» » Antarctische Krill Olie – Omega – 3 En Antioxidant

Antarctische Krill Olie – Omega – 3 En Antioxidant

Antarctische Krill olie

Antarctische Krill Olie – Omega – 3 En AntioxidantVers geoogst van ongerepte en toxine-vrije Antarctische wateren, overtreft Antarctische krill olie gemakkelijk visolie vanwege zijn rijke inhoud van omega-3 en antioxidant. Het is schoner, meer bio-beschikbaar, en komt uit de meest overvloedige biomassa op aarde! Grote dingen komen vaak in kleine verpakkingen. In dit geval, grote voeding komt uit de kleinste van bronnen.

Antarctische krill (wetenschappelijke naam Euphasia superba) behoren tot de 85 bekende soorten krill, een groep van semi-transparante garnalen-achtige mariene kreeftachtigen.

Op het eerste gezicht niet zou je denken dat de Antarctische krill, met hun grote zwarte ogen en roze tint, iets speciaals zijn. Maar deze kleine wezens, die net een beetje groter dan een kleine paperclip, zijn in wezen de brandstof dat de bevoegdheden van de motor van het Antarctische ecosysteem.

Wetenschappers schatten Antarctische krill getallen tussen 170 miljoen naar 7 miljard ton. Het totale gewicht van alle krill in Antarctica is zwaarder dan het totale gewicht van de hele menselijke bevolking. Hierdoor is één van de meest overvloedige en succesvolle diersoorten op aarde Antarctische krill.

Antarctische krill nummers zijn zo enorm dat zij honderden verschillende dieren, van vis, pinguïns, zeehonden en grote blauwe vinvissen kunnen voeden.

De's werelds grootste en langste levende vissen en zoogdieren ook waardplanten fytoplankton, met inbegrip van blauwe vinvissen en vele andere soorten van de walvis. Deze walvissen kunnen leven tussen 80 en 150 jaar oud, behoud van hun grote kracht en uithoudingsvermogen tijdens hun levensduur.

De grootste vis, de walvishaai, voedt zich met fytoplankton. Het leeft meer dan 150 jaar, groeit tot 12 meter lang, weegt tot 15 ton, en is seksueel actief totdat het sterft.

Antarctische krill olie vertegenwoordigt de rijkste, zuiverste en meest krachtige bron van essentiële omega-3 vetten.

Klik hier om te kopen Krill olie van officiële website

Fytoplankton: Superieure voeding voor Antarctische Krill

Antarctische krill voeden meestal op nutriënt-dichte fytoplankton. Deze microscopische organismen bestaan uit een grote verscheidenheid van plantaardige voedingsstoffen gevonden in de Oceaan.

Fytoplankton vormen het fundament van de mariene voedselketen. De huidige kust Oceaan van op Antarctica brengt grote hoeveelheden opgeloste voedingsstoffen die fytoplankton bemesten. De 24-uurs intens zonlicht van de zomermaanden ook toestaan fytoplankton te produceren meer chlorofyl.

Fytoplankton hebben de unieke mogelijkheid om anorganische mineralen, natuurlijke warmte, water, zonlicht en CO2-transformeren in bio-beschikbaar aminozuren, koolhydraten, eiwitten en vitaminen. Antarctische krill absorberen direct deze voedingsstoffen uit minuut fytoplankton cellen.

Antarctische krill hebben een geweldig lange levensduur van 10 jaar, omdat ze in de diepten van de Oceaan tijdens de dag verbergen om te voorkomen dat roofdieren en feeds op fytoplankton bij nacht.

Na een voedzaam voedselbron in fytoplankton is een van de belangrijkste redenen waarom Antarctische krill een bron van optimale voeding voor de mens is.

Klik hier om te kopen Krill olie van officiële website

4 Redenen waarom Antarctische Krill olie is Your Best Animal-Based Omega-3 Bron

Ik geloof dat de Antarctische krill olie je beste optie is als het gaat om het verkrijgen van kwalitatief hoogwaardige, dierlijk omega-3 vetten omdat:

1. Antarctische krill olie wordt geoogst uit de ongerepte wateren van Antarctica en is vrij van kwik, giftige chemische stoffen, zware metalen en andere giftige stoffen.

De visbestanden in de wereld hebben zo wijd en grondig aan het punt dat het niet langer veilig om te consumeren visproducten,-misschien zelfs niet vissen olie, een goede bron van omega-3 vetten worden vervuild. Ongeveer 40 ton kwik is jaarlijks uitgebracht in de Verenigde Staten alleen al als gevolg van verbranding van steenkool om elektriciteit te produceren. Andere gemeenschappelijke verontreinigingen in vis gevonden omvatten polychloorbifenylen (PCB's), radioactieve stoffen zoals strontium en toxische metalen zoals cadmium, lood, chroom en arseen.

Gekweekte vis is niet een gezonder alternatief. Studies tonen aan dat zelfs de minst verontreinigde gekweekte zalm hogere verontreinigingen niveaus – specifiek dioxine en PCB's – dan die in het wild gevangen hadden. Voorwaarden in viskwekerijen zijn als voorwaarden op industriële boerderijen overal: overvol, sickly, besmette dieren zijn gevoed wat nodig is voor hen om te groeien zo groot mogelijk in zo kort mogelijke-tijd en dat omvat ontlasting van kip, eend en varkens.

De visteelt technieken zijn veroorzaakt ziekte te worden verspreiden naar de wilde vis, zoals infecteren wild baby zalm met zee luizen.

