» » третиране на загуба на коса за жени

третиране на загуба на коса за жени

Жените са в “ Catch-22 ″ позиция, когато става въпрос за наркотици лечения андрогенна. Докато много наркотици може да работи до известна степен за някои жени, лекари са склонни да предписват такива продукти, и точно фармацевтични компании не са падане на самите да тествате съществуващи или нови лекарства за способността им за превенция и лечение на женската модел плешивост.

Лекарите са склонни да се използва системните третиране (противозачатъчно или друга форма на вътрешни третиране, което засяга ви цялата система) освен ако те знаят, че загубата на косата се дължи излишък на андроген в системата или Непроявени “ over-response ” към така наречената “ нормални ” суми на андроген в системата. Това е защото тези системни обработки, може да намали на органа на андроген нива. Следователно лекари често изберете локално лечение, (тези, които се прилагат пряко към скалпа).

В момента има само един FDA одобрено третиране на жени шарка косопад.

Ефективността на тези агенти и методите са различни от човек на човек, но много жени са открили, че използвайки тези третирания направили положителна разлика в си коса и самоуважението си.

Покажи най-коса загуба третиране на жените
Локално лечение на миноксидил 2 %

Жени с дифузен андрогенна могат да използват миноксидил и действително изглежда по-ефективен за жени, в сравнение с мъжете. Производителите на миноксидил препоръча на жените да използва само 2 % концентрация на миноксидил и не 5 %. Производителите на миноксидил не са получили одобрение на FDA за насърчаване на 5 % миноксидил или миноксидил допълнителна сила за използване от жените. Много dermatologists предписва миноксидил 5 %, за жени с андрогенна, ако се използва под техен надзор. Някои малки клиничните изпитвания са проведени на 5 % миноксидил за андрогенна на жени, които показват, че е значително по-ефективно в съхраняването и regrowing коса от разтвор на 2 % и наистина 5 % разтвор.

Американската асоциация за загуба на коса разпознава ограниченията на локално миноксидил третиране в борбата срещу жени андрогенно алопеция (женски модел плешивост) Затова ви препоръчваме ви да определят препоръките на информирана коса загуба специалисти, които може да ви даде информация за потенциалните обработка, изброени на този уеб сайт.

Aldactone / Spironolactone Spironolactone или по-популярна марка Aldactone е от клас на наркотици, наречена диуретици (водна противозачатъчно). Той се използва за намаляване на размера на течността в тялото без да предизвиква загубата на калий. Е също използва за лечение на едем (удебелената) и хипертония (високо кръвно налягане) и използвани за лечение на калиев дефицит и hyperaldosteronism (хормонално разстройство).

Spironolactone е antiandrogen, която работи по два начина. Предимно го забавя производството на androgens на надбъбречните жлези и яйчниците. Второ блокира действието на androgens частично чрез предотвратяване dihydrotestosterone от обвързването до си андрогенна рецептора.

Cimetidine е бил използван за лечение на hirsuitism на жени (излишък лицеви коса растеж) и е бил учи в жени с андрогенно алопеция, показваща обещаващи резултати. Поради високи дози, необходими за постигане на това коса повишаване резултати мъжете не трябва да се cimettidine да си косопад поради възможно, feminizing ефекти, включително неблагоприятните сексуални странични ефекти.

Покажи най-коса загуба третиране на жените
Cyproterone ацетат

Cyproterone ацетат не е налична в САЩ и се смята за един от последния курорти за третиране на женски шарка косопад поради си възможните токсичност и дългосрочни странични ефекти.

С всички наркотици странични ефекти освен тези, изброени може да се появи, обърнете се към вашия лекар, ако сте се сблъскали страничен ефект, който е необичайни или особено bothersome

Естроген/прогестерон Известен още като хормон заместителна терапия (HRT) и обикновено са предписани на Менопауза, Естроген и прогестерон хапчета и кремове вероятно са най-често системни форма на лечение на андрогенна за жените в Менопауза, чиито Естроген или прогестерон липсват по други причини.

Покажи най-коса загуба третиране на жените
Орални контрацептиви

Nizoral/Ketoconazole Налични като локално лечение по предписание, Ketoconazole сега се използва като antifungal агент в третирането на гъбична инфекции. Той също така има anti-androgenic ефекти и може да предизвика намаляване на производството на тестостерона и други androgens от Надбъбречна жлеза и от мъжките и женските репродуктивни органи (на жените, яйчниците). Поради това действие тя може да се използва да помогне при косопад. Nizoral шампоан съдържа 2 % Ketoconazole и в не само за третирането на скалпа условия, но също и в комбинация с други видове обработка за андрогенна. Версия на 1 % вече е достъпен извънборсовия пазар, но тя не може да бъде толкова ефективни, колкото на 2 процента предписание съдържание. Няма значителни странични ефекти.

Покажи най-коса загуба третиране на жените
Propecia/Proscar Наркотиците finasteride възпрепятства 5-алфа редуктаза ензим, като по този начин инхибираща производството на простатата-да вредят, follicle, убивайки ДХТ. Той е бил продават първо да третира на простатата под марка Proscar в 5 mg хапчета. През 1998 година 1 мг версия с марка Propecia навлезли на пазара като първото противозачатъчно, одобрена от Администрацията за мъже на загуба на коса. Тя работи много добре за повечето мъже в предотвратяване загуба на коса и началния regrowth, както и може да работи за някои жени, въпреки, че жените, не трябва да го има, ако те са бременни и трябва да не се получи бременни докато на този наркотик поради риска от родилните дефекти в мъжки фетус. По-малко от 2 % от мъжете опит кратковременна сексуални странични ефекти, включително сестра и либидото трудности. При жените тези странични ефекти не настъпват.

Покажи най-коса загуба третиране на жените