» » Haj Elvesztés Kezelés A Nők

Haj Elvesztés Kezelés A Nők

Vannak nők egy “ Catch-22 ″ mikor jön-hoz gyógyszeres kezelésekkel, androgenetic szőrhullás esetén helyezze. Míg sok kábítószer néhány nők bizonyos mértékig is dolgozhat, orvosok vonakodnak rendelésére, és nem kábítószer vállalatok pontosan felborulást magukat kifejezetten azon képességével, hogy a női pattern baldness kezelésére a meglévő vagy új kábítószer tesztelése.

Orvosok vonakodnak a szisztémás kezelése (egy pirula vagy más formában, belső bánásmód, amely hatással van az egész rendszer) kivéve, ha ismeri a hajhullás el androgen felesleg a rendszer, vagy egy Fényérzékennyé tett “ over-response ”, az úgynevezett “ rendes ” a rendszer androgen összegeket. Ennek az oka, hogy e rendszerből adódó kezelések csökkentheti a szervezet androgen szintek. Orvosok ezért gyakran válassza az aktuális kezelések (amelyek közvetlenül a fejbőr alkalmazott).

A legjobb eredmény elérése érdekében kezeléséből származó fordulhat elő, ha a kezelés után a lehető legrövidebb időn belül kezdődik, miután a hajhullás kezdődik, mert a hosszan tartó androgenetic szőrhullás megsemmisíthetik, sok a haj folliculusok. Anti-androgens után a hosszan tartó hajhullás legalább segít, további hajhullás megakadályozása, és ösztönzi a néhány haj regrowth az ezen nyugvó lett, de még mindig életképes folliculusok használata kezelés leállítása fog eredményezni, ha a androgens néhány más módon be nem tartott, ha folytatása a haj veszteség. A-vitamin- és ásványi szintek fenntartása segít a anti-androgen gyógyszeres kezelés menet közben.

Legjobb haj elvesztés kezelés a nők megtekintése
Mint mindig a kezelések van a legjobb esély, hogy hatékony, ha a hajhullás megszűnik, valamint hogy a haj növekedését kiváltó ok összhangban legyenek. Jelenleg csak egy jóváhagyott FDA kezelés női minta hajhullás.

Az alábbiakban megtalálja nők kezelni, hajhullás jelenleg használt kezelések listája. Néhány, e kábítószerek nem hagyták jóvá az adott alkalmazáshoz, az FDA által azonban minden jóváhagyott más alkalmazásokhoz, és kezelni a hajhullás használják ki a címke.

Ezen anyagok és módszerek hatékonyságának eltérő személy, aki, de sok nő tapasztalta, hogy hogy ezek használatával a kezelések tettek a pozitív különbség a haját, és azok önbecsülés.

Legjobb haj elvesztés kezelés a nők megtekintése
Minoxidil 2 %-os híradó kezelés Minoxidil először tabletta formájú gyógyszerként kezelésére használták magas vérnyomás (egy antihypertensive). Volt megfigyelhető, hogy a minoxidil kezelt betegek tapasztalt túlzott haj növekedés (hypertrichosis), mint a mellékhatása. További kutatás azt mutatta, hogy megoldást minoxidil közvetlenül alkalmazandó a fejbőr szintén arra ösztönözhetnek haj növekedését. Minoxidil-ba a véráramban bőrön keresztül felszívódik összeg általában túl kicsi ahhoz, hogy belső nemkívánatos hatásokkal járhat.

Szórt androgenetic szőrhullás nők használható a minoxidil, és valóban úgy tűnik, hogy hatékonyabb, mint a férfiaké, a nők. Minoxidil döntéshozók javasoljuk, nők csak minoxidil és nem 5 % 2 %-os koncentrációt kell használni. Minoxidil döntéshozók nem kapták meg az 5 %-os minoxidil elősegítő FDA jóváhagyására vagy minoxidil extra szilárdságot nők általi használatra. Sok bőrgyógyász rendelésére minoxidil 5 %-át nők androgenetic szőrhullás, ha ő felügyelete alatt használják. Néhány kis klinikai vizsgálatok az 5 %-os minoxidil androgenetic szőrhullás, nők, amely mutatja, hogy valóban az 5 %-os oldat lényegesen hatékonyabb, megőrzése és a megújuló haj, mint a 2 %-os oldat esetében végezték.

