» » Antarktisk Krillolja – Omega 3 Och Antioxidant

Antarktisk Krillolja – Omega 3 Och Antioxidant

Antarktisk Krillolja

Antarktisk Krillolja – Omega 3 Och AntioxidantNyskördade från orörda och giftfri antarktiska vatten, överträffar antarktisk Krillolja lätt fiskolja på grund av dess rika innehåll av omega-3 och antioxidanter. Det är renare, mer bio-tillgänglig, och kommer från den mest riklig biomassan på jorden! Stora saker kommer ofta i små paket. I detta fall stor näring kommer från den minsta av källor.

Antarktisk krill (vetenskapligt namn Euphasia superba) är bland 85 kända arter av krill, en grupp av semi-transparent räkor-liknande marina kräftdjur.

Vid första anblicken, skulle inte du tror att antarktisk krill, med sina stora svarta ögon och en rosa nyans, är något speciellt. Men dessa små varelser, som är bara lite större än ett litet Gem, är i huvudsak bränsle som driver motorn i Antarktiska ekosystemet.

Forskarna räknar antarktisk krill nummer till intervallet mellan 170 miljoner till 7 miljarder ton. Den sammanlagda vikten av alla krill i Antarktis är tyngre än den totala vikten av den hela befolkningen. Detta gör antarktisk krill en av de mest riklig och framgångsrika djurarterna på jorden.

Antarktisk krill nummer är så massiva att de kan mata hundratals olika djur, från fisk, pingviner, sälar och stora blå valar.

Världens största och längsta levande fisk och däggdjur livnär sig också på växtplankton, inklusive blå valar och många andra val arter. Dessa valar kan leva mellan 80 och 150 år gamla, att upprätthålla sin stora styrka och uthållighet under hela deras livslängd.

Den största fisken, Valhaj, äter växtplankton. Den lever i över 150 år, växer upp till 12 meter lång, väger upp till 15 ton och är sexuellt aktiva tills den dör.

Antarktisk Krillolja utgör den rikaste, renaste och mest kraftfulla eteriska omega-3 fetter.

Klicka här för att köpa Krillolja från officiella hemsida

Växtplankton: Överlägsen näring för antarktisk Krill

Antarktisk krill äter mestadels näringsrik växtplankton. Dessa mikroskopiska organismer består av en mängd olika vegetabiliska näringsämnen som finns i havet.

Växtplankton bildar grunden för den marina näringskedjan. Coastal ocean strömmen av på Antarktis ger stora mängder lösta näringsämnen som gödslar växtplankton. Det 24-timmars intensivt solljuset av sommarmånaderna också tillåta växtplankton att producera mer klorofyll.

Växtplankton har en unik förmåga att omvandla oorganiska mineraler, vatten, naturliga värme, solljus och koldioxid till biotillgängliga aminosyror, kolhydrater, proteiner och vitaminer. Antarktisk krill absorbera direkt dessa näringsämnen från minut växtplankton celler.

Antarktisk krill har en fantastisk livslängd på upp till 10 år, eftersom de gömmer sig i djupet av havet under dagen för att undvika predatorer och flöden på växtplankton på natten.

Ha en näringsrik mat källa i växtplankton är en av de främsta orsakerna varför antarktisk krill är en källa till optimal näring för människor.

Klicka här för att köpa Krillolja från officiella hemsida

4 Skäl varför antarktisk krill är Your Best Animal-Based Omega-3 källa

Jag anser att antarktisk krill är det bästa alternativet när det gäller att få hög kvalitet, animaliska omega-3 fetter eftersom:

1. Antarktisk Krillolja skördas från Antarktis orörda vatten och är fria från kvicksilver, giftiga kemikalier, tungmetaller och andra gifter.

Fiskbestånden i världen har blivit så allmänt och grundligt förorenat till den punkt att det inte längre säkert att konsumera fiskprodukter, – kanske inte ens fiskolja, en bra källa till omega-3 fetter. Cirka 40 ton kvicksilver släpps årligen i USA ensam på grund av förbränning av kol att producera el. Andra vanliga föroreningar som finns i fisk är polyklorerade bifenyler (PCB), radioaktiva ämnen som strontium och giftiga metaller som kadmium, bly, krom och arsenik.

Odlad fisk är inte ett hälsosammare alternativ. Studier visar att även de minst förorenade odlad lax hade halter – speciellt dioxin och PCB – än de fångas i vilt tillstånd. Förhållanden vid fiskodlingar är som förhållandena på fabriken gårdar överallt: överfulla, sjuklig, smittade djur utfodras vad det tar för dem att växa så stor som möjligt i så kort tid som möjligt – och som omfattar avföring från kyckling, anka och gris.

Fiskodling tekniker som orsakar sjukdomen sprids till vild fisk, som infekterar vilda baby lax med havet löss.