Klik hier om te kopen Krill olie van officiële website

2. Antarctische krill olie combineert synergetisch antioxidanten en omega-3 vetten.

Astaxanthine is een antioxidant gevonden in Antarctische krill dat wordt verondersteld te zijn 300 keer krachtiger dan vitaminen A en E, 47 keer krachtiger dan Luteïne, en 34 keer krachtiger dan CoQ10 carotenoïde-type. Antarctische krill bevat een flavonoïde onlangs ontdekt met een nieuwe moleculaire structuur.

Antarctische krill bevat omega-3 vetzuren in de vorm van fosfolipiden – liposomen of kleine pakketten die de omega-3 vetten EPA en DHA vetzuren rechtstreeks naar je cellen brengen. Visolie en inferieur krill olie bevatten geen deze complexe fosfolipide.

De overheersende fosfolipide in zuivere Antarctische krill olie is fosfatidyl choline, die gedeeltelijk uit choline, een essentiële voedingsstof voor de ontwikkeling van de hersenen, leren en geheugen belangrijk bestaat. Choline is de voorloper voor acetylcholine, die stuurt zenuwen signalen naar de hersenen, en voor trimethylglycine, die helpt beschermen van uw lever.

Klik hier om te kopen Krill olie van officiële website

3. Antarctische krill olie is beter dan visolie door uw lichaam geabsorbeerd.

Fosfolipiden vormen uw celmembranen en zijn bestaat in wezen uit een vetzuur, een fosfaatgroep, en een organisch molecuul. Fosfolipiden en triglyceriden, een soort vet gevonden in uw bloed, fungeren als dragers van omega-3. Studies tonen echter aan dat omega-3 vetzuren gebonden aan fosfolipiden sterk de biologische beschikbaarheid en de stabiliteit van de omega-3 vetzuren dan vetzuren op triglyceride vervoerders hebben versterkt.

Dit maakt omega-3 vetten uit Antarctische krill olie meer beschikbaar tot belangrijke gebieden van uw lichaam, zoals uw hersenen. U moet ook veel minder Antarctische krill olie om te genieten van de voordelen van omega-3 vetzuren in vergelijking met visolie, waardoor u meer bang voor je buck op de lange termijn.

Antarctische krill olie is stabieler en beter bestand tegen ranzig worden dan visolie. Het hoeft niet koel en kan duren voor twee jaar bij kamertemperatuur. En in tegenstelling tot visolie, het zal niet geven u een fishy nasmaak of veroorzaken terugvloeiing/boeren van vis smaken.

Klik hier om te kopen Krill olie van officiële website

4. Antarctische krill olie is een hernieuwbare bron van omega-3 vetten.

Krill oogsten is een van de meest milieuvriendelijk op de planeet. Antarctische krill is nu geoogst voor 47 jaar, vanaf 1961, met een historisch hoogtepunt oogst van net onder 529,000 ton voor het seizoen 1981/82. De gemiddelde jaarlijkse vangst rate van 2002 tot 2007 was minder dan 120.000 ton per jaar.

Nochtans, zijn er een aantal ongegrond schriktactiek waarin staat dat krill een bedreigde soort is, en walvissen worden bedreigd door krill oogsten. Deze afkomstig zijn van sites die andere bronnen van omega-3 vetzuren verkopen.

Californië was de eerste staat voor een verbod op krielgarnaal oogsten, maar dit heeft niets te maken met de globale krill bevolking. Commerciële visserij in Californië gebruikt krill te voeden hun ongezonde zalm viskwekerijen in Oregon en Washington, niet voor menselijke consumptie. Bijna alle menselijke krill oogsten wordt gedaan in de Antarctische wateren.

De Antarctische krill biomassa is onder leiding van de Commissie voor de instandhouding van Antarctica Marine Living Resources (CCAMLR), die uit 25 landen bestaat. De CCAMLR is het alleen officiële en betrouwbare internationale organisme die betrokken zijn bij het beheer van duurzame krill visserijproducten en het toezicht op krielgarnaal voorraad. GEEN krill tekort heeft ooit door de CCAMLR zijn voorspelde.

Veel studies tonen de biomassa van Antarctische krill variëren van 170 miljoen tot 740 miljoen ton, gemiddeld ongeveer 420 miljoen ton; een staande voorraad met een jaarlijkse reproductie van enkele honderden miljoenen tonnen. Dit betekent dat er meer dan genoeg krill te blijven steunen het mariene ecosysteem en de menselijke consumptie.

Klik hier om te kopen Krill olie van officiële website

Een Krill een dag houdt weg de pil

Het is verbazingwekkend hoe iets zo klein als Antarctische krill kunt geven uw gezondheid dergelijke een grote impuls in meer dan een door u te voorzien van krachtige antioxidanten en gezondheidsbevorderende omega-3 vetten.

Deze Pure Krill olie levert alle voordelen van Pure Antarctische Krill olie in de vorm van capliques (twee-delige harde shell capsules verzegeld met een band) in plaats van de gebruikelijke gel caps ter vergroting van het product zuiverheid, netheid, en tegen knoeien.

In het ideale geval zal slechts twee capliques van Pure Krill olie genomen met uw eerste maaltijd elke dag uw gezondheid de ultieme steun, zonder angst voor besmetting en zonder zorgen van nadelige gevolgen voor het mariene ecosysteem van de wereld geven.Pure Krill olie vandaag proberen te nemen controle over uw gezondheid!

Klik hier om te kopen Krill olie van officiële website