» » A Nők Hajhullás Tünetei

A Nők Hajhullás Tünetei

Dihydrotestosterone (DHT), hímivarú hormon tesztoszteron származtatott a fején a haj folliculusok ellenség. Egyszerűen fogalmazva, bizonyos feltételek DHT akar alapján e halott folliculusok. Ez a egyszerű művelet akkor hajhullás, sokféle gyökerében, így mi cím azt először.

Androgenetic szőrhullás, gyakran nevezik a hím vagy nőstény pattern baldness csak részben ismeretes volt az elmúlt néhány évtizedben-ig. Sok évig a tudósok úgy gondolta, hogy androgenetic szőrhullás okozta-e a férfi nemi hormon, a nők is, nyomokban rendes körülmények között a tesztoszteron túlsúlya. Míg a tesztoszteron kopaszodó folyamat középpontjában, DHT van gondolkodás-hoz lenni a fő bűnös.

Tesztoszteron DHT konvertálja az enzim II. típusú 5-alpha reduktáz, amely a hajhagymákat olaj mirigyek tartott támogatással. A tudósok ma úgy is vélik, hogy az nem az összeg forgalomban lévő tesztoszteron, amely a probléma, hanem a receptorok a fejbőr folliculusok DHT kötelező szint. DHT zsugorítja a haj folliculusok lehetetlenné az egészséges haj, hogy túlélje.

Legjobb haj elvesztés kezelés a nők megtekintése
Tesztoszteron DHT, amely majd árt a haj folliculusok, konvertálása hormonális folyamat történik, a nők és a férfiak. A szokásos feltételek mellett nők volna, férfiak van tesztoszteron szint perces hányadát, de alacsonyabb szintű DHT-kiváltott hajhullás okozhat a nők. És minden bizonnyal amikor ezeket a szinteket emelkedik, DHT még egy probléma. Ezeket a szinteket emelkedhet, és még mindig kell belül milyen orvosok úgy "rendes", a vér teszt-ra még akkor is, ha elég nagy ahhoz, hogy a problémát okozó. A szintek nem emelkedik egyáltalán és csendes lenni probléma, ha a testület kémia, hogy túlzottan érzékeny, még a vegyi anyagok, beleértve a hormonok rendszeres szintek a fajta.

Hormonok a legegészségesebb módon működnek, amikor a kényes egyensúlyt, mivel a androgens hímivarú hormonok javításoknak nem kell emelni kell hibát idézi elő. Azok ellentételező női hormonok, leeresztett, egy él e androgens például DHT számára. Az ilyen egyensúlyhiány is okozhat problémákat, beleértve a hajhullás.

Hormonok ciklikus. A tesztoszteron szintje az egyes emberek csepp 10 százalékkal minden évtized után harminc. Női hormon szintje csökken a menopauza megközelítéseket, és élesen csepp a menopauza során és azon túl. A ciklikus jellegét, a haj és a hormonok, ez az egyik oka, hajhullás növelheti a rövid távon még ha tapasztal szőr veszteség (és haj növekedés hosszú távú növekedése) miközben a hosszú távú lassulása kezeléséről, amely vezérli a hajhullás.

Legjobb haj elvesztés kezelés a nők megtekintése
Női hajhullás leggyakoribb okai a következők:

Andogenetic szőrhullás

Androgén szőrhullás nők többsége rendelkezik diffúz valamennyi olyan területen a fejbőr ritkítás. Férfiak, másrészt ritkán diffúz ritkítás de ehelyett baldness több különböző mintákat. Előfordulhat, hogy néhány nők minta kétféle kombinációja. Androgén szőrhullás nők androgens, hímivarú hormonok, amely általában csak kis mennyiségben intézkedés miatt van. Androgén szőrhullás hormont, köztük a petefészek ciszták műveletek kötődik tényezők számos magas androgen index születési vezérlő tabletták, a terhesség és a menopauza véve is okozhatja. Csakúgy, mint a férfiak a hormon DHT úgy tűnik, hogy legalább részben lehet hibáztatni a női pattern baldness szenvedés nők haj folliculusok megvalósít. Öröklődés meghatározó tényező játszik a betegség.

Legjobb haj elvesztés kezelés a nők megtekintése

Telogen Effluvium

Amikor a szervezet megy keresztül valami traumatikus, mint a gyermek születése, alultápláltság, egy súlyos fertőzést, jelentős műtét vagy szélsőséges stressz, sok a 90 %-át, vagy úgy (növekvő) anagen a haj fázisának vagy catagen (pihenő) fázis tud műszak-hajtását (telogen) fázisba történő egyszerre. Három hónapra a stresszes esemény után körülbelül 6 hét általában, mikor telogen effluvium nevezett jelenség lehet kezdeni. Lehetséges haj maroknyi elveszítik idő a teli-kifulladt telogen effluvium. A legtöbb, akik szenvednek, TE teljes elengedése valószínű mindaddig, amíg az szigorúan stresszes események el kell kerülni. Néhány a nők azonban telogen effluvium egy rejtélyes krónikus rendellenesség, és is fennállnak hónapok vagy akár évek anélkül, hogy bármilyen kiváltó tényezők vagy stresszorok valódi megértését.

Legjobb haj elvesztés kezelés a nők megtekintése

Anagen Effluvium

Anagen effluvium fordulhat elő bármely sértés, hogy a hajhagymákat, amely gyengíti a mitiotikus vagy anyagcsere-tevékenység. A hajhullás kemoterápia gyakran tartozik. Mivel a kemoterápia célja a szervezet gyorsan sejtek elosztják a rákos sejtek, a szervezet más gyorsan osztani, mint vannak is nagyban befolyásolja a haj folliculusok (anagen) növekvő szakaszában. Nemsokára, miután kemoterápia kezdődik körülbelül 90 százalék vagy több a szőrszálakat eshet, miközben továbbra is a anagen szakaszban.

Keresés, anagen effluvium jellemzője a haj Aknákban kúpos törés. A haj tengely szűkíthető a mátrix sérülése miatt. Végül is a szár narrowing helyén fractures, és haj veszteséget okoz.

Legjobb haj elvesztés kezelés a nők megtekintése

A vontatási szőrhullás

Ez a feltétel a feszes hairstyles, hogy húz-on hair-idővel a haj folliculusok honosított trauma okozza. Ha a feltétel elég korán van kinyomoz, a hajat fog regrow. Nylonszálból, a cornrows, a szűk ponytails és a kiterjesztések styling leggyakoribb oka.

Legjobb haj elvesztés kezelés a nők megtekintése