» » Hair Loss Treatment για τις γυναίκες

Hair Loss Treatment για τις γυναίκες

Οι γυναίκες είναι σε μια “ δύσκολη ″ θέση όταν πρόκειται για ναρκωτικά θεραπείες για Αλωπεκίας androgenetic. Ενώ πολλές ναρκωτικών μπορεί να λειτουργήσει σε κάποιο βαθμό για ορισμένες γυναίκες, γιατροί είναι απρόθυμοι να χορηγούν τις σχετικές συνταγές και εταιρείες των ναρκωτικών δεν είναι ακριβώς που εμπίπτουν επί του εαυτού τους για τη δοκιμή των υφιστάμενων ή νέων ναρκωτικών ειδικά για την ικανότητά τους για την πρόληψη και τη θεραπεία αλωπεκία θηλυκό μοτίβο.

Οι γιατροί είναι απρόθυμοι να χρησιμοποιούν συστημική μεταχείριση (ένα χάπι ή άλλη μορφή της εσωτερικής μεταχείρισης που επηρεάζει ολόκληρο το σύστημά σας) εκτός και αν γνωρίζει ότι η απώλεια μαλλιών οφείλεται υπερβολική ανδρογόνα στο σύστημα ή ένα ευαισθητοποιημένων “ over-response ” τον λεγόμενο “ κανονική ” ποσά ανδρογόνα στο σύστημα. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτές τις θεραπείες συστημικές μπορούν να χαμηλότερα επίπεδα ανδρογόνα του οργανισμού. Ως εκ τούτου, οι γιατροί συχνά επιλέγουν επίκαιρα θεραπείες (αυτά που εφαρμόζονται απευθείας στο τριχωτό).

Τα καλύτερα αποτελέσματα από την μεταχείριση συμβεί όταν αρχίσετε επεξεργασία το συντομότερο δυνατόν, μετά την απώλεια μαλλιών ξεκινά επειδή παρατεταμένη androgenetic Αλωπεκίας μπορούν να καταστρέψουν πολλές από τις τριχοθυλακίων. Η χρήση του anti-androgens μετά την παρατεταμένη τριχόπτωση τουλάχιστον θα βοηθήσει στην αποτροπή περαιτέρω απώλεια μαλλιών και ενθαρρύνει ορισμένες regrowth μαλλιά από τους θύλακες που τα αδρανή, αλλά είναι ακόμη πραγματοποιήσιμο, διακοπή μεταχείριση θα καταλήξει σε συνέχιση απώλεια τα μαλλιά, εάν τα ανδρόγυνα δεν διατηρούνται σε ελέγχου με κάποιον άλλο τρόπο. Διατήρηση σας βιταμίνης και ανόργανων επίπεδα βοηθά ενώ βρίσκεστε στο anti-androgen φαρμάκων.

Προβολή καλύτερη μεταχείριση απώλεια μαλλιών για τις γυναίκες
Όπως πάντα, επεξεργασίες έχουν τις καλύτερες πιθανότητες να αποτελεσματική αν αυτές στρέφονται προς την αιτία του την απώλεια μαλλιών, καθώς και σχετικά με την ενεργοποίηση της ανάπτυξης των μαλλιών. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ένα FDA εγκρίνεται θεραπεία για μοτίβο Γυναικεία τριχόπτωση.

Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα των επεξεργασιών που χρησιμοποιείται αυτήν τη στιγμή για τη θεραπεία της τριχόπτωσης γυναικών. Ορισμένα από αυτά τα ναρκωτικά δεν έχουν εγκριθεί από το FDA για αυτή την συγκεκριμένη εφαρμογή, ωστόσο αυτές έχουν όλα εγκριθεί για άλλες εφαρμογές και χρησιμοποιούνται από την ετικέτα για τη θεραπεία της τριχόπτωσης.

Η αποτελεσματικότητα αυτών των παραγόντων και μέθοδοι ποικίλλουν από πρόσωπο σε πρόσωπο, αλλά πολλές γυναίκες έχουν βρεθεί ότι με αυτά τα επεξεργασίες έχουν κάνει μια θετική διαφορά τους μαλλιά και αυτοσεβασμό τους.

Προβολή καλύτερη μεταχείριση απώλεια μαλλιών για τις γυναίκες
Επίκαιρα μεταχείριση του minoxidil 2 % Minoxidil ήταν πρώτα χρησιμοποιούνται υπό μορφή δισκίων με ιατρική για τη θεραπεία υψηλή πίεση αίματος (μια antihypertensive). Αυτό είχε παρατηρήσει ότι ασθενών που υποβάλλονται σε επεξεργασία με minoxidil γνώρισε υπερβολική μαλλιά ανάπτυξης (hypertrichosis) ως ένα αποτέλεσμα. Περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι η εφαρμογή μιας λύσης του minoxidil άμεσα με το τριχωτό επίσης θα μπορούσαν να προωθήσουν μαλλιά ανάπτυξης. Το ποσό του minoxidil απορροφούνται μέσω του δέρματος στην κυκλοφορία του αίματος είναι συνήθως πολύ μικρά για να προκαλέσουν εσωτερικές παρενέργειες.