Többnyire fehér nők, enyhe-mérsékelt fokozatainak hajhullás 18-45 éves klinikai vizsgálatokban a következő választ minoxidil jelentették: a nők 19 %-át jelentette, mérsékelt haj növekedés után használ minoxidil-8 hónapig (19 %-os volt mérsékelt regrowth; 40 %-a rendelkezett minimális regrowth). Összehasonlításképpen ez a nők jelentési mérsékelt haj regrowth használata a placebo, anélkül, hogy az aktív összetevő, folyadék-8 hónapig után 7 %-át (7 %-os volt mérsékelt regrowth, 33 %-a rendelkezett minimális regrowth).

Haj-veszteség American Association elismeri a nők elleni küzdelemben híradó minoxidil-kezelés korlátozások androgén szőrhullás (női pattern baldness) Ezért azt javasoljuk, hogy kérhetnek-e ki egy tájékozott haj, ezen a honlapon felsorolt lehetséges kezelésekre vonatkozó információkkal szolgálnak, veszteség szakosodott tanácsadás.

Legjobb haj elvesztés kezelés a nők megtekintése
Androgen Receptor gátlók.

Aldactone / Spironolakton Spironolakton vagy több népszerű márka neve Aldactone szerepel a kábítószerek kálium-sparing hajtókat (víz pirulát) nevű osztály. Kálium elvesztése nélkül a test-folyadék mennyiségének csökkentésére szolgál. Azt is hozzászokott élvezet a hipertónia (magas vérnyomás) és ödéma (puffasztással) és hozzászokott élvezet a kálium-elégtelenség és a hyperaldosteronism (hormonális rendellenesség).

Spironolakton egy antiandrogen, amely két módon működik. Elsősorban a mellékvese és a petefészkek androgens termelési lassítja. Másodszor blokkolja androgens fellépés részben azáltal, hogy megakadályozza az dihydrotestosterone kötelező a androgenetic receptor.

Tagamet / Cimetidine Cimetidine, Tagamet, márkanév alatt értékesített hisztamin ablakok kezelésére a gyomor-bél fekélyek főleg használt osztály tartozik. A hisztamin blokkoló művelet megakadályozza, hogy a gyomorban előállító a felesleges savat, lehetővé téve a szervezetet, hogy meggyógyítja a fekély. Cimetidine viszonylag nagy teljesítményű anti-androgenic hatása van, és azt mutatja, dehydrotestosterone űrlap kötelező follicle receptor helyek blokkolására.

Cimetidine élvezet a hirsuitism nők (felesleges arcszőrzet növekedés) használt, és a nők ígéretes eredményeket mutató androgén szőrhullás, tanult. Raising haj eredmények eléréséhez szükséges magas dózisok miatt férfiak nem vegye meg a cimettidine, a lehetséges hatások, beleértve a szexuális mellékhatások feminizing a hajhullás kezelni.

Legjobb haj elvesztés kezelés a nők megtekintése
Cyproterone ecetsavas Cyproterone ecetsavas sex meghajtó, férfiak, amelyek túlzott sex meghajtó és a kifejezett szexuális agresszió kezelésére csökkentésére használnak fel. Is előírt, súlyos hirsuitism kezelni, megkérdezi a betegtől kor, és a nők androgenetic szőrhullás nő. Cyproterone ecetsavas daganatok hatásaival DHT dihydrotestosterone, hogy a receptorok kötelező blokkolásával.

Cyproterone ecetsavas nem érhető el az USA-ban, és egy női minta hajhullás kezelésére az esetleges toxicitás és a hosszú távú mellékhatások miatt utolsó resorts gondoltam.

Minden kábítószer-val nem oldal-hat felsorolt fordul elő, ha tapasztal a mellékhatása, hogy szokatlan vagy különösen kellemetlen, lépjen kapcsolatba az orvos

Ösztrogén/progeszteron Hormonpótló (HRT) néven is ismert, és a menopauza általánosan előírt, ösztrogén és a progeszteron tabletták és krémek valószínűleg androgenetic szőrhullás bánásmód a menopauza vagy amelynek ösztrogén és/vagy a progeszteron hiányoznak, egyéb okokból a nők leggyakrabban szisztémás formájában.

