle hår, se mest informerede eksperter det som en relativt marginalt effektiv narkotika i kampen mod hårtab. Da minoxidil har ingen effekt på hormonale processen med hårtab dens positive virkninger på bedste midlertidig og normalt udbyttesatsen noget skuffende langsigtede resultater.

Med dette sagt, anbefaler The American hår tab Association stadig narkotika for dem, der ikke har reageret positivt finasteride behandling eller for dem, der vil gerne føje et andet produkt til deres opskrift. AHLA anbefaler ikke minoxidil som den første linje i angrebet for mænd lider med mandlige mønster skaldethed, men genkender det som en effektiv behandling for en lille procentdel af sine brugere.

Klik her for at få vist bedste hår tab behandling