Γυναίκες με διάχυτες androgenetic Αλωπεκίας να χρησιμοποιήσετε minoxidil και στην πραγματικότητα φαίνεται να είναι πιο αποτελεσματική για τις γυναίκες σε σύγκριση με τους άνδρες. Οι ιθύνοντες του minoxidil συνιστούν γυναίκες χρησιμοποιούν μόνο το 2% συγκέντρωση minoxidil και δεν το 5%. Οι ιθύνοντες του minoxidil δεν λάβει έγκριση FDA για την προώθηση της minoxidil 5% ή minoxidil extra strength για χρήση από γυναίκες. Πολλοί δερματολόγοι ορίζουν minoxidil 5% για τις γυναίκες με androgenetic Αλωπεκίας εάν χρησιμοποιηθεί υπό τον έλεγχό τους. Ορισμένες μικρές κλινικές δοκιμές έχουν διεξαχθεί για 5% minoxidil για androgenetic Αλωπεκίας γυναικών που αποδεικνύουν ότι πράγματι το διάλυμα 5% είναι πολύ πιο αποτελεσματική διατήρηση και ανανεώσιμων φυτικών μαλλιά από το διάλυμα 2%.

Το κλινικές μελέτες ως επί το πλείστον λευκό γυναίκες ηλικίας 18-45 ετών με ήπια έως μέτρια μοίρες της τριχόπτωσης, αναφέρθηκε η ακόλουθη απάντηση minoxidil: 19% των γυναικών αναφέρει μαλλιά μέτρια ανάπτυξη μετά τη χρήση του minoxidil για 8 μήνες (19% είχε μέτρια regrowth, 40% είχε ελάχιστη regrowth). Αυτό μπορεί να συγκριθεί με το 7% των γυναικών αναφοράς μέτρια μαλλιά regrowth μετά τη χρήση του placebo, το υγρό χωρίς το ενεργό συστατικό, για 8 μήνες (7% είχε μέτρια regrowth, 33% είχε ελάχιστη regrowth).

Η Αμερικανική Ένωση για την απώλεια των μαλλιών αναγνωρίζει τους περιορισμούς της επικαιρότητας minoxidil μεταχείρισης στον αγώνα κατά της θηλυκό ανδρογόνο Αλωπεκίας (θηλυκά μοτίβο αλωπεκία) ως εκ τούτου, συνιστούμε να ζητήσετε που τη συμβουλή του ένα εξειδικευμένο απώλεια ενημερωμένοι μαλλιών που μπορεί να σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις δυνητικές επεξεργασίες που αναφέρονται στον παρόντα δικτυακό τόπο.

Προβολή καλύτερη μεταχείριση απώλεια μαλλιών για τις γυναίκες
Ανδρογόνα πρωτονίων δέκτη.

Aldactone / Spironolactone Spironolactone ή την πιο δημοφιλή μάρκα Aldactone, μια κλάση των ναρκωτικών που ονομάζεται διουρητικών θα περιορίσουμε κάλιο (χάπι νερό). Χρησιμοποιείται για να μειώσετε το ποσό των υγρών στο Σώμα σας χωρίς να προκαλέσει την απώλεια του καλίου. Είναι επίσης χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της υπέρτασης (υψηλή πίεση αίματος) και οίδημα (διόγκωση) και χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία καλίου ανεπάρκεια και hyperaldosteronism (ορμονική διαταραχή).

Spironolactone είναι ένα antiandrogen που να λειτουργεί με δύο τρόπους. Πρωτίστως θα επιβράδυνε την παραγωγή ανδρόγυνα τα επινεφρίδια και οι ωοθήκες. Δεύτερον εμποδίζει τη δράση του ανδρόγυνα εν μέρει με την αποτροπή dihydrotestosterone δεσμευτική για τη androgenetic του δέκτη.

Tagamet / Cimetidine Cimetidine που πωλούνται με το εμπορικό όνομα Tagamet, ανήκει σε κατηγορία ισταμίνης blockers χρησιμοποιούνται κυρίως για τη θεραπεία γαστρεντερικό έλκος. Η ενέργεια αποκλεισμού ισταμίνης εμποδίζει το στομάχι να παράγει περίσσεια οξέος, επιτρέποντας Σώμα για να θεραπεύσουν το έλκος. Επίσης, cimetidine έχει μια αρκετά ισχυρή επίδραση anti-androgenic και έδειξε να αποκλείσετε dehydrotestosterone φόρμας, δεσμευτική τις τοποθεσίες του θύλακα του δέκτη.

