» » Antarktični Kril Olje – Omega 3 In Antioksidantov

Antarktični Kril Olje – Omega 3 In Antioksidantov

Antarktični kril olje

Antarktični Kril Olje – Omega 3 In AntioksidantovSveže obrani iz nedotaknjene in toksin-free antarktičnih vodah, Antarktični kril olje lahkoto presega ribje olje zaradi bogate vsebnosti omega-3 in antioksidantov. Je čistejše, bolj bio-razpoložljivi, in prihaja iz najbolj izdatno biomase na zemlji! Big stvari pogosto pridejo v majhnih paketih. V tem primeru velik prehrano prihaja iz najmanjše virov.

Antarktični kril (znanstveno ime Euphasia superba) so med 85 znanih vrst kril, skupina polprozoren kozice podobnih morskih rakov.

Na prvi pogled, ne bi menite, da so Antarktični kril, s svojimi velikimi črnimi očmi in rožnato odtenek, nič posebnega. Vendar teh drobnih bitij, ki so le nekoliko večji kot majhen sponko, so v bistvu gorivo, ki poganja motor Antarktični ekosistem.

Znanstveniki ocenjujejo Antarktični kril številke gibala med 170 milijonov do 7 milijard ton. Skupne teže vseh kril na Antarktiki je težji od skupne teže celotno prebivalstvo. To naredi Antarktični kril, eden najbolj bogato in uspešno živalskih vrst na zemlji.

Antarktični kril številke so tako velike, da lahko krme stotine različnih živali, od rib, pingvinov, tjulnjev in velik blue kiti.

Največji svetovni in najdaljša živih rib in sesalci tudi prehranjujejo fitoplanktona, vključno z blue kiti in mnogo drugih vrst kitov. Ti kite, lahko živijo med 80 in 150 let, ohranja svoje velike moči in vzdržljivosti pod nadzorom.

Največje ribe, kit morski pes, vzdrževati na fitoplanktona. Živi več kot 150 let, raste do 12 metrov dolgo, tehta do 15 ton, in je spolno aktivna, dokler ne umre.

Antarktični kril olje predstavlja najbogatejši, najčistejši in najbolj močan vir eteričnih omega-3 maščob.

Kliknite tukaj za nakup krila olje iz uradne spletne strani

Fitoplankton: Superior prehrana za Antarktični kril

Antarktični kril, večinoma prehranjujejo hranili gosto fitoplanktona. Teh mikroskopskih organizmov je sestavljena iz različnih rastlinska hranila, ugotovljeno v oceanu.

Fitoplanktona tvorijo temelj morske prehranjevalne verige. Obalnih ocean tok na Antarktiko prinaša velike količine raztopljenih hranil, da Oploditi fitoplanktona. 24-Urna intenzivna sunlight poletnih mesecih tudi omogočajo fitoplanktona, da proizvajajo več klorofila.

Fitoplanktona so edinstveno sposobnost, da preoblikujejo anorganskih mineralov, vode, naravno toploto, sončne svetlobe in ogljikovega dioksida v bio-razpoložljivi amino kislin, ogljikovih hidratov, beljakovin in vitaminov. Antarktični kril neposredno absorbira hranilne snovi iz minute fitoplanktonskih celic.

Antarktični kril so neverjetno življenjsko dobo do 10 let, ker so skriti v globine oceana tekom dneva, da bi se izognili plenilcev in vire na fitoplanktona ponoči.

Ob vir hranljive hrane v fitoplanktona, je eden od glavnih razlogov, zakaj Antarktični kril je vir optimalne prehrane za človeka.

Kliknite tukaj za nakup krila olje iz uradne spletne strani

4 Razlogi zakaj Antarktični kril olje je vir Omega-3 Your Best Animal-Based

Verjamem, da Antarktični kril olje je vaša najboljša možnost, ko gre za pridobivanje visoke kakovosti, živalske osnovi omega-3 maščob, ker:

1. Antarktični kril olje je pridelano iz nedotaknjenih vodah Antarktike in brez živega srebra, strupene kemikalije, težkih kovin in drugih toksinov.

Staležev rib po vsem svetu so postali tako široko in temeljito onesnažena do te mere, da je ni več varno zaužiti ribjih proizvodov,-morda ne celo ribjega olja, dober vir omega-3 maščob. Približno 40 ton živega srebra je izšel vsako leto v Združenih državah samo zaradi kurjenje premoga za proizvodnjo električne energije. Druge skupne onesnaževalcev, najdemo v ribah so poliklorirani bifenili (PCB), radioaktivnih snovi kot stroncij in strupenih kovin, na primer kadmij, svinec, krom in arzen.

Gojenih rib ni zdrava alternativa. Študije kažejo, da je še najmanj onesnaženih gojenega lososa višjih vrednosti onesnaževalcev – posebej dioksinom in PCB-od tistih, ujetih v divjini. Pogoji v ribogojnicah so podobne razmere v tovarni kmetij povsod: prenatrpani, sickly, okuženih živali se krmijo karkoli je potrebno, da rast tako velika, kot je mogoče v kratkem času čim- in ki vključuje izmet piščanec, raca in prašičev.

Ribogojstvo tehnike povzročajo bolezen razširila na prosto živečih rib, kot so okužili baby divji losos s morje uši.

