» » Hår Förlust Behandling För Kvinnor

Hår Förlust Behandling För Kvinnor

Kvinnor är i en “ moment 22 ″ ståndpunkt när det gäller narkotika behandlingar för läskmaskin alopecia. Medan många droger kan fungera i viss utsträckning för vissa kvinnor, läkare är ovilliga att förskriva dem och läkemedelsföretagen inte är exakt välter själva testa befintliga eller nya droger specifikt för deras förmåga att förebygga och behandla kvinnliga mönstret håravfall.

Läkare är ovilliga att använda systemisk behandling (ett piller eller annan form av intern behandling som påverkar hela systemet) om de vet att håravfall beror ett överskott av Androgenreceptorer i systemet eller en sensibiliserade “ over-response ” till den så kallade “ normala ” mängder av Androgenreceptorer i systemet. Det beror på att dessa systematiska behandlingar får sänka kroppens Androgenreceptorer nivåer. Därför välja läkare ofta utvärtes behandlingar (de som tillämpas direkt på scalp).

De bästa resultaten från behandling ske när du påbörjar behandling så snart som möjligt efter håravfall börjar eftersom långvarig läskmaskin alopecia kan förstöra många av hår hårsäckarna. Användningen av antiandrogener efter långvarig håravfall hjälper åtminstone förhindra ytterligare håravfall och uppmuntra vissa hår återkomsten från dessa hårsäckarna som har varit vilande, men fortfarande livskraftig, stoppa behandling kommer att leda till förlust hår att återuppta om Androgener inte begränsas på något annat sätt. Bevara dina vitaminer och mineraler nivåer hjälper medan du är på anti-androgen mediciner.

Visa bästa hår förlust behandling för kvinnor
Som alltid har behandlingar den bästa chansen för att vara effektiva om de är inriktade på att orsaken till håravfall samt att utlösa hår tillväxt. Det finns för närvarande endast en FDA godkänt behandling för kvinnliga mönstret håravfall.

Nedan hittar du en förteckning över behandlingar som för närvarande används för behandling av håravfall hos kvinnor. Några av dessa droger har inte godkänts av FDA för det aktuella programmet, men de alla har godkänts för andra program och används av etikett för att behandla håravfall.

Effektiviteten av dessa medel och metoder varierar från person till person, men många kvinnor har funnit att använda dessa behandlingar gjort en positiv skillnad i deras hår och sin självkänsla.

Visa bästa hår förlust behandling för kvinnor
Minoxidil 2% utvärtes behandling Minoxidil användes första gången i tablettform som en medicin för att behandla högt blodtryck (en antihypertensive). Det upptäcktes att patienter som behandlas med minoxidil upplevt överdrivna hår tillväxt (hypertrichosis) som en bieffekt. Ytterligare forskning visade att tillämpa en lösning av minoxidil direkt till scalp också kan stimulera hår tillväxt. Mängden minoxidil absorberas genom huden i blodomloppet är vanligtvis för liten kan orsaka inre biverkningar.

Kvinnor med diffusa läskmaskin alopecia kan använda minoxidil och faktiskt verkar det vara mer effektivt för kvinnor jämfört med män. Tillverkarna av minoxidil rekommenderar kvinnor använder endast 2% koncentration minoxidil och inte 5%. Tillverkarna av minoxidil inte har FDA godkännande för att främja 5% minoxidil eller minoxidil extra styrka för att användas av kvinnor. Många dermatologer föreskriver minoxidil 5% för kvinnor med läskmaskin alopecia om används under deras tillsyn. Några små kliniska prövningar har genomförts på 5% minoxidil för läskmaskin alopecia kvinnor visar att 5-procentig lösning verkligen är betydligt mer effektivt både behålla och förnybara hår än 2% lösning.

I kliniska studier oftast vita kvinnor i åldern 18-45 år med mild till måttlig grad av håravfall minoxidil följande svar rapporterades: 19 procent av kvinnorna rapporterade moderata hår tillväxt efter med minoxidil för 8 månader (19% hade måttlig återkomsten; 40% hade minimala återkomsten). Detta kan jämföras med 7% av kvinnorna rapportering moderata hår återkomsten efter med placebo, vätskan utan den aktiva ingrediensen i den, för 8 månader (7% hade måttlig återkomsten, 33% hade minimala återkomsten).

American hår förlust Association erkänner begränsningarna i aktuellt minoxidil behandling i kampen mot honan androgen alopecia (kvinnliga mönstret håravfall) rekommenderar vi att du söker upp råd av en informerad hår förlust specialist som kan förse dig med information om de eventuella behandlingar som anges på denna webbplats.

Visa bästa hår förlust behandling för kvinnor
Androgenreceptorer Receptor inhibitorer.

Aldactone / Spironolakton Spironolakton eller mer populära namn Aldactone är i en klass av läkemedel som kallas kalium-spara diuretics (vatten piller). Det används för att minska mängden vätska i kroppen utan att orsaka förlusten av kalium. Det är också används för att behandla hypertoni (högt blodtryck) och ödem (svullnad) och används för att behandla kalium-vitaminbrist och hyperaldosteronism (en hormonell rubbning).

Spironolakton är en antiandrogen som fungerar på två sätt. Det långsammare främst produktion av androgener i adrenal körtlar och äggstockar. För det andra blockerar en del av androgener delvis genom att hindra dihydrotestosterone från att binda till dess läskmaskin receptor.

