» » Antarktisk Krillolje – Omega 3 Og Antioksidant

Antarktisk Krillolje – Omega 3 Og Antioksidant

Antarktisk Krillolje

Antarktisk Krillolje – Omega 3 Og AntioksidantFerske høstet fra uberørte og toksin-fri antarktiske farvann, overgår Antarktisk Krillolje lett fiskeolje på grunn av sin rike omega-3 og antioksidant-innhold. Det er renere, mer bio-anvendelig, og kommer fra den mest rikelig biomassen på jorden! Store ting kommer ofte i små pakker. I dette tilfellet, store ernæring kommer fra den minste av kilder.

Den antarktiske krillen (vitenskapelig navn Euphausia superba) er blant de 85 kjente artene av krill, en gruppe av semi-transparent reker-lignende marine krepsdyr.

Ved første øyekast, ville ikke du tror at Antarktisk krill, med sine store svarte øyne og rosa skjær, er noe spesielt. Men disse små skapninger, som er bare litt større enn en liten binders, er i hovedsak drivstoffet som driver motoren på det antarktiske økosystemet.

Forskere anslår Antarktisk krill tallene varierer mellom 170 millioner til 7 milliarder tonn. Den totale vekten av alle krill i Antarktis er tyngre enn den totale vekten av hele befolkningen. Dette gjør Antarktisk krill en av de mest rikelig og vellykket dyreartene på jorden.

Antarktisk krill tallene er så massiv at de kan mate hundrevis av forskjellige dyr fra fisk, pingviner, sel og stor blå hval.

Verdens største og lengste levende fisk og pattedyr også feed på planteplankton, inkludert blå hval og mange andre hvalarter. Disse hval kan leve mellom 80 og 150 år gamle, opprettholde deres stor styrke og utholdenhet gjennom deres levetid.

Den største fisken, hval hai, strømmer på planteplankton. Det bor i over 150 år, vokser opp til 12 meter lang, veier opptil 15 tonn, og er seksuelt aktive før den dør.

Antarktisk Krillolje representerer den rikeste, reneste og mest kraftfulle kilden til essensielle omega-3 fettsyrer.

Klikk her for å kjøpe Krillolje fra offisielle hjemmeside

Planteplankton: Overlegen ernæring for Antarktisk Krill

Antarktisk krill feed meste av næringsrike planteplankton. Disse mikroskopiske organismer består av et bredt utvalg av plante-baserte næringsstoffer som finnes i havet.

Planteplankton danner selve grunnlaget for marine næringskjeden. Den kystnære hav nåværende på Antarktis bringer store mengder oppløste næringsstoffer som gjødsle planteplankton. 24-Timers intens sollys av sommermånedene også tillate planteplankton å produsere mer klorofyll.

Planteplankton har den unike evnen til å forvandle uorganiske mineraler, vann, naturlige varmen, sollys og karbondioksid til bio-anvendelig aminosyrer, karbohydrater, proteiner og vitaminer. Antarktisk krill absorbere direkte disse næringsstoffer fra minutt planteplankton celler.

Antarktisk krill har en utrolig lang levetid på opptil 10 år, fordi de skjuler i dypet av havet i løpet av dagen for å unngå rovdyr og feeder på planteplankton om natten.

Å ha en næringsrik matkilde i planteplankton er en av de viktigste grunnene hvorfor Antarktisk krill er en kilde til optimal ernæring for mennesker.

Klikk her for å kjøpe Krillolje fra offisielle hjemmeside

4 Grunner Hvorfor Antarctic Krillolje er Your Best Animal-Based Omega-3 kilden

Jeg tror at Antarktisk krill olje er den beste løsningen når det gjelder å få høy kvalitet, animalsk-baserte omega-3 fett fordi:

1. Antarktisk Krillolje er høstet fra det uberørte vannet i Antarktis og er gratis fra kvikksølv, giftige kjemikalier, tungmetaller og andre giftstoffer.

Fiskebestander rundt om i verden har blitt så mye og grundig forurenset til punktet at det er ikke lenger trygt å konsumere fiskeprodukter,-kanskje ikke engang fisk olje, en god kilde til omega-3 fettsyrer. Om lag 40 tonn kvikksølv er utgitt årlig i USA alene på grunn av brennende kull for å produsere strøm. Andre vanlige forurensninger som finnes i fisk inkluderer polyklorerte bifenyler (PCB), radioaktive stoffer som strontium, og giftige metaller som kadmium, bly, krom og arsen.

Oppdrettsfisk er ikke et sunnere alternativ. Studier viser at selv den minste forurenset oppdrettslaks hadde høyere miljøgifter nivåer-spesielt dioksin og PCB-enn de som fanget i naturen. Forholdene på oppdrettsanlegg er som forholdene på fabrikken gårder overalt: overfylte, sykelig, infiserte dyr blir matet uansett hva det tar for dem å vokse så stor som mulig i så kort tid som mulig- og det inkluderer avføringen til kylling, duck, og griser.

Fiskeoppdrett teknikker forårsaker sykdommen å spres til villfisk, som infiserer baby vill laks med lakselus.

