» » Haar Verlies Behandeling Voor Vrouwen

Haar Verlies Behandeling Voor Vrouwen

Vrouwen zijn een “ Catch-22 ″ positie als het gaat om de drug voor alopecia androgenetica behandelingen. Terwijl vele geneesmiddelen tot op zekere hoogte voor sommige vrouwen werken kunnen, artsen zijn terughoudend om te schrijven voor hen, en farmaceutische bedrijven zijn niet precies vallen over zichzelf voor het testen van bestaande of nieuwe drugs specifiek voor hun vermogen om te voorkomen en behandelen van vrouwelijke patroonkaalheid.

Artsen zijn terughoudend om te gebruiken systemische behandeling (een pil of andere vorm van interne behandeling die is van invloed op uw hele systeem) tenzij ze weten dat het verlies van het haar te wijten aan een overmaat van androgeen in het systeem of een gesensibiliseerde is “ over-response ” voor de zogenaamde “ normale ” bedragen van androgeen in het systeem. Dat komt omdat deze systemische behandelingen kunnen verminderen van het lichaam androgeen niveaus. Daarom kiezen artsen vaak actuele behandelingen (die worden toegepast op de hoofdhuid direct).

De beste resultaten van behandeling gebeuren wanneer u behandeling zo spoedig mogelijk begint nadat de haarverlies begint omdat langdurige alopecia androgenetica veel van de haarzakjes kan vernietigen. Het gebruik van anti-androgens na langdurige haaruitval ten minste helpen zal te voorkomen dat verdere haaruitval en moedigen sommige haar hergroei van deze follikels die slapende geweest maar nog levensvatbaar, stoppen behandeling zal resulteren in het haar verlies hervatten als de androgenen in toom op een andere manier zijn niet gehouden. Onderhouden van uw vitamine en minerale niveaus helpt terwijl je op watchfull medicijnen.

Weergave beste haar verlies behandeling voor vrouwen
Zoals altijd hebben behandelingen de beste kans van effectief als ze op de oorzaak van het haarverlies alsmede gericht zijn over triggering haargroei. Momenteel is er slechts één FDA goedgekeurde behandeling voor vrouwelijke patroon haaruitval.

Hieronder vindt u een lijst van behandelingen die momenteel wordt gebruikt voor de behandeling van haarverlies bij vrouwen. Sommige van deze drugs zijn niet goedgekeurd door de FDA voor deze bepaalde toepassing, maar ze zijn allemaal goedgekeurd voor andere toepassingen en uit het etiket worden gebruikt voor de behandeling van haaruitval.

De doeltreffendheid van deze agenten en methoden variëren van persoon tot persoon, maar veel vrouwen hebben gevonden dat met behulp van deze behandelingen hebben gemaakt een positief verschil in hun haren en hun gevoel van eigenwaarde.

Weergave beste haar verlies behandeling voor vrouwen
Minoxidil 2% actuele behandeling Minoxidil werd voor het eerst gebruikt in tabletvorm als een medicijn voor de behandeling van hoge bloeddruk (een antihypertensivum). Het werd opgemerkt dat patiënten behandeld met minoxidil overmatige ervaren haargroei (Hypertrichose) als een neveneffect. Verder onderzoek toonde aan dat een oplossing van minoxidil toe te passen direct op de hoofdhuid kan ook haargroei stimuleren. Het bedrag van minoxidil geabsorbeerd door de huid in de bloedbaan is meestal te klein om interne bijwerkingen veroorzaken.

Vrouwen met diffuse alopecia androgenetica kunt minoxidil en daadwerkelijk lijkt te zijn effectiever voor vrouwen in vergelijking met mannen. De makers van minoxidil raden vrouwen gebruiken alleen de 2% concentratie van minoxidil en niet 5%. De makers van minoxidil FDA goedkeuring voor de bevordering van 5% minoxidil niet hebt ontvangen of minoxidil extra sterkte voor gebruik door vrouwen. Veel dermatologen voorschrijven minoxidil 5% voor vrouwen met alopecia androgenetica als gebruikt onder hun toezicht. Sommige kleine klinische proeven zijn uitgevoerd op 5% minoxidil voor alopecia androgenetica in vrouwen tonen dat inderdaad de 5%-oplossing aanzienlijk effectiever is in zowel behouden en regrowing haar dan de 2%-oplossing.

