» » крил масло – последен източник на омега – 3

крил масло – последен източник на омега – 3

Две прости начини за подобряване на вашето здраве

крил масло – последен източник на омега – 3Две от най-добрите и все още прости начини за подобряване на цялостната си здраве с добавки включват:

 • Увеличаване на приема на антиоксиданти.
 • Увеличаване на приема на омега-3 масла.
Антиоксидантите са начин тялото ви да неутрализират свободните радикали, тези вредни метаболитни странични продукти, които увреждат клетките и тъканите в тялото си.

Научни доказателства многократно е показал, че Антиоксидантите са крайъгълен камък за насърчаване на здравето на сърцето, имунната система за поддръжка и поддръжка на памет. Антиоксидантите също изглежда да играе роля в подпомагането да се забави вашите признаци на стареене.

Въпреки че много храни съдържат антиоксиданти, лошо качество диети днес почти винаги са недостатъчни в пълния обхват на тези полезни свободните радикали чистачи. Ето защо горещо препоръчвам, увеличаване на антиоксидант приема като ценен начин за оптимизиране на здравето си.

Щракнете тук, за да купуват крил масло от официалния сайт

Два жизненоважни мазнини, които са ключ към здравето си

Аз съм сигурен, че сте чули от сега около две мазнини в Омега-3 масла, които са от решаващо значение за вашето здраве – DHA и СИП. Тези съединения не са само от съществено значение за поддържане на здравето си-научни изследвания показват, че те може да насърчава здравето на сърцето и имунната система и настроение подкрепа.

Сега в един идеален свят, ще успеете да получите всички Омега-3s имате нужда от яде риба. За съжаление Проучванията показват, че яденето на риба потенциално може да изложи ви на висока степен на замърсяване с промишлени замърсители и токсини като живак, ПХБ, тежки метали и радиоактивни отрови.

В действителност FDA и СИП са въвели, здраве бюлетини предупреждение срещу някои риби и миди потребление за малки деца, жени, които са бременни или може да стане бременни и кърмещи майки.

По-рано се препоръчва, че сте приели рибено масло за подобряване на вашия прием на омега-3 мазнини. И високо качество риба масла са със сигурност много продукти, с много важни ползи за здравето.

Но има и недостатъци.

Като … рибено масло е слаб в съдържание на антиоксиданти. Както увеличите приема на омега-3 мастни киселини от отнема рибено масло, вие всъщност може да увеличи нуждата ви още повече антиоксидантна защита Ако рибено масло е бил изложен на прекомерно количество кислород или е станал гранясал.

Защо? Е рибено масло е нетрайни. Антиоксидантите помагат да се гарантира, че рибеното масло не окисляват лесно. Тъй като ние само отбележи, окисляване води до образуването на тези свободни радикали, нездравословни.

Това е неприятно проблем за дълго време …

До откриването на крил масло – морски масло, което помага реши дилемата чрез уникално и синхрон комбиниране на антиоксиданти и Омега-3s.

Тя се оказа далеч превъзхожда преди това препоръчва риба масла. Ето как …

Щракнете тук, за да купуват крил масло от официалния сайт

Мощни антиоксиданти + основни омега-3 масла = изумително здраве

Когато аз научих първо за това чист морски масло, аз бях изключително впечатлен много ползи и солидни научни изследвания зад своята уникална комбинация от антиоксиданти, омега-3 масла и други съставки.

Списъкът на как крил масло ви подкрепя най-вероятно ще ви впечатли твърде:

Много начини крил масло ви подкрепя

 • Здраво сърце
 • Подкрепа за концентрация, памет и учене
 • Кръвната захар здраве
 • Здрави стави, с увеличение на съвместни комфорт
 • Борба си признаци на стареене
 • Здрави мозъка и нервната система функция и развитие
 • Защита на клетъчните мембрани
 • Холестерол и други кръвни липиди здраве
 • Здравословно чернодробната функция
 • Укрепване на имунната ви система
 • Здрави настроение подкрепа
 • Оптимално здравето на кожата
Така че ако търсите начин да се подобри здравето си с продукт, който наистина доставя стоките, тогава моля, отделете минута, за да открият как чисто крил масло може да ви помогне.

