» » Antarktiszi Krill Olaj – Omega – 3 és Antioxidáns

Antarktiszi Krill Olaj – Omega – 3 és Antioxidáns

Antarktiszi Krill olaj

Antarktiszi Krill Olaj – Omega – 3 és AntioxidánsFrissen betakarított érintetlen és toxin-mentes antarktiszi vizeken, Antarktisz krill olaj könnyen felülmúlja a halolaj gazdag omega-3 és az antioxidáns tartalma miatt. Tisztább, több bio elérhető, és jön a legtöbb bőséges biomasszából a földön! Nagy dolgok gyakran jönnek a kis csomagok. Ebben az esetben nagy táplálkozás származik a legkisebb források.

Antarktiszi krill (tudományos név Euphasia superba) 85 ismert faj a krill, egy csoport, a félig átlátszó garnéla-szerű tengeri rákok közé tartoznak.

Első pillantásra nem hiszem, hogy az Antarktisz krill, nagy fekete szeme és rózsaszínes árnyalatú, valami különleges. De ezek kis lények, amelyek egy kicsit nagyobb, mint a small paper clip, lényegében az üzemanyag, hogy a hatáskörök a motor az antarktiszi ökoszisztéma.

A tudósok becslése antarktiszi krill számok 170 millió a 7 milliárd tonna közötti tartományban. A teljes súlya a krill, az Antarktiszon is nehezebb, mint a teljes súlyát a teljes emberi népesség. Ez teszi az Antarktisz krill egy, a gazdag és sikeres állatfaj a földön.

Antarktiszi krill számok olyan hatalmas, hogy ők takarmány több száz különböző állatok, hal, pingvinek, fókák és a nagy kék bálnák.

A világ legnagyobb és leghosszabb élő halak és emlősök is takarmány a fitoplankton, beleértve a kék bálnák és sok más faj a bálna. Ezek a bálnák élhet, 80 és 150 év közötti, fenntartása, a nagy erőt és kitartást voltát.

A legnagyobb hal, bálna cápa fitoplankton táplálkozik. Több mint 150 éve él, nő akár 12 méter hosszú, súlya 15 tonna, és szexuálisan aktív, amíg meghal.

Antarktiszi krill olaj képviseli a leggazdagabb, legtisztább és leghatékonyabb forrás esszenciális omega-3 zsírok.

Kattintson ide vásárolni Krill olaj-hivatalos honlapja

Fitoplankton: Kiváló táplálkozás az antarktiszi Krill

Antarktiszi krill többnyire tápanyagban dús fitoplankton táplálkoznak. Ezek a mikroszkopikus élőlények áll a sokféle növényi tápanyagok található az óceán.

Fitoplankton a tengeri tápláléklánc alapját képezik. Az Antarktisz az óceán parti áram hozza nagy mennyiségű oldott tápanyagot, hogy megtermékenyítő fitoplankton. A 24-órás intenzív napfény a nyári hónapokban is lehetővé teszi a fitoplankton több klorofill termelni.

Fitoplankton egyedi képesek átalakítani a szervetlen ásványi anyagok, a víz, a természetes melegséget, a napfény és a szén-dioxid-, a bio-szabad aminosavak, szénhidrátok, fehérjék és vitaminok. Antarktiszi krill közvetlenül felvenni ezeket a tápanyagokat, az apró fitoplankton sejtek.

Antarktiszi krill van egy csodálatos hosszú élet-ból valameddig 10 évvel ezelőtt, mert megbújnak a mélységben az óceán alatt a nap, hogy elkerüljék a ragadozók, és a fitoplankton eszik éjjel.

Miután egy tápláló élelmiszer-forrás a fitoplankton is egyik fő oka annak, miért az Antarktisz krill az emberek optimális táplálkozási forrása.

Kattintson ide vásárolni Krill olaj-hivatalos honlapja

4 Ok miért az Antarktisz Krill olaj Your Best Animal-Based Omega-3 forrás

Úgy gondolom, hogy az antarktiszi krill olaj a legjobb megoldás, amikor a szerzés magas-tulajdonság, állati alapú omega-3 zsírok, mert:

(1) A déli-sarkvidéki krill olaj a régi vizei Antarktisz szüretelt, és szabad-ból higany mérgező vegyi anyagok, nehézfémek és más toxinok.

Halállományok világszerte igen széles körben és alaposan szennyezetté vált arra a pontra, hogy már nem biztonságos fogyasztani a halászati termékek – talán nem is hal olaj, egy jó forrása az omega-3 zsírok. Mintegy 40 tonna higany szabadul fel évente az Egyesült Államokban egyedül köszönhetően égő szén villamos energia előállítására. Egyéb közös szennyező anyagok találhatók a halak közé tartozik a poliklórozott bifenilek (PCB), radioaktív anyagok, mint a stroncium és a mérgező fémek, mint például a kadmium, ólom, króm és arzén.

Tenyésztett hal nem egy egészségesebb alternatívát. Tanulmányok azt mutatják, hogy még a legkevésbé szennyezett tenyésztett lazac volt magasabb szennyezőanyag-kifejezetten a dioxin- és PCB-k – mint a vadon fogott. Feltételek a halgazdaságok, mint a gyári gazdaságok mindenütt feltételek: túlzsúfolt, sickly, fertőzött állatok van lét etetett, amibe kerül, hogy nő akkora, mint lehetséges, rövid időn belül – és amit beleértve a csirke, kacsa és sertés trágya.

Haltenyésztés technikák okoznak átterjedt a vadon élő halak, mint a vad baby lazac, a tengeri tetvek fertőző betegség.

