» » Antarktiske Krill Olie – Omega 3 Og Antioxidant

Antarktiske Krill Olie – Omega 3 Og Antioxidant

Antarktiske Krill olie

Antarktiske Krill Olie – Omega 3 Og AntioxidantFrisk høstet fra uberørt og toksin-fri antarktiske farvande, overgår antarktiske krill olie let fiskeolie på grund af dens rige omega-3 og antioxidant indhold. Det er renere, mere biotilgængelige, og kommer fra de mest rigelige biomasse på jorden! Store ting kommer ofte i små pakker. I dette tilfælde big ernæring kommer fra den mindste af kilder.

Antarktiske krill (videnskabeligt navn Euphasia superba) er blandt de 85 kendte arter af krill, en gruppe af halvgennemsigtige rejer-lignende marine krebsdyr.

Ved første øjekast ville du tror, at antarktiske krill, med deres store sorte øjne og rødlig anstrøg, er noget særligt. Men disse bittesmå skabninger, der er bare lidt større end en lille papirclips, er hovedsagelig det brændstof, der driver motoren i det antarktiske økosystem.

Videnskabsfolk anslå antarktiske krill numre til intervallet mellem 170 millioner til 7 milliarder ton. Den samlede vægt af alle krill i Antarktis er tungere end den samlede vægt af hele befolkningsgrupper. Dette gør antarktiske krill til en af de mest forekomne og succesfulde dyrearter på jorden.

Antarktiske krill tal er så massiv, at de kan feed hundredvis af forskellige dyr, fra fisk, pingviner, sæler og stor blå hvaler.

Verdens største og længste levende fisk og pattedyr også foder på phytoplankton, herunder blå hvaler og mange andre hval arter. Disse hvaler kan leve mellem 80 og 150 år gamle, opretholdelsen af deres stor styrke og udholdenhed i hele deres levetid.

Den største fisk, Hvalhaj, feeds på planteplankton. Det bor i over 150 år, vokser op til 12 meter lange, vejer op til 15 ton og er seksuelt aktiv, indtil det dør.

Antarktiske krill olie repræsenterer de rigeste, reneste og stærkeste kilde til væsentlige omega-3 fedt.

Klik her for at købe Krill olie fra officielle hjemmeside

Phytoplankton: Overlegen ernæring for antarktiske Krill

Antarktiske krill foder hovedsagelig på næringsstof-tætte phytoplankton. Disse mikroskopiske organismer består af en lang række plante-baserede næringsstoffer fundet i havet.

Phytoplankton danner selve grundlaget for marine fødekæden. De kystnære ocean strøm af ved Antarktis bringer store mængder af opløste næringsstoffer, at befrugte phytoplankton. 24-Timers intens sollys i sommermånederne også tillade phytoplankton at producere mere klorofyl.

Phytoplankton har den enestående evne til at omdanne uorganiske mineraler, vand, naturlige varme, sollys og kuldioxid til bio-tilgængeligt aminosyrer, kulhydrater, proteiner og vitaminer. Antarktiske krill absorbere direkte disse næringsstoffer fra minut phytoplankton celler.

Antarktiske krill har en forbløffende levetid på op til 10 år, fordi de skjuler i dybder af havet om dagen at undgå rovdyr og feeds på phytoplankton natten.

Have en nærende fødevarekilde i phytoplankton er en af hovedårsagerne til hvorfor antarktiske krill er en kilde til optimal ernæring for mennesker.

Klik her for at købe Krill olie fra officielle hjemmeside

4 Grunde hvorfor antarktiske Krill olie er Your Best Animal-Based Omega-3 kilde

Jeg mener, at antarktiske krill olie er din bedste mulighed, når det kommer til at få høj kvalitet, dyr-baserede omega-3 fedt, fordi:

1. Antarktiske krill olie er høstet fra Antarktis uberørt farvande og er fri for kviksølv, giftige kemikalier, tungmetaller og andre toksiner.

Fiskebestande i verden har bliver forurenet så bredt og grundigt til det punkt, at det ikke længere er sikkert at spise fiskeprodukter, – måske heller ikke fisk olie, en god kilde til omega-3 fedt. Ca. 40 ton kviksølv er udgivet hvert år i USA alene på grund af brændende kul til at producere elektricitet. Andre fælles forurenende stoffer findes i fisk, omfatter polychlorerede biphenyler (PCB), radioaktive stoffer som strontium og giftige metaller såsom cadmium, bly, chrom og arsen.

Opdrættede fisk er ikke et sundere alternativ. Undersøgelser viser, at selv de mindst forurenede opdrættede laks havde højere contaminant niveauer – specifikt dioxin og PCB – end dem, der er fanget i naturen. Forholdene på akvakulturbrug er ligesom betingelser at factory farms overalt: overfyldte, sickly, inficerede dyr er fodres uanset hvad det tager for dem at vokse så stor som muligt i så kort tid som muligt – og det indbefatter feces kylling, ænder og svin.

Fiskeopdræt teknikker forårsager sygdom kunne fordeles til vilde fisk, ligesom inficere vilde baby laks med havet lus.

