» » къде да купя крил масло?

къде да купя крил масло?

къде да купя крил масло?Тази статия е за хора, които имат вяра в природна медицина, но които са объркани между закупуването рибено масло и масло крил за лечение на техните медицински заболявания, естествено, но преди да закупят крил масло, те искат да знаят какво е крил нефт и какви са ползите от масло крил, крил масло срещу рибено масло, нали...

Така продължи с четене тази статия, чрез която ще научите какво е крил, как крил е био луминисцентна животно, и какви са ползите от масло крил. Повярвайте ми, след като прочетете всички подробности за крилото, вие ще се съгласите, че крилото масло е наистина от полза и вашето решение е правилно. Така че нека започнем отначало:

Какви са Krills?

Крил е ракообразно наподобяващи скариди но само 2,5 инча дълго, 2 грама за претегляне. Тя се намира в Антарктика океан и се храни с фитопланктон, плаващи във водата и е любимата храна на китове, печати, птици, пингвини и други морски животни.

Почивка в хранителната верига, която е крил, може да има катастрофални последици в екологично отношение. Поради това е стратегически елемент в Антарктика биология, може би един от най-важните връзки в хранителната съставляващи. От 85 видове, известни, най-разпространено е Euphausia Superba (също може да търси Euphausia Superba масло), известен като антарктически крил, един от най-богатите на планетата.

Изчислено е, че в Антарктика, обща площ разпределението на крил представлява четири пъти повече от площта на Австралия. За изобилие и съдържащи комбинация от хранителни вещества, известни мощен антиоксидант учените смятат, това може да стане един от най-важните храни на бъдещето. Различните изследвания се провеждат по света са изложи извънредно хранителни и терапевтични свойства на крил масло.

Щракнете тук, за да купуват крил масло от официалния сайт

Крил – биолуминесцентна животно

С изключение на няколко вида euphausiids родови научното наименование на крил, има светлина производство орган (photophore) в областта на корема, структура, която им позволява да излъчват светлина чрез химическа реакция, включваща кислород и няколко съединения наречен луциферин, луцифераза и АТФ (аденозин трифосфат).

Докато не знае защо те имат този биолуминесценцията капацитет, някои предположения са, че този капацитет на крил им помага в привличане на членовете на противоположния пол за репродуктивни цели, докато други го виждат като камуфлаж, за да компенсира тяхната сянка с цел избягване на признати от техните хищници живеят в плитки води.

Крил – изобилие видове-употреби на крил

Най-честата употреба на крил включват крил аквакултури, като стръв в спортен риболов, храна за рибки в аквариуми и вземане на диетични продукти. В Япония той се използва като храна и се нарича "okiami", известният съставка, използвана в супи, салати и предястия. Тя се характеризира с неговата солено и силен вкус като омар. В останалата част на света използването на крил е ограничена до неговите производни, като масло, което се използва като хранителна добавка благодарение на своите лечебни и хранителни свойства.

В антарктическите води, годишния улов на този ракообразно е около 100 000 тона и в Япония от около 70 000. Превишаване се регулира от 1993 г. от “ комисия за опазване на живите морски ресурси на ” с цел осигуряване на устойчивост в бъдеще. Този малък животно, семейството на “ Euphausiaceas ”, е един от най-големите групи на океаните. Нейните банки са достигнали с плътност от около 20 кг на кубичен метър вода.

Изчислено е, че там са 90 видове в света, и само антарктически крил имат биомаса на между 50 и 150 милиона тона. Смята се, че крил биомасата е най-големият в света днес и тя може да бъде между 220 и 440 милиона тона. Естествени подновяване на този биомаса е направено в период от две години.

Сред най-богата видове е антарктически крил (Euphausia superba) и Северна Тихия крил (Euphausia pacifica).

Щракнете тук, за да купуват крил масло от официалния сайт

Здравето на ползите от масло крил

Крил масло съдържа много мощен Омега-3 мастни киселини и хранителни вещества, антиоксиданти, витамини, фосфолипиди, флавоноиди, и т.н., които го правят масло със забележителна терапевтични свойства ефективен при лечението на хиперлипидемия, ставни болки, мускулни болки и болки, възпаление, предменструален синдром и много други заболявания. Наистина крил масло е само морски нефт, който съчетава Омега-3 мастни киселини, фосфолипиди и антиоксиданти, три основни основни вещества за човешкото тяло да функционира правилно и запази или възвърне здравето.

Крил масло срещу рибено масло

На крил масло на разположение на пазара антарктически крил масло е по-стабилна и по-устойчиви от конвенционалните рибено масло, което означава, тя трае по-дълго и не окисляват в тялото. Продължителност е 2 години от хладилника и 4 години във вътрешността на хладилника. Крил масло не оставя рибка вкус, като общата рибено масло и няма никакъв esophageal отлив, която се проявява с консумирането на крил масло softgels, крил масло капсули или крил масло caplets.

Така че не забравяйте, крилата капсула масло на ден държи доктора далеч от мен, защото крил масло е 48 пъти по-добре от рибено масло.

Щракнете тук, за да купуват крил масло от официалния сайт

Какви са krills? – Информация актуализирана

Крил, малки морски ракообразни животни, като скариди, плуване в плътни стада, особено в антарктическите води. Повечето от около 90 вида, които се различават по дължина 8-70 мм използват краката си пернат да филтрирате малка диатомеи, на които те хранят, обикновено излъчват мощен зеленикаво синя светлина, която вероятно им помага да съберат за мицел. Крил живее в открито море и е важен елемент на хранителната верига. Той служи като храна за риба, птици и особено китове, които консумират до 2 тона крил. Банките на тези ракообразни имат плътност 20 кг на кубичен метър; някои видове остават близо до повърхността и допълнително до 2000 м дълбочина.

Тъй като на крил в огромно значение като източник на протеин японски и полски флоти риба за крил. Крил масло е известен със своите лечебни свойства. Тринадесет членове на Антарктическия договор са създали офис в Австралия, който има правомощия да ограничат улова.

Всяка година, балинови китове мигрират в антарктическите води да ядат тона на крил. Има над 85 видове от този малък ракообразни, подобни на скариди. Това е добър източник на протеини за техните много хищници, включително хора, птици и риби.

В Антарктика, са били забележителни научни изследвания сред тях включват изследвания на glaciology, метеорология, geomagnetism, контрол на глобалния климат, Сеизмология и йоносферен физика. Богати на хранителни вещества океаните около Антарктика са важен фокус на изследване. Биолози откриха, че риба от антарктическите води имат компонент на антифриз в кръвта им, която им позволява да издържат на температури под нулата.

Изследвания върху биологичната история на пингвини, тюлени и крил (потенциален източник на храна за света) са предоставили нова информация за екологията на тези видове. Международни изследвания са подобрили разбиране на възпроизвеждането на крил и са позволили на учените да подобрят своите прогнози на безопасни граници за реколтата от това животно.

Щракнете тук, за да купуват крил масло от официалния сайт