Kattintson ide vásárolni Krill olaj-hivatalos honlapja

(2) A déli-sarkvidéki krill olaj szinergikusan egyesíti, antioxidánsok és omega-3 zsírok.

Asztaxantinban egy karotinoid típusú antioxidáns található antarktiszi krill, hogy úgy vélik, hogy 300-szor erősebb, mint a vitaminok A és E, 47-szer erősebb, mint a lutein, és 34-szer erősebb, mint a CoQ10. Antarktiszi krill tartalmaz egy újonnan felfedezett flavonoid újszerű molekuláris szerkezettel.

Antarktiszi krill tartalmaz omega-3 zsírsavak a foszfolipidek formájában – liposzómák vagy kis csomagok, hogy az omega-3 zsírok EPA és DHA zsírsavak közvetlenül a sejtek. Halolaj és a gyengébb krill olaj nem tartalmaz a foszfolipid összetett.

Az uralkodó foszfolipid tiszta antarktiszi krill olaj phosphatidyl kolin, amely részben áll a kolin, fontos az agy fejlődése, a tanulás és a memória nélkülözhetetlen tápanyag. Kolin az acetilkolin, ami küld idegi jeleket az agy, és a trimethylglycine, amely segít megvédeni a máj előfutára.

Kattintson ide vásárolni Krill olaj-hivatalos honlapja

3. Az Antarktisz krill olaj jobb felszívódik a szervezetben mint a halolaj.

Foszfolipidek formában a sejtmembránok, és lényegében egy zsírsav, foszfát csoportot és egy szerves molekula áll. Foszfolipidek és a trigliceridek, olyan típusú zsír találtak a vérében, viselkedni vhogy hordárok omega-3. Viszont tanulmányok azt mutatják, hogy a omega-3 zsírsavak kötve foszfolipidek nagyban elősegíti a biológiai hozzáférhetőség és a stabilitás, az omega-3 zsírsavak, mint omega 3 zsírsavak a triglicerid fuvarozók.

Ez teszi omega-3 zsírok az antarktiszi krill olaj könnyebben elérhető fontos területeken a tested, mint az agy. Szüksége lesz sokkal kevesebb antarktiszi krill olaj megtapasztalni az előnyei omega-3 zsírsavak a halolaj, képest így több bang for your buck hosszú távon.

Antarktiszi krill olaj stabilabb és jobban ellenáll avasság, mint a halolaj. Nem kell hűtés, és szobahőmérsékleten két évig tarthat. És ellentétben a halolaj, nem kapsz egy hal utóíz vagy okoz reflux/böfögés hal ízek.

Kattintson ide vásárolni Krill olaj-hivatalos honlapja

(4) A déli-sarkvidéki krill olaj egy megújuló forrás az omega-3 zsírok.

Krill szüret egyike a leg--bb ökológiai-barát a bolygón. Antarktiszi krill most már betakarították 47 éve, 1961-től, a történelmi csúcs termés alatt 529,000 tonna az 1981/82-szezonban kezdve. Átlagos éves mértékének 2002-től 2007-ig volt kevesebb, mint 120 000 tonna évente.

Voltak azonban, számos megalapozatlan megijeszt harcászat arról, hogy a krill egy veszélyeztetett faj, és bálnák is fenyegeti, krill betakarítás. Ezek oldalak, hogy eladja az omega-3 zsírsavak más forrásokból származik.

California volt az első állam, hogy tiltsák krill betakarítás, de ez birtokol semmi így csinálni-val a globális krill lakosság. Kereskedelmi halászati Kaliforniában krill használ a takarmány-uk egészségtelen lazac halgazdaságok Oregon és Washington, emberi fogyasztásra nem alkalmas. Szinte az összes emberi krill betakarítás történik, az Antarktiszon.

Az Antarktisz krill biomassza van a a megőrzése az antarktiszi tengeri élő erőforrások (CCAMLR), amelyre 25 országból álló Bizottság irányítása alatt. A CCAMLR-nek az a kizárólag hivatalos és megbízható nemzetközi szervezet részt vesz a fenntartható krillhalászatban és krill állomány ellenőrzése. Krill hiány valaha előrejelzett, a CCAMLR-nek.

Sok vizsgálatok azt mutatják, a biomassza antarktiszi krill tól 170 millió 740 millió tonna, átlagosan mintegy 420 millió tonna; álló állomány a reprodukciós évi több száz millió tonna. Ez azt jelenti, hogy van több mint elég, hogy továbbra is támogatja a tengeri ökoszisztéma és az emberi fogyasztásra szánt krill.

Kattintson ide vásárolni Krill olaj-hivatalos honlapja

A Krill egy nap tartja el a fogamzásgátló tabletta

-A ' csodálatos hogyan valami kisebb, mint a déli-sarkvidéki krill lehet, hogy az egészség nagy lendületet több szempontból azáltal, hogy erős antioxidánsok és az egészség-elősegítő omega-3 zsírok.

Ez Tiszta Krill olajat szállít minden előnyét tiszta antarktiszi Krill olaj formájában capliques (kétrészes kemény héj kapszula a zenekar lezárt) helyett a szokásos gel caps, hogy növeljék a termék tisztaság, tisztaság és hamisít ellenálló.

Ideális tiszta Krill olajat venni az első étkezés naponta csak két capliques ad az egészségre a végső támogat, félelem nélkül a szennyeződés, és érinti a világ tengeri ökoszisztémák károsítása nélkül.

Próbálja ki még ma a Tiszta Krill olajat , és átvegye az irányítást az egészségre!

Kattintson ide vásárolni Krill olaj-hivatalos honlapja