Klik her for at købe Krill olie fra officielle hjemmeside

2. Antarktiske krill olie kombinerer synergistically antioxidanter og omega-3 fedt.

Astaxanthin er et karotenoid-type antioxidant fundet i antarktiske krill, der menes at være 300 gange mere magtfulde end vitamin A og E, 47 gange kraftigere end lutein, og 34 gange kraftigere end CoQ10. Antarktiske krill indeholder en nyopdaget flavonoid med en novel molecular structure.

Antarktiske krill indeholder omega-3s i form af fosfolipider – liposomes eller lidt pakker, der bringer fedtstoffer omega-3 fedtsyrer EPA og DHA direkte til dine celler. Fiskeolie og ringere krill olie indeholder ikke denne komplekse Fosfolipid.

Den fremherskende Fosfolipid i ren antarktiske krill olie er phosphatidyl cholin, som er delvist sammensat af cholin, et vigtigt næringsstof vigtige for hjernens udvikling, læring og hukommelse. Cholin er forløberen for Acetylcholin, som sender nerve signaler til hjernen, og trimethylglycine, som hjælper med at beskytte din leveren.

Klik her for at købe Krill olie fra officielle hjemmeside

3. Antarktiske krill olie er bedre absorberes af kroppen end fiskeolie.

Fosfolipider danner din celle membraner og består hovedsagelig af en fedtsyre, en fosfat gruppen og en økologisk molekylet. Fosfolipider og triglycerider, en slags fedt findes i dit blod, fungere som omega-3 luftfartsselskaber. Undersøgelser viser imidlertid, at omega-3 fedtsyrer bundet til fosfolipider har effektiviseres, biotilgængelighed og stabilitet af omega-3s end fatty acids triglycerid transportvirksomheder.

Dette gør omega-3 fedt fra Antarktisk krill olie mere lettilgængelige til vigtige områder af kroppen, som din hjerne. Du skal også langt mindre antarktiske krill olie at opleve fordelene ved omega-3s sammenlignet med fiskeolie, hvilket giver dig flere bang for pengene i det lange løb.

Antarktiske krill olie er mere stabile og mere modstandsdygtig over for harskning end fiskeolie. Det behøver ikke nedkøling og kan vare i to år ved stuetemperatur. Og i modsætning til fiskeolie, det vil ikke give dig en fishy eftersmag eller forårsage reflux/Bøvs af fisk varianter.

Klik her for at købe Krill olie fra officielle hjemmeside

4. Antarktiske krill olie er en vedvarende kilde til omega-3 fedt.

Krill høst er en af de mest økologisk-venligt på planeten. Antarktiske krill er nu høstet for 47 år, startende i 1961 med et historisk højdepunkt høst af lige under 529,000 tons for sæsonen 1981/82. Den gennemsnitlige årlige fangst sats fra 2002 til 2007 var mindre end 120.000 tons om året.

Der har dog været en række ubegrundede skræmme taktik angivelse, krill er en truet art, og hvalerne er truet af krill høst. Disse er kommet fra websteder, der sælger andre kilder til omega-3s.

Californien var den første stat at forbyde krill høst, men dette har intet at gøre med den globale krill befolkning. Kommercielle fiskerier i Californien bruger krill for at fodre deres usunde laks akvakulturbrug i Oregon og Washington, ikke til konsum. Næsten alle menneskers krill høst er gjort i Antarktis.

Den Antarktiske krill biomasse er under ledelse af Kommissionen for bevarelse af Antarktis Marine levende ressourcer (CCAMLR), som består af 25 lande. CCAMLR er kun officielle og pålidelige internationale organismens involveret i forvaltningen af bæredygtig krill fiskerivarer og overvågning af krill bestand. INGEN krill mangel har nogensinde været forventedes af CCAMLR.

Mange undersøgelser viser biomassen af antarktiske krill spænder fra 170 millioner til 740 millioner tons, gennemsnitligt ca. 420 millioner ton; en stående bestand med en årlig reproduktion af flere hundrede millioner tons. Det betyder, at der er mere end nok krill fortsat at støtte det marine økosystem og konsum.

Klik her for at købe Krill olie fra officielle hjemmeside

En Krill en dag holder pille væk

Det er forbløffende, hvordan noget så lille som antarktiske krill kan give din sundhed sådan et stort løft i mere måde end ene ved giver dig effektive antioxidanter og sundhedsfremmende omega-3 fedt.

Denne Rene Krill olie leverer alle fordelene ved ren antarktiske Krill-olie i form af capliques (todelte hårde shell kapsler forseglet med et band) i stedet for de sædvanlige gel caps at øge produktets renhed, renlighed og modstand mod manipulation.

Blot to capliques af ren Krill olie taget med din første måltid hver dag vil ideelt set give din sundhed den endelige støtte, uden frygt for forurening, og uden bekymringer skades verdens marine økosystem.

Prøv Ren Krill-olie i dag og tage kontrol af dit helbred!

Klik her for at købe Krill olie fra officielle hjemmeside