Щракнете тук, за да купуват крил масло от официалния сайт

Ново предупреждение за Омега-3 добавки...

Нова lab тестване от потребителите Lab разкрива някои смущаващи пропуски в качеството между популярни рибено масло и крил масло добавки.

Тези проблеми варират от неточни етикети, разваляне (включително един в детски продукт) и чревни покритие продукти които освобождава твърде рано. И небето ПХБ в такава, предназначена за домашни любимци.

Какво открих друга независима лаборатория?

Междувременно независимо тестване е направено да сравните три основни производители на крил масло. Производителят е един от тези три.

Много строг протокол е приложен да се гарантира безпристрастен сляпо изпитване на трите марки. Аналитичните тестове са били извършени от трета страна добре установено и добре известни лаборатории.

Те анализират нива на Астаксантин, омега-3 мастни киселини, фосфолипиди и lyso-фосфатидилхолина и показатели за безопасност и свежест.

Тук са резултатите от най-важните...

Анализът ясно показа, че нашите производители крил масло съдържа най-високи нива на EPA, DHA, както и общо Омега-3, в сравнение с другите две.

Астаксантин е силно реактивен (и следователно е много мощен антиоксидант), така че лабораторията използва насипни крил масло от трите серии, за да учат на стабилността на Астаксантин.

Те стигнаха до заключението, че един продукт е много нестабилна, един е умерено, а третият-нашите производител-е ясен победител за стабилност.

Когато те изпитват свежест показатели, Триметиламин оксид (TMAO), триметил Амин (TMA) и общото количество летливи азотсъдържащи базични (TVN), те установено, че крил масло, произведено от нашите производителя има най-ниските (в повечето случаи, неоткриваеми) граници.

В контраст крил масло, произведено от една компания показа много високи концентрации на TMA, TVN и TMAO, посочвайки разваляне... и в един случай дори негодни за човешка консумация според Комисията Решение 95/149/ЕО. Щракнете тук, за да видите резултатите за себе си.

Аз съм доволен да кажа, че нашите производители премина тези тестове в горната част на куп. Но има още една причина защо аз вярвам, че чисто крил масло е по-високо...

Щракнете тук, за да купуват крил масло от официалния сайт

Какво е толкова голяма за Licaps ®?

Сега ние доставяме Pure крил масло в капсула "Licaps ®" вместо гел или caplique. Licaps използва иновативни "технология на ядрения синтез" да се запечата капсула на 2-парче без да използването на ивици.

Този извънредно течна капсула технология може да осигури много полезни предимства пред другите, защото това...

 • Намалява окисляването потенциал от зачервяване течната форма с азот в процеса на капсула пълнеж – създава "свежест балон"
 • Осигурява 2-част капсули са херметически запечатани за значително намаляване на възможностите за течове – дава точно здраво, едно парче капсула
 • Подобрява годност посредством примерен напълване и запечатване процеси
В крайна сметка с Licaps... възможност за течове се намалява почти до нула време е засилено усвояване.

И това не е цялата история...

Над една година прекарва изберете само правото производителя

Аз и моят екип прекарва над 18 месеца прави нашата комплексна с Licaps производителя преди да се съгласите да всякакъв вид партньорство.

Само като ви гледам на идентификационни данни, когато сте наемане изпълнител или служител, че е разумно да силно контролират идентификационни данни на компанията прави добавки … и това е точно това, което направих с този производител.

При избора на компанията да произвежда чиста крил масло, грижлив внимание беше обърнато на техните качество процеси..., така че ще имате най-доброто масло крил продукт мога да намеря за подобряване на вашето здраве.

Ето само някои от историята зад тази иновативна компания...

