» » A Nők Hajhullás Típusai

A Nők Hajhullás Típusai

Bevezetés

A tévesen gondolat, hogy szigorúan hímivarú betegség, nők ténylegesen alkotják amerikai hajhullás szenvedők negyven százalékát. A nők hajhullás lehet teljesen pusztító esetében a sufferer's self kép és érzelmi jól lét.

Sajnos a társadalom kényszerítette a nők csend szenved. Tekinthető, hogy az emberek megy keresztül ugyanazon haj elvesztés folyamat sokkal elfogadható. Még több Sajnos az orvosi közösségi is női hajhullás probléma kezeli, mintha nem létező. Hajhullás életveszélyes nem tűnnek, mivel a legtöbb orvosok kevés figyelmet fordít a nők hajhullás panaszok, és lényegében mondani azok a betegek, “-a ' nem nagy ügy ”, és hogy a “ csak akkor tekinthetjük együtt élni ”

Természetesen ezek az orvosok nem tűnik, rájönnek, hogy a pszichológiai kárért, hajhullás, és nem vonzó az érzés a pusztító, mint bármely komoly betegség lehet, és valójában tud fog egy érzelmi díj, közvetlenül hatással van a testi egészséggel.

Haj-veszteség American Association elismeri, hogy a hajhullás a nők egy komoly, életre megváltoztatását, feltéve, hogy az orvosi közösségi és a társadalom egésze által már nem lehet figyelmen kívül.

Legjobb haj elvesztés kezelés a nők megtekintése

A nők hajhullás típusai

Hajhullás az ideiglenes vagy hosszú távú lehet. Ideiglenes hajhullás könnyű helyrehozni, amikor okaival azonosítani és kezelni vagy nehéz lehet, ha nem egyértelmű, azonnal oka van. Hajhullás, amit esetleg lehetett volna ideiglenes, hosszan tartó téves diagnózis miatt válhat. Az ilyen misdiagnoses még talán a nők hajhullás leginkább bosszantó szempont. E szakaszban található információknak segítenek a haj elvesztés okát, és ideális esetben vezethet, és az orvosok a hajhullás, adott típusú jobb kezelések hamarabb, mint később.

Szőrhullás túlzott vagy rendellenes hajhullás orvosi idejét. Többféle szőrhullás. Mi minden hajhullás rendelkezik közös, hogy ez a férfi vagy női, amit-a ' mindig valami más, akkor elveszett rossz, a test tünete. A haj marad meg a fejét, amelybe ha hormon egyensúlyhiányt, betegség vagy valamilyen más feltétel nem működik. Ezt a feltételt olyan egyszerű, mint birtoklás egy gén, férfi vagy női pattern baldness vagy szőrhullás areata formák egyikét teszi meg, vagy lehet, hogy lehet összetett, mint egy egész seregnyi betegségek. Szerencsére hajhullás is lehet rövid távú esemény, mint például a stressz, a terhesség és a bizonyos gyógyszereket véve.

Ezekben az esetekben szőr fog gyakran (de nem mindig) nő vissza, amikor az esemény ment át. Anyagok, például hormonok, a gyógyszeres kezelés és a betegségek változást okozhatnak haj növekedését, fázisok hajtását, és azok időtartamát. Ha ez történik, a szinkron növekedés és hajtását fordul elő. Miután az OK foglalkozik, sokszor szőrszálakat akarat visszamegy-hoz azok véletlenszerű mintázatot a növekedés és a hajtását, és a haj elvesztés hiba miatt leáll. Unfortuantely, néhány a nők hajhullás válik egy élet hosszú harcot.

Legjobb haj elvesztés kezelés a nők megtekintése