» » Etelämantereen Krilli öljyä – Omega – 3 Ja Antioksidantit

Etelämantereen Krilli öljyä – Omega – 3 Ja Antioksidantit

Etelämantereen krilli öljyä

Etelämantereen Krilli öljyä – Omega – 3 Ja AntioksidantitJuuri korjattu koskematon ja myrkky Etelämantereen vesillä Etelämantereen krilli öljyä helposti ylittää kalaöljy runsaasti omega-3 ja antioksidantit sisältönsä vuoksi. Se on puhtaampaa, enemmän biosaatavan ja tulee runsaasti biomassaa päällä! Usein suuret asiat ovat pienissä paketeissa. Tällöin iso ravinto tulee pienin lähteistä.

Etelämantereen krilli (tieteellinen nimi Euphasia kalastukseen) kuuluvat krilli, joukko osittain läpinäkyvä katkarapu-kuin meriäyriäiset 85 tunnettu laji.

Ensi silmäyksellä te ette usko, Etelämantereen krilli suuret Mustat silmät ja punertava sävy ovat jotain erityistä. Mutta näitä pieniä olentoja, jotka ovat hieman suurempia kuin pienen paperiliittimen, lähinnä polttoaineen, että toimivalta Etelämantereen ekosysteemin moottori.

Tutkijat arvioivat, että Etelämantereen krilli numerot vaihtelevat 170 miljoonaa 7 miljardia tonnia. Etelämantereen krillin kokonaispaino on suurempi kuin ihmisen koko väestöstä kokonaispaino. Tämä tekee Etelämantereen krilli yksi runsas ja onnistunut eläinlajit päällä.

Etelämantereen krilli numerot ovat niin valtavia, että he voivat ruokkia satoja erilaisia eläimiä, kalasta, pingviinit, hylkeet ja suuri blue valaat.

Maailman suurin ja pisin oleskelu kaloista ja nisäkkäistä myös syövät kasviplanktonia, blue valaat ja monet muut valaan laji. Nämä valaat elää 80-vuotiaita 150, suurta voimaa ja kestävyyttä koko niiden eliniän.

Suurin kala valashai ruokkii kasviplanktonia. Se elää yli 150 vuotta, kasvaa jopa 12 metriä pitkä, painaa jopa 15 tonnia ja on seksuaalisesti aktiivinen, kunnes se kuolee.

Etelämantereen krilli öljyä edustaa rikkain puhtain ja tehokkain eteeriset omega-3 rasvahappoja.

Klikkaa tästä ostaa krilli öljyä kotisivut

Kasviplanktonin: Superior ravinnon Etelämantereen krilli

Etelämantereen krilli syövät enimmäkseen ravinteiden tiheä kasviplanktonia. Nämä mikroskooppiset eliöt koostuvat erilaisia kasviperäisiä ravinteita löytäneet meressä.

Kasviplanktonin muodossa kivijalka meren ravintoketjuun. Coastal ocean virta n Etelämantereen tuo suuria määriä liuennut ravinteita, jotka lannoittaa kasviplanktonia. Ympärivuorokautinen voimakkaalle auringonvalolle kesäkuukausina avulla kasviplankton tuottavat enemmän klorofylli.

Kasviplanktonin on ainutlaatuinen kyky muuttaa epäorgaaniset mineraaleja, vettä, luonnollinen lämpö, auringonvalo ja hiilidioksidia biosaatavan aminohappoja, hiilihydraatteja, proteiineja ja vitamiineja. Etelämantereen krilli suoraan vastaan näitä ravintoaineita minuutin kasviplanktonin soluista.

Etelämantereen krilli on hämmästyttävä pitkäikäisyys 10 vuotta, koska ne piiloudu syvyydessä meressä välttää saalistajia ja kasviplanktonin-syötteet yöllä päivällä.

Ravitsevaa ruokaa lähde kaupungista kasviplanktonin on yksi tärkeimmistä syistä, miksi Etelämantereen krilli on paras ravinto ihmiselle.

