» » Botox For Mye Er Dårlig, Av Dr. Oz Show – Beste Alternativ Til Botox

Botox For Mye Er Dårlig, Av Dr. Oz Show – Beste Alternativ Til Botox

For mye Botox, som kan være dårlig?

Botox, en handel navn for botulinum toxin, brukes kosmetisk til å behandle en rekke forhold, herunder dovent øye og rynker. Det er også ikke-kosmetisk medisinske behandlinger, for eksempel nevropati, som har mottatt positive resultater med Botox. Botox har definitivt sin beviste fordeler, men som en gift det er noen tilknyttede risiko også. Forstå hva Botox er og hva det kan for du kan hjelpe deg med å fastslå om det er en levedyktig behandling for å diskutere videre med legen din.

Fordelene ved Botox

Botulinum gift er en nevrotoksiske protein som i små doser, kan gi kosmetiske og medisinske lindring. Produsert under forskjellige merkenavn som Botox, Myobloc, Neurobloc og Vistabel dette toksinet fungerer ved å slappe av muskelsammentrekninger og blokkerer nerve impulser. Det er vanlig for mini ansiktsløftinger som reduserer rynker og fine linjer. Imidlertid er det også brukt kosmetisk å behandle fure pannen, dovent øye og ukontrollerbar blinker. Medisinsk, brukes Botox for cervical Dystoni, kroniske smerter, forstørret prostates, migrene, overaktiv blærer og nevropati.

Klikk her for å kjøpe Natox-alternativ for Botox

Risikoer og bivirkninger av Botox

Selv om Botox har så mange positive fordeler, både kosmetisk og medisinsk, det er også risiko forbundet med den. Botulinum gift i svært store doser kan føre botulisme, som er en sjelden og lammende sykdom at de fleste vanligvis stammer fra matforgiftning. Det er tilfeller hvor en Botox prosedyre har gått dårlig fordi komponenten giftige var for høy eller stoffet var administrert feil. Det er svært viktig at bare en utdannet lege, for eksempel et bord sertifisert hudlege eller plastisk kirurg, håndtere Botox-injeksjoner. Er det like viktig å bruke en sertifisert merkevare som Botox og ikke en ukjent form for giftstoffer som ikke kan oppfyller de samme kvalitetsstandardene.

Botox For Mye Er Dårlig, Av Dr. Oz Show – Beste Alternativ Til BotoxDen viktigste årsaken til bekymring er gjentatt eksponering til Botox. Virkningene av Botox siste ukene, men da kreve gjentatt behandling i rekkefølge for at resultatene skal fortsette. Når musklene begynner å få trent fra Botox-injeksjoner, minsker gjentakelse av tilstanden.

Men noen mennesker blir estetisk avhengige av Botox og ende opp gjentatte behandlinger så ofte som deres ansikter faktisk bli frosset i utseende. Siden gjentatt bruk av Botox begrenser din ansikts animasjon, er det viktig å forstå konsekvensene av gjentatt bruk av denne behandlingen. Dette er spesielt sant av skuespillere eller noen som er avhengig av ansiktsuttrykk for sitt levebrød.

Det finnes andre mulige bivirkninger fra Botox som blåmerker på injeksjonsstedet, hodepine, dårlig fordøyelse og kvalme. Men hvis du er ute etter for å behandle en bestemt tilstand, og du ikke misbruke Botox behandling av overusing den, kan du finne lindring fra ulike kosmetiske og medisinske forhold. Legen din kan hjelpe deg med å finne ut om Botox er et levedyktig alternativ for deg.

Klikk her for å kjøpe Natox-alternativ for Botox

Alternativ for Botox

Natox er som botox uten nåler eller invasiv kirurgi. Det er en revolusjonerende ny måte å bekjempe tegn på aldring ved å kombinere avansert teknologi med 100% ren, økologiske ingredienser.

Botox For Mye Er Dårlig, Av Dr. Oz Show – Beste Alternativ Til Botox Natox opererer innenfor en måte sammenlignes med Botox ved å påvirke på nervene under porene og huden. Botox og Natox like formål å løsne opp ansikts muskelgruppene å utrydde spenning, sammen med eventuelle aldring linjer. Den primære forskjellen er innenfor metoden de bruker for å oppnå dette.

Natox er også stolt over å hevder at Natox ikke er testet på dyr og Natox også kutter ned karbonutslipp på planeten av beslutningen om ikke å ha en papir etikett, i stedet velger å skrives ut direkte på det glass flasker som kan resirkuleres. Andre produkter har en tendens til å bruke plastflasker med papiretiketter, jeg er sikker på at du har alle sett hva jeg mener.

Kjøpe Natox fra offisielle hjemmeside