 • Разработи концепцията за запечатване на капсула без "ивици", в отговор на опасения за безопасността на потребителите в края на 1980 (наречен "Licaps")
 • Прекарал повече от 15 години развитие на Licaps капсула дизайн и процеси
 • Успешно получена cGMP сертифициране за неговото съоръжение във Франция през 2003 г.
 • Е световен лидер в капсула производство за повече от един век – има 10 производствени предприятия работи 24/7 в Америка, Азия и Европа
 • Произвежда над 50 % от всички 2-част капсули там днес – повече от 180 милиарда капсули на годишна база
Можете да бъдете сигурни, знаейки, че аз и моят екип са направили добре обмислен и разследвани избор ви осигурим продукт с високо качество.

Щракнете тук, за да купуват крил масло от официалния сайт

Залог за качество

Там е друг много важен уверение, че получавате най-доброто качество на продукта.

Само като ви гледам на идентификационни данни, когато сте наемане изпълнител или служител, така че би било разумно да погледнете идентификационни данни на компанията прави добавки.

Ето защо нашият екип избра продуцентската компания за нашите чисто масло крил много внимателно, обръща специално внимание на техните практики за качество – така ще имате най-добрия продукт за вашето здраве.

Нашите избраните производители безмилостно преследва превъзходно качество контрол стандарти, които включват действия, като …

 • Набелязват всички основни процеси и тяхното наблюдение строго
 • За създаване на целеви показатели за качество за всеки продукт
 • Вътрешни одити за оценка на изпълнението
 • Подходящи изпитвания на всеки етап на развитие
 • Обширна документация на всички стъпки
И много повече!

Всички им процеси са подкрепени от строги сертификати-ISO 9001 и ISO 17025 – ви дава мир на ум, че получавате най-добрия продукт за качество, че парите могат да купят.

Гигантски китовете кажа тайната им малки здравето повишаване

Точно това, което са крил все пак?

Крил са малки скариди и скариди подобни същества, които се хранят на света най-мамут животни – големите китове. Беззъби китове голяма глътка определяне огромни количества от крил да осигури енергия, те трябва да гориво масивна насипно състояние. Синият кит се храни до 8000 лири на крил всеки ден по време на хранене сезон.

Тези високо интелигентна големите китове не са единствените животни, които зависят от крил за техните хранителни нужди. Така че направи тюлени, пингвини, морски птици, калмари и риба.

Харди крил, добити от суровите антарктическите води-тези, които включват нашите чисто крил масло – са толкова важни, те се считат за “ ключов вид, ” организма, върху която зависи от много антарктически хищници.

Тези полу-прозрачна ракообразни се събират в плътни маси или рояци, които могат да превърнат на океана повърхността розови или червени.

Заедно с планктон, крило съставляват най-голямата биомаса на земята … един от най-лесно възобновяеми хранителни ресурси, отличен хранителен източник от гледна точка на околната среда.

Крил не са нов източник на хранене или. Те сте били събрани като източник на храна за хора и домашни животни от XIX век. Вероятно дори по-рано в Япония, където те се считат за деликатес.

Въпреки това, трябва да знаете …

Щракнете тук, за да купуват крил масло от официалния сайт

ЕСА баланс е от решаващо значение за вашето здраве

Есенциални мастни киселини (EFAs) включва както (високо съдържание на жизненоважни съединения EPA и DHA) Омега-3 мазнини и Омега-6 мазнини. EFAs могат да бъдат произведени в тялото си, но са полезни за нормалното здраве и метаболизма. Следователно ЕМК трябва да бъдат получени чрез вашата диета.

Въпреки че някои Омега-6 мазнини са полезни за вашето здраве, балансът на омега-6 за Омега-3s е от решаващо значение. За съжаление повечето хора консумират Голямото изобилие на омега-6 мазнини.

Вашите предци прегърна диета с един здравословен баланс на приблизително равни Омега-6 и Омега-3 мазнини. Но сегашната западна диета е твърде високо в Омега-6 мазнини. Средната Омега-6, омега-3 съотношението сега е по-близо до 20:1 а в някои случаи дори ви. Това може да ви предпази от оптимално здраве.