Cimetidine έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία των hirsuitism γυναικών (περίσσεια τρίχες ανάπτυξης) και έχει μελετηθεί γυναικών με ανδρογόνο Αλωπεκίας εμφάνιση ελπιδοφόρα αποτελέσματα. Λόγω της υψηλές δόσεις που απαιτούνται για την επίτευξη της τρίχας αύξηση αποτελέσματα, ανδρών, δεν θα πρέπει να cimettidine για τη θεραπεία τους τριχόπτωση λόγω δυνατόν θηλυκοποίηση επιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένων των ανεπιθύμητων σεξουαλικών παρενεργειών.

Προβολή καλύτερη μεταχείριση απώλεια μαλλιών για τις γυναίκες
Οξικός cyproterone Οξικός cyproterone χρησιμοποιείται για τη μείωση της μονάδας δίσκου του φύλου στους άνδρες που έχουν υπερβολική φύλο μονάδα δίσκου, καθώς και για τη θεραπεία του έντονη σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Επίσης, αυτό είναι που προδιαγράφεται για τη θεραπεία των σοβαρών hirsuitism στο η γυναίκα της γυναίκας σε ηλικία τεκνοποιΐας, και επίσης androgenetic Αλωπεκίας γυναικών. Οξικός cyproterone ασκεί τις επιπτώσεις, αποκλείοντας την παγιοποίηση των DHT dihydrotestosterone να την υποδοχείς.

Οξικός cyproterone δεν είναι διαθέσιμα στις ΗΠΑ και είναι σκεφτεί ως ένα από τα τελευταία θέρετρα για τη θεραπεία μοτίβο Γυναικεία τριχόπτωση η πιθανή τοξικότητα και μακροπρόθεσμα παρενέργειες.

Όπως με κάθε ναρκωτικών παρενέργειες, εκτός από εκείνα που απαριθμούνται μπορεί να προκύψει, εάν αντιμετωπίζετε ένα αποτέλεσμα που είναι ασυνήθιστο ή ιδιαίτερα προβλήματα από, επικοινωνήστε με το γιατρό σας

Οιστρογόνο/προγεστερόνη Γνωστό επίσης ως ορμόνες θεραπεία αντικατάστασης (HRT) και συχνότερα συνταγογραφούμενη κατά την εμμηνόπαυση, οιστρογόνα και προγεστερόνης χάπια και κρέμες είναι πιθανώς η πιο κοινή συστημική μορφή θεραπείας για androgenetic Αλωπεκίας για τις γυναίκες κατά την εμμηνόπαυση, των οποίων οιστρογόνο ή την προγεστερόνη λείπουν για άλλους λόγους.

Προβολή καλύτερη μεταχείριση απώλεια μαλλιών για τις γυναίκες
Αντισυλληπτικά από του στόματοςΔεδομένου ότι η γέννηση ελέγχου χάπια μείωση της παραγωγής ωοθητική ανδρόγυνα, τους μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία των γυναικών androgenetic Αλωπεκίας. Να θυμάστε, ωστόσο, ότι πρέπει να ακολουθείται η ίδια προειδοποιεί για την επιλογή, αν μια γυναίκα λαμβάνει Αντισυλληπτικά χάπια να εμποδίσουν αντισυλληπτικό ή να αντιμετωπίζονται οι γυναίκες μοτίβο αλωπεκία. Για παράδειγμα, καπνιστές πάνω από τριάντα πέντε που παίρνουν "το χάπι" διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο για θρόμβων αίματος και άλλες σοβαρές συνθήκες. Να συζητήσουμε διεξοδικά το ιστορικό σας ιατρικής και τον τρόπο ζωής με το γιατρό σας. Αντισυλληπτικά χάπια που έρχονται σε διάφορες ορμονική διατυπώσεις και γιατρό σας μπορεί να προσδιορίσετε ποια είναι η σωστή για συγκεκριμένες ανάγκες σας, εναλλαγή χάπια, εάν είναι απαραίτητο μέχρι να είναι σωματικά και συναισθηματικά άνετα με τη διατύπωση. Σημείωση: Μόνο χαμηλό Άντρολογιστικής ευρετήριο γέννησης ελέγχου χάπια πρέπει να χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της τριχόπτωσης. Υψηλή ανδρογόνα ευρετήριο γέννησης ελέγχου χάπια πράγματι να συμβάλει στην απώλεια μαλλιών από την ενεργοποίηση αυτό ή επιτρέπουν μία φορά έχουν ενεργοποιείται από κάτι άλλο. Nizoral/Ketoconazole Διαθέσιμη ως ένα επίκαιρο θεραπεία με ιατρική συνταγή, Ketoconazole αυτήν τη στιγμή χρησιμοποιείται ως αντιμηκυτιακούς παράγοντας στη θεραπεία λοιμώξεων μυκητώδη. Επίσης έχει anti-androgenic επιπτώσεις και μπορεί να προκαλέσει μείωση στην παραγωγή τεστοστερόνης και άλλα ανδρόγυνα από τα επινεφρίδια και από τα αρσενικά και θηλυκά όργανα αναπαραγωγής (σε γυναίκες, τις ωοθήκες). Λόγω αυτής της δράσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αντιμετωπίζουν απώλεια μαλλιών. Nizoral το σαμπουάν περιέχει 2 τοις εκατό Ketoconazole και είναι όχι μόνο για την επεξεργασία του τριχωτού, αλλά επίσης και σε συνδυασμό με άλλες επεξεργασίες για Αλωπεκίας androgenetic. Τώρα υπάρχει μια έκδοση 1 τοις εκατό εξωχρηματιστηριακές, αλλά μπορεί να μην είναι το ίδιο αποτελεσματικά με τη δύναμη του 2 τοις εκατό συνταγή. Υπάρχουν χωρίς σημαντικές παρενέργειες.

