» » Cauze De Femei Căderea Părului

Cauze De Femei Căderea Părului

Dihidrotestosteron (DHT), un derivat de testosteron hormonului masculin, este duşman al foliculilor pe cap. Pur şi simplu pune, în conformitate cu anumite condiții DHT vrea aceste foliculi mort. Această acţiune simplă este la rădăcină de multe tipuri de pierdere a parului, asa ca ne vom adresa primul.

Alopecia androgenetica, numita chelie model de sex masculin sau feminin, a fost numai parţial înţeles până în ultimele decenii. Pentru mulţi ani, oamenii de ştiinţă a crezut că Alopecia androgenetica a fost cauzată de preponderența hormonului de sex masculin, testosteron, care femeile au, de asemenea, în urme în condiții normale. În timp ce testosteron este nucleul din procesul de balding, DHT este considerat a fi principalul vinovat.

Testosteron converteşte DHT cu ajutorul unor enzime tip II 5-alfa reductaza, care are loc în glande de ulei foliculului pilos. Oamenii de ştiinţă cred acum că nu este suma de circulă testosteron, care este problema dar nivelul de DHT obligatorii la receptori în scalpului foliculi. DHT se micşorează foliculilor, făcând imposibilă pentru păr sănătos pentru a supravieţui.

Vezi cel mai bun tratament de pierderea parului pentru femei
Procesul hormonale de testosteron conversia la DHT, care apoi prejudiciază foliculilor, se întâmplă în bărbaţi şi femei. În condiții normale, femeile au o fracţiune minut nivelului de testosteron care bărbaţi au, dar chiar şi un nivel inferior pot provoca DHT-a declanşat pierderea parului la femei. Şi cu siguranţă atunci când respectivele niveluri, se ridice DHT este chiar mai mult de o problemă. Respectivele niveluri poate ridica şi fie în ceea ce medicii consideră încă "normale" pe un test de sânge, chiar dacă acestea sunt suficient de mari pentru a provoca o problemă. Nivelurile nu poate creşte la toate şi încă să fie o problemă dacă tu ai un fel de chimia corpului care este prea sensibil la chiar nivelurilor sale regulate de produse chimice, inclusiv hormoni.

Deoarece hormoni operează în mod mai sanatoasa atunci când acestea sunt într-un echilibru delicat, androgeni, ca hormoni de sex masculin sunt numite, nu este necesar să fie ridicat pentru a declanşa o problemă. Lor omologul hormoni feminini, când coborâte, dă un avantaj aceste androgeni, cum ar fi DHT. Un astfel de dezechilibru poate provoca, de asemenea, probleme, inclusiv pierderea parului.

Hormonii sunt ciclice. Nivelurile de testosteron în câteva bărbaţi picătură cu 10 la sută fiecare deceniu după treizeci de ani. Nivelurile hormonului feminin declin ca Menopauza abordări şi drop brusc în timpul menopauzei şi dincolo. Natura ciclică atât noastre părul şi hormoni este unul dintre motivele pierderea parului poate creşte în scurt timp chiar şi atunci când vă confruntaţi o încetinire pe termen lung de păr pierdere (şi o creştere pe termen lung în creşterea părului) în timp ce pe un tratament, care controlează pierderea parului.

Vezi cel mai bun tratament de pierderea parului pentru femei
Cele mai comune cauze de cadere a parului pentru femei sunt următoarele:

Andogenetic alopecie

Majoritatea femei cu alopecie androgen au difuză subţierea pe toate domeniile de scalp. Oamenii pe de altă parte, rareori au difuză subţierea, dar în schimb au modele mai distinctă de chelie. Unele femei pot avea o combinaţie de două tipuri de model. Alopecie androgen femei se datorează acțiunii androgeni, hormoni de sex masculin care sunt de obicei prezente în numai cantități mici. Alopecie androgen poate fi cauzată de o varietate de factori legat de acţiunile de hormoni, inclusiv, Chisturi ovariene, prelevarea de indicele ridicat androgeni naştere pastile de control, sarcina şi Menopauza. La fel ca în bărbaţi hormonul DHT pare a fi cel puţin parţial de vina pentru miniaturizare de foliculii femei care suferă de chelie model de sex feminin. Ereditate joacă un factor major în boala.

Vezi cel mai bun tratament de pierderea parului pentru femei

Telogen Effluvium

Poate atunci când corpul tau trece prin ceva traumatice, cum ar fi naşterea unui copil, malnutriţie, o infecţie severă, intervenţii chirurgicale majore sau stres extremă, multe dintre 90 la sută sau so de păr în anagen (în creştere) fază sau etapă catagen (odihnă) să transfere toate odată în faza de vărsare (telogen). Aproximativ 6 săptămâni la trei luni după eveniment stresant este, de obicei, atunci când fenomenul numit telogen effluvium pot începe. Este posibil să-şi piardă mână de păr în timp în plină floare telogen effluvium. Pentru cele mai multe care suferă cu TE remiterea completă este probabilă, atâta timp cât grav stresante evenimente pot fi evitate. Pentru unele femei cu toate acestea, telogen effluvium este o afecţiune cronică misterios şi poate persista pentru luni sau chiar ani fără orice înţelegere adevărată orice declanșare factori sau factorii de stres.

Vezi cel mai bun tratament de pierderea parului pentru femei

Anagen Effluvium

Anagen effluvium se produce după oricare insultă la foliculului pilos care afectează activitatea mitotică sau metabolice. Această pierdere a parului este frecvent asociate cu chimioterapie. Deoarece chimioterapie obiective corpului tau rapid împărţirea celulelor canceroase, corpul lui alte împărţirea rapid celule precum foliculilor în faza de creștere (anagen), sunt, de asemenea, foarte mult afectată. La scurt timp după chimioterapie începe aproximativ 90 la sută sau mai mult din fire de păr poate cădea în timp ce încă în faza de anagen.

Caracteristica de găsire în anagen effluvium este ruptura conice de puţuri de păr. Arborele de păr se îngustează din cauza daune la matrice. În cele din urmă, arborele fracturilor la site-ul de îngustarea şi provoacă pierderea parului.

Vezi cel mai bun tratament de pierderea parului pentru femei

Alopecie de tracțiune

Această condiție este cauzată de traumatisme localizate la foliculii de coafuri strans, care trage la părul în timp. Dacă starea este detectată suficient de devreme, va regrow parul. Tresă cornrows, strans ponytails și extensii sunt cele mai comune cauze de coafare.

Vezi cel mai bun tratament de pierderea parului pentru femei