» » Der Hvor å Kjøpe Krillolje?

Der Hvor å Kjøpe Krillolje?

Der Hvor å Kjøpe Krillolje?Denne artikkelen er for folk som har tro på naturmedisin, men hvem er forvirret mellom kjøpe fiskeolje og Krillolje til å behandle sine medisinske plager naturlig, men før du kjøper Krillolje, ønsker de å vite hva er Krillolje og hva er fordelene av Krillolje, Krillolje versus fiskeolje, høyre...

Så Fortsett med å lese denne artikkelen som du vil lære hva er krill, hvordan krill er en bio-selvlysende dyr, og hva er fordelene av Krillolje. Tro meg, etter å ha lest alle detaljer om krill, vil du enig i at Krillolje er veldig gunstig og din beslutning er riktig. Så kan starte på nytt:

Hva er Krills?

Krill er et krepsdyr som ligner en reker men bare 2,5 tommer lang veier 2 gram. Det er funnet i Antarktis Ocean og strømmer på planteplankton som flyter på vannet og er favoritt mat av hval, sel, fugler, pingviner og andre marine arter.

En pause i næringskjeden som krill, kunne ha katastrofale konsekvenser i økologiske vilkårene. Det er derfor en strategisk element i den antarktiske biologien, utgjør kanskje en av de viktigste koblingene i næringskjeden. Av 85 kjente arter, den mest utbredte er Euphausia Superba (også kan se etter Euphausia Superba olje), vanligvis kjent som Antarktisk krill, en av de mest tallrike i planeten.

Det er anslått at i Antarktis, samlet areal fordelingen av krill representerer fire ganger området i Australia. For sin overflod og som inneholder en kombinasjon av kjent kraftig antioksidant næringsstoffer, tror forskere det kan bli en av de viktigste matvarerne i fremtiden. Ulike studier gjennomført rundt om i verden er utsette de ekstraordinære ernæringsmessige og terapeutiske egenskapene av Krillolje.

Klikk her for å kjøpe Krillolje fra offisielle hjemmeside

Krill-en Bioluminescent dyr

Bortsett fra noen få arter av euphausiids, generisk vitenskapelige navnet for krill, har en lys produsere organ (photophore) i magen, en struktur som tillater dem å avgir lys gjennom en kjemisk reaksjon som involverer oksygen og flere forbindelser som kalles luciferin, luciferase og ATP (adenosin trifosfat).

Mens ikke kjent hvorfor de har denne bioluminescens kapasitet, er noen forutsetninger at denne kapasiteten av krill hjelper dem i å tiltrekke seg medlemmer av motsatte kjønn for reproduksjon formål, mens andre ser det som en kamuflasje å kompensere sine skygge for å unngå å bli gjenkjent av deres rovdyr som lever i grunt vann.

Krill-en rikelig arter-bruker av Krill

De vanligste bruksområdene av krill inkluderer krill akvakultur, som agn i sport fiske, fisken næringen inne akvariet, og å gjøre diettprodukter. I Japan, den brukes som en mat og kalles "okiami", en kjent ingrediens som brukes i supper, salater og forretter. Det er preget av sin salt og sterk smak som en hummer. I resten av verden er bruk av krill begrenset til dets derivater, som olje, som brukes som et kosttilskudd på grunn av sin medisinske og ernæringsmessige egenskaper.

I antarktiske farvann, årlige fangsten av denne krepsdyr er om lag 100.000 tonn og i Japan av om lag 70.000. Overfiske er regulert siden 1993 av den “ provisjon for den bevaring av Antarctic Marine Living Resources ” for å sikre bærekraft i fremtiden. Denne lille dyret, familien til “ Euphausiaceas ”, er en av de største gruppene av havene. Dens banker har nådd en tetthet av rundt 20 kilo per kubikkmeter vann.

