» » Haar Behandelingen Die U Jezelf Aanbrengen Kunt

Haar Behandelingen Die U Jezelf Aanbrengen Kunt

Haar Behandelingen Die U Jezelf Aanbrengen KuntEieren, yoghurt en honing worden op het eerste gezicht alle componenten van een smakelijk ontbijt — maar ze toevallig ook haar behandeling ingrediënten en betaalbare, alle-natuurlijke degenen op die. En ze zijn niet de enigen. Bijvoorbeeld, wist u dat de olie in avocado's meer sterk gelijken op onze eigen huid oliën dan elk product in het gangpad schoonheid? Of dat de milde zuurgraad in de citroen een effectieve is — en zachter — alternatief voor chemische-beladen producten? Volgende keer uw sloten moeten een lift, Bespaar geld met behulp van een van deze keuken oplossingen.

Voor alle haartypes Het ei is echt de beste van alle werelden, zegt Janice Cox, auteur van natuurlijke schoonheid thuis. De dooier, rijk aan vetten en eiwitten, is natuurlijk hidratatie, terwijl de witte, die eten van bacteriën enzymen bevat, verwijdert u ongewenste oliën, legt ze uit.

Gebruik: gebruik voor normaal haar, het hele ei aan haar voorwaarde; eiwit gebruik alleen voor de behandeling van olieachtig haar; Gebruik de eierdooiers alleen om te hydrateren droog en breekbaar haar, Cox zegt. Gebruik 1/2 kopje welke ei mengsel geschikt voor u is en van toepassing op schoon, vochtig haar. Als er niet genoeg ei tot vacht hoofdhuid en het haar is, gebruik meer zoals nodig. Laat op voor 20 minuten, spoelen met koud water (om te voorkomen dat ei koken) en shampoo haren. Heel ei en het eigeel-alleen behandelingen kunnen worden toegepast keer per maand; alleen blanken behandeling kan worden toegepast om de twee weken.

Voor saai haar Styling producten (evenals de luchtverontreiniging) kunt laten een film die zowel vocht Plantesappen en glans stompt — maar zuivelproducten zoals zure room en yoghurt kunnen helpen deze schade omkeren. Melkzuur stroken zachtjes weg vuil terwijl het melkvet hydrateert, zegt Lisa Belkin, auteur van The Cookbook van cosmetica.

To Use: Massage 1/2 kopje zure room of yoghurt in vochtig haar en laat zitten gedurende 20 minuten. Spoel met warm water, gevolgd door koud water en shampoo haar zoals u dat gewend bent. Behandeling kan worden toegepast om de andere week.

Voor jeukende hoofdhuid Voor de bestrijding van vlokken — veroorzaakt door slechte voeding, stress en klimaat, naast andere factoren-proberen een citroen sap en olijfolie mengsel in je haar. De zuurgraad in citroensap helpt rid uw scalp van elke losse, droge vlokken van huid, terwijl de olie de huid op je hoofd hydrateert, zegt Cox.

To Use: Mix 2 eetlepels verse citroen sap, 2 eetlepels olijfolie en 2 eetlepels water en in vochtige hoofdhuid massage. Laat mengsel zitten voor 20 minuten, daarna spoelen en shampoo haar. Behandeling kan worden toegepast om de andere week.

Voor slap of fijn haar Te voegen lichaam aan haar, bereiken voor een onwaarschijnlijk schoonheid drank: bier! De gegiste drank bevat genereus leveringen van gist, die werkt aan mollige moe tresses, vertelt Cox.

Te gebruiken: Meng 1/2 kopje plat bier (giet bier in een container en laat het zitten voor een paar uur om afbrekende carbonatatie uit) met 1 theelepel lichte olie (zonnebloem of canola) en een rauw ei. Toepassing op schone, vochtige haar, laat zitten gedurende 15 minuten, daarna spoelen met koud water. Of platte bier alleen toevoegen aan een spray fles en spritz op droog haar. Wanneer de vloeistof verdampt, zegt blijft het resterende eiwit residu (van de tarwe, mout en hop) versterken en de structuur van haar, Belkin. Behandelingen kunnen worden toegepast om de andere week.

Voor droge of zon beschadigde haar Wat uw haren drogen demon — hard water, Zon overbelichting, uw trouwe-platte ijzer — nature's zoetstof kan helpen. Honing is een natuurlijke bevochtiger, wat betekent dat het trekt en sluizen in vocht, zegt Cox.

Te gebruiken: ongeveer 1/2 kopje honing Massage in schone, vochtige haar, laat zitten voor 20 minuten, daarna spoelen met warm water. U kunt ook 1-2 eetlepels olijfolie om los van de honing voor de gemakkelijkere toepassing toevoegen. Voor haar uiterst zon beschadigde, proberen honing mengen met 1 tot 2 eetlepels van een eiwitrijke ingrediënt, zoals avocado of ei obligaties dooier, die zal helpen vullen de keratine proteïne die aanval UV stralen. Behandeling kan worden toegepast keer per maand.

Voor vettige of olieachtige haar Goed gebruikt, is een goedkope manier om te verwijderen van olie en vet, Belkin zegt.

Te gebruiken: 1 eetlepel maïsmeel of maïzena giet in een lege zout of pepper shaker en strooi op droog haar en hoofdhuid totdat u alles hebt gebruikt. Gebruik een peddel haarborstel volledig borstel het uit na 10 minuten. Behandeling kan worden toegepast om de andere dag.

Voor kroeshaar Home schoonheid deskundigen zweren bij avocado — en niet alleen om te herstellen van beschadigd haar. Haar oliën (die zijn licht en vochtig als onze eigen natuurlijke huid afscheidingen) en eiwitten bogen op de beste combinatie van voedingsstoffen voor het vloeiend maken en weging weerbarstige haar, vertelt Cox.

Te gebruiken: Mash-up helft een avocado en massage in schone, vochtige haar. Laat het zitten voor 15 minuten voor het spoelen met water. Versterker van de macht door het combineren van geprakte avocado met 1 tot 2 eetlepels van een hydraterende ingrediënt, zoals zure room, eigeel of mayonaise hidratatie. Behandeling kan worden toegepast om de twee weken.

Voor residu geteisterde haar Niets eet via product opbouw zoals baking soda, zegt Cox. Natriumbicarbonaat in wezen breekt iets zuur.

To Use: Mix 1 tot 2 eetlepels zuiveringszout met een kleine hoeveelheid water tot een dikke pasta vormen. Massage in vochtig haar en laat het zitten gedurende 15 minuten. Spoel met water, dan haar shampoo. Behandeling kan worden toegepast om de twee weken.