Поради това небалансирана съотношение и защото най-вероятно може да се възползват от повече Омега-3 мазнини …

Аз силно препоръчвам добавяне чисто крил масло към арсенала си здраве.

Освен DHA и СИП, този уникален морски масло има друг “ тайно оръжие ” не е намерен в рибните масла, което обяснява защо аз вярвам, че е по-високо …

Други крил масло тайна

За разлика от риба масла чисто крил масло носи Омега-3s във формата на фосфолипиди – липозоми или малки пакети, които доставят на мастни киселини директно към клетките на тялото си.

Научни доказателства до този момент показва, че най-безопасният и най-ефективните превозвачи на СИП и DHA са тези фосфолипиди.

За съжаление стандартни риба масла (и низши крил масло марки) липса този фосфолипиден комплекс. Вместо това те съдържат Омега-3 мастни киселини в по изгодно под формата на свободен триглицериди.

Защо са важни фосфолипиди?

Те са градивните елементи на клетъчните мембрани, регулиране на клетъчните транспортиране чрез функциониране като ‘ стражари. " В тази си роля те предпазват клетъчните мембрани от свободни радикали атака.

Тази уникална връзка между фосфолипиди и Омега-3 мастни киселини значително улеснява преминаването на молекули мастни киселини чрез вашия чревната стена. Това ви помага по два начина …

 • Прави Омега-3 мазнини в чисто крил масло значително повече бионаличност от тези в рибното масло, като позволява на СИП и DHA, за да директно да въведете вашите клетки.
 • Подобрява вашата Омега-3 съотношението на омега-6.
Друг важен факт: най-преобладаващата фосфолипид в чист крил масло е phosphatidyl холин, която е частично съставена от холин.

Многобройни проучвания показват важността на холин в развитието на мозъка, ученето и паметта. В действителност холин е особено важно за развитието на плода и детето мозъка при бременни и кърмещи жени.

Холин е предшественик за жизненоважен невротрансмитер ацетилхолин, (който изпраща нервни сигнали към мозъка) и за trimethylglycine, признат протектор на черния дроб.

Освен това, той също така разполага с пълен набор от необходими антиоксиданти, не се виждат в черен дроб риба или треска масло.

Щракнете тук, за да купуват крил масло от официалния сайт

Чист крил масло е победител над рибено масло

Няма съмнение, че можете да се възползвате от като високо качество рибено масло. Въпреки това чисто крил масло предлага ясни предимства на рибено масло в редица важни начини.

Можете да получите всички еднакви многосистемно ползи за здравето на омега-3-богати рибно масло, включително решаваща EPA и DHA …

Но чисто масло крил се предлага също:

 • МНОГО по-добро усвояване от риба OilThis означава, можете да вземете 1/5 доза-две малки капсули по-скоро отколкото 10 големи такива. Обвързването на фосфолипиден увеличава бионаличността на Омега-3s, подобрява Омега-3 съотношението на омега-6 и поддържа здрави клетъчната мембрана функциониране.
 • Превъзходни ProtectionUnique антиоксидант антиоксиданти – включително астаксантин и роман морски биофлавоноид – може да ви предпази от вредни свободни радикали.
 • Без замърсяване крил са на дъното на хранителната верига и събрани от замърсяването в девственото моретата в района на Антарктида. Така че не е нужно да се притеснявате за опасни натрупвания на живак, ПХБ, тежки метали или други токсини, че ниско качество рибено масло продукти могат да съдържат.
 • Текущи SupplyKrill са силно възобновяем източник. Те са най-голямата биомаса в океана и просто няма риск от карайки ги да загинат от over-harvesting.
 • Стабилност антарктически чист крил масло е по-стабилна и по-устойчиви на гранивост, отколкото конвенционалните риба масла. Това означава, че ще продължи дълго. Тя ще продължи две години при стайна температура. (Моля не хладилника.)
 • Няма рибка послевкус, рефлукс или други странични ефекти въпреки консумация на рибено масло често води до странични ефекти на рибка послевкус, рефлукс или оригване риба вкусове, това не е настъпило с чисто антарктически крил масло. Няма нежелани ефекти са забелязани дори при високи дози.
 • Възобновяеми храна източник крил представляват източник на възобновяеми източници, устойчиво и екологично положителни хранене.