Det anslås at det er 90 arter over hele verden, og bare den antarktiske krillen har en biomasse av mellom 50 og 150 millioner tonn. Det antas at krillen biomasse er den største i verden i dag, og det kan være mellom 220 og 440 millioner tonn. Naturlig fornyelse av denne biomasse er laget i en periode på to år.

Blant de mest tallrike artene er den antarktiske krillen (Euphausia superba) og North Pacific krillen (Euphausia pacifica).

Klikk her for å kjøpe Krillolje fra offisielle hjemmeside

Helsemessige fordelene av Krillolje

Krillolje inneholder mange kraftige omega-3 fettsyrer og næringsstoffer, antioksidanter, vitaminer, fosfolipider, flavonoider, etc. som gjør det en olje med bemerkelsesverdig terapeutiske egenskaper effektiv i behandling av hyperlipidemi, leddsmerter, muskel aches og smerter, betennelse, premenstruelt syndrom og mange andre plager. Krillolje er faktisk den eneste marine oljen som kombinerer omega-3 fettsyrer, fosfolipider og antioksidanter, tre store grunnleggende stoffer for menneskelig kropp å fungere riktig og beholde eller gjenvinne helsen.

Krillolje Versus fiskeolje

Antarktisk Krillolje ut av krill oljer tilgjengelig i markedet, og er mer stabil og mer motstandsdyktig enn konvensjonelle fiskeolje, noe som betyr at det varer lenger og ikke oksidere i kroppen. Varighet er 2 år ut av kjøleskapet og 4 år inne i kjøleskapet. Krillolje etterlater ikke en fishy smak som vanlige fiskeolje og det er ingen esophageal reflux som oppstår med forbruker krill olje softgels, krill olje kapsler eller krill olje caplets.

Så husk, en krill olje kapsel om dagen holder doktoren borte fordi Krillolje er 48 ganger bedre enn fiskeolje.

Klikk her for å kjøpe Krillolje fra offisielle hjemmeside

Hva er krills? -Informasjon oppdatert

Krill, små marine krepsdyr, som reker, bading i tette flokker, spesielt i antarktiske farvann. De fleste av ca 90 arter som varierer i lengde fra 8 til 70 mm bruke beina fjærlett for å filtrere de lille kiselalger som de feed, generelt avgir en kraftig grønnaktig blå lys som sannsynligvis hjelper dem å montere av gyte. Krillen lever i havgapet og er et viktig element av næringskjeden. Det fungerer som mat for fisk, fugler og spesielt hvaler, som forbruker opptil 2 tonn av krill. Bredden av disse krepsdyr har tettheter på 20 kg per kubikkmeter; noen arter er fremdeles overflaten og videre ned til 2 000 meters dyp.

På grunn av Krills enorm betydning som en proteinkilde flåter japansk og polsk fisk for krill. Krillolje er kjent for sine medisinske egenskaper. Tretten medlemmer av Antarktis-traktaten har opprettet et kontor som er basert i Australia som har myndighet til å begrense fangst.

Hvert år, migrere Bardehvaler til antarktiske farvann å spise tonnevis av krill. Det er over 85 arter av denne små krepsdyr ligner reker. Det er en god kilde til protein for sine mange rovdyr, inkludert mennesker, fugler og fisk.

I Antarktis, har det vært bemerkelsesverdig vitenskapelig forskning blant dem inkluderer studier av glasiologi, meteorologi, geomagnetism, globale klimakontroll, seismologi og ionosfæriske fysikk. Næringsrike havene rundt Antarktis er et viktig fokus for forskning. Biologer har oppdaget at fisk fra antarktiske vannet har en komponent i frostvæske i blodet som tillater dem å tåle temperaturer under null.

Studier på biologiske historien om pingviner, sel og krill (potensielle matkilde for verden) har gitt ny informasjon på økologi av disse artene. Internasjonale studier har bedre forståelse av reproduksjon av krill og har tillot forskerne å forbedre deres spådommer om sikker grensene for høsten av dette dyret.

Klikk her for å kjøpe Krillolje fra offisielle hjemmeside