Klikk her for å kjøpe Krillolje fra offisielle hjemmeside

2. Antarktisk Krillolje kombinerer synergi antioksidanter og omega-3 fettsyrer.

Astaxanthin er et karotenoid-type antioxidant funnet i Antarktisk krill som antas å være 300 ganger kraftigere enn vitaminene A og E, 47 ganger kraftigere enn lutein, og 34 ganger kraftigere enn CoQ10. Antarktisk krill inneholder et nylig oppdaget flavonoid med en roman molekylær struktur.

Antarktisk krill inneholder omega-3 fettsyrer i form av fosfolipider – liposomer eller små pakker som bringe omega-3 fettsyrer fettsyrene EPA og DHA direkte til cellene dine. Fiskeolje og mindreverdig Krillolje inneholder ikke denne phospholipid kompleks.

Den dominerende phospholipid i ren Antarktisk Krillolje er phosphatidyl kolin, som er delvis består av kolin, et essensielt næringsstoff som er viktig for hjernens utvikling, læring og hukommelse. Kolin er forløperen for acetylkolin, som sender nerve signaler til hjernen, og for trimethylglycine, som bidrar til å beskytte leveren din.

Klikk her for å kjøpe Krillolje fra offisielle hjemmeside

3. Antarktisk Krillolje er bedre absorbert av kroppen enn fiskeolje.

Fosfolipider form din celle membraner og består i hovedsak av en fatty acid, en fosfatgruppe og en organisk molekyl. Både fosfolipider og triglyserider, en type fett som finnes i blodet, fungere som omega-3 bærere. Men viser studier at omega-3 fettsyrer bundet til fosfolipider har kraftig forbedret bioavailability og stabilitet av omega-3s enn fettsyrer på triglyceride operatører.

Dette gjør omega-3 fettsyrer fra Antarktis Krillolje mer tilgjengelig for viktige områder av kroppen din, for eksempel hjernen din. Du må også langt mindre Antarktisk Krillolje å oppleve fordelene av omega-3s sammenlignet med fiskeolje, gir deg mer igjen for pengene i det lange løp.

Antarktisk Krillolje er mer stabilt og mer motstandsdyktig mot rancidity enn fiskeolje. Det trenger ikke kjøling og kan vare i to år ved romtemperatur. Og i motsetning til fiskeolje, det vil ikke gi deg en fishy ettersmak eller forårsake reflux/raping av fisk smaker.

Klikk her for å kjøpe Krillolje fra offisielle hjemmeside

4. Antarktisk Krillolje er en fornybar kilde til omega-3 fettsyrer.

Krill høsting er en av de mest miljøvennlig på planeten. Antarktisk krill har nå blitt høstet for 47 år, starter i 1961, en historisk topp innhøsting av like under 529,000 tonn for sesongen 1981/82. Gjennomsnittlig årlig fangst hastigheten fra 2002 til 2007 var mindre enn 120 000 tonn i året.

Imidlertid har det vært en rekke ubegrunnet skremselspropaganda om at krillen er en truet art, og hvaler blir truet av krill høsting. Dette har kommet fra nettsteder som selger andre kilder av omega-3s.

California var den første staten å forby krill høsting, men dette har ingenting å gjøre med den globale krill befolkningen. Commercial Fiskeridirektoratet i California bruker krill for å mate deres usunn laks oppdrettsanlegg i Oregon og Washington, ikke for menneskelig konsum. Nesten alle menneskelige krill høsting er gjort i Antarktis.

Antarktisk krill biomasse er under ledelse av Kommisjonen for den bevaring av Antarctic Marine Living ressurser (CCAMLR), som består av 25 land. CCAMLR er den bare funksjonær og pålitelig internasjonale organismen involvert i forvaltningen av bærekraftig krill fiskeri og overvåking av krill lager. INGEN krill mangel har noen gang blitt prognosen av CCAMLR.

Mange studier viser biomasse av Antarktisk krill spenner fra 170 millioner til 740 millioner tonn, snitt rundt 420 millioner tonn; en stående aksje med en årlig reproduksjon rate av flere hundre millioner tonn. Dette betyr at det er mer enn nok krill å fortsette å støtte marine økosystem og menneskelig konsum.

Klikk her for å kjøpe Krillolje fra offisielle hjemmeside

En Krill om dagen holder pillen bort

Det er utrolig hvordan noe så lite som Antarktisk krill kan gi din helse slike et stort løft i mer enn én måte ved å gi deg med kraftige antioksidanter og helsefremmende omega-3 fettsyrer.

Denne Ren Krillolje gir alle fordelene av ren Antarctic Krillolje i form av capliques (todelt hardt skall kapsler forseglet med et band) i stedet for de vanlige gel caps å øke produktets renhet, renslighet, og motstand mot manipulering.

Ideelt, bare to capliques av ren Krillolje tatt med ditt første måltid hver dag vil gi din helse endelig støtte, uten frykt for forurensning, og uten bekymringer for å skade verdens marine økosystemet.

Prøv Ren Krillolje i dag og ta kontroll over din helse!

Klikk her for å kjøpe Krillolje fra offisielle hjemmeside