Klikkaa tästä ostaa krilli öljyä kotisivut

4 Syitä miksi Etelämantereen krilli öljy on Your Best Animal-Based Omega-3 lähde

Uskon, että Etelämantereen krilli öljy on paras vaihtoehto, kun halutaan saada laadukkaita, eläinperäiset omega-3 rasvat, koska:

1. Etelämantereen krilli öljy on korjattu koskematon vesillä Etelämantereen ja ole elohopea, myrkyllisiä kemikaaleja, raskasmetalleja ja muita myrkkyjä.

Kalakantojen ympäri maailmaa niin laajasti ja perusteellisesti saastuneita siihen pisteeseen, että ei ole enää turvallinen kuluttavat kalatuotteita – ehkä edes kalaöljy, hyvä lähde omega-3 rasvahappoja. Noin 40 tonnia elohopeaa vapautuu vuosittain Yhdysvalloissa yksin, koska hiilen polttaminen tuottaa sähköä. Muut yhteisen epäpuhtaudet kalassa kuuluu polykloorattuja bifenyylejä (PCB), radioaktiiviset aineet, kuten strontium- ja myrkyllisiä metalleja, kuten kadmiumia, lyijyä, kromi ja arseeni.

Viljelty kala ei ole terveellisemmän vaihtoehdon. Tutkimukset osoittavat, että ainakin saastunut viljelty lohi oli suurempia vieraiden aineiden pitoisuuksia – erityisesti dioksiini- ja PCB-kuin ne pyydystetty luonnosta. Kalanviljelylaitosten olosuhteet ovat samanlaiset olosuhteet tehtaan tilat kaikkialla: täynnä, ällöttävä, tartunnan saaneiden eläinten ruokintaa mitä se tekee heidän kasvuaan mahdollisimman suuri ja mahdollisimman lyhyessä ajassa – ja joka sisältää ulosteet ja kanaa, ankkaa ja sikoja.

Kalanviljely tekniikoita aiheuttaa tauti levitä luonnonvaraisiin kaloihin, kuten tarttuu villi baby lohi meri täitä.

Klikkaa tästä ostaa krilli öljyä kotisivut

2. Etelämantereen krilli öljyä yhdistyvät synergistisesti antioksidantit ja omega-3 rasvahappoja.

Astaksantiini on karotenoideja tyyppi hapettumisenestoaine löytyy Etelämantereen krilli, jonka uskotaan olevan 300 kertaa tehokkaampi kuin vitamiineja ja E, 47 kertaa tehokkaampi kuin luteiinia, ja 34 kertaa tehokkaampi kuin Q10. Etelämantereen krilli sisältää äskettäin havaitun flavonoidi romaani molekyylirakenne.

Etelämantereen krilli sisältää omega-3 fosfolipidejä lomake – Liposomit tai pikku paketteja, jotka tuovat omega-3-rasvahappoja EPA- ja DHA-rasvahappoja suoraan soluja. Kalaöljy ja huonompi krilli öljyä sisällä tämän Fosfolipidien complex.

Hallitseva Fosfolipidien puhdasta Etelämantereen krilli öljy on fosfatidyylifosfati koliini, joka koostuu osittain koliini, välttämätön ravintoaine tärkeä aivojen kehityksen, oppimisen ja muistin. Koliini esiaste, joka lähettää hermo signaaleja aivojen, asetyylikoliini ja trimetyyliglysiini, joka auttaa suojaamaan maksa.

Klikkaa tästä ostaa krilli öljyä kotisivut

3. Etelämantereen krilli öljy imeytyy paremmin kehon kuin kalaöljy.

Fosfolipidejä lomake solu kalvoja ja koostuvat lähinnä rasvahappo, fosfaatti ryhmä ja orgaaniseen molekyyliin. Fosfolipidejä ja triglyseridien, tyyppi rasva, löytyy veressä, toimivat omega-3 harjoittajat. Tutkimukset osoittavat, että omega-3 rasvahappoja on fosfolipidejä on parannettu merkittävästi hyötyosuutta ja omega-3 rasvahappoja triglyseridien tietovälineellä kuin vakaus.