Legjobb haj elvesztés kezelés a nők megtekintése
Orális fogamzásgátlókMivel a születés vezérlő tabletták petefészek androgens termelési, használhatók a női androgenetic szőrhullás kezelni. Ne felejtse el azonban, hogy ugyanazon körültekintéssel kell követni, hogy egy nő veszi fogamzásgátló tabletták kizárólag megelőzzék a fogamzásgátló, vagy a női pattern baldness kezelni. Például dohányzók több mint harminc-öt, akik "pill" vérrögök és más súlyos feltételek nagyobb veszélynek vannak kitéve. Az orvosi és életmód-előzmények alaposan megvitatják forduljon orvoshoz. Fogamzásgátló tabletta bejön a különböző hormonális összetételű, és az orvos is meghatároz melyik egyedi igényeinek jobb kapcsolási tabletták szükség esetén addig, amíg a készítmény fizikailag és lelkileg próbálkozni. Megjegyzés: Csak az alacsony androgen index születési vezérlő tabletták hajhullás kell fordítani. Magas androgen index születési vezérlő tabletták ténylegesen hozzájárul hajhullás kiváltó azt a , vagy amely lehetővé teszi, hogy egyszer valami van eltérítő. Nizoral/Ketokonazol Rendelkezésre áll a híradó kezelés előírása által, Ketokonazol jelenleg használatos antifungal ügynökként fungal fertőzések kezelésére. Is anti-androgenic hatást gyakorol, és tesztoszteron-és egyéb androgens csökkentését okozhat, a mellékvese, és a férfi és női szaporodási szervek (a nők, a petefészkek). Miatt ez a művelet akkor lehet hozzászokott segít kezelni a hajhullás. Nizoral sampon tartalmaz 2 százalék Ketokonazol és a fejbőr feltételeket, hanem együttesen egyéb kezelések androgenetic szőrhullás esetén való kezelés nem csak előírt. 1 Százaléka változat most elérhető tőzsdén kívüli, de nem lehet olyan hatékony, mint a 2 százalék vényköteles szilárdsága. Nincs jelentős hatásai is vannak.

Legjobb haj elvesztés kezelés a nők megtekintése
Propecia/Proscar A kábítószer-finasteride gátolja az enzim 5-alpha-reduktáz ezáltal gátolja a prosztata importszállítmányok follicle DHT elejtésre termelési. Először került forgalomba a 5 mg tabletták Proscar márkanév alatt prosztatarák kezelése. 1998-Ban egy 1 mg változat-val Propecia márkanév beírni a piac férfi hajhullás az FDA által jóváhagyott első pirulát. Hajhullás megelőzése és a kiváltó regrowth a legtöbb ember elég jól működik, és néhány a nők is működhet, bár a nők kell nem megteszi, ha a terhesség, és kell nem kap terhes, miközben a kábítószer-születési rendellenességek hímivarú fetus veszélye miatt. Férfiak kevesebb, mint 2 százaléka tapasztalat, beleértve erectile tranziens szexuális mellékhatások és a libidó nehézségeket. A nők ezek a mellékhatások nem fordulnak elő.

Cyproterone ecetsavas-val Ethinyloestradiol A márkanév Diane 35 és Diane 50 szerint értékesített, e fogamzásgátló tabletta van előírt az európai női androgenetic szőrhullás. A kábítószer-művek, néhány férfi hormonok, amelyek gyakran előfordulnak, a nők műveletek blokkolásával. Bár a lehetséges további hajhullás és ravasz regrowth haj belül körülbelül egy év kábítószer-kell regrowth fenntartása és a hajhullás kiküszöbölése érdekében folyamatosan kell használni. Lehetséges mellékhatások breast puhasága, fejfájás és csökkent libidó tartalmazza. Van egy jó oldal hatás-Ez megakadályozható a csontritkulás. A kábítószer cyproterone és ösztradiol, az ösztrogén kombinációja. Diane 35 és a Diane 50 tartalmaznak 2 mg cyproterone. Diane 35 ösztradiol mg 0.035 tartalmaz. Diane 50 ösztradiol mg 0.050 tartalmaz. A kábítószer hasonlóan hatásos, ha nem több, mint a Spironolakton. Ez a kábítószer jelenleg az USA-ban nem érhető el.

Legjobb haj elvesztés kezelés a nők megtekintése