Резултат голям за повече антиоксиданти

Чисто крил масло е препълнен с антиоксидант мощност, включително антиоксидантни витамини А и Д, както и астаксантин и кантаксантин.

Астаксантин е каротиноиди-вид антиоксидант, който е дори по-мощен от бета-каротина, алфа-токоферол, ликопен и лутеин.

Чисто крил масло съдържа също и новооткрити биофлавоноид с роман молекулярна структура. Вие вероятно сте чували, че Флавоноидите са мощни антиоксиданти. Изненадващо преди сега, те не са били открили в нищо, освен растения – зеленчуци, плодове и водорасли.

Астаксантин и този уникален източник на морски флавоноид в чисто крил масло създаде специална връзка с EPA и DHA, позволява директен метаболизма на антиоксиданти.

Щракнете тук, за да купуват крил масло от официалния сайт

Защо чисто крил масло получава моя глас

Внимавайте за евтини имитации, които не поддържат вашето здраве, както и чисто крил масло. Като думата за предимствата на крил масло за намазване можете да очаквате да видите много марки на ниско крил масло наводнения на пазара, се опитва да премине на разстояние себе си като високо качествени продукти.

За съжаление повечето от тези предполагаемата крил масло продукти съдържат по-малко от 10 процента Омега-3 и всички под формата на триглицериди, без уникални фосфолипиди и астаксантин антиоксидантна защита.

Но това не е само съдържанието, които са важни-като ценен, тъй като те са. Това е системата за доставка, който го получава в вашата система по-бързо и по-ефективно …

Вземете си благосъстояние до нови нива

Така че тук е това, което е в магазина за вас:

 • Богат източник на омега-3 DHA и СИП – защитни антиоксиданти и фосфолипиди – които насърчават вашето здраве
 • Стандарти за високо качество, които ви дават пълен мир на ум
Готови ли сте да видите за себе си как вашето здраве и качество на живот може да просперира до нови нива?

Можете да се чудите колко антарктически чисто масло крил, трябва … и какъв вид инвестиции се занимава.

Всъщност сумата, която трябва зависи до голяма степен вашите лични здравни нужди. Но само на две капсули от тази добавка с първото си хранене всеки ден ви подкрепя с щедър асортимент от здравето повишаване съставки … и абсолютно не транс-мазнини!

Въпреки че мастноразтворими витамини в чисто масло крил са най-добре се абсорбира с храна, съдържанието на фосфолипиден подпомага емулгиране и усвояването на мазнините, така че да го приемате с храната не е от съществено значение.

Аз съм сигурен, можете да се съгласите, че $24.95 е много разумно за такова високо качество продукт с толкова много начини да не се чувстваш страхотно. Това е само 83 цента на ден, за да получите на ползите от здравето на сърцето, подкрепа за здравето на ставите и много повече!

Но Ето един начин да ви спести време на прегрупиране и се осигурява от текущо снабдяване.

Срока на годност на чисто крил масло е пълна две години.

Така че можете да поръчате доставка 3-месец и опит на удобството на като постоянна доставка на ръка, когато вашата текущата бутилка runs вън. Ще ви спести време, доставка долара и риска от прекъсване на електрическото захранване. И най-доброто от всички-позволява ви да запазите ползите от чисто крил масло работи за вас непрекъснато.

Както виждате, аз съм ви дал всеки възможен причина да инвестират малка сума в подкрепа на здравето си с чисто антарктически крил масло.

Вярвам, че ти го дължа на себе си да предприемат тази стъпка … Добавяне на тези две важните хранителни елементи – повече Омега-3 масла и повече антиоксиданти – за вашата диета. Защо не се използва един и същ доказан източник, които сега използват да бъдат здрави?

Щракнете тук, за да купуват крил масло от официалния сайт