Näin omega-3 rasvahappoja Etelämantereen krilli öljyä helpommin saatavilla tärkeillä aloilla kehosta, kuten aivoihin. Tarvitset myös paljon vähemmän Etelämantereen krilli öljyä kokea hyödyt omega-3 Kalaöljy, verrattuna, antaa sinulle enemmän bang for your buck pitkällä aikavälillä.

Etelämantereen krilli öljy on vakaampi ja kestävät härskiintymistä kuin kalaöljy. Eivät tarvitse GN mitoitettua, ja se voi kestää kaksi vuotta huoneen lämpötilassa. Ja toisin kuin kalaöljy, se ei anna hämärä jälkimaku tai aiheuttaa refluksi, röyhtäily kala makuja.

Klikkaa tästä ostaa krilli öljyä kotisivut

4. Etelämantereen krilli öljy on uusiutuva omega-3 rasvahappoja.

Krilli on yksi eniten ympäristöystävällistä planeetalla. Etelämantereen krilli on nyt korjattu 47 vuotta, vuodesta 1961 historiallinen huippu sato vajaat 529,000 tonnia kaudella 1981/82. Keskimääräinen vuotuinen saalis 2002 2007 oli alle 120 000 tonnia vuodessa.

Kuitenkin on ollut muutamien perusteeton pelottelemalla jossa krilli on uhanalainen laji, että valaat ovat saaneet uhkauksia krilli sadonkorjuu. Nämä tulevat sivustoja, jotka myyvät muista omega-3.

Kalifornia oli ensimmäinen valtio kieltää krilli, sadonkorjuu, mutta tällä ei ole mitään tekemistä global krilli väestöstä. Ammattikalastukselle Kaliforniassa käyttävät krilli ruokkia niiden epäterveellistä lohen kalanviljelylaitoksista Oregon ja Washington, ei ihmisravinnoksi. Lähes kaikki ihmisen krilli sadonkorjuu tapahtuu Etelämantereella.

Etelämantereen krilli biomassa on komission varten säilyttämistä ja Etelämantereen meren elävät resursseja (CCAMLR), joka koostuu 25 jäsenvaltion johdolla. CCAMLR on vain virallisia ja luotettavia kansainvälisen organismin kestävän krilli kalastuksen hallinnoinnin ja krilli kaluston seuranta. Krilli-pulaa on koskaan ennakoitu CCAMLR: lle.

Monet tutkimukset osoittavat biomassan Etelämantereen krilli vaihtelevat 170 miljoonaa 740 miljoonaan tonniin, keskimäärin noin 420 miljoonaa tonnia; seisoo varastossa lisääntymiselle vuositasolla useita sata miljoonaa tonnia. Tämä tarkoittaa, että enemmän kuin tarpeeksi krilli jatkossakin tukea meren ekosysteemiä ja ihmisten käyttöön.

Klikkaa tästä ostaa krilli öljyä kotisivut

Krilli päivässä pitää pilleri pois

On hämmästyttävää, miten jotain niin pieni kuin Etelämantereen krilli antaa terveyttä suuren sysäyksen useammalla kuin yhdellä tavalla antamalla voimakkaita antioksidantteja ja terveyttä omega-3-rasvoja.Puhdasta krilli öljyä tarjoaa käyttöösi puhdasta Etelämantereen krilli öljyä capliques (kaksiosainen kova kuori kapselit suljettu bändi) muodossa sen sijaan, että tavallista geeli korkit tuotteen puhtaus, puhtaus ja vastustuskyky jäljet.

Parhaassa tapauksessa vain kaksi capliques puhdasta krilli öljyä otettuja ensimmäinen ateria päivittäin antaa terveydelle pelkäämättä saastumista ja ilman koskee uhkaa maailman meriekosysteemin lopullinen tuen.

Kokeile Puhdasta krilli öljyä tänään ja hallita, terveyttä!

Klikkaa tästä ostaa krilli öljyä kotisivut