» » Haj Elvesztés Kezelés A Férfiak

Haj Elvesztés Kezelés A Férfiak

Haj Elvesztés Kezelés A FérfiakAz elmúlt néhány évben medicine fejlődött hatalmas férfi hajhullás kezelésére. Például a Propecia 5-alfa-reduktáz gátlók advent és sebészeti hair restauration, sok alakulása észrevehető hajhullás élő már nem elkerülhetetlen. Az emberiség történetében először lehetőség lassú hajhullás progression vagy leállítása, és elveszett haj átmenő operáció helyett a teljesen természetes eredményt. Azonban erre azt mondta, haj elvesztés kezelések ma forgalomba túlnyomó többsége még mindig semmi, de "kígyó olaj."

Minden láttad a hirdetések hátsó férfi magazinok, azt is hallottam a rádióban reklámok és láttad előmozdítása a hajhullás csoda kezelések infomercials. Az alsó sorban, hogy túlnyomó többségét hirdetett “ kezelések ” megelőzése és hajhullás kezelés nem működnek. Ha a haj elvesztés kezelés nem az FDA által jóváhagyott, vagy az amerikai haj elvesztés egyesület által ajánlott, véletlenek, akkor van pazarlás-a értékes időt és pénzt. Ne feledje, hajhullás sikeres kezelés nagyban függ a korai beavatkozást. Fontos kezdődik egy hatásos termék kezeléssel, amint azt észleli, hogy az időpont, amikor a hajhullás.

Kattintson ide a megtekintéshez a legjobb haj elvesztés-kezelés
A következő két kezelés van Klinikailag bizonyított-hoz sikeresen élvezet hajhullás férfiak különböző fokozatainak.

Finasteride, Proscar/Propecia

Finasteride a generikus név a márkanév kábítószer-Proscar és a Propecia. Finasteride volt, eredetileg fejlett mellett Merck kábítószerként kezelni a kibővített prosztata mirigyek (Proscar). A prosztata problémákkal küzdő emberek kísérletek során egy érdekes oldal hatás-ból haj növekedés volt megfigyelhető. Óta már jóváhagyta az FDA kibővített prostates kezelni, férfiak, ha a finasteride, Merck és a társaság úgy döntött, hogy finasteride kialakítása, mint kezelni a male pattern baldness első pirulát folytatni.

1997. December 22. az FDA jóváhagyta egy 1 mg adag finasteride androgén szőrhullás férfiak (male pattern baldness) kezelésére. Propecia hatékonyan kezelni, male pattern baldness férfi, aki használja túlnyomó többsége történetének első kábítószer.

Kattintson ide a megtekintéshez a legjobb haj elvesztés-kezelés

Hogyan működik a Propecia/Finasteride:

Finasteride's hajmeresztő siker köszönhető, kifejezetten gátolják az 5-alfa-reductace, az enzim, amely tesztoszteron alakítja át a több potens androgen dihydrotestosterone (DHT) típusú képességét. Propecia's 1 mg adag finasteride hatékonyan csökkentheti DHT szintek által foganatosított naponta, mint 60 %-át. Csökken, vagy miniaturizes a hajhagymákat, ami végül is vezet baldness DHT. Ez a 60 %-os csökkenése DHT hajhullás férfiak véve a kábítószer-klinikai vizsgálatok során 86 %-ában progression stop bizonyult. a tapasztalt próba a résztvevők 65 %-át ítélték haj növekedés jelentős növekedése.

Ezen a ponton a csak igazán hatékony orvosilag bizonyított a haj elvesztés folyamat befogására módja DHT alacsonyabb szinten. Haj-veszteség American Association finasteride javasolja a támadás, minden ember érdekelt, hogy male pattern baldness kezelésére vonatkozó első sorában.

Kattintson ide a megtekintéshez a legjobb haj elvesztés-kezelés

Minoxidil (loniten)

Minoxidil (loniten) volt az első kábítószer male pattern baldness kezelésére az FDA által jóváhagyott. Sok évig minoxidill, tablettatesztelés formában, széles körben kezelésére használták magas vérnyomás. Csakúgy, mint a finasteride a tudósok felfedezték a kábítószer nagyon érdekes mellékhatása. Emberek a gyógyszeres kezelés váratlan helyeken, mint a saját arcát és a kezüket vissza növekvő szőr volt, néhány még nőtt a homlokukon haj.

Néhány vállalkozó kedvű kutatók a fogalom, hogy alkalmazzák a minoxidil helyileg, a közvetlenül a fejen, lehet, hogy nő kopaszodó területek szőr volt. Jól ez tett ez a hajhullás mértékétől függően különböző fokozatainak. Mert az idő, a kezelés forradalmi volt.

Míg a minoxidil klinikailag bizonyítottan hajhullás átalakulása lassan, és néhány haj regrow, leginkább tájékozott szakértők lásd mint egy viszonylag kis mértékben hatékony kábítószer hajhullás elleni küzdelemben. Mivel a minoxidil hatása nem hajhullás hormonális folyamat pozitív hatásai legjobb ideiglenes és általában kicsit kiábrándító eredmények hosszú távú hozam.

Erre azt mondta az American haj elvesztés Association továbbra is javasolja a kábítószer azok számára, akik nem válaszoltak megdobogtatja, az finasteride-kezelés, vagy azok számára, akik szeretnék egy másik termék hozzáadása a szokásaikhoz való. A AHLA nem javasolja minoxidil támadás szenvedés male pattern baldness férfi első sorában, de felismer ez mint egy kis százalékát a felhasználók hatékony kezelés.

Kattintson ide a megtekintéshez a legjobb haj elvesztés-kezelés