Tagamet / Cimetidine Cimetidine säljs under namnet Tagamet, tillhör en klass av histamin-blockerare används huvudsakligen för att behandla mag magsår. Histamin blockerande åtgärder förhindrar att magen producerar överskottet syra, tillåter kroppen att läka ulcer. Cimetidine också har en ganska kraftfull anti-androgenic effekt och har visat för att blockera dehydrotestosterone formuläret bindande Follikelstimulerande receptorn platser.

Cimetidine har studerats hos kvinnor med androgen alopecia visar lovande resultat och har använts för att behandla hirsuitism på kvinnor (överskjutande facial hair tillväxt). Männen bör påta sig inte cimettidine att behandla deras håravfall beror på möjligt feminizing effekter även negativa sexuella biverkningar på grund av de höga doser som krävs för att uppnå det är hår att höja resultaten.

Visa bästa hår förlust behandling för kvinnor
Cyproterone acetat Cyproterone acetat används för att minska sexlusten i män som har alltför stora sexlusten och för behandling av uttalad sexuellt angrepp. Det föreskrivs också för att behandla allvarliga hirsuitism på kvinna i barnafödande ålder och även läskmaskin alopecia med kvinnor. Cyproterone acetat utövar sina effekter genom att blockera bindning av DHT dihydrotestosterone till dess receptorer.

Cyproterone acetat är inte tillgänglig i USA och tänkte på som en av de sista orterna för att behandla kvinnliga mönstret håravfall möjligt toxicitet och långsiktigt biverkningarna.

Som med någon drog biverkningar än de angivna kan uppstå, kontakta din läkare om du upplever en bieffekt som är ovanliga eller särskilt irriterande

Östrogen/progesteron Även känd som hormonbehandling (HRT) och allmänt föreskrivs vid menopaus, är östrogen och progesteron piller och krämer förmodligen den vanligaste systemiska formen av behandling för läskmaskin alopecia för kvinnor i klimakteriet eller vars östrogen och progesteron saknas av andra skäl.

Visa bästa hår förlust behandling för kvinnor
Orala preventivmedelEftersom birth control piller minskar produktionen av äggstockscancer androgener, kan de användas för att behandla kvinnors läskmaskin alopecia. Men kom ihåg, att samma försiktighetsåtgärder måste följas om en kvinna tar p-piller uteslutande för att förhindra preventivmedel eller att behandla kvinnliga mönstret håravfall. Exempelvis är rökare över trettiofem som tar "pillret" löper en högre risk för blodpropp och andra allvarliga tillstånd. Diskutera din medicinska och livsstil historia grundligt med din läkare. P-piller kommer i olika hormonella formuleringar, och din läkare kan bestämma som passar för dina specifika behov, växla piller om det behövs tills du är fysiskt och känslomässigt bekväma med formuleringen. Anmärkning: Endast låga androgen index birth control piller bör användas för att behandla håravfall. Hög Androgenreceptorer index birth control piller faktiskt bidra till håravfall genom utlöser det eller möjliggör en gång det är utlösts av något annat. Nizoral/Ketoconazole Tillgänglig som en utvärtes behandling av recept, Ketoconazole används för närvarande som svampdödande ombud vid behandling av Svampinfektioner. Dessutom har anti-androgenic effekter och kan orsaka en minskning i produktionen av testosteron och andra androgener av adrenal körtel och av de manliga och kvinnliga reproduktiva organ (i kvinnor, i äggstockarna). På grund av denna åtgärd, kan den användas för att behandla håravfall. Nizoral schampo innehåller 2 procent Ketoconazole och föreskrivs inte endast för behandling av scalp villkor, men också i kombination med andra behandlingsmetoder för läskmaskin alopecia. En 1 procent version finns nu OTC, men det kan inte vara lika effektivt som 2 procent recept styrka. Det finns inga betydande biverkningar.

Visa bästa hår förlust behandling för kvinnor
PROPECIA/Proscar Narkotika finasteride hämmar enzymet 5 alfa reduktas, därigenom hämmar produktionen av prostata-skadar, Follikelstimulerande dödar DHT. Det marknadsfördes först för att behandla prostatacancer under namnet Proscar i 5 mg piller. 1998 In en 1 mg version med namnet Propecia på marknaden som första p-piller godkänts av FDA för herrar håravfall. Det fungerar ganska bra för de flesta män både att förebygga håravfall och utlösa återkomsten och det fungerar för vissa kvinnor, trots att kvinnor inte måste ta det om de är gravida och inte får gravida medan på drogen på grund av risken för fosterskador i en manlig fostret. Mindre än 2 procent av männen upplever transienta sexuella biverkningar inklusive Erektil och libido svårigheter. Hos kvinnor förekommer inte dessa biverkningar.

Cyproterone acetat med Ethinyloestradiol Säljs under varumärket Diane 35 och Diane 50, är detta preventivmedel Tablet PC föreskrivs i Europa för kvinnors läskmaskin alopecia. Drogen fungerar genom att blockera några av åtgärderna av manliga hormoner som ofta förekommer i kvinnor. Även om det är möjligt för narkotika att stoppa ytterligare håravfall och utlösa återkomsten av hår i ungefär ett år, bör det användas kontinuerligt för att upprätthålla återkomsten och eliminera håravfall. Möjliga biverkningar inkluderar bröst ömhet, huvudvärk och minskad libido. Det har en bra bieffekt-it bidrar till att förhindra benskörhet. Drogen är en kombination av cyproterone och östradiol, en östrogen. Både Diane 35 och Diane 50 innehåller 2 mg cyproterone. Diane 35 innehåller 0.035 mg östradiol. Diane 50 innehåller 0.050 mg östradiol. Drogen är lika effektiv som, om inte mer än Spironolakton. Drogen är för närvarande inte tillgänglig i USA.

Visa bästa hår förlust behandling för kvinnor