» » Haar Verlies Behandeling Voor Mannen

Haar Verlies Behandeling Voor Mannen

Haar Verlies Behandeling Voor MannenIn de afgelopen jaren, heeft geneeskunde enorme vooruitgang geboekt in de behandeling van haaruitval mannen. Met de komst van 5-alpha-reductase remmers zoals Propecia en de evolutie van chirurgische hair restoration, voor velen, is niet langer leven met merkbaar haaruitval onvermijdelijk. Voor de eerste keer in de geschiedenis van de mensheid is het nu mogelijk om te stoppen of vertragen de progressie van de haaruitval en te vervangen verloren haar door middel van chirurgie met volledig natuurlijke resultaten. Met dat gezegd, zijn de overgrote meerderheid van haar verlies behandelingen vandaag op de markt wordt gebracht echter nog steeds niets maar "slang olie."

Je hebt al gezien de advertenties in de achterkant van mannenbladen, je hebt gehoord van de commercials op de radio en je hebt gezien de infomercials bevordering van wonder behandelingen voor haarverlies. De bottom line is dat de overgrote meerderheid van geadverteerd “ behandelingen ” werken niet voor de preventie en behandeling van haaruitval. Als een haar verlies behandeling is niet goedgekeurd door de FDA of door de American haar verlies Association aanbevolen, zijn de kansen dat u uw kostbare tijd en geld verspillen. Vergeet niet, succesvolle behandeling van haaruitval is sterk afhankelijk van vroegtijdige interventie. Het is essentieel om te beginnen met een effectief product behandeling zodra je het begin van haarverlies merkt.

Klik hier om te bekijken beste haar verlies behandeling
De volgende twee behandelingen zijn klinisch bewezen om te behandelen met succes haarverlies bij mannen in verschillende mate.

Finasteride, Proscar/Propecia

Finasteride is de verzamelnaam voor de merknaam drugs Proscar en Propecia. Finasteride werd oorspronkelijk ontwikkeld door Merck als een drug voor de behandeling van uitgebreide prostaat klieren (Proscar). Tijdens de proeven op mannen met prostaat problemen werd een intrigerende neveneffect van de haargroei waargenomen. Aangezien finasteride had al goedgekeurd door de FDA voor de behandeling van uitgebreide prostates bij mannen, besloten Merck en bedrijf voort te zetten van de mogelijkheid om finasteride ontwikkelen als de eerste pil voor de behandeling van mannelijke kaalheid.

Op 22 December 1997 goedgekeurde de FDA een dosis van 1 mg van finasteride voor de behandeling van androgene alopecia bij mannen (mannelijke kaalheid). Propecia is de eerste drug in de geschiedenis effectief behandelen mannelijke kaalheid in de overgrote meerderheid van de mannen die het gebruiken.

Klik hier om te bekijken beste haar verlies behandeling

Hoe Propecia/Finasteride werkt:

Finasteride de huiveringwekkende succes is te wijten aan de mogelijkheid om specifiek Type II 5-alpha-reductace, het enzym dat testosteron naar een meer potente androgeen dihydrotestosteron (DHT converteert). Propecia van 1 mg dosis van finasteride kan effectief lagere DHT niveaus met maar liefst 60% wanneer genomen dagelijks. Het is de DHT die krimpt of miniaturizes van de haarfollikel, wat uiteindelijk tot kaalheid leidt. Deze 60% vermindering in DHT heeft bewezen om te stoppen met de progressie van de haaruitval in 86% van de mannen nemen de drug tijdens klinische proeven. 65% van de proef deelnemers ervaren wat werd beschouwd als een aanzienlijke toename van de haargroei.

Op dit punt, is de enige echt effectieve medisch bewezen manier om te arresteren het haar verlies proces naar lagere niveaus van DHT. De American Association haar verlies raadt finasteride als de eerste lijn van de aanval voor alle mensen die geïnteresseerd zijn in het behandelen van hun mannelijke kaalheid.

Klik hier om te bekijken beste haar verlies behandeling

Minoxidil (loniten)

Minoxidil (loniten) was het eerste geneesmiddel goedgekeurd door de FDA voor de behandeling van mannelijke kaalheid. Voor vele jaren, werd minoxidill, in pilvorm, algemeen gebruikt om hoge bloeddruk te behandelen. Net als finasteride ontdekten onderzoekers een zeer interessant neveneffect van de drug. Mensen nemen de medicatie groeiend haar waren op onverwachte plaatsen zoals op hun wangen en de rug van hun handen, groeide sommige zelfs haar op hun voorhoofd.

Sommige ondernemende onderzoekers had het idee dat toepassing van minoxidil topisch, rechtstreeks op de hoofd, haren op kalende gebieden groeien kan. Goed deed het dit in verschillende mate afhankelijk van de omvang van het verlies van het haar. Want het is tijd, was deze behandeling revolutionair.

Terwijl minoxidil klinisch bewezen is om te vertragen de progressie van de haaruitval en sommige haar regrow, zien meest geïnformeerde deskundigen het als een relatief marginaal effectief drug in de strijd tegen haaruitval. Aangezien minoxidil geen effect op het hormonale proces van haarverlies heeft zijn positieve effecten zijn op beste tijdelijk en meestal enigszins teleurstellend op lange termijn resultaten opleveren.

Met dat gezegd, raadt de Amerikaanse vereniging van haar verlies nog steeds de drug voor degenen die niet hebben gereageerd gunstig finasteride behandeling of voor degenen die zou willen toevoegen een ander product aan hun regime. De AHLA wordt niet aanbevolen minoxidil als de eerste lijn van de aanval voor mannen lijden met mannelijke kaalheid, maar herkent het als een effectieve behandeling voor een klein percentage van de gebruikers.

Klik hier om te bekijken beste haar verlies behandeling