» » årsager Til Kvinders Hårtab

årsager Til Kvinders Hårtab

Dihydrotestosterone (DHT), en afledning af det mandlige hormon testosteron, er fjende af hårsækkene på hovedet. Simpelthen sat, under visse betingelser DHT ønsker disse døde follicles. Denne enkle handling er roden til mange slags hårtab, så vi vil tage det første.

Androgenetic alopecia, almindeligvis kaldet mandlige eller kvindelige mønster skaldethed, blev kun delvist forstået indtil de sidste årtier. I mange år troede videnskabsfolk, androgenetic alopecia var forvoldt af overvægten af det mandlige køn hormon, testosteron, som kvinder har også i spormængder normale vilkår. Mens testosteron er kernen i den balding proces, menes DHT at være den vigtigste synder.

Testosteron konverterer til DHT ved hjælp af enzymet Type II 5-Alfa reduktase, som er afholdt i en hår Follikelstimulerende olie Kirtler. Forskere tror nu, at det ikke er beløbet af cirkulerende testosteron, der er problemet, men niveauet af DHT binding til receptorer i follicles Hovedbunds. DHT formindskes hårsækkene, hvilket gør det umuligt for sunde hår at overleve.

Få vist bedste hår tab behandling for kvinderne
Hormonale processen med testosteron konvertering til DHT, som derefter skader hårsækkene, der sker i både mænd og kvinder. Kvinder har en minut brøkdel af niveauet for testosteron, at mænd har normale vilkår, men selv et lavere niveau kan forårsage DHT-udløst hårtab i kvinder. Og når disse niveauer stige, DHT er helt sikkert endnu mere af et problem. Disse niveauer kan stige og stadig være inden for hvilke læger overveje "normale" på en blodprøve, selvom de er høj nok til at forårsage et problem. Niveauerne kan ikke stige på alle og stadig være et problem, hvis du har slags organ kemi, der er overdrevent følsomt over for selv sine regelmæssige niveauer af kemikalier, herunder hormoner.

Da hormoner fungerer på sundeste måde, når de er i en hårfin balance, androgener, som mandlige hormoner kaldes, behøver ikke at blive rejst for at udløse et problem. Deres hunlige hormoner i modstykke, når sænkes, give en kant til disse androgener, såsom DHT. Sådan en uligevægt kan også forårsage problemer, herunder hårtab.

Hormoner er cyklisk. Testosteron niveauer i nogle mænd falde med 10 procent hvert årti efter tredive. Kvinders hormon niveauer falde som menopause tilgange og slip kraftigt under overgangsalderen og ud over. Cyklisk art både vores hår og hormoner er grund hårtab kan øge på kort sigt selv når du oplever en langsigtet afmatning af hår tab (og en langsigtet stigning i hår vækst) samtidig på en behandling, der styrer hårtab.

Få vist bedste hår tab behandling for kvinderne
Følgende er de mest almindelige årsager til kvinders hårtab:

Andogenetic Alopecia

Flertallet af kvinder med androgen alopecia har diffus udtynding på alle områder af hovedbund. Mænd på den anden side sjældent har diffus udtynding, men i stedet har mere adskilte mønstre af skaldethed. Nogle kvinder kan have en kombination af to mønster typer. Androgen alopecia med kvinder er handlingen af androgener, mandlige hormoner, der typisk findes i kun små beløb. Androgen alopecia kan være forårsaget af en lang række faktorer bundet til aktionerne af hormoner, herunder i æggestokkene cyster, udtagning af høj androgen indeks birth control pills, graviditet og menopause. Ligesom i mænd hormonet DHT synes at være mindst delvis skyld i miniaturization af hårsækkene i kvinder lider med kvindelige mønster skaldethed. Arvelighed spiller en vigtig faktor i sygdommen.

Få vist bedste hår tab behandling for kvinderne

Telogene Effluvium

Når din krop går gennem noget traumatisk ligesom barnets fødsel, underernæring, en alvorlig infektion, større kirurgi eller ekstrem stress, mange af 90 procent eller så håret i anagen (voksende) fase eller catagen (hvile) fase kan flytte alle på én gang ind i fase udgyde (telogene). Omkring 6 uger til tre måned efter hændelsen stressende er normalt når fænomenet kaldes telogene effluvium kan begynde. Det er muligt at miste håndfuld af hår på tidspunkt når i altfavnende telogene effluvium. For de fleste, der lider med TE er komplet eftergivelse sandsynlige så længe alvorligt stressful events kan undgås. For nogle kvinder dog telogene effluvium er en mystisk kronisk lidelse og kan vedvarer måneder eller endda år uden nogen sand forståelse af enhver udløsende faktorer eller stressfaktorer.

Få vist bedste hår tab behandling for kvinderne

Anagen Effluvium

Anagen effluvium opstår efter nogen fornærmelse mod til hår Follikelstimulerende, der svækker dens mitotiske eller metabolisk aktivitet. Denne hårtab er almindeligvis knyttet til kemoterapi. Da kemoterapi mål din krop hurtigt celler dividere cancer cells, din krop andre hurtigt dividere som hårsækkene i den voksende (anagen) fase, er også i høj grad berørt. Snart efter kemoterapi begynder ca. 90 procent eller mere af hårene kan falde mens du stadig er i anagen fase.

Det at finde i anagen effluvium kendetegn er den tilspidsede fraktur i hår skakter. Hår akslen indsnævrer som følge af skader til matrixen. Til sidst, akslen frakturer på webstedet af indsnævres og forårsager tab af hår.

Få vist bedste hår tab behandling for kvinderne

Trækkraft alopecia

Denne betingelse er forårsaget af lokaliserede traume til hårsækkene fra stramme frisurer, der trækker på hår over tid. Hvis betingelsen opdages tidligt nok, regrow hår. Braiding, Afrofletninger, stramme ponytails og udvidelser er de mest almindelige styling årsager.

Få vist bedste hår tab behandling for kvinderne