Klicka här för att köpa Krillolja från officiella hemsida

2. Antarktisk Krillolja kombinerar synergistiskt antioxidanter och omega-3 fetter.

Astaxanthin är en karotenoid-typ av antioxidant i antarktisk krill som tros vara 300 gånger mer kraftfull än vitamin A och E, 47 gånger mer kraftfull än lutein, och 34 gånger mer kraftfull än Q10. Antarktisk krill innehåller en nyupptäckt flavonoid med nya molekylära struktur.

Antarktisk krill innehåller omega-3 i form av fosfolipider – liposomer eller lite paket som tar omega-3 fetter EPA och DHA fettsyror direkt till dina celler. Fiskolja och sämre krill innehåller inte denna fosfolipid komplex.

Den dominerande fosfolipid i ren antarktisk Krillolja är fosfatidylkolin, som delvis består av kolin, ett viktigt näringsämne som är viktigt för hjärnans utveckling, inlärning och minne. Kolin är föregångare för acetylkolin, som sänder nervsignaler till hjärnan, och trimethylglycine, vilken skyddar din lever.

Klicka här för att köpa Krillolja från officiella hemsida

3. Antarktisk Krillolja är bättre absorberas av kroppen än fiskolja.

Fosfolipider utgör dina cellmembran och består i huvudsak av en fettsyra, en fosfatgrupp och en organisk molekyl. Både fosfolipider och triglycerider, en typ av fett som finns i blodet, fungerar som omega-3 bärare. Men visar studier att omega-3 fettsyror bundna till fosfolipider har ökat avsevärt av biotillgänglighet och stabilitet i omega-3 än fettsyror triglycerid transportörer.

Detta gör omega-3 fetter från Antarktis Krillolja mer lättillgängliga viktiga områden av kroppen, till exempel din hjärna. Du behöver också långt mindre antarktisk Krillolja att uppleva fördelarna med omega-3 jämfört med fiskolja, vilket ger dig mer valuta för pengarna i det långa loppet.

Antarktisk Krillolja är mer stabilt och mer motståndskraftiga mot härskning än fiskolja. Det behöver inte kyl och kan pågå i två år i rumstemperatur. Och till skillnad från fiskolja, det kommer inte att ge dig en fiskliknande eftersmak eller orsaka reflux/rapningar fisk smaker.

Klicka här för att köpa Krillolja från officiella hemsida

4. Antarktisk Krillolja är en förnybar källa till omega-3 fetter.

Krill skörd är en av de mest ekologiskt-vänlig på planeten. Antarktisk krill har nu skördats i 47 år, start 1961, med en historisk topp skörd strax under 529,000 ton för säsongen 1981/82. Genomsnittliga årliga exploateringsgraden från 2002 till 2007 var mindre än 120 000 ton per år.

Dock har man ett antal ogrundade skrämseltaktik om att krill är en utrotningshotad art, och valar hotas av krill skörd. Dessa har kommit från webbplatser som säljer andra källor av omega-3.

Kalifornien var den första staten att förbjuda krill skörd, men detta har ingenting att göra med den globala krill befolkningen. Kommersiella fisket i Kalifornien använder krill för att mata sina ohälsosamma lax fiskodlingar i Oregon och Washington, inte som livsmedel. Nästan alla mänskliga krill skörd sker i Antarktis.

Antarktisk krill biomassa är under ledning av kommissionen för bevarande av Marina bor tillgångar i Antarktis (CCAMLR), som består av 25 länder. CCAMLR är endast officiella och tillförlitliga internationella organismen deltar i förvaltningen av hållbar krill fiske och övervakning av krill lager. Saknas krill har någonsin varit förutspås av ANTARKTISKOMMISSIONEN.

Många studier visar biomassan av antarktisk krill varierar från 170 miljoner till 740 miljoner ton, i genomsnitt runt 420 miljoner ton; en stående lager där den årliga reproduktionen av flera hundra miljoner ton. Detta innebär att det finns mer än tillräckligt krill att fortsätta att stödja det marina ekosystemet och konsumtion.

Klicka här för att köpa Krillolja från officiella hemsida

En Krill om dagen håller bort p-piller

Det är fantastiskt hur något så litet som antarktisk krill kan ge din hälsa ett stort uppsving i mer än ett sätt genom att ge dig kraftfulla antioxidanter och hälsofrämjande omega-3 fetter.

Denna Ren Krillolja ger alla fördelarna med ren antarktisk Krillolja i form av capliques (tvådelat hårt skal kapslar förseglade med ett band) i stället för de vanliga gel lock att öka produktens renhet, renlighet och motstånd mot manipulering.

Helst kommer att bara två capliques ren Krill Olja tagna med din första måltid varje dag ge din hälsa ultimate stöd, utan rädsla för kontaminering, och utan oro skadar världens marina ekosystemet.

Prova Ren Krillolja idag och ta kontroll över din hälsa!

Klicka här för att köpa Krillolja från officiella hemsida