Kliknite tukaj za nakup krila olje iz uradne spletne strani

2. Antarktični kril olje sinergično združuje antioksidantov in omega-3 maščob.

Astaksantin je karotenoidnih-vrsta antioksidantov najdemo v Antarktični kril, ki je verjel, da je 300-krat močnejša od vitaminov A in E, 47-krat močnejši od lutein, in 34-krat močnejši od CoQ10. Antarktični kril vsebuje novo odkrite flavonoidov z roman molekularno strukturo.

Antarktični kril vsebuje omega-3 v obliki fosfolipidi – liposomi ali malo paketov, ki prinašajo maščob omega-3 maščobne kisline EPA in DHA neposredno v celice. Ribje olje in olje slabše kril ne vsebujejo ta fosfolipide kompleks.

Prevladujoča fosfolipide v čisti Antarktični kril olje je phosphatidyl holin, ki je delno sestavljena iz holina, bistveno hranilo, pomembnih za razvoj možganov, učenje in spomin. Holin je predhodnik za acetilholina, ki živec pošilja signale v možgane, in trimethylglycine, ki ščiti jetra.

Kliknite tukaj za nakup krila olje iz uradne spletne strani

3. Antarktični kril olje se bolje absorbira vaše telo kot ribje olje.

Fosfolipidi tvorijo celične membrane in so sestavljeni v glavnem iz maščobnih kislin, fosfat skupina in organsko molekulo. Fosfolipidi in trigliceridov, vrsto maščobe najdemo v krvi, delujejo kot nosilci omega-3. Vendar študije kažejo, da omega-3 maščobnih kislin, ki veže fosfolipidi močno okrepljeni študijami biološke uporabnosti in stabilnosti omega-3 od maščobnih kislin na trigliceridov prevozniki.

To naredi omega-3 maščob iz Antarktike kril olje bolj dostopne na pomembnih področjih vašega telesa, kot so vaši možgani. Potrebovali boste tudi veliko manj Antarktični kril olje, da izkusijo prednosti omega-3 v primerjavi z ribjega olja, ki vam daje več bang za svoj denar na dolgi rok.

Antarktični kril olje je bolj stabilna in bolj odporna na žarkost kot ribje olje. Ne potrebuje hlajenje in lahko traja dve leti pri sobni temperaturi. In za razliko od ribje olje, ne dam ribica priokus ali povzroči povratni/belching ribe okusov.

Kliknite tukaj za nakup krila olje iz uradne spletne strani

4. Antarktični kril olje je obnovljiv vir omega-3 maščob.

Kril spravila je eden od najbolj ekološko prijazne na planetu. Antarktični kril zdaj požeto 47 let, od leta 1961, z zgodovinskega vrha harvest tik pod 529,000 ton za sezono 1981/82. Povprečna letni ulov stopnja od 2002 do 2007 je bil manj kot 120.000 ton na leto.

Vendar, je bilo število neutemeljeno prestrašiti taktike navaja, da je kril je ogroženih vrst, in kitov so bila ogrožena zaradi nabiranja kril. Ti so prišli iz območij, ki prodajajo drugih virov omega-3.

California je bila prva država, da prepoved kril, obiranje, ampak to nima veze z globalno kril prebivalstva. Gospodarskih ribištev v Kaliforniji so s pomočjo kril nahraniti svoje nezdrave lososa ribogojnice v Oregon in Washington, ne za prehrano ljudi. Skoraj vse človeške kril, obiranje poteka na Antarktiki.

Antarktični kril biomase je pod vodstvom Komisije za za ohranjanje antarktičnih morskih živih virov (CCAMLR), ki je sestavljena iz 25 držav. CCAMLR je samo uradni in zanesljiv mednarodni organizma sodelujejo pri upravljanju trajnostnem ribolovu in spremljanje zalog kril. NE manjka kril je kdaj bila napovedovalec z CCAMLR.

Številne študije kažejo biomase Antarktični kril segajo od 170 milijonov 740 milijonov ton, v povprečju okoli 420 milijonov ton; stalni zalogi z letno stopnjo reprodukcije več sto milijonov ton. To pomeni, da obstaja več kot dovolj kril podpirala morskega ekosistema in prehrano ljudi.

Kliknite tukaj za nakup krila olje iz uradne spletne strani

A kril na dan odžene proč tabletke

To je neverjetno, kako nekaj tako majhnih kot Antarktični kril lahko spodbudilo vaše zdravje tako velik na več načinov kot enega z vam lahko zagotovimo močne antioksidante in zdravih omega-3 maščobe.

To Čisto kril olje prinaša vse prednosti čisto Antarktični kril olje v obliki capliques (dvodelne trdo lupino kapsule zapečatena s trakom) namesto običajnih gel caps povišati čistosti, čistoče in odpor do prirejanja izdelka.

Idealno, samo dve capliques čisto kril olje, sprejeti s svojim prvim obrok vsak dan bo vaše zdravje ultimate podporo, brez strahu pred kontaminacijo in brez skrbi škodovali svetovnih morskega ekosistema.

Poskusite Čisto kril olje danes in prevzamejo nadzor nad vaše zdravje!

Kliknite tukaj za nakup krila olje iz uradne spletne strani