In klinische studies van voornamelijk blanke vrouwen van 18-45 jaar met een milde tot matige graden van haaruitval, de volgende reactie op minoxidil werd gemeld: 19% van de vrouwen gemeld gematigde haargroei na het gebruik van minoxidil voor 8 maanden (19% had gematigde hergroei; 40% had minimale hergroei). Dit vergelijkt met 7% van de vrouwen dat melding maakt gematigde haar hergroei na het gebruik van de placebo, de vloeistof zonder het actieve ingrediënt in het, voor 8 maanden (7% had gematigde hergroei, 33% had minimale hergroei).

De American Association haar verlies erkent de beperkingen van actuele minoxidil behandeling in de strijd tegen vrouwelijke androgene alopecia (vrouwelijke patroonkaalheid) daarom raadzaam dat u zoeken naar het advies van een specialist van op de hoogte haar verlies die u van informatie over de mogelijke behandelingen vermeld op deze website voorzien kan.

Weergave beste haar verlies behandeling voor vrouwen
Androgen Receptor remmers.

Aldactone / spironolacton Spironolacton of de meer populaire merknaam Aldactone is in een klasse van medicijnen genoemd kaliumsparende diuretica (water pil). Het wordt gebruikt om de hoeveelheid vloeistof in je lichaam zonder het verlies van kalium. Het is ook gebruikt voor de behandeling van hypertensie (hoge bloeddruk) en oedeem (zwelling) en gebruikt voor de behandeling van kalium-deficiëntie en hyperaldosteronisme (een hormonale aandoening).

Spironolacton is een antiandrogen die op twee manieren werkt. Vooral vertraagt het de productie van androgenen in de bijnieren en eierstokken. Ten tweede blokkeert het de actie van androgenen gedeeltelijk door dihydrotestosteron bindend te voorkomen dat aan haar alopecia receptor.

Tagamet / Cimetidine Cimetidine verkocht onder de merknaam Tagamet, behoort tot een klasse van histamine blokkers gebruikt voornamelijk voor de behandeling van gastro-intestinale zweren. De blokkering van histamine voorkomt u dat de maag produceren overmaat zuur, waardoor het lichaam om te helen van de zweer. Cimetidine ook heeft een vrij krachtige anti-androgenic effect en heeft aangetoond dat dehydrotestosterone vorm bindend de follikel receptor sites blokkeren.

Cimetidine is gebruikt voor de behandeling van hirsuitism in (overtollige gezichtshaar groei) vrouwen en vrouwen met androgene alopecia veelbelovende resultaten heeft bestudeerd. Mannen moeten vanwege de hoge doses nodig om het haar verhogen resultaten te bereiken, niet cimettidine voor de behandeling van hun haaruitval als gevolg van mogelijke vrouwelijker effecten met inbegrip van seksuele nadelige bijwerkingen.

Weergave beste haar verlies behandeling voor vrouwen
Cyproterone acetaat Cyproterone acetaat wordt gebruikt om geslachtsaandrijving bij mannen hebben buitensporige geslachtsaandrijving en voor de behandeling van uitgesproken seksuele agressie. Het wordt ook voorgeschreven voor de behandeling van ernstige hirsuitism in vrouw van geslachtsrijpe leeftijd en ook alopecia androgenetica in vrouwen. Cyproterone acetaat oefent haar effecten door het blokkeren van de binding van DHT dihydrotestosteron aan haar receptoren.

Cyproterone acetaat is niet beschikbaar in de VS en wordt gezien als een van de laatste resorts voor het behandelen van vrouwelijke patroon haaruitval vanwege de mogelijke toxiciteit en lange termijn bijwerkingen.

Zoals met elke drug bijwerkingen dan die vermeld kan optreden, neem contact op met uw arts als u ondervindt een side-effect dat is ongebruikelijk of bijzonder lastig

Oestrogeen/progesteron Ook bekend als hormonale substitutietherapie (HST) en vaak voorgeschreven bij menopauze, zijn oestrogeen en progesteron pillen en crèmes waarschijnlijk de meest voorkomende systemische vorm van behandeling van alopecia androgenetica voor vrouwen in de menopauze of waarvan oestrogeen en/of progesteron om andere redenen ontbreken.

