» » третиране на загуба на коса за мъже

третиране на загуба на коса за мъже

третиране на загуба на коса за мъжеПрез последните няколко години медицина е направил огромна крачки в третирането на мъжки косопад. С появата на 5-алфа редуктаза инхибитори, като Propecia и в развитието на възстановяване от хирургическа коса, за много живеещи със забележими косопад вече не е неизбежна. За първи път в историята на човечеството сега е възможно да спрат или да забавят прогресията загуба на коса и да заместите загубени коса чрез хирургия с напълно естествено резултати. Въпреки това, с това каза, по-голямата част от обработки за загуба на коса, се предлагат на пазара днес са все още нищо, но "змията масла."

Вие сте всички виждали рекламите задната част на мъжки списания, чували сте реклами по радиото и вие сте виждали infomercials, насърчаване на чудо лечения за загуба на коса. Долната линия е, че по-голямата част от рекламират “ обработки ” не работят за превенция и лечение на косопад. Ако на обработка за загуба на коса не е одобрен от Администрацията или препоръчани от Американската асоциация за загуба на коса, вероятно сте се състояние на кахексия ценно време и пари. Не забравяйте, успешно лечение загуба на коса е силно зависим ранна намеса. Е критично да започне обработка с ефективен продукт, след като забележите в началото на на косопад.

Щракнете тук, за да видите най-лечение за загуба на коса
Следните две третирания са доказано клинично да успешно да третират косопад при мъжете в различни степени.

Finasteride, Proscar/Propecia

Finasteride е родово име за марка наркотици, Proscar и Propecia. Finasteride първоначално е разработена от Merck като наркотик да третират разширения простатата жлези (Proscar). По време на опитите на мъжете с простатата проблеми се наблюдава интригуваща страничен ефект на окосмяване. Тъй като finasteride вече е бил одобрен от FDA да третират разширения prostates при мъжете, Merck и компанията решава да упражнява възможността да развие finasteride като първото противозачатъчно да третират мъжки модел плешивост.

На 22 декември 1997 FDA одобри 1 mg доза от finasteride за лечение на андрогенно алопеция при мъжете (мъже модел плешивост). Propecia е първият наркотик в историята да се третират ефикасно мъжки шарка плешивост в по-голямата част от мъже, които го използват.

Щракнете тук, за да видите най-лечение за загуба на коса

Как работи Propecia/Finasteride:

Hair-raising успех на Finasteride се дължи на неговата възможност да конкретно тип II 5-алфа-reductace, ензим, който конвертира тестостерона в по-мощно андроген dihydrotestosterone (ДХТ). На Propecia 1 mg доза от finasteride може ефективно да намалят ДХТ нива, с колкото е 60 %, когато се приема ежедневно. Това е ДХТ, че свива или miniaturizes Косменият, което в крайна сметка води до плешивост. Този 60 % намаление на ДХТ доказа да спрете на прогресията на загуба на коса в 86 % от мъжете, като този наркотик по време на клиничните опити. 65 % от пробния участници опит, какво се счита за съществено увеличение на окосмяване.

В този момент единственият истински ефективен медицински доказана начин да задържи процесът на загуба на коса е да по-ниски нива на ДХТ. Американската асоциация за загуба на коса препоръчва finasteride като първи ред на атака за всички мъже, заинтересовани от третирането им мъжки модел плешивост.

Щракнете тук, за да видите най-лечение за загуба на коса

Миноксидил (loniten)

Миноксидил (loniten) е първият наркотици, одобрен от Администрацията за лечение на мъжки модел плешивост. В продължение на много години minoxidill, в противозачатъчно форма, е широко използван за лечение на високо кръвно налягане. Точно като finasteride изследователи открих много интересна страничен ефект на наркотика. Хора, като третирането са нарастващата косата в неочаквани места като им бузите и на гърба на ръцете си, някои дори нараства косата на техните чела.

Някои предприемчиви изследователи имал идеята, че прилагането на миноксидил локално, директно на главата, може да растат косата на balding площи. Добре е изглеждал това в различна степен в зависимост от степента на загубата на косата. За това е време, тази обработка е революционно.

Докато миноксидил е доказано клинично да намали прогресията загуба на коса и regrow някои коса, най-информираното експерти я видите на относително малко ефективна наркотик в борбата срещу загуба на коса. Тъй като миноксидил оказва влияние върху процеса на хормонални на косопад положителни ефекти са най-добрите временни и обикновено дават донякъде разочароващи дългосрочни резултати.

С това каза Американската асоциация за загуба на коса все още препоръчва наркотика, за тези, които не са отговорили сравняван обработка, finasteride или за тези, които биха желали да добавите друг продукт си режим. AHLA не препоръчва миноксидил като първи ред на атака за мъже, страдаща от плешивост на мъжки модел, но го разпознае като ефективно лечение за малък процент от неговите потребители.

Щракнете тук, за да видите най-лечение за загуба на коса