Προβολή καλύτερη μεταχείριση απώλεια μαλλιών για τις γυναίκες
Propecia/Proscar Το finasteride ναρκωτικών αναστέλλει την reductase 5-άλφα ενζύμων, ανασταλτική έτσι την παραγωγή του προστάτη-βλάπτουν, θύλακα θανάτωση DHT. Αυτό ήταν πρώτα στο εμπόριο για τη θεραπεία του προστάτη με το εμπορικό όνομα Proscar σε 5 mg χάπια. Το 1998, μια έκδοση 1 mg με το εμπορικό όνομα Propecia εισήλθε στην αγορά ως το πρώτο χάπι που εγκρίνεται από το FDA για άνδρες της τριχόπτωσης. Δουλεύει αρκετά καλά για περισσότεροι άνδρες τόσο πρόληψη απώλεια μαλλιών και ενεργοποίηση regrowth και ενδέχεται να λειτουργεί για ορισμένες γυναίκες, μολονότι οι γυναίκες δεν πρέπει να το εάν είναι έγκυος και δεν πρέπει να έγκυες ενώ σχετικά με τα ναρκωτικά λόγω του κινδύνου του εκ γενετής σε ένα αρσενικό εμβρύου. Λιγότερο από το 2 τοις εκατό των ανδρών εμπειρία παροδικά σεξουαλικής παρενέργειες συμπεριλαμβανομένων στυτική και λίμπιντο δυσκολίες. Αυτές οι παρενέργειες δεν παρουσιάζονται στις γυναίκες.

Οξικός cyproterone με Ethinyloestradiol Πωλείται με την ονομασία Diane 35 και 50 Νταϊάν, αυτό αντισύλληψης tablet προβλέπεται στην Ευρώπη για Αλωπεκίας androgenetic της Γυναίκας. Το ναρκωτικό λειτουργεί, αποκλείοντας ορισμένες δράσεις των αρσενικών ορμονών που συνήθως ανευρίσκονται σε γυναίκες. Παρόλο που είναι δυνατή για τα ναρκωτικά για να σταματήσετε περαιτέρω απώλεια μαλλιών και να ενεργοποιήσουν regrowth της τρίχας μέσα σε περίπου ένα χρόνο, πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε συνεχή βάση για να διατηρήσει την regrowth και την εξάλειψη της τριχόπτωσης. Πιθανές παρενέργειες περιλαμβάνουν στήθους τρυφερότητα, πονοκεφάλους και μειώθηκε κατά λίμπιντο. Έχει ένα καλό αποτέλεσμα-it βοηθά στην αποτροπή οστεοπόρωση. Τα ναρκωτικά είναι ένας συνδυασμός του cyproterone και οιστραδιόλη, μια οιστρογόνο. Diane 35 και Diane 50 περιέχει 2 mg cyproterone. Diane 35 περιέχει 0.035 mg οιστραδιόλη. Diane 50 περιέχει 0.050 mg οιστραδιόλη. Τα ναρκωτικά είναι όσο αποτελεσματική, αν όχι περισσότερο από το spironolactone. Σήμερα αυτό το φάρμακο δεν είναι διαθέσιμη.

Προβολή καλύτερη μεταχείριση απώλεια μαλλιών για τις γυναίκες