Weergave beste haar verlies behandeling voor vrouwen
Orale anticonceptivaOmdat birth control pills de productie van ovariële androgenen verminderen, kunnen ze worden gebruikt voor de behandeling van vrouwen alopecia androgenetica. Houd er echter rekening mee, dat het dezelfde waarschuwingen moeten worden gevolgd of een vrouw neemt contraceptieve pillen uitsluitend ter voorkoming van anticonceptie of behandelen van vrouwelijke patroonkaalheid. Bijvoorbeeld, zijn rokers meer dan vijfendertig die neemt "de pil" op hoger risico voor bloedstolsels en andere ernstige aandoeningen. Uw medische en levensstijl geschiedenis grondig bespreken met uw arts. Contraceptieve pillen komen in diverse hormonale formuleringen, en uw arts kan bepalen welke geschikt is voor uw specifieke behoeften, pillen te schakelen indien nodig totdat u fysiek en emotioneel vertrouwd met de formulering bent. Opmerking: Alleen lage androgen index geboortebeperking pillen moet worden gebruikt voor de behandeling van haaruitval. Hoge androgeen index birth control pills daadwerkelijk bijdragen aan haarverlies door triggering het of waardoor het eens het door iets anders wordt teweeggebracht. Nizoral/ketoconazol Beschikbaar als een plaatselijke behandeling door voorschrift, ketoconazol wordt momenteel gebruikt als een antimycoticum in de behandeling van schimmelinfecties. Ook heeft anti-androgenic effecten en kan leiden tot een vermindering in de productie van testosteron en andere androgenen door de bijnier en door de mannelijke en vrouwelijke voortplantingsorganen (bij vrouwen, de eierstokken). Vanwege deze actie, kan het worden gebruikt om te helpen bij de behandeling van haaruitval. Nizoral shampoo bevat 2 procent ketoconazol en niet alleen voor de behandeling van de hoofdhuid voorwaarden, maar ook in combinatie met andere behandelingen voor alopecia androgenetica wordt voorgeschreven. Een 1 procent versie is nu beschikbaar over de toonbank, maar het kan niet zo effectief als de kracht van 2 procent voorschrift worden. Er zijn geen significante bijwerkingen.

Weergave beste haar verlies behandeling voor vrouwen
Propecia/Proscar De drug finasteride remt het enzym 5-alpha-reductase, waardoor remming van de productie van prostaat-schaden, follikel doden DHT. Het was eerst op de markt gebracht voor de behandeling van de prostaat onder de merknaam Proscar in 5 mg pillen. In 1998 betrad een versie 1 mg met de merknaam Propecia de markt als de eerste pil goedgekeurd door de FDA voor mannen haarverlies. Het werkt heel goed voor de meeste mannen in zowel voorkomen haaruitval en triggering hergroei, en het kan werken voor sommige vrouwen, hoewel vrouwen moeten niet neem het als ze zwanger zijn en moeten niet zwanger terwijl op de drug vanwege het risico van geboorteafwijkingen in een mannelijke foetus. Minder dan 2 procent van de mannen ervaren voorbijgaande seksuele bijwerkingen met inbegrip van erectiele en libido moeilijkheden. Deze bijwerkingen treden niet op bij vrouwen.

Cyproterone acetaat met Ethinyloestradiol Deze contraceptieve tablet wordt verkocht onder de merknaam Diane 35 en Diane 50, voorgeschreven in Europa voor vrouwen alopecia androgenetica. Het geneesmiddel werkt door het blokkeren van sommige van de acties van mannelijke hormonen in vrouwen vaak aanwezig. Hoewel het mogelijk is voor de drug om te stoppen verdere haarverlies en veroorzaken hergroei van haar binnen ongeveer een jaar, moet het worden gebruikt op een permanente basis om te handhaven hergroei en elimineren van haaruitval. Mogelijke bijwerkingen zijn borsten, hoofdpijn, en verminderde libido. Het beschikt over een goede kant effect-het helpt voorkomen van osteoporose. De drug is een combinatie van cyproterone en estradiol, een oestrogeen. Zowel Diane 35 en Diane 50 bevatten 2 mg cyproterone. Diane 35 bevat 0,035 mg van estradiol. Diane 50 bevat 0.050 mg van estradiol. De drug is zo effectief als, als niet meer dan, spironolacton. Deze drug is momenteel niet beschikbaar in de Verenigde Staten.

Weergave beste